Maşallah canım gözün aydın ben de yarın yaptiracam bakalım inşallah herkes iyi sonuçlar alırKızlar şeker yüklemesi Korktuğum kadar zor değilmiş. İçtiğim şey Fanta gibiydi. Hiç midem bulanmadı. Açlık 80 çıktı. Ilk yarım saatten sonraki 165 çıktı. 9.50 de bir daha Alınacak. Şimdilik sorun yok gibi.
sen 75 gr'lik yaptirmıssın 3 saat kadar bekliyorsun hastanede.bana ilk 50 gr'lık yükleme yapilmisti o zaman sadece 1 saat bekliyorsun. ve 240 cikmisti sonuc.bayağı yüksekti benim.Özelde yaptırdım. Açlık 80 Içtikten yarım saat sonra 165 bir saat sonra 174 iki saat sonra 84 tokluk yüksek çıktı. 145 ten yüksek istemiyoruz dedi
Dikkat et canım Allahin izniyle hiçbir şey olmaz inşallahkızlar ne yazık ki Şekerim yüksek çıktı. Diyet yapmaya başlayacakmışım. Hayatımda ilk defa yapıcam çok zor geliyor
Canım bio oil var ben onu kullanıyorum 20 tl civarında onu kullanabilrsin yada bebe yağı yada nemlendirici herhangi bir krem bence el kremi bile olur kaşıntıyı alsın yeter bencede çok para vermeye gerek yokBana linerak birde m ile başlayan bir krem önerdiler ama çok pahalı yav ..şü ara durumumuz pek iç açıcı değil bende vazelin bebek vazelini z yağı sürüyorum başkada bişiy ne sürebilirim bilmiyorumki
Bende çok endişeleniyorum şeker çıkacakmı diye kilo problemim var zaten daha öncesinde de insülin direncim yüksekti ama açlık kan şekerim geçen hafta 80 çıktı yükleme 26. Haftada olcak benim tabi yükleme olmadan doğru bir sonuç vermez sanırım şunu sorucam sizin fazla kilonuz varmı yani kilo şeker doğru orantılımı onu merak ediyorumsen 75 gr'lik yaptirmıssın 3 saat kadar bekliyorsun hastanede.bana ilk 50 gr'lık yükleme yapilmisti o zaman sadece 1 saat bekliyorsun. ve 240 cikmisti sonuc.bayağı yüksekti benim.
dahiliyeye yonlendirdiler oda 75 gr daha yükleme yaptirdi.o da yüksek cikti.doktorum ikinci yüklemeye gerek yokki demisti.diyetisyenede gitmeye basladim bir dahiliye bir diyetisyene gidiyordum.insülin vuruyordum o derece yüksekti.ama diyet zorluyor insani yemek istiyorsun ama yiyemiyorsun.
kilo şeker orantısı tabiki var.hem kilolu hem yaşı büyüklerde daha sık görülüyor.benim kilom var ama aşırı değil.senin kilon kaç? bazen aksine kilolularda şeker çıkmıyor.benim düşmüyordu.diyetime harfiyen uyardım kacamak yapmadim kızımı düsündüm.dr sana degil ama bebege zarari olur dedi.cok dikkat etmeme ragmen sekerim dusmuyordu son 1 ayda düstü. ve dahiliye doktoru düsmedikce insülini artiriyordu.dahiliye doktorumla diyetisyenim neden dusmuyor diye aralarinda konusuyorlarmis.dr acaba sabahlari buna bal pekmezmi yediriyolar demisBende çok endişeleniyorum şeker çıkacakmı diye kilo problemim var zaten daha öncesinde de insülin direncim yüksekti ama açlık kan şekerim geçen hafta 80 çıktı yükleme 26. Haftada olcak benim tabi yükleme olmadan doğru bir sonuç vermez sanırım şunu sorucam sizin fazla kilonuz varmı yani kilo şeker doğru orantılımı onu merak ediyorum
PATRONA BİR ŞANTAJ YAPTIM HERŞEYİ VİDEOYA KAYDETTİM GAYRİ RESMİ HESAPLARI PERSONEL MAAŞLARINI SİSTEMDE ANLATARAK KAYIT ALDIM PATRONU ÇAĞIRDIM HEMEN BİRİNİ BUL İŞİ ÖĞRETİP GİDİCEM SENDE BNM DOĞUM İZNİME KADAR OLAN PARAMI TAM VERECEK VE SGKMI DEVAM ETTİRECEKSİN VE DOĞUM İZNİM BİTİNCE BENİ SEN ÇIKIŞ YAPACAKSIN DEDİM YOKSA MALİYE SGK HER KURUMA ŞİKAYET EDERİM AL BUDA KAYDIM DEDİM.. BİR TUTUŞTU ANLATAMAM NE ÖZÜRLER NELER NELER BEN SANA JEST YAPICAM SÖZ TMM BULCAM BİRİNİ DEDİKLERİNİ YAPICAM AMA SEN DÜRÜST İNSANSIN YAPMAZSIN BUNU BANA DEDİ OHHH TÜM YAĞLARIM ERİDİ TABİKİ YAPMAM AMA EN AZINDAN O YAPARIM SANSIN HAKLARIMI VERSİN..kattinacım sabah sabah üst üste baya bozuldu sinirlerin ama sakinlşmeye çalış :)
