- 29 Mart 2015
- 193
- 218
- 33
- 35
Yok canım sezeryanmı varmış ozman zavallım normal doğurmuş gören inanmıyomuş zaten yeni doğmuş bi bebek olduğuma kilodansa boyum uzunmuş. Bana doktorum vitamin hapı bile vermedi kilo aldırabilr haftada 4 gün akşamları düşük tempo yaklaşık 40 dk çok nadir 1 saat yürüyorum.inş sizde güzel hhaberlerle dönersiniz. Siz ne zaman yaptıracaksınız Sonucunuzu paylaşırsanız sevinirimben suan 2 kilo aldim.sekerim cikacak muhtemel.bana diyet yollari gorunuyor.cocukla diyet zor olacak bakicaz artik.dikkat ettikten sonra hic bir sey olmuyor merak etmeyin. ne sen ne bebek kilo aliyor.insallah boyle bir sorun olmaz olursada endise etmesin kimse.diyet ve yürüyüs yapilacak.ilk gebeligimi 9 kiloyla bitirdim.elevit kullanmasaydim belki kilo almazdim.kızımda 3.660 gr normal dogumla dunyaya geldi. şükür hic bir sorun yasamadik.ben elimden geleni yaptim.
annen sezaryenmi olmus peki çunku 5 kilo az degil.gerci 5 kilo doguranlarda var masallah.
şeker çıkmasına üzüldüm ama çok şanslı anneleriz ki düzenli doktora gidebiliyoruz bazı şeylerin önlemini alabilmek önüne geçebilmek çok güzel ortaya çıkmasına sevindim inşallah bebeginle daha sağlıklı bi hayatınız olucak bu düzenli diyetve takip sayesindekilo problemim yok benim. doktor da bak zaten kilon da yok bundan sonra daha da az alacaksın çok Fit bir hamile olacaksın dedi. ne yapsın moral vermeye Çalışıyor o da. ama ben çok iradesizim ne yapcam ya
bende bi iş yerinden ayrılırken haksızlıga ugradım aslında senin yaptıgın gibi yapmak lazım hep kadınlar olarak kendimi ezdiriyoruz ki bide bu kadar hassas dönemdeyiz bişey demeden çıksan içinde kalırdı ooooooh çok iyi olmuş naptıgını görsün böyle insanlar daha fazlasını bile hak ediyorda neysee ağzına sağlıkPATRONA BİR ŞANTAJ YAPTIM HERŞEYİ VİDEOYA KAYDETTİM GAYRİ RESMİ HESAPLARI PERSONEL MAAŞLARINI SİSTEMDE ANLATARAK KAYIT ALDIM PATRONU ÇAĞIRDIM HEMEN BİRİNİ BUL İŞİ ÖĞRETİP GİDİCEM SENDE BNM DOĞUM İZNİME KADAR OLAN PARAMI TAM VERECEK VE SGKMI DEVAM ETTİRECEKSİN VE DOĞUM İZNİM BİTİNCE BENİ SEN ÇIKIŞ YAPACAKSIN DEDİM YOKSA MALİYE SGK HER KURUMA ŞİKAYET EDERİM AL BUDA KAYDIM DEDİM.. BİR TUTUŞTU ANLATAMAM NE ÖZÜRLER NELER NELER BEN SANA JEST YAPICAM SÖZ TMM BULCAM BİRİNİ DEDİKLERİNİ YAPICAM AMA SEN DÜRÜST İNSANSIN YAPMAZSIN BUNU BANA DEDİ OHHH TÜM YAĞLARIM ERİDİ TABİKİ YAPMAM AMA EN AZINDAN O YAPARIM SANSIN HAKLARIMI VERSİN..
