Güzel...sade ve anlamlıCanım biz tek Ali ya da Ali Kemal koymayı düşünüyoruz
mağaza kapattığı için indirmli 650 aldım sunny bayby . teşekkür ederimCanım araba çok güzelmiş. Ben de bu tarz birşey istiyorum. Ne Kadar'a aldın? Bi de markası nedir?
Canım stres yapma küçük bir ilde olduğun için, tansiyonların iyi giderse, bebeğinin gelişimi geri kalmazsa, suyu azalmazsa sorun yok zaten, normal kadın doğum uzmanı da takip edebilir. Sorunlar çıkarsa Allah korusun o zaman düşünürsün oralarını.olçucem zaten cnm bundan sonra.ama sorun su ki küçükbir ildeyim.riskli gebelik uzmani yok bburada.ve şartlar iyi değil.tek bir özel muayehane var ve elimmahkum ona gidyrm.yani burada kimse öyle çok ilgilenmiyor.bu yüzden cokkorkyrm.önceki gebeligim previa yüzündensonlanmisti ama hharicinde de başka sorunlar vardi.24 saatlik idrar isini soylcm dr uma.tekrar liyo sanrm preeklemsi
arkadaslar merhaba öncelikle herkes bebişine sağlıkla kavussun insallah.. ben 23+6 günlük hamileyimm. 4 gün önce doktora gittigimde bebeğin suyu azalmıs dedi ? böyle giderse sıkıntı olur dedi.. benimle aynı durumu yasayan var mı aranızda ne yapmam gerekio ?
Ben instagramdan baktım hatta biriyle anlaştım gibi çok ucuza geliyor nasıl bişey istiyosun bilmiyorum ama arkası lavantalı biblo şeklinde olanlar 1-1.5tl arasında keçeler tiryaki hobi diye bi sayfa var orda 2-5 tl arasında. Ben biraz beceriksizim yapamam diye düşünüyorum bide silikon makinesi lazım zor geldi bana hazır alıcam benSelam kizlar bisey sormak istiyorum, bebek sekerini hazir mi alicaksiniz yoksa kendiniz mi yapmayi dusunuyorsunuz. Ben biraz fiyat arastirmasi yaptim bana cok cok fazla geldi fiyatlari tanesi 2 tl 3 tl bu civarda, e bi 100 adet almak lazim cok fazla geldi bana. Ben de malzemelerini alıp kendim yapmaya karar verdim. Bos bos evde oturuyorum zaten, hem el emegim olsa daha ozel olur degil mi. Siz ne yapmayi dusunuyoraunuz bu konuda.
aa super bakiyim canim, atarim tabiki resimlerini bi yapayim dakızlar nette birmax.coma da bakın eminönünde bir mağazanın net satışı belki daha uyguna bulursunuz aradıklarınızı, istanbul eminönü bunların ana merkezi ankaradan uygun olabilir fiyatları..
Evet canim hem ugrasi olur hem daha ozel ve guzel olur kendimiz yapincaTamam canım çok teşekkür ederim. Bende bir ara bakmayı düşünüyorum evde otururken yavaş yavaş yaparım hem zevkli bi uğraşıda olur
Keçeden dimi o çok güzelmiş...Canım ben de parasından ziyade el emeğim olsun diye kendim yapmak istiyorum. Hatta şöyle bi örnek de Yaptım. Eki Görüntüle 1531789
Bana cok da zor gelmedi aslinda canim hem evde sikintidan olecegimize ugrasi olur bize, evet silikon makinesi lazim ama çok da pahali bisey degildi diye hatirliyorum.Öp
Ben instagramdan baktım hatta biriyle anlaştım gibi çok ucuza geliyor nasıl bişey istiyosun bilmiyorum ama arkası lavantalı biblo şeklinde olanlar 1-1.5tl arasında keçeler tiryaki hobi diye bi sayfa var orda 2-5 tl arasında. Ben biraz beceriksizim yapamam diye düşünüyorum bide silikon makinesi lazım zor geldi bana hazır alıcam ben
Ulusta suluhandan bakicam canim ama kattina birmax.com diye bi site tavsiye etti oraya da bskicam sende bi bak istersen belki daha uygundur fiyat olarak.ankarada nerden alacaksınız acaba bende ankaradayım almak istiyorum
Cok tatli olmus bu canim ben o kismini biblo olarak almayi dusunuyorum aslinda tulunu kurdelasini filan alip kendim birlestiricemCanım ben de parasından ziyade el emeğim olsun diye kendim yapmak istiyorum. Hatta şöyle bi örnek de Yaptım. Eki Görüntüle 1531789
yok artık cnm o kadar büyük bir eve neden yardımcı almıyorsun ki.. bnm evim 130 m2 3+1 bu halde bile eşim ve kızımın hakkını yiyemem çok destek oluyorlar, hadi eşin yardım etmedi onu anlarım yoğun çalışıyordur veya elinden gelmiyordur ama bir yardımcı tutabilir herhalde yazık sana kuzucum ya bebiş ezilir içirde dikkat et kendine..
ciddi misin? bütün katları kullanıyor musun? ben hayatta yapamazdım, seninkini yarısı kadar evim ama haftada bir gelen yardımcı bayan yapıyor her şeyimi, ben hiç karışmam.