Çok güzel canım Ata isimlerimiz bunlar çok severim ben böyle; adlarıyla yaşasınlar sağlıkla inş :)Metehan ilk oğlumun ismi ikinciyi de Baturalp düşünüyoruz baba asker olunca
Alemsin katti çok güldüm valla senden korkulur ama helal olsunPATRONA BİR ŞANTAJ YAPTIM HERŞEYİ VİDEOYA KAYDETTİM GAYRİ RESMİ HESAPLARI PERSONEL MAAŞLARINI SİSTEMDE ANLATARAK KAYIT ALDIM PATRONU ÇAĞIRDIM HEMEN BİRİNİ BUL İŞİ ÖĞRETİP GİDİCEM SENDE BNM DOĞUM İZNİME KADAR OLAN PARAMI TAM VERECEK VE SGKMI DEVAM ETTİRECEKSİN VE DOĞUM İZNİM BİTİNCE BENİ SEN ÇIKIŞ YAPACAKSIN DEDİM YOKSA MALİYE SGK KER KURUMA ŞİKAYET EDRRİM AL BUDA KAYDIM DEDİM.. BİR TUTUŞTU ANLATAMAM NE ÖZÜRLER NELER NELER BEN SANA JEST YAPICAM SÖZ TMM BULCAM BİRİNİ DEDİKLERİNİ YAPICAM AMA SEN DÜRÜST İNSANSIN YAPMAZSIN BUNU BANA DEDİ OHHH TÜM YAĞLARIM ERİDİ TABİKİ YAPMAM AMA EN AZINDAN O YAPARIM SANSIN HAKLARIMI VERSİN..
Tm cnm 24,cüze ekliyorum seni Allah kabul etsin.Savhacım 1 cüz alayım
Ama haketti cnm sabah sabah beni nasıl sinir etti şu halimle..sabah bana malları fırlattı s*ktr git dedi düşünebiliyomusun sen kimsin paramla çalışıyorum kölenmiyim seviyesiz kaldı ki ben insiyatif kullanıp ekstra bir iş yapıyorum kavga ettiğimiz iş bnm sorumluluğumda bile değil deponun sorumluluğunda, bu tarz insanlar bu dilden anlıyor cnm napim ezdirmem kendimi..Alemsin katti çok güldüm valla senden korkulur ama helal olsun
Ben şuan 90 kiloyum boyum 1.68 ve ben daha hamilelik boyunca kilo almadım kilolu olduğum için direkt diyetisyenle başladım şimdi auda bir görüyorum verdiğim kiloları alıyorum yavaş yavaş 87ye kadar düşmüştüm. Benim anneminde sınırda şekeri var muhtemelen bana hamileyken de şekeri varmış çünkü 5 kilo doğmuşum canım annem şimdi okadar endişeleniyorki bebek kilo almış dedikçe. Aslında bende çok merak ediyorum ama iş dolayısıyla şehir dışında olcam o yüzden 26. Haftaya kaldı. Sizin daha önceden böyle bir tecrübeniz olduğu içün için daha dikkatli davranmışsınızdır diye düşünüyorum inşallah şeker çıkmaz bizde bundan sonraki süreci rahat geçiririz.kilo şeker orantısı tabiki var.hem kilolu hem yaşı büyüklerde daha sık görülüyor.benim kilom var ama aşırı değil.senin kilon kaç? bazen aksine kilolularda şeker çıkmıyor.benim düşmüyordu.diyetime harfiyen uyardım kacamak yapmadim kızımı düsündüm.dr sana degil ama bebege zarari olur dedi.cok dikkat etmeme ragmen sekerim dusmuyordu son 1 ayda düstü. ve dahiliye doktoru düsmedikce insülini artiriyordu.dahiliye doktorumla diyetisyenim neden dusmuyor diye aralarinda konusuyorlarmis.dr acaba sabahlari buna bal pekmezmi yediriyolar demisbanada diyetisyenim dedi.doktora gittim sordum boyle demissiniz dikkat ediyorum ben diye.ben şaka yapiyorum dedi
sanirim stresten dusmuyor dediler.streslide degildim.ama büyük ihtimal bu gebeligimdede sekerim var.dün evdeki şeker cihazimla tokluk şekerimi ölçtüm malesef 194 cikti.en kisa zamanda yukleme yaptiricam.birde aclik kan sekerinin ölcturmen bir sey ifade etmez cunku aclikta belli olmuyor.mutlaka yukleme yaptirmak gerekiyor.