PATRONA BİR ŞANTAJ YAPTIM HERŞEYİ VİDEOYA KAYDETTİM GAYRİ RESMİ HESAPLARI PERSONEL MAAŞLARINI SİSTEMDE ANLATARAK KAYIT ALDIM PATRONU ÇAĞIRDIM HEMEN BİRİNİ BUL İŞİ ÖĞRETİP GİDİCEM SENDE BNM DOĞUM İZNİME KADAR OLAN PARAMI TAM VERECEK VE SGKMI DEVAM ETTİRECEKSİN VE DOĞUM İZNİM BİTİNCE BENİ SEN ÇIKIŞ YAPACAKSIN DEDİM YOKSA MALİYE SGK HER KURUMA ŞİKAYET EDERİM AL BUDA KAYDIM DEDİM.. BİR TUTUŞTU ANLATAMAM NE ÖZÜRLER NELER NELER BEN SANA JEST YAPICAM SÖZ TMM BULCAM BİRİNİ DEDİKLERİNİ YAPICAM AMA SEN DÜRÜST İNSANSIN YAPMAZSIN BUNU BANA DEDİ OHHH TÜM YAĞLARIM ERİDİ TABİKİ YAPMAM AMA EN AZINDAN O YAPARIM SANSIN HAKLARIMI VERSİN..
sezaryen 80'li yıllarda yapiliyor diye biliyorum,emin degilim tabi.ama varsada yaygın degildir.cok tehlikeli durumda yapiliyordur.eskiler napsin yazık evde doguruyorlar.hastaneye giderlerse o da bir şans zaten.bizler rahatiz.simdi sezaryenmi normalmi yapiyim tartismasi oluyor.sorun yoksa tabiki normal olmasi en sagliklisi.Yok canım sezeryanmı varmış ozman zavallım normal doğurmuş gören inanmıyomuş zaten yeni doğmuş bi bebek olduğuma kilodansa boyum uzunmuş. Bana doktorum vitamin hapı bile vermedi kilo aldırabilr haftada 4 gün akşamları düşük tempo yaklaşık 40 dk çok nadir 1 saat yürüyorum.inş sizde güzel hhaberlerle dönersiniz. Siz ne zaman yaptıracaksınız Sonucunuzu paylaşırsanız sevinirim
Canım geçmiş olsun , inş diyetin işe yarar. Bu arada yüklemeyi özelde ne Kadar'a yapıyorlar?Özelde yaptırdım. Açlık 80 Içtikten yarım saat sonra 165 bir saat sonra 174 iki saat sonra 84 tokluk yüksek çıktı. 145 ten yüksek istemiyoruz dedi
gözün aydın iki kız kardeş iyi olmuş kızlar ilerleyen yıllarda birbirine çok destek oluyor biz öyleyiz ablamlarla..Kizlarrgeldim ulrasondà sonunda bebegimin cinsiyetini ogrendimikinci prensesim geliyor
Yok cnm benim babaannem sezaryen la doğum yapmış 60 lı babam ama dikine tabi kesiği ve 72 yaşında babaannem ve hayla uağmurlu bulutlu havada ağrır der ki 1 ay yatırmışlar hastanede şimdi çok şükür herşey kolay.sezaryen 80'li yıllarda yapiliyor diye biliyorum,emin degilim tabi.ama varsada yaygın degildir.cok tehlikeli durumda yapiliyordur.eskiler napsin yazık evde doguruyorlar.hastaneye giderlerse o da bir şans zaten.bizler rahatiz.simdi sezaryenmi normalmi yapiyim tartismasi oluyor.sorun yoksa tabiki normal olmasi en sagliklisi.
dr bana 5.ayinda yükleme yaptir dedi buhafta içi yaptircam insallah.
sende yaptirinca sonuclarini yazarsin.
Aynen cnm aynen ,hakkımızda hayırlısı olsun inş ...ne yapalım imtihan dünyas,bunada binlerce şükür bebeği olmayanalar yanıp tutuşan lar ne yapsın ...Inşallah canım benimde çok sorunlu geçiyor hamileliğim. Hamile kalmadan önce tek derdim çatlakların yok aldığım kilo filan olacak sanıyordum. Şimdide takıyorum kafaya ama çok çok daha ciddi Şeyler varmış kafaya takacak. Allah'ım hayırlısıyla hepimize güzel bebeklerimizi akıl beden ve ruh sağlıkları yerinde olarak kucağımıza almayı nasip etsin. Inşallah bu sıkıntıları geriye dönüp baktığımızda gülerek hatırlayacağız. Biraz sabır ve güçlü olmak lazım.
