günaydın cnm evet çatlamadan kaynaklı kaşıntı, tırnağınla bastırarak kaşıma cnm ve bol bol nemlendirici sür esnesinde çatlama olmasın..Günaydın kızlar
İnş iyidir herkes ...bende iyiyim şükür ,kasılmalarım var şu ara ..birde bende kaşşıntı başladı kızlar yagöbeğimde değilde midemmin oraları kaburgalarımı civar kaşınıyor deli gibi Karnınızda vs çatlaklar oluşmaya başladımı yani bu çatlama kaynaklı kaşıntımı acep ,görünürde bişiy yok ama
Sabir cnm az kalmis firsat ariyo patronunda ama karsisindakini unutmasingüne o kadar kötü başladım ki iş yerine girer girmez patronla kavga ettim ama öyle böyle değil özellikle yapıyor çıkıp gideyim diye ben yermiyim yılların muhasebecisi var karşısında.. ama çok sinir harbi son 7 haftam bir bitse
sorma cnm zor tuttum kendimi valla damarıma basarsa varya batışına sebep olurum gayri resmi herşeyini gider şikayet ederim..Sabir cnm az kalmis firsat ariyo patronunda ama karsisindakini unutmasin
Biraz daha sabır sonra herşey güzel olacak. bebeklerimiz için herşey...güne o kadar kötü başladım ki iş yerine girer girmez patronla kavga ettim ama öyle böyle değil özellikle yapıyor çıkıp gideyim diye ben yermiyim yılların muhasebecisi var karşısında.. ama çok sinir harbi son 7 haftam bir bitse
Ya o kaşıntılar bendede oluyor her kaşındığında kaşımayayım diye Çatlak kremini sürüyorum alıyor kalıntısınıGünaydın kızlar
İnş iyidir herkes ...bende iyiyim şükür ,kasılmalarım var şu ara ..birde bende kaşşıntı başladı kızlar yagöbeğimde değilde midemmin oraları kaburgalarımı civar kaşınıyor deli gibi Karnınızda vs çatlaklar oluşmaya başladımı yani bu çatlama kaynaklı kaşıntımı acep ,görünürde bişiy yok ama
Yaa ciddenmigünaydın cnm evet çatlamadan kaynaklı kaşıntı, tırnağınla bastırarak kaşıma cnm ve bol bol nemlendirici sür esnesinde çatlama olmasın..
Çok şükür allaha ben hiç birşey yaşamadım ha yaşayabilirim de bunu böyle konuşursan sen çok çok beter olursun...ben hayatımda bi eksiklik yaşamadım çocukluğumdan beri her istediğim oldu Allah herkese nasip etsin bundan sonrası ne olur bilinmez...senin görgüsüzlüğünü başkalarının fesatlığına yüklemehee bu arada burada kimsenin yarıştığı falan yok.mesajları dikkatlice olursan kimsenin birşey ispatlamaya çalışmadığını, sadece yaşam biçimini ve çözümlerinde neler yaptığını anlatmaya çalıştığını görürsün. Ama senin gibi hiç görmemişler mutlaka başkalarının hayatlarına salça olurlar... sen zamanında birşeyler yaşadın herhalde ki bir yara söz konusu. kimseye karşı hoşgörülü olmak zorunda değilsin ama haddini bilmek zorundasın... aylardır şu formda yazışıyorum çok da güzel dostluklar kazandım senin gibi fesatını görmedim.... Ben de senin gibi duramadım iki çift söz söyleyiverdim ...
amin cnm.. bu arada annen için üzüldüm insan çok ihtiyaç duyuyor böyle anlarda Allah yardımcın olsun.. k.pederine de Rabbim şifa versin.. en kısa sürece iyi birini bulursun inşallah.. istanbuldaysan semt yaz bende bakınırım tanıdık olursa daha güvenilir olur biri çıkarsa özelden yazarım sana..
