Kesinlikle haklısın şikayet eden kişi edebimutluluk'tu galiba ben ikisinide ettim demiş maalesef oda daimi takipçi değil sidelyanın bir günahı yoktu bencede..yaklaşık 4-5 aydır herkes birbirini az çok tanıyor kazen bey..bikaç gün olmuş topiğe gireli hatun herkesi germiş çıkmış..sorsan buranın daimi takipçileri tanımaz etmez ki sidelya arkadaşımızıda kışkırtıklarını düşünüyorum..keşke sadece ortamı bozan kişi banlansaymış...
bikaç gün uzaklaştırmışlardır ikisinide..sidelya gelirde. diğer arkadaş nasıl girebilecek acaba döndüktükten sonra aramıza
özledim valla yaagünaydın herkese
edebi mutluluk siyasette çok gezerdi aslında ordaki üyeleri iyi tanır o (!) keşke orda dolaşıp birazda ordakileri şikayet etseymişKesinlikle haklısın şikayet eden kişi edebimutluluk'tu galiba ben ikisinide ettim demiş maalesef oda daimi takipçi değil sidelyanın bir günahı yoktu bencede..
her ortamda illa bir kaç tane çekemeyen oluyor aşalık kompleksi olan insanlar yapacak bişey yok cnm.. hadi hayırlı olsun oğluşunun odası yerleşince resim atarsın bizede..günaydınlarrrrkaç gündür giremiodum neler olmuş yahu yarın kontrolüm var kızlar haftayada şeker yüklemesi bakalm kaç kilo almışım neler olmuş meraktan çatlicam oğluşumun odasını boyattık haftasonu haziranın ilk haftasıda eşyalarımız gelicek inş hayırlısıyla bian önce yapıp bitirmek istiyorum hepinize güzel bigün olsun benden haberler bu şekilde
bende özledimözledim valla yaadün gıcık bi gündü hem sitede gereksiz gerginlik oldu hem işyerimde olaylar olaylar ayyy iyiki bitti dün cnm ya..
Kesinlikle haklısın şikayet eden kişi edebimutluluk'tu galiba ben ikisinide ettim demiş maalesef oda daimi takipçi değil sidelyanın bir günahı yoktu bencede..
günaydın..hayırlı olsun diyeyimgünaydınlarrrrkaç gündür giremiodum neler olmuş yahu yarın kontrolüm var kızlar haftayada şeker yüklemesi bakalm kaç kilo almışım neler olmuş meraktan çatlicam oğluşumun odasını boyattık haftasonu haziranın ilk haftasıda eşyalarımız gelicek inş hayırlısıyla bian önce yapıp bitirmek istiyorum hepinize güzel bigün olsun benden haberler bu şekilde
canım kişileri sabitlemedim ben..isteyen kişilere veriyorum...o yüzden no problemSUHAN selam canım, ben bu hafta yasin imi okuyamayacağım sanırım, taşınma telaşımız var, gündüz işteyim gece de ev yerleştirmeye çalışıyorum, o yüzden bu haftalık benim yerime başkası okursa çokk sevinirim, okumak isteyen arkadaş burdan yazar sanırım
muhtemelen yarın dönerAynen katılıyorum canım.. Sidelya nın hiç bi suçu yoktu.. Ban ı ne zaman kalkar acaba? Yapabileceğimiz birşey var mıdır?
miske sormak lazım daha iyi anlar banlanma işlerindenAynen katılıyorum canım.. Sidelya nın hiç bi suçu yoktu.. Ban ı ne zaman kalkar acaba? Yapabileceğimiz birşey var mıdır?
aman boşver anlatıp tekrar gerilmek istemiyorum ama vardır her şerde bir hayır bu sayede doğum paramın asgari ücretle normal maaşım arasındaki farkıda talep ettim iyi oldu yanibende özledim..dinlendim 4 gün...neler olmuş öyle..senlede ilgili sıkıntı olmuş ama..yorumun başını bulamadım patronunla alakalı
canım kişileri sabitlemedim ben..isteyen kişilere veriyorum...o yüzden no problem
kızlar bu arada liste eylül anneleri geyik topiğinin ilk sayfasında..almak isteyenler bildirsin
sanirim sizler anlamak istemiyorsunuz.Kesinlikle haklısın şikayet eden kişi edebimutluluk'tu galiba ben ikisinide ettim demiş maalesef oda daimi takipçi değil sidelyanın bir günahı yoktu bencede..
6 haziranda şeker ölçümü, 24. haftada yani. diğer şeyler yolunda o zaman takılmayayım kiloya bu kadar . teşekkürlerkilo olarak bize yorum yapmadı iyi bulduğunu düşünüyorum canım 18 gram fazlasınız sizde de sorun olcağını sanmıyorum içini ferah tut . organları iyiyse bin şükür. şeker ölçümü ne zaman yaptırcaksın ? benim doktor acil istedi malesef.
karşılıklı hakaret vardı ama siz yorumunuzda diğer arkadaşı haklı bulmuştunuz tuhaf.. neyse gerçekten uzatmaya gerek yok hepimiz hamileyiz gereksiz gerginlik yaşamamız sadece bebeklerimize zarar..sanirim sizler anlamak istemiyorsunuz.
hakli haksiz gütmeden karsilikli polemik ve hakaret olursa karsilikli sekilde banlanirlar.
sitenin kurallari budur.ben birini kiblesem adminler diger tartisan kisiyide banlar.
ve ben ikisinide kibledim.tekini kiblesen bile ikiside banlanir.buranin daimi takipcisiyim herzaman yazmiyorum sadece.
sidelya yada bi baskasina garezim yok.
bu konu neden uzuyorki bu kadar.ikisininde bugun bani acilmis olur.
tekrar soyluyorum sen hakli bile olsan hakaret veye polemik yaparsan banlanirsin.
ben siyasette polemikten az banlanmadim.
kurallari biliyirumki kibliyorum söylüyorum.bursa herkes polemik yapsa hakaret etse ne olur biliyormusun.o yüzden kimsenin banlanmasi benim tekelimde degil.ben kiblerim admin kurallara aykiri birsey gorurse banlar.mesela sana bi arkadas hakaret etmisti banlanmisti.onuda burdan şikayet ettiler.
o da kendine göre ben hakliyim der.
kurallar var ve uygulanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?