Cnm bnmki müdehale edilecek bişiy değil ayrık iki rahimim var sadece 1cm falan genişletme ameliyatı var onada dr gerek yok boşuna demişti ...hakkımızda hayırlısı ,senin adına sevindim bir problem olmamasına ,Canım bende de çift rahim ve miyom vardı. Geçen yaz operasyon geçirdim. Kurtuldum gibi şimdilik. Arkadaşımda da vardı hiç bir sıkıntı olmadı. Bebek iki hafta erken geldi sadeceama hemen toparladı. Sakın kendini yorma bol bol dinlen . bir de sanırım Bebeğin çok kilolu olmaması gerekiyor. Başka da yapacak bir şey yok zaten
Hm vazelin işe yaramış demekki cnm ,seinde inş bundada çatlamassın ,kullanmaya devam edicem ,yav maksat elimizden gelen bişiy varsa yapmak ,bu vücutta bize emanet sonuçta ,annemde var cnm ama annem 4 doğum yapmış onun etkisi olabilir..
Ya kuzucuk ,bnm bazen 10dk dabir oluyor 2,3kere bazen gün boyu bir kere oluyor ,bazen sabah kalkınca akşam yatmadan falan oluyor ...çok düzenli değil ama rahatsız edici bişiy ,sanki rahmimi kemerle sıkıyorlar ...bu ara ben bikaç bole sıkıntım olsada rahatladım şükür ,kanamam maşallah kesildi çoktandır ,istrahat işinide gün bıyu vujcudumu dinleyerek yapıyorum ,bazen yatarken bile kasılıyorum ,ayaga kalkıp yuruyunce geçiyor ,ağır iş temislik vs yapmıyorum ,sadece oturarak yada aaz ayakta kalarak yemek yapıyorumferideeii canım kasılmaların nasıl böyle elinin altında toplanıyor gibi mi benim de iki gündür var ama doktor 10 dk da bir olmazsa sıkıntı yok dedi bu arada doktora gittim idrar yolları için antiseptik bi de kaşıntı için fitil verdi bebek iyi şimdilik doktor aynen şöyle söyledi sorun gözükmüyor ama doğmadan tam anlamıyla bişey söyleyemeyiz biraz canım sıkıldı buna ne bileyim sen nasılsın
Bende alayım barı cnm ,eczanedenmi aldın yoksa aktarda mı satılıyor cnm oil dediğin şeyCanım bio oil var ben onu kullanıyorum 20 tl civarında onu kullanabilrsin yada bebe yağı yada nemlendirici herhangi bir krem bence el kremi bile olur kaşıntıyı alsın yeter bencede çok para vermeye gerek yok
Evet cnm farklı oluyor herkesin hamileliği cidden ...bnm karnım him çıkmadı yani bole hamilelik belli olmuyor henuz ama kaşınıyor kaburgalarım büne alakaysa orasıdamı genişliyor artık neyse :)hayırlısıAynı kaşıntı bende de var canım bol bol nemlendirici krem sürüyorum umarım çatlamayız benim oğlumda bu kadar erken başlamamıştı kaşintılar her hamilelik farklı gerçekten de
Bnde 84le hamile kaldım ,kilo verdim baya bukantılardan falan 75e düşmüştüm ..şuara 76olmuşum yavaş yavaş alıyorumben suan 2 kilo aldim.sekerim cikacak muhtemel.bana diyet yollari gorunuyor.cocukla diyet zor olacak bakicaz artik.dikkat ettikten sonra hic bir sey olmuyor merak etmeyin. ne sen ne bebek kilo aliyor.insallah boyle bir sorun olmaz olursada endise etmesin kimse.diyet ve yürüyüs yapilacak.ilk gebeligimi 9 kiloyla bitirdim.elevit kullanmasaydim belki kilo almazdim.kızımda 3.660 gr normal dogumla dunyaya geldi. şükür hic bir sorun yasamadik.ben elimden geleni yaptim.
annen sezaryenmi olmus peki çunku 5 kilo az degil.gerci 5 kilo doguranlarda var masallah.
