Benim sağlık ocağındaki hemşire 20.-24. Hafta arasında vurulduğunu söyledi, onlar aramasa da sen uğra sor..İyi akşamlar kızlar 22+4 günlük hamileyim beni tetanos aşısı için sağlık ocağından arayan olmadı. Bu hafta gitsem bi sıkıntı olur mu? Sizler kaçıncı haftanızda olmuştur?
ben erken oldum hatta bir ay arayla yapıyorlar git yarın yada ara sor benceİyi akşamlar kızlar 22+4 günlük hamileyim beni tetanos aşısı için sağlık ocağından arayan olmadı. Bu hafta gitsem bi sıkıntı olur mu? Sizler kaçıncı haftanızda olmuştur?
Benim sağlık ocağındaki hemşire 20.-24. Hafta arasında vurulduğunu söyledi, onlar aramasa da sen uğra sor..
ben erken oldum hatta bir ay arayla yapıyorlar git yarın yada ara sor bence
canim gozun aydin guzel gecmis...benim de suyum biraz fazla cikti 100 ve 150 arasi olmasi gerekirken 160 cikmisti seninki kacti peki?
canim dr.um kendi soyledi ultrason kagidindan da AFI diye bir deger var ordan da bakabilirsin...
Gunaydin canim cokmu kilo aldin?Gunaydin kizlar epeydir ugramamisim buraya.tatile gittim geldim kilolarla basim derttenapsam bilemedimmmmm
Canım görümcem madecassol önerdi, henüz kullanmadım, 8-10 TL fiyatı var yanılmıyorsam, bi araştır istersen.Bana linerak birde m ile başlayan bir krem önerdiler ama çok pahalı yav ..şü ara durumumuz pek iç açıcı değil bende vazelin bebek vazelini z yağı sürüyorum başkada bişiy ne sürebilirim bilmiyorumki
Günaydın, bende aynı dertten muzdaribimGunaydin kizlar epeydir ugramamisim buraya.tatile gittim geldim kilolarla basim derttenapsam bilemedimmmmm
bir iki günde geçmez ama yaptır nefes testini için rahatlasın. ben 4-5 kez yaptırdım sürekli astım sandılar, sonunda bir doktor reflü bu dedi ve ilaca başladı da bir süre sonra rahatladım.denedim ama faydası olmadı demekki ondan degil çünkü sabahlarıda öksürmeye başladımyarın randevum var bakıcaklar ne olduguna astım olabilir dedi doktorum
bende başta hızlı gittim bu ay duruldum hadin hepiniz yetiştiniz banagünaydınnnnnnnn..... güzel anneler...... nasılsınız......artık hızlı kilo almalar başladı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?