- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Bende 2 yasina kadar ayri yatirilmasi taraftari degilim.özgüvensiz olunacaginida düsünmüyorum.yalniz yatan bir cocukta özgüvensiz olabilir.cocuktan cocuga fark eder diye düsünüyorum.Ben 6 aylık bir Bebeğin karanlık bi odaya terkedilmesinden yana değilim en az 2 Yaşından sonra odası ayrılması gerekiyor ki ben 3 yaşta ayırmayı düşünüyorum...Şuan yapılan araştırmalarda belli bir yaşa kadar anneyle ayni odada uyuyan bebeklerin ileriki dönemlerde psikl. çıtalarının daha yüksek olduğu anneye doyduklarını ,duygusal ve zakasal gelişimlerinin daha iyi olduğu kanıtlanmıştır. Daha önceleri doğar doğmaz Bebeğin odasının ayrılması gerektiğini söyleyenler şimdi tam tersini savunuyorlar bunlar bilimsel veriler ben vicdan ve iç güdülerime dayanarak söylüyorum uzmanlar tam tersini söylesler dahi ben yine yapmazdım bunu..özellikle de benim gibi çalışan anneler için daha çok geçerli bu gündüz zaten bebeğimden ayrı olup birde gece ayıramazdım asla kokuma varlığıma doyması lazım diye düşünüyorum...zaten bizim kültürümüzde de böyle bişey yok annelerimiz bizi 6 aylıkken vs oda mi hazırlanmışlar beraber ayni odada uyuduk şimdi sorunlarımız mi var hayır!
ebedi hamile misin canım ya hayırlı olsun kızın mı avatardaki de maşallah pek şeker.....bu arada ben eessrryyaaBende 2 yasina kadar ayri yatirilmasi taraftari degilim.özgüvensiz olunacaginida düsünmüyorum.yalniz yatan bir cocukta özgüvensiz olabilir.cocuktan cocuga fark eder diye düsünüyorum.
oyy canimsin evet hamileyimebedi hamile misin canım ya hayırlı olsun kızın mı avatardaki de maşallah pek şeker.....bu arada ben eessrryyaa
Cümleleriniz düşük ve anlaşılmaz daha açık ve düZgün cümlelerle yazınBende bu atarli tavırları anlamıyorum.Siz bilmediğiniz sedece sezinledigiiniz şeyleri yazarken başkalarını sonradan görme diye itham ederken sıkıntı yok evim büyük temizlikte zorlaniyorum demek veya yardımcı yapıyor demek ukalalık öyle mi.hakkaten bi garipsiniz.Sizin gibilere gülüp geçiyoruz artık.
tabi tabi sen girme siyasete falan ben senin de benim de yerime konuşurumn....oyy canimsin evet hamileyimsagol arkadasim tanimam mi.siyasette görüyorum seni birde bdvde.siyasete takilamiyorum artik malum gebeyim stres yapmiyim diyorum
belki bi ara katilirim yazisiriz beraber.
sende yoktun bi ara hosgeldin
Mesajıma baktım da değiştirecek yer göremedim.gayet anlaşılır anlamak isteyene tab...insanları kırmayalım herkes dilediğini yazsın saygı çerçevesinde.hoşgörülü olmak bu kadar zor olmamalı.susuyum dedim olmadi diyosunuz ya bazende susmak lazım aslında.Cümleleriniz düşük ve anlaşılmaz daha açık ve düZgün cümlelerle yazın
haha konus konus bazen cok guluyorumt
tabi tabi sen girme siyasete falan ben senin de benim de yerime konuşurumn....tsk ederim canım evet yoktum internet yoktu....aldık ve burdayım artık...allah hayırlı doğumlar versin..... öpüyorum çok
allah bağışlasın ikisini de çok tatlı kızın maşallahhaha konus konus bazen cok guluyorum
Allah razi olsun canim.gorusuruz.evet resimdeki kızım yazmayi unutmusum.
Şimdi bak canım ben bıraya sonradan dahil oldum burası maddi gelir kulvarı değil son Mesajları dikkatli okursan bazı şeylerin ispatlanmaya çalışıldığını anlarsın burda o kişiler istemeden bi suç işlememişlerki hoşgörülü olayım adeta bazı şeylerin havasını atma derdindeler yani hayatımda da böyle insanlara tahammül edemez hakettikleri cevabı veririm kimseye karşı hoşgörülü olmak zorunda değişim bu konuda...bi iki mesajla kalsaydı susacaktım ama baktım yarış kızışıyor iki çift söz söyleyiverdimMesajıma baktım da değiştirecek yer göremedim.gayet anlaşılır anlamak isteyene tab...insanları kırmayalım herkes dilediğini yazsın saygı çerçevesinde.hoşgörülü olmak bu kadar zor olmamalı.susuyum dedim olmadi diyosunuz ya bazende susmak lazım aslında.
Merhaba hatim ne için ne zamana kadar ben de alayım bi Cüz inşallahkızceler 8 cüzümüz kaldı eğer dağıtamazsak 8 cüzü hatimimiz kalıcak hızlı okuyanlar varsa alabilirler...
Haziranın başına kadar geçerli berat kandilinde toplanıcak duası inş kalanı dağıtırsak ilk sayfada var listemiz yarın bakayım hazayım ben size telden giriyorum şimdi.Merhaba hatim ne için ne zamana kadar ben de alayım bi Cüz inşallah
Hatim ne için kime niyetli tamam Allah nasip ederse 22.cüz bende bitirir bitirmez bildiririm size...Allah kabul etsinHaziranın başına kadar geçerli berat kandilinde toplanıcak duası inş kalanı dağıtırsak ilk sayfada var listemiz yarın bakayım hazayım ben size telden giriyorum şimdi.
Yani susayım susayım dedim ama dayamadım artık... pardon ama bazı arkadaşlar burda neyin yarışını yapıyorsunuz acaba birisinin evi 4 katlıymış yok diğerinin haftada bir gün yardımcısı geliyormuş elini bişeye dokunmuyormuş bu topiğin maksadı ne millet neyin Peşinde...hayatta olduğu gibi burda da her çeşit insan var sonradan görmesi de ukalası da
Şimdi bak canım ben bıraya sonradan dahil oldum burası maddi gelir kulvarı değil son Mesajları dikkatli okursan bazı şeylerin ispatlanmaya çalışıldığını anlarsın burda o kişiler istemeden bi suç işlememişlerki hoşgörülü olayım adeta bazı şeylerin havasını atma derdindeler yani hayatımda da böyle insanlara tahammül edemez hakettikleri cevabı veririm kimseye karşı hoşgörülü olmak zorunda değişim bu konuda...bi iki mesajla kalsaydı susacaktım ama baktım yarış kızışıyor iki çift söz söyleyiverdim
merhaba kızlar,ben grip oldum sanırım.tüm burun kanallarım tıkalı zor nefes alıyorum.doktora gitsem ilaç verir mi bilmiyorum.siz ce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?