Ya çok sevindim abla kız kardeş ne şanslılar :)hadi hayırlısıKizlarrgeldim ulrasondà sonunda bebegimin cinsiyetini ogrendimikinci prensesim geliyor
Evet cnm farklı oluyor herkesin hamileliği cidden ...bnm karnım him çıkmadı yani bole hamilelik belli olmuyor henuz ama kaşınıyor kaburgalarım büne alakaysa orasıdamı genişliyor artık neyse :)hayırlısı
Bnde 84le hamile kaldım ,kilo verdim baya bukantılardan falan 75e düşmüştüm ..şuara 76olmuşum yavaş yavaş alıyorumcnm ekmek beyaz vs yemiyormusun nasıl bir diyet oluyor bu ...rejim gibi olmaz muhakkakta ,
Ya çok sevindim abla kız kardeş ne şanslılar :)hadi hayırlısı
Özelde yaptırdım. Açlık 80 Içtikten yarım saat sonra 165 bir saat sonra 174 iki saat sonra 84 tokluk yüksek çıktı. 145 ten yüksek istemiyoruz dedi
bio oili turuncu kasadan 16 ya aldım 60 ml. ama biraz geç kaldım herhalde çatlamaya başlamıştım çünkü. şimdilik yeni çatlağım yok 1 aydır.Bende alayım barı cnm ,eczanedenmi aldın yoksa aktarda mı satılıyor cnm oil dediğin şey
Ya cnm 100lira üstü çok be ,hatta 50lira bile çok şüan bnayan i doğru diyosun alıcaz ufak tefek bişiyler artık :)
Burada karşılıklı tartışmaya devam ediyorsunuz kibledim ,yönetime bildirdim.
hatta sonu hiç hoş olmamış karsılıklı hakarete gitmis.
pubikanne abartmış olabilir.çünkü biri sormuş evinizi temizliyormusunuz diye,herkesde cevap vermiş kimi evim büyük,kimi yardımcı alıyorum demiş.
bunda birsey yok.
ama genel anlamda mesajina katılıyorum.
çünkü bu sitede o kadar görmemişler varki.kocişiyle,parasıyla,kendisiyle,çocuğuyla övünürler.sanki bir tek onlar gebe kaliyor yada onlar evlat sahibi oluyor.bazı kadınlarımız çok buldumcuk malesef.evini,arabasını anlatırlar.ve saçmasapan detay verirler.bize ne kime ne...sanal kime hava atcam denmesin inanin sanalda olsa bu yapılıyor ve zaten bunu yapan kişinin hemen yorumlarından ne olduğunu anlayabiliyorsun.malesef her topikte böyleleri var yok sayılamayacak kadar çoklar.hele anneler topiğinde bu olaylar sıkça yaşanıyor ve herkes birbiriyle yarış halinde.daha evvelde böyle olaylar yaşanmıstı.
siz düşünmeyebilirsiniz ben düşünüyorum!Kusura bakmayın ama ben bu topicte böyle şeyler olduğunu düşünmüyorum!
vay 60'lı yillarda.teknoloji gelismedigi icinmi dikine kesmisler acaba.öylesi daha zormus.nolmusta ameliyata almislar.hatta bi Türk dizisinde izlemistim dönem dizisiydi.70'li yillarda geciyordu olay.kadın sezaryen oluyordu hatirladigim kadariyla.babaanneyede gecmis olsun.Yok cnm benim babaannem sezaryen la doğum yapmış 60 lı babam ama dikine tabi kesiği ve 72 yaşında babaannem ve hayla uağmurlu bulutlu havada ağrır der ki 1 ay yatırmışlar hastanede şimdi çok şükür herşey kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?