2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet cnm çatlak kremleri Pahalı oluyor ama bence Mühim olan o Bölgeyi nemli tutmak illaki bi marka olması gerekmez zeytin Yağı vazelin filanda bence aynı görevi görüyordur
aynen öyle cnm ben kızıma hamileyken sadece vazelin kullandım ve hiç çatlamadım..

Evet cnm çatlak kremleri Pahalı oluyor ama bence Mühim olan o Bölgeyi nemli tutmak illaki bi marka olması gerekmez zeytin Yağı vazelin filanda bence aynı görevi görüyordur
İnş canım ya ,kaşımıyorum süirünüyorum yağı vazelinide bakalım hayırlısı ,inş hamilelikten en az zararla çıkarız :))

aynen öyle cnm ben kızıma hamileyken sadece vazelin kullandım ve hiç çatlamadım..
Kattina annende çatlak varmı ..hani derlerya o çatladıysa sende çaylarsın vs ,değilse demekki vazelin işe yarayacak bu arada hangi vazelini kullanıyorsun cnm

Gittim cnm gitmemmi ...bn çift rahimliyim ,zaten erken doğum riskim de var ..ya 15dk ayakta kalsam yemek falan yapsam 15dk yatıyorum çünkü kasılıp kalıyorum sertkeşiyor rahmim senin sebebi ne imiş der ne diyor
Kasılmalar bendede oluyor benim sebep miyomlar ztn ne yürüyebiliyorum nede başka bişey en son doktor bana adalat diye bi kalp ilacı başladı o kasılmalarımı kesti 10 gündür hiç yok. Hala Protestan fitil ve pruloton iğne kullanmayada devam ediyorum. Doktorun ne önerdi senin kasılmaların için.

Gittim cnm gitmemmi ...bn çift rahimliyim ,zaten erken doğum riskim de var ..ya 15dk ayakta kalsam yemek falan yapsam 15dk yatıyorum çünkü kasılıp kalıyorum sertkeşiyor rahmim senin sebebi ne imiş der ne diyor
Benim Dr erken doğum riski falan dedi zaten her muanede bir şey söylüyor moralim bozuk çıkıyorum birde bebek aşağıya yerleşmiş onun için de korkuttu beni ama çevremdekilere sorduğumda herkes bu durumun normal olduğunu söylüyor eltimde hamile onun da kasılması varmış ama Dr sorun yok demiş magnezyum başlatmış..bir de suyu ihmal etme tatlım vücut susuz kaldığında da kasılmalar oluyor bol bol dinlencez artık doğuma kadar

Cnm pruloton iğne her hafta magnezyum kullanıyorum ,bunun dışında dinlen yorulma dedi ..adalat nidilat başlamadı bnm ,bilmiyorum ya ,dr derdi herhalde gerek olsa ne bileyim cnm ..inş sende hayırlısı ile doğu. Yapardüsın zamanında

Burada karşılıklı tartışmaya devam ediyorsunuz kibledim ,yönetime bildirdim.
hatta sonu hiç hoş olmamış karsılıklı hakarete gitmis.
pubikanne abartmış olabilir.çünkü biri sormuş evinizi temizliyormusunuz diye,herkesde cevap vermiş kimi evim büyük,kimi yardımcı alıyorum demiş.
bunda birsey yok.
ama genel anlamda mesajina katılıyorum.
çünkü bu sitede o kadar görmemişler varki.kocişiyle,parasıyla,kendisiyle,çocuğuyla övünürler.sanki bir tek onlar gebe kaliyor yada onlar evlat sahibi oluyor.bazı kadınlarımız çok buldumcuk malesef.evini,arabasını anlatırlar.ve saçmasapan detay verirler.bize ne kime ne...sanal kime hava atcam denmesin inanin sanalda olsa bu yapılıyor ve zaten bunu yapan kişinin hemen yorumlarından ne olduğunu anlayabiliyorsun.malesef her topikte böyleleri var yok sayılamayacak kadar çoklar.hele anneler topiğinde bu olaylar sıkça yaşanıyor ve herkes birbiriyle yarış halinde.daha evvelde böyle olaylar yaşanmıstı.

Inşallah canım benimde çok sorunlu geçiyor hamileliğim. Hamile kalmadan önce tek derdim çatlakların yok aldığım kilo filan olacak sanıyordum. Şimdide takıyorum kafaya ama çok çok daha ciddi Şeyler varmış kafaya takacak. Allah'ım hayırlısıyla hepimize güzel bebeklerimizi akıl beden ve ruh sağlıkları yerinde olarak kucağımıza almayı nasip etsin. Inşallah bu sıkıntıları geriye dönüp baktığımızda gülerek hatırlayacağız. Biraz sabır ve güçlü olmak lazım.

Canım bende de çift rahim ve miyom vardı. Geçen yaz operasyon geçirdim. Kurtuldum gibi şimdilik. Arkadaşımda da vardı hiç bir sıkıntı olmadı. Bebek iki hafta erken geldi sadece ama hemen toparladı. Sakın kendini yorma bol bol dinlen . bir de sanırım Bebeğin çok kilolu olmaması gerekiyor. Başka da yapacak bir şey yok zaten

Hadi gözün aydın canım, çok sevindim. İnşallah bundan sonra da sorunsuz devam eder. Beslenmene dikkat et, suyu ihmal etme canım. Bir de stresten uzak duurrr :))

Son 25 dakika. Son kez kan vericem. aç hissetmiyorum ama su içirselerdi iyiydi:)
Merak ettiğim bişi var, illa 3 kere mi kan veriliyor? Sanki ilki iyiyse devam edilmiyor diye bişi duymuştum. Ben aynı güne hem şeker yüklemesi, hem detaylı, hem de normal kontrol için randevu aldım da tırsıyorum

Bu arada arkadaşlar ben de söylemeden edemicem. Lüzumsuz insanlara prim vermeyin. Benim için değeri olmayan bir insan dünyanın en kötü insanı olduğumu düşünse ne olur ki, kaale alıp cevap vermek bile anlamsız.
Boşuna gerilmeye hiç gerek yok, bize iyilik güzellik lazım. Böyle gelmeyeni gözardı edelim :)

kızlar ne yazık ki Şekerim yüksek çıktı. Diyet yapmaya başlayacakmışım. Hayatımda ilk defa yapıcam çok zor geliyor

ferideeii canım kasılmaların nasıl böyle elinin altında toplanıyor gibi mi benim de iki gündür var ama doktor 10 dk da bir olmazsa sıkıntı yok dedi bu arada doktora gittim idrar yolları için antiseptik bi de kaşıntı için fitil verdi bebek iyi şimdilik doktor aynen şöyle söyledi sorun gözükmüyor ama doğmadan tam anlamıyla bişey söyleyemeyiz biraz canım sıkıldı buna ne bileyim sen nasılsın

Özelde yaptırdım. Açlık 80 Içtikten yarım saat sonra 165 bir saat sonra 174 iki saat sonra 84 tokluk yüksek çıktı. 145 ten yüksek istemiyoruz dedi

Özelde yaptırdım. Açlık 80 Içtikten yarım saat sonra 165 bir saat sonra 174 iki saat sonra 84 tokluk yüksek çıktı. 145 ten yüksek istemiyoruz dedi
geçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilemedim Allahtan çaresiz bişey değil biraz dikkat etmen gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…