2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın cnm evet çatlamadan kaynaklı kaşıntı, tırnağınla bastırarak kaşıma cnm ve bol bol nemlendirici sür esnesinde çatlama olmasın..

Sabir cnm az kalmis firsat ariyo patronunda ama karsisindakini unutmasin

Biraz daha sabır sonra herşey güzel olacak. bebeklerimiz için herşey...

Ya o kaşıntılar bendede oluyor her kaşındığında kaşımayayım diye Çatlak kremini sürüyorum alıyor kalıntısını

günaydın cnm evet çatlamadan kaynaklı kaşıntı, tırnağınla bastırarak kaşıma cnm ve bol bol nemlendirici sür esnesinde çatlama olmasın..
Yaa ciddenmi off inş çok çatlamam ya ,1haftadır taktım kafama ,şimdiden çatlarsam nolurum ben

Çok şükür allaha ben hiç birşey yaşamadım ha yaşayabilirim de bunu böyle konuşursan sen çok çok beter olursun...ben hayatımda bi eksiklik yaşamadım çocukluğumdan beri her istediğim oldu Allah herkese nasip etsin bundan sonrası ne olur bilinmez...senin görgüsüzlüğünü başkalarının fesatlığına yükleme

Allah razı olsun cnm. istanbul Bahçeşehirdeyim. orta yaşlarda böyle anaç birini arıyoruz. Aklında bulunsun cnm. tekrar tşk ederim güzel dileklerin için

Ya o kaşıntılar bendede oluyor her kaşındığında kaşımayayım diye Çatlak kremini sürüyorum alıyor kalıntısını
Bana linerak birde m ile başlayan bir krem önerdiler ama çok pahalı yav ..şü ara durumumuz pek iç açıcı değil bende vazelin bebek vazelini z yağı sürüyorum başkada bişiy ne sürebilirim bilmiyorumki

Şöyle bi yazdıklarını okuyunca ne kadar terbiyesiz ve seviyesiz olduğun Anlaşılıyor seninle asla böyle diyaloglara girmem kenar mahalle dilleri gibisin vallahi

Şöyle bi yazdıklarını okuyunca ne kadar terbiyesiz ve seviyesiz olduğun Anlaşılıyor seninle asla böyle diyaloglara girmem kenar mahalle dilleri gibisin vallahi
lüften daha fazla düzen bozmayın ve saygılı olun burda hepimiz tanıyoruz birbirimizi ve hiçbir arkadaşım bu ithamları hak etmiyor kaldıki hepimiz hamileyiz ayıp yaptığınız kimsenin sinirlerini bozmaya hakkınız yok..

Bak arkadaşım sabrımı zorluyorsun haberin olsun. internetten yazması kolay. bir derdin varsa buyur gel yüzüne söyle. senin yaptığın bu davranışlar normal birinin yapacağı şeyler değil bunu bilesin. ben şatoda otursam nolur, gecekonduda otursam nolur. çoo şükür allaha durumum iyi. ama yarınımın ne olacağı belli değil ! hadi ben görgüsüzüm diyelim bu senin buraya fesatca yazmanı gerektirmez. çok görmüş bir bayan olsaydın emin ol bu şekilde muhabbetimize maydonoz olmazdın. sende ne saygı var ne ahlah. görgüsüz olan sensin Ahlak görmemişsin yazıkkkk.

Evet cnm çatlak kremleri Pahalı oluyor ama bence Mühim olan o Bölgeyi nemli tutmak illaki bi marka olması gerekmez zeytin Yağı vazelin filanda bence aynı görevi görüyordur

Günaydın canım geçmiş olsun öncelikle kasılmaların için doktora gittin mi?benim kasılmam 16.haftadan beri var Dr ilaç başlattı çok sinir bozucu bir durum inşallah geçer

badem yağı ve kakao yağıda sürersin cnm ama z.yağı hepsinden etkili ve vazelin o yüzden arayışa girme pahalı kremlerde nemlendirmek için zaten gerek yok onları kullanıp çatlayanlarda var birazda vücut yapısıyla alakalı bi durum birde bol bol su iç..

Günaydın canım geçmiş olsun öncelikle kasılmaların için doktora gittin mi?benim kasılmam 16.haftadan beri var Dr ilaç başlattı çok sinir bozucu bir durum inşallah geçer
Gittim cnm gitmemmi ...bn çift rahimliyim ,zaten erken doğum riskim de var ..ya 15dk ayakta kalsam yemek falan yapsam 15dk yatıyorum çünkü kasılıp kalıyorum sertkeşiyor rahmim senin sebebi ne imiş der ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…