Aynı kaşıntı bende de var canım bol bol nemlendirici krem sürüyorum umarım çatlamayız benim oğlumda bu kadar erken başlamamıştı kaşintılar her hamilelik farklı gerçekten deGünaydın kızlar
İnş iyidir herkes ...bende iyiyim şükür ,kasılmalarım var şu ara ..birde bende kaşşıntı başladı kızlar yagöbeğimde değilde midemmin oraları kaburgalarımı civar kaşınıyor deli gibi Karnınızda vs çatlaklar oluşmaya başladımı yani bu çatlama kaynaklı kaşıntımı acep ,görünürde bişiy yok ama
Bir kadına hele hele hamile bir kadına edilecek lafmı o! Allah böyle insanları ıslah etsin zaten çok hassas bir dönemdeyiz azıcık biri sesini yülseltse kendime gelemiyorum bunların hiçmi eşi kızı yok Allah yardımcın olsun canımAma haketti cnm sabah sabah beni nasıl sinir etti şu halimle..sabah bana malları fırlattı s*ktr git dedi düşünebiliyomusun sen kimsin paramla çalışıyorum kölenmiyim seviyesiz kaldı ki ben insiyatif kullanıp ekstra bir iş yapıyorum kavga ettiğimiz iş bnm sorumluluğumda bile değil deponun sorumluluğunda, bu tarz insanlar bu dilden anlıyor cnm napim ezdirmem kendimi..
denicem onuda sağol canm doktorumu aradım alerji vardı bende astıma dönmüş olabilir dedi yarın dahiliyeye gidicem bakalım ne dicekbol bol nefes egzersizleri yap cnm bilmiyorsan netten bak videolar bulursun bol bol.. en çok diyafram nefesi çalış düzenli çalışırsan 2-3 güne sıkıntın kalmaz..
denedim ama faydası olmadı demekki ondan degil çünkü sabahlarıda öksürmeye başladımbenim gebelik öncesi reflüm nefes darlığı ve gece öksürüğü ile başlamıştı. reflüyü sadece mide yanması olarak düşünmemek gerekiyormuş. sen her ihtimale karşılık gece biraz yastığını yükselt, uyumadan bi kaç saat önce yemeği içmeyi bırak bence
oof benim evim büyük malesefEşim bana çok kızıyor yapma sakın diye
Kendi de yapmıyor bıraksam pislikten ölürüz
Bende sil süpür toz al yapıyorum sadece Allahtan evim küçük de çok alan yok:)
Bende kurutma var çamaşırı katlaması kalıyor
Ütüyü de 5 parçayı geçmeyecek şekilde yapıyorum, evde giydiklerimizi ütülemiyorum artık
Nevresim, çarşafıda 4 e katlayıp öylece basıyorum çok özenmiyorum artık
Allah kahretmesin bu nasıl bir insan ya o ne biçim bir laf hamleyi geçtim bi kadina yani nasıl bir iş ahlaki çok çok çok iyi yapmışsın kattiAma haketti cnm sabah sabah beni nasıl sinir etti şu halimle..sabah bana malları fırlattı s*ktr git dedi düşünebiliyomusun sen kimsin paramla çalışıyorum kölenmiyim seviyesiz kaldı ki ben insiyatif kullanıp ekstra bir iş yapıyorum kavga ettiğimiz iş bnm sorumluluğumda bile değil deponun sorumluluğunda, bu tarz insanlar bu dilden anlıyor cnm napim ezdirmem kendimi..
ben suan 2 kilo aldim.sekerim cikacak muhtemel.bana diyet yollari gorunuyor.cocukla diyet zor olacak bakicaz artik.dikkat ettikten sonra hic bir sey olmuyor merak etmeyin. ne sen ne bebek kilo aliyor.insallah boyle bir sorun olmaz olursada endise etmesin kimse.diyet ve yürüyüs yapilacak.ilk gebeligimi 9 kiloyla bitirdim.elevit kullanmasaydim belki kilo almazdim.kızımda 3.660 gr normal dogumla dunyaya geldi. şükür hic bir sorun yasamadik.ben elimden geleni yaptim.Ben şuan 90 kiloyum boyum 1.68 ve ben daha hamilelik boyunca kilo almadım kilolu olduğum için direkt diyetisyenle başladım şimdi auda bir görüyorum verdiğim kiloları alıyorum yavaş yavaş 87ye kadar düşmüştüm. Benim anneminde sınırda şekeri var muhtemelen bana hamileyken de şekeri varmış çünkü 5 kilo doğmuşum canım annem şimdi okadar endişeleniyorki bebek kilo almış dedikçe. Aslında bende çok merak ediyorum ama iş dolayısıyla şehir dışında olcam o yüzden 26. Haftaya kaldı. Sizin daha önceden böyle bir tecrübeniz olduğu içün için daha dikkatli davranmışsınızdır diye düşünüyorum inşallah şeker çıkmaz bizde bundan sonraki süreci rahat geçiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?