- 2 Ocak 2015
- 128
- 135
- 53
Savhacım 1 cüz alayımkızceler 8 cüzümüz kaldı eğer dağıtamazsak 8 cüzü hatimimiz kalıcak hızlı okuyanlar varsa alabilirler...
Herkese günaydın kızlarr. Şuan glikosolumu içtim bekliyorum. Çok heyecanlıyım bakalım sonuç ne çıkacak.
Canım silikon makinesi 5 lira gibi birşey. İçine silikon da tanesi 1 lira. En fazla 10"tane alsan fazla fazla yeter.Bana cok da zor gelmedi aslinda canim hem evde sikintidan olecegimize ugrasi olur bize, evet silikon makinesi lazim ama çok da pahali bisey degildi diye hatirliyorum.
bak ne güzel diyorsunuz sonradan dahil olduğunuz için insanları tanımıyor ve bilinçsiz yorumlarda bulunuyorsunuz, az çok hepimiz tanırız birbirimizi kimse yarış halinde değil burasıda veli efendi değil arkadaşlar sorunlarına çözüm bulmak için yazarlar dertlerini anlatırlar eşiyle tartışanda yazar k.validesiyle sorun yaşayanda yazar bir nevi güç verir çözüm üretiriz lakin bu güne kadar sizin gibi sert eleştiride ve ithamda bulunanımız olmadı hiç saygı çerçevesinde tartışmada oldu ama çözümede kavuştu velasıl aykırı geliyorsa form girmeyin veya o kişilerle muhattap olmayın ama aksi halde kimseye de ukala sonradan görme demeyinŞimdi bak canım ben bıraya sonradan dahil oldum burası maddi gelir kulvarı değil son Mesajları dikkatli okursan bazı şeylerin ispatlanmaya çalışıldığını anlarsın burda o kişiler istemeden bi suç işlememişlerki hoşgörülü olayım adeta bazı şeylerin havasını atma derdindeler yani hayatımda da böyle insanlara tahammül edemez hakettikleri cevabı veririm kimseye karşı hoşgörülü olmak zorunda değişim bu konuda...bi iki mesajla kalsaydı susacaktım ama baktım yarış kızışıyor iki çift söz söyleyiverdim
anladım cnm umarım doğuma kadar içine sinen bir aday çıkar karşına.. bu arada sert eleştirilere maruz kalmışsın hiç aldırma sonradan dahil olup kimseyi tanımadan her yoruma yorum atan bir üye canını sıkmaya değmez hepimiz az çok tanıyor biliyoruz birbirimizi..hamileliğin ilk aylarında çok rahat yapıyordum cnm ama artık zorlanmaya başladım. yardımcı bakıyoruz ama bebek bakımındanda anlayan birini arıyoruz ikisi bir arada. o yüzden bulmakta zorlanıyoruz
Katticim günaydın.. Dün geçmiş mesajlara bi bakayım dedim, önce seninle sonra sidelyayla resmen tartışmak için yazmış, hissettim.. Sana bravo dün çok sakin yaklaşmışsın, ama ben son mesajını da görünce dayanamadım, ben de yazdım.. Allahım böyle insanları her ortamda bizden uzak etsin inş..bak ne güzel diyorsunuz sonradan dahil olduğunuz için insanları tanımıyor ve bilinçsiz yorumlarda bulunuyorsunuz, az çok hepimiz tanırız birbirimizi kimse yarış halinde değil burasıda veli efendi değil arkadaşlar sorunlarına çözüm bulmak için yazarlar dertlerini anlatırlar eşiyle tartışanda yazar k.validesiyle sorun yaşayanda yazar bir nevi güç verir çözüm üretiriz lakin bu güne kadar sizin gibi sert eleştiride ve ithamda bulunanımız olmadı hiç saygı çerçevesinde tartışmada oldu ama çözümede kavuştu velasıl aykırı geliyorsa form girmeyin veya o kişilerle muhattap olmayın ama aksi halde kimseye de ukala sonradan görme demeyin
anladım cnm umarım doğuma kadar içine sinen bir aday çıkar karşına.. bu arada sert eleştirilere maruz kalmışsın hiç aldırma sonradan dahil olup kimseyi tanımadan her yoruma yorum atan bir üye canını sıkmaya değmez hepimiz az çok tanıyor biliyoruz birbirimizi..
Günaydın arkadaşlar..
19 mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun..
Bozcaada'dan sevgiler
Kızlar şeker yüklemesi Korktuğum kadar zor değilmiş. İçtiğim şey Fanta gibiydi. Hiç midem bulanmadı. Açlık 80 çıktı. Ilk yarım saatten sonraki 165 çıktı. 9.50 de bir daha Alınacak. Şimdilik sorun yok gibi.
Hadi inşallah canım.Sorunsuz atlatalım hepimiz.Hayırlı sonuçlarla çıkarsın inş cnm. ben de cuma günü gidicem bakalım...
napim cnm onun seviyesine mi ineyim ordan burdan duyduklarını savunarak çocuk büyüten bir anne bir de bana demiş rahatıma düşkünmüşüm bilmem ne vs. vs. bilmeyene öğretmek kolay ama çok şey bildiğini sananla laf yarıştırmak yersiz kendi seviyesine çeker seni ne gerek var ben kalitemden niye ödün vereyim.. hepimiz tanıdık birbirimizi arada ayrık otlar olacak bizler taviz vermezsek herkes yerini bilir..Katticim günaydın.. Dün geçmiş mesajlara bi bakayım dedim, önce seninle sonra sidelyayla resmen tartışmak için yazmış, hissettim.. Sana bravo dün çok sakin yaklaşmışsın, ama ben son mesajını da görünce dayanamadım, ben de yazdım.. Allahım böyle insanları her ortamda bizden uzak etsin inş..
hadi hayırlısı güzel haberlerle gel cnm.. bizlerede yaz öğrenelim artık bir prens mi prenses miKizlarrr bugun detayli ultrasonum var bebegimin cinsiyetini ogrenicem insallah hayirli haberlerle geliriz
amin cnm.. bu arada annen için üzüldüm insan çok ihtiyaç duyuyor böyle anlarda Allah yardımcın olsun.. k.pederine de Rabbim şifa versin.. en kısa sürece iyi birini bulursun inşallah.. istanbuldaysan semt yaz bende bakınırım tanıdık olursa daha güvenilir olur biri çıkarsa özelden yazarım sana..Allah razı olsun canım benim...Benim annem vefat etti. akrabalarımda buralarda değil. kayınpederimde kanser kayınvalidem ona bakıyor. o yüzden çocuk bakımından anlayan biri şart :/ çünkü bu süreçte kimse yanımızda olamıcakAllah hepimizin yardımcısı olsun cnm
aman hadi sorunsuz gel cnm.. ilk sen oldun galiba yükleme yaptırıp yazan.. bizlere de fikir oldu valla neymiş öğrendik sorunsuz bitsin testin cnm örtmenimKızlar şeker yüklemesi Korktuğum kadar zor değilmiş. İçtiğim şey Fanta gibiydi. Hiç midem bulanmadı. Açlık 80 çıktı. Ilk yarım saatten sonraki 165 çıktı. 9.50 de bir daha Alınacak. Şimdilik sorun yok gibi.
güne o kadar kötü başladım ki iş yerine girer girmez patronla kavga ettim ama öyle böyle değil özellikle yapıyor çıkıp gideyim diye ben yermiyim yılların muhasebecisi var karşısında.. ama çok sinir harbi son 7 haftam bir bitseHerkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
Hepimizin bebişlerimizi bol bol hissedeceği güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?