2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende 2 yasina kadar ayri yatirilmasi taraftari degilim.özgüvensiz olunacaginida düsünmüyorum.yalniz yatan bir cocukta özgüvensiz olabilir.cocuktan cocuga fark eder diye düsünüyorum.

kızlarcım selamlar bu saatlerde forumumuz çok sessiz oluyo biliyorum amaa 19 mayıs tatilini fırsat bilip eşimle şehirdışına kaçtık.. cumadan beri foruma hiiç bakamadım, ancak fırsat buldum, hemen bi hal hatır sorayım dedim umarım herkes iidir, bebişler kıpır kıpırdır
kendinize çook iyi bakın, sevgiler..

Bende 2 yasina kadar ayri yatirilmasi taraftari degilim.özgüvensiz olunacaginida düsünmüyorum.yalniz yatan bir cocukta özgüvensiz olabilir.cocuktan cocuga fark eder diye düsünüyorum.
ebedi hamile misin canım ya hayırlı olsun kızın mı avatardaki de maşallah pek şeker.....bu arada ben eessrryyaa

ebedi hamile misin canım ya hayırlı olsun kızın mı avatardaki de maşallah pek şeker.....bu arada ben eessrryyaa
oyy canimsin evet hamileyim sagol arkadasim tanimam mi.siyasette görüyorum seni birde bdvde.siyasete takilamiyorum artik malum gebeyim stres yapmiyim diyorum
belki bi ara katilirim yazisiriz beraber.
sende yoktun bi ara hosgeldin

Cümleleriniz düşük ve anlaşılmaz daha açık ve düZgün cümlelerle yazın

2 dk bakayım dedim, gördüğüm bikaç mesaj enerjimi düşürdü.. mesajım özellikle bir kişiye ama o derece agresif birisiyle, internet üzerinden dahi diyaloga girmek istemem.. sadece söylemeden duramayacağım şu ki, bizler burda asla birbirimizi yargılamadan, farklılıklarımızı unutarak, her türlü derdimizi sevincimizi bilgimizi tecrübesizliğimi konuşmak için buluşuyoruz.. kendi egolarını komplekslerini kenara bırakamayan insanların bu güzel platformu bozmasına asla müsaade etmeyiz.. başka da söylecek sözüm yok..
tekrar iyi akşamlar arkadaşlar..

t
oyy canimsin evet hamileyim sagol arkadasim tanimam mi.siyasette görüyorum seni birde bdvde.siyasete takilamiyorum artik malum gebeyim stres yapmiyim diyorum
belki bi ara katilirim yazisiriz beraber.
sende yoktun bi ara hosgeldin
tabi tabi sen girme siyasete falan ben senin de benim de yerime konuşurumn....tsk ederim canım evet yoktum internet yoktu....aldık ve burdayım artık...allah hayırlı doğumlar versin..... öpüyorum çok

Cümleleriniz düşük ve anlaşılmaz daha açık ve düZgün cümlelerle yazın
Mesajıma baktım da değiştirecek yer göremedim.gayet anlaşılır anlamak isteyene tab...insanları kırmayalım herkes dilediğini yazsın saygı çerçevesinde.hoşgörülü olmak bu kadar zor olmamalı.susuyum dedim olmadi diyosunuz ya bazende susmak lazım aslında.

t

tabi tabi sen girme siyasete falan ben senin de benim de yerime konuşurumn....tsk ederim canım evet yoktum internet yoktu....aldık ve burdayım artık...allah hayırlı doğumlar versin..... öpüyorum çok
haha konus konus bazen cok guluyorum
Allah razi olsun canim.gorusuruz.evet resimdeki kızım yazmayi unutmusum.

Şimdi bak canım ben bıraya sonradan dahil oldum burası maddi gelir kulvarı değil son Mesajları dikkatli okursan bazı şeylerin ispatlanmaya çalışıldığını anlarsın burda o kişiler istemeden bi suç işlememişlerki hoşgörülü olayım adeta bazı şeylerin havasını atma derdindeler yani hayatımda da böyle insanlara tahammül edemez hakettikleri cevabı veririm kimseye karşı hoşgörülü olmak zorunda değişim bu konuda...bi iki mesajla kalsaydı susacaktım ama baktım yarış kızışıyor iki çift söz söyleyiverdim

Merhaba hatim ne için ne zamana kadar ben de alayım bi Cüz inşallah
Haziranın başına kadar geçerli berat kandilinde toplanıcak duası inş kalanı dağıtırsak ilk sayfada var listemiz yarın bakayım hazayım ben size telden giriyorum şimdi.

Haziranın başına kadar geçerli berat kandilinde toplanıcak duası inş kalanı dağıtırsak ilk sayfada var listemiz yarın bakayım hazayım ben size telden giriyorum şimdi.
Hatim ne için kime niyetli tamam Allah nasip ederse 22.cüz bende bitirir bitirmez bildiririm size...Allah kabul etsin

sen bana mı sonradan görme dedin 4 katlı derken? burada herkes istediğini yazıyor, tanımadığım insanlara kendimi ıspatlasam ne olacak hava atsam ne olacak!!!! 4 katlı evde oturabilirim ev kendimin değil kira gönlün rahat olsun...burada herkes istediğini yazıyor herrrr konuda, kocasıyla kavga edende derdini yazıyor, başına birşey gelende, küçücük evi temizleyemeyende, koskoca evi temizleyende, SA NA NE!!!!!! bir daha ne bana nede bu formdaki bir arkadaşıma görgüsüz yazdığını görürüm inş. haftada 1 yardımcısı gelende olur gelmeyende... her yazılanı okumak zorunda mısın???? burada kışın yok şu olsada yesek bu olsada yesek diyenler oldu ve benim gecenin bir vakti canımın istediği oturup senin gibi terbiyesizlik yapmadım. Asıl görgüsüz olan sensin. Bu dünyada durumu iyi olan da var kötü olan da önemli olan saygı duymak ve haddini bilmek. Sende haddini BİLECEKSİN ! Nokta

hee bu arada burada kimsenin yarıştığı falan yok.mesajları dikkatlice olursan kimsenin birşey ispatlamaya çalışmadığını, sadece yaşam biçimini ve çözümlerinde neler yaptığını anlatmaya çalıştığını görürsün. Ama senin gibi hiç görmemişler mutlaka başkalarının hayatlarına salça olurlar... sen zamanında birşeyler yaşadın herhalde ki bir yara söz konusu. kimseye karşı hoşgörülü olmak zorunda değilsin ama haddini bilmek zorundasın... aylardır şu formda yazışıyorum çok da güzel dostluklar kazandım senin gibi fesatını görmedim.... Ben de senin gibi duramadım iki çift söz söyleyiverdim ...

merhaba kızlar,ben grip oldum sanırım.tüm burun kanallarım tıkalı zor nefes alıyorum.doktora gitsem ilaç verir mi bilmiyorum.siz ce ne yapmalıyım?

geçmiş olsun canım ... hamilelikte burnun içi iyice şişiyor zaten bir de üzerine grip olunca çok zor. dr un ilaç vereceğini sanmıyorum. okyanus suyu bir ihtimal iyi gelebilir ama o da etkisini hemen kaybediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…