2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İyi akşamlar kızlar 22+4 günlük hamileyim beni tetanos aşısı için sağlık ocağından arayan olmadı. Bu hafta gitsem bi sıkıntı olur mu? Sizler kaçıncı haftanızda olmuştur?

iyi geceler ,
nasılsınız bebişler nasıl,
benim ağrım oluyo rahme doğru zonklama gibi.cumartesi doktora gittim bebeğimin başı rahme dayanmış.progestan ve hergün Oksapar iğne verdiAramızda Oksapar iğne kullanan var mı?gyneforen decavit magvital,rogestan ve oksapa iğne offf kızımın ssağlığı için?
oksapar kullanan arkadaşların yardımına ihtiyacım var....

İyi akşamlar kızlar 22+4 günlük hamileyim beni tetanos aşısı için sağlık ocağından arayan olmadı. Bu hafta gitsem bi sıkıntı olur mu? Sizler kaçıncı haftanızda olmuştur?
Benim sağlık ocağındaki hemşire 20.-24. Hafta arasında vurulduğunu söyledi, onlar aramasa da sen uğra sor..

ben erken oldum hatta bir ay arayla yapıyorlar git yarın yada ara sor bence

Canım görümcem madecassol önerdi, henüz kullanmadım, 8-10 TL fiyatı var yanılmıyorsam, bi araştır istersen.

Gunaydin kizlar epeydir ugramamisim buraya.tatile gittim geldim kilolarla basim dertte napsam bilemedimmmmm
Günaydın, bende aynı dertten muzdaribim Son 1 ayda 3,5 kilo almışım, toplamda 6,5 kilo aldım.
Doktor önümüzdeki ay sadece 1 kilo almalısın dedi Ekmek, şeker ve patates yasak, 40 dk yürüyüş önerdi.

denedim ama faydası olmadı demekki ondan degil çünkü sabahlarıda öksürmeye başladım yarın randevum var bakıcaklar ne olduguna astım olabilir dedi doktorum
bir iki günde geçmez ama yaptır nefes testini için rahatlasın. ben 4-5 kez yaptırdım sürekli astım sandılar, sonunda bir doktor reflü bu dedi ve ilaca başladı da bir süre sonra rahatladım.

Günaydın arkadaşlar :) bu tatiller hiiç iyi olmadı.. Bugün okula o kdr zor geldim ki anlatamam.. Zaten kısa tatilin karı gidişte +3 kiloydum dönüşte +5 olmuşum şokşokşok :)) şeker yüklemesi de yaklaşıyoo korktum hamiş dieti yapcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…