Bana linerak birde m ile başlayan bir krem önerdiler ama çok pahalı yav ..şü ara durumumuz pek iç açıcı değil bende vazelin bebek vazelini z yağı sürüyorum başkada bişiy ne sürebilirim bilmiyorumkiYa o kaşıntılar bendede oluyor her kaşındığında kaşımayayım diye Çatlak kremini sürüyorum alıyor kalıntısını
Şöyle bi yazdıklarını okuyunca ne kadar terbiyesiz ve seviyesiz olduğun Anlaşılıyor seninle asla böyle diyaloglara girmem kenar mahalle dilleri gibisin vallahisen bana mı sonradan görme dedin 4 katlı derken? burada herkes istediğini yazıyor, tanımadığım insanlara kendimi ıspatlasam ne olacak hava atsam ne olacak!!!! 4 katlı evde oturabilirim ev kendimin değil kira gönlün rahat olsun...burada herkes istediğini yazıyor herrrr konuda, kocasıyla kavga edende derdini yazıyor, başına birşey gelende, küçücük evi temizleyemeyende, koskoca evi temizleyende, SA NA NE!!!!!! bir daha ne bana nede bu formdaki bir arkadaşıma görgüsüz yazdığını görürüm inş. haftada 1 yardımcısı gelende olur gelmeyende... her yazılanı okumak zorunda mısın???? burada kışın yok şu olsada yesek bu olsada yesek diyenler oldu ve benim gecenin bir vakti canımın istediği oturup senin gibi terbiyesizlik yapmadım. Asıl görgüsüz olan sensin. Bu dünyada durumu iyi olan da var kötü olan da önemli olan saygı duymak ve haddini bilmek. Sende haddini BİLECEKSİN ! Nokta
Hamilesin diye yapıyordur büyük ihtimal ..dikkate almamaya çalış ,şurda ne kaldısorma cnm zor tuttum kendimi valla damarıma basarsa varya batışına sebep olurum gayri resmi herşeyini gider şikayet ederim..
tmm cnm bişey çıkarsa özelden ulaşırım ben sana..Allah razı olsun cnm. istanbul Bahçeşehirdeyim. orta yaşlarda böyle anaç birini arıyoruz. Aklında bulunsun cnm. tekrar tşk ederim güzel dileklerin için
lüften daha fazla düzen bozmayın ve saygılı olun burda hepimiz tanıyoruz birbirimizi ve hiçbir arkadaşım bu ithamları hak etmiyor kaldıki hepimiz hamileyiz ayıp yaptığınız kimsenin sinirlerini bozmaya hakkınız yok..Şöyle bi yazdıklarını okuyunca ne kadar terbiyesiz ve seviyesiz olduğun Anlaşılıyor seninle asla böyle diyaloglara girmem kenar mahalle dilleri gibisin vallahi
Çok şükür allaha ben hiç birşey yaşamadım ha yaşayabilirim de bunu böyle konuşursan sen çok çok beter olursun...ben hayatımda bi eksiklik yaşamadım çocukluğumdan beri her istediğim oldu Allah herkese nasip etsin bundan sonrası ne olur bilinmez...senin görgüsüzlüğünü başkalarının fesatlığına yükleme
aynen öyle cnm hamileyim diye yapıyor tabiki..Hamilesin diye yapıyordur büyük ihtimal ..dikkate almamaya çalış ,şurda ne kaldı
Evet cnm çatlak kremleri Pahalı oluyor ama bence Mühim olan o Bölgeyi nemli tutmak illaki bi marka olması gerekmez zeytin Yağı vazelin filanda bence aynı görevi görüyordurBana linerak birde m ile başlayan bir krem önerdiler ama çok pahalı yav ..şü ara durumumuz pek iç açıcı değil bende vazelin bebek vazelini z yağı sürüyorum başkada bişiy ne sürebilirim bilmiyorumki
Günaydın canım geçmiş olsun öncelikle kasılmaların için doktora gittin mi?benim kasılmam 16.haftadan beri var Dr ilaç başlattı çok sinir bozucu bir durum inşallah geçerGünaydın kızlar
badem yağı ve kakao yağıda sürersin cnm ama z.yağı hepsinden etkili ve vazelin o yüzden arayışa girme pahalı kremlerde nemlendirmek için zaten gerek yok onları kullanıp çatlayanlarda var birazda vücut yapısıyla alakalı bi durum birde bol bol su iç..Bana linerak birde m ile başlayan bir krem önerdiler ama çok pahalı yav ..şü ara durumumuz pek iç açıcı değil bende vazelin bebek vazelini z yağı sürüyorum başkada bişiy ne sürebilirim bilmiyorumki
Gittim cnm gitmemmi ...bn çift rahimliyim ,zaten erken doğum riskim de var ..ya 15dk ayakta kalsam yemek falan yapsam 15dk yatıyorum çünkü kasılıp kalıyorum sertkeşiyor rahmimGünaydın canım geçmiş olsun öncelikle kasılmaların için doktora gittin mi?benim kasılmam 16.haftadan beri var Dr ilaç başlattı çok sinir bozucu bir durum inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?