Sağol canım :) siz ne koymayı düşünüyor sunuz, ilk oğlunun adı neydiGüzel...sade ve anlamlı
Metehan ilk oğlumun ismi ikinciyi de Baturalp düşünüyoruz baba asker oluncaSağol canım :) siz ne koymayı düşünüyor sunuz, ilk oğlunun adı neydi
Biraz sinirli birisin sanırım ben bunda herhangi bir sakınca görmüyorum ne bakıcım var nede 4 katlı evim sen o yorumda ne görüyosun bilmiyorum ama ben hamile halde temizlik yapmanın ne kadar zor olduğunu herkesin kendince çözümler bulduğunu görüyorum. Bence bakış açını değiştirmende yarar var kimse burda diğerini kınamıyor aşağılamıyor.Yani susayım susayım dedim ama dayamadım artık... pardon ama bazı arkadaşlar burda neyin yarışını yapıyorsunuz acaba birisinin evi 4 katlıymış yok diğerinin haftada bir gün yardımcısı geliyormuş elini bişeye dokunmuyormuş bu topiğin maksadı ne millet neyin Peşinde...hayatta olduğu gibi burda da her çeşit insan var sonradan görmesi de ukalası da
Yok güzelim sinirli biri Değilim ama böyle sonradan görmelere de pek tahammül edemiyorum ne yazık ki...tabii ki herkes kendi Çözümü aktarmış ama aktarma biçimi ve ifade Şekline bakılırsa farklı sonuçlar çıkıyor ortaya bunu anlamak çok zor değil...ayrıca bakış açımı değiştitecek bişey yok burda ben sezinlediğim ve Konuşmalardan çıkardığım şeyleri yazıyorum bu kadar basitBiraz sinirli birisin sanırım ben bunda herhangi bir sakınca görmüyorum ne bakıcım var nede 4 katlı evim sen o yorumda ne görüyosun bilmiyorum ama ben hamile halde temizlik yapmanın ne kadar zor olduğunu herkesin kendince çözümler bulduğunu görüyorum. Bence bakış açını değiştirmende yarar var kimse burda diğerini kınamıyor aşağılamıyor.
Bende bu atarli tavırları anlamıyorum.Siz bilmediğiniz sedece sezinledigiiniz şeyleri yazarken başkalarını sonradan görme diye itham ederken sıkıntı yok evim büyük temizlikte zorlaniyorum demek veya yardımcı yapıyor demek ukalalık öyle mi.hakkaten bi garipsiniz.Sizin gibilere gülüp geçiyoruz artık.Yok güzelim sinirli biri Değilim ama böyle sonradan görmelere de pek tahammül edemiyorum ne yazık ki...tabii ki herkes kendi Çözümü aktarmış ama aktarma biçimi ve ifade Şekline bakılırsa farklı sonuçlar çıkıyor ortaya bunu anlamak çok zor değil...ayrıca bakış açımı değiştitecek bişey yok burda ben sezinlediğim ve Konuşmalardan çıkardığım şeyleri yazıyorum bu kadar basit
çok teşekkürler ilgine ve aciklamalarina.bugün dr uma gittim.tansiyonumu ölçtü 110-70 cikti.muayene de etti bebisim iyi kilosu suyu vs.dr bikereye mahsus olabilir.yorulduysan ve sicaksa olabilir dedi.günde iki kez tansiyon olctur bana msj at dedi.acikcasi biraz rahatladm.bidetuzlu.yeme.sicakta ddurma.bol bol dinlenme dedi.bebeğim 25+2 olmuş.inş bisey olmazCanım stres yapma küçük bir ilde olduğun için, tansiyonların iyi giderse, bebeğinin gelişimi geri kalmazsa, suyu azalmazsa sorun yok zaten, normal kadın doğum uzmanı da takip edebilir. Sorunlar çıkarsa Allah korusun o zaman düşünürsün oralarını.
Bak gerçekten söylüyorum, en önemlisi sakin olmak, stres yapma, çok etkiliyor.
Preeklampsi tekralıyor diye bişi kesin olarak yok, bütün hamileler risk altında ama daha önceden yaşayanların riski daha fazla.
Ben de önceden ağır bir şekilde atlattığım için sıkı takip ediliyorum, önlem alabilme adına.
Sen tedbirlerini al ve Allaha tevekkül et canım. İnşallah hiçbir sıkıntı olmayacak. Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?