2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızceler 8 cüzümüz kaldı eğer dağıtamazsak 8 cüzü hatimimiz kalıcak hızlı okuyanlar varsa alabilirler...

Canım stres yapma küçük bir ilde olduğun için, tansiyonların iyi giderse, bebeğinin gelişimi geri kalmazsa, suyu azalmazsa sorun yok zaten, normal kadın doğum uzmanı da takip edebilir. Sorunlar çıkarsa Allah korusun o zaman düşünürsün oralarını.
Bak gerçekten söylüyorum, en önemlisi sakin olmak, stres yapma, çok etkiliyor.
Preeklampsi tekralıyor diye bişi kesin olarak yok, bütün hamileler risk altında ama daha önceden yaşayanların riski daha fazla.
Ben de önceden ağır bir şekilde atlattığım için sıkı takip ediliyorum, önlem alabilme adına.
Sen tedbirlerini al ve Allaha tevekkül et canım. İnşallah hiçbir sıkıntı olmayacak. Allah şifa versin.

Öp
Ben instagramdan baktım hatta biriyle anlaştım gibi çok ucuza geliyor nasıl bişey istiyosun bilmiyorum ama arkası lavantalı biblo şeklinde olanlar 1-1.5tl arasında keçeler tiryaki hobi diye bi sayfa var orda 2-5 tl arasında. Ben biraz beceriksizim yapamam diye düşünüyorum bide silikon makinesi lazım zor geldi bana hazır alıcam ben

kızlar nette birmax.coma da bakın eminönünde bir mağazanın net satışı belki daha uyguna bulursunuz aradıklarınızı, istanbul eminönü bunların ana merkezi ankaradan uygun olabilir fiyatları..
aa super bakiyim canim, atarim tabiki resimlerini bi yapayim da

Bana cok da zor gelmedi aslinda canim hem evde sikintidan olecegimize ugrasi olur bize, evet silikon makinesi lazim ama çok da pahali bisey degildi diye hatirliyorum.

hamileliğin ilk aylarında çok rahat yapıyordum cnm ama artık zorlanmaya başladım. yardımcı bakıyoruz ama bebek bakımındanda anlayan birini arıyoruz ikisi bir arada. o yüzden bulmakta zorlanıyoruz

ciddi misin? bütün katları kullanıyor musun? ben hayatta yapamazdım, seninkini yarısı kadar evim ama haftada bir gelen yardımcı bayan yapıyor her şeyimi, ben hiç karışmam.

yok cnm bütün katlar kullanılmıyor. orta katta 2 tane misafir odası var oraya girmiyorum bile. 1 tane de boş oda var orayı bebek odası yapıcaz. diğer yerler kullanılıyor ama

Yani susayım susayım dedim ama dayamadım artık... pardon ama bazı arkadaşlar burda neyin yarışını yapıyorsunuz acaba birisinin evi 4 katlıymış yok diğerinin haftada bir gün yardımcısı geliyormuş elini bişeye dokunmuyormuş bu topiğin maksadı ne millet neyin Peşinde...hayatta olduğu gibi burda da her çeşit insan var sonradan görmesi de ukalası da

Biraz sinirli birisin sanırım ben bunda herhangi bir sakınca görmüyorum ne bakıcım var nede 4 katlı evim sen o yorumda ne görüyosun bilmiyorum ama ben hamile halde temizlik yapmanın ne kadar zor olduğunu herkesin kendince çözümler bulduğunu görüyorum. Bence bakış açını değiştirmende yarar var kimse burda diğerini kınamıyor aşağılamıyor.

Yok güzelim sinirli biri Değilim ama böyle sonradan görmelere de pek tahammül edemiyorum ne yazık ki...tabii ki herkes kendi Çözümü aktarmış ama aktarma biçimi ve ifade Şekline bakılırsa farklı sonuçlar çıkıyor ortaya bunu anlamak çok zor değil...ayrıca bakış açımı değiştitecek bişey yok burda ben sezinlediğim ve Konuşmalardan çıkardığım şeyleri yazıyorum bu kadar basit

Bende bu atarli tavırları anlamıyorum.Siz bilmediğiniz sedece sezinledigiiniz şeyleri yazarken başkalarını sonradan görme diye itham ederken sıkıntı yok evim büyük temizlikte zorlaniyorum demek veya yardımcı yapıyor demek ukalalık öyle mi.hakkaten bi garipsiniz.Sizin gibilere gülüp geçiyoruz artık.

çok teşekkürler ilgine ve aciklamalarina.bugün dr uma gittim.tansiyonumu ölçtü 110-70 cikti.muayene de etti bebisim iyi kilosu suyu vs.dr bikereye mahsus olabilir.yorulduysan ve sicaksa olabilir dedi.günde iki kez tansiyon olctur bana msj at dedi.acikcasi biraz rahatladm.bidetuzlu.yeme.sicakta ddurma.bol bol dinlenme dedi.bebeğim 25+2 olmuş.inş bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…