2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kesinlikle haklısın şikayet eden kişi edebimutluluk'tu galiba ben ikisinide ettim demiş maalesef oda daimi takipçi değil sidelyanın bir günahı yoktu bencede..

günaydınlarrrr kaç gündür giremiodum neler olmuş yahu yarın kontrolüm var kızlar haftayada şeker yüklemesi bakalm kaç kilo almışım neler olmuş meraktan çatlicam oğluşumun odasını boyattık haftasonu haziranın ilk haftasıda eşyalarımız gelicek inş hayırlısıyla bian önce yapıp bitirmek istiyorum hepinize güzel bigün olsun benden haberler bu şekilde

Kesinlikle haklısın şikayet eden kişi edebimutluluk'tu galiba ben ikisinide ettim demiş maalesef oda daimi takipçi değil sidelyanın bir günahı yoktu bencede..
edebi mutluluk siyasette çok gezerdi aslında ordaki üyeleri iyi tanır o (!) keşke orda dolaşıp birazda ordakileri şikayet etseymiş

Günaydın kızlar, şeker yüklemesi konusu açılmış sanırım, ben geçen cmt yaptırdım, 50 gr lık olandan. Açlık şekerim 74 çıktı yani normal ama 1. saatin sonunda değerim biraz yüksek çıktı, sınır 138 benim 158 di yanlış hatırlamıyorsam, doktorum çok önemli deil ama ailenizde varsa- ki anneannemde de babaannemde de şeker vardı- diyete başla dedi, diyetisyene gittim şekerli besinler, patates, pişmiş havuç, ekmek pirinç vs gibi karbonhidratlar, taze sıkılmış bile olsa meyve suları, bal, pekmez, reçel yasak, tabi meyveler de öğün öğün, yediklerim düzene girmiş olacak bu diyetle, bi de toplamda 8 kilo almışım, normali 6-9 arasıymış, 7 kilo alsan daha iyiydi ama çok sorun deil dedi doktorum. Uzun oldu ama fikriniz olsun diye yazdım, hepimize sağlıklı günler

her ortamda illa bir kaç tane çekemeyen oluyor aşalık kompleksi olan insanlar yapacak bişey yok cnm.. hadi hayırlı olsun oğluşunun odası yerleşince resim atarsın bizede..

SUHAN selam canım, ben bu hafta yasin imi okuyamayacağım sanırım, taşınma telaşımız var, gündüz işteyim gece de ev yerleştirmeye çalışıyorum, o yüzden bu haftalık benim yerime başkası okursa çokk sevinirim, okumak isteyen arkadaş burdan yazar sanırım

özledim valla yaa dün gıcık bi gündü hem sitede gereksiz gerginlik oldu hem işyerimde olaylar olaylar ayyy iyiki bitti dün cnm ya..
bende özledim..dinlendim 4 gün...neler olmuş öyle..senlede ilgili sıkıntı olmuş ama..yorumun başını bulamadım patronunla alakalı

Aynen katılıyorum canım.. Sidelya nın hiç bi suçu yoktu.. Ban ı ne zaman kalkar acaba? Yapabileceğimiz birşey var mıdır?

günaydın..hayırlı olsun diyeyim

canım kişileri sabitlemedim ben..isteyen kişilere veriyorum...o yüzden no problem

kızlar bu arada liste eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasında..almak isteyenler bildirsin

bende özledim..dinlendim 4 gün...neler olmuş öyle..senlede ilgili sıkıntı olmuş ama..yorumun başını bulamadım patronunla alakalı
aman boşver anlatıp tekrar gerilmek istemiyorum ama vardır her şerde bir hayır bu sayede doğum paramın asgari ücretle normal maaşım arasındaki farkıda talep ettim iyi oldu yani

canım kişileri sabitlemedim ben..isteyen kişilere veriyorum...o yüzden no problem

kızlar bu arada liste eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasında..almak isteyenler bildirsin

tamam o halde canım, ben okumadığım için eksik kalmasın da o yüzden bilgi verdim

sanirim sizler anlamak istemiyorsunuz.
hakli haksiz gütmeden karsilikli polemik ve hakaret olursa karsilikli sekilde banlanirlar.
sitenin kurallari budur.ben birini kiblesem adminler diger tartisan kisiyide banlar.
ve ben ikisinide kibledim.tekini kiblesen bile ikiside banlanir.buranin daimi takipcisiyim herzaman yazmiyorum sadece.
sidelya yada bi baskasina garezim yok.
bu konu neden uzuyorki bu kadar.ikisininde bugun bani acilmis olur.
tekrar soyluyorum sen hakli bile olsan hakaret veye polemik yaparsan banlanirsin.
ben siyasette polemikten az banlanmadim.
kurallari biliyirumki kibliyorum söylüyorum.bursa herkes polemik yapsa hakaret etse ne olur biliyormusun.o yüzden kimsenin banlanmasi benim tekelimde degil.ben kiblerim admin kurallara aykiri birsey gorurse banlar.mesela sana bi arkadas hakaret etmisti banlanmisti.onuda burdan şikayet ettiler.
o da kendine göre ben hakliyim der.
kurallar var ve uygulanir.

6 haziranda şeker ölçümü, 24. haftada yani. diğer şeyler yolunda o zaman takılmayayım kiloya bu kadar . teşekkürler

Günaydın kızlar açlık kanı verdim glukozumu içtim bekliyorum 3 kere kan alıncak 60 120,180 dk da bakalım nasıl çıkıcak oğlumda sınırda çıkmıştı diyet yapmıştım umarım normal çıkar bu sefer.

karşılıklı hakaret vardı ama siz yorumunuzda diğer arkadaşı haklı bulmuştunuz tuhaf.. neyse gerçekten uzatmaya gerek yok hepimiz hamileyiz gereksiz gerginlik yaşamamız sadece bebeklerimize zarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…