ben de 21+2 de yaptırdım detaylıyı benim oğlan 506 gram olmuş, baya kilolu dedi.. umarım bir sorun belirtisi değildir. ben en çok şekerden şüpheleniyorum.Kızlar merhaba
Bugün ayrıntılı ultrason vardı çok şükür sağlığı iyimis paşamın. 488 gram olmuş boyunu sormayi unuttum ama fl 37 mm 7 ile çarpınca 25 çıkıyor 25 cm heralde. tüm organlar olması gerektiği gibi dedi doktorumuz. fakat beyinde boşluk ölçümü yapıldı 9.5 mm çıktı 3 hafta sonra tekrar çağırdı takip edelim dedi çok ciddi birsey değil dedi ama yinede insan üzülüyor. Birde suyum fazlaymıs şeker ölçümü hemen yapılsın dedi
evet ya göğsümün hemen altı ve aynı hizada sırtım ağrıyor.oyyy gerçi bi kaçgündür yok ama..bilgi için tşk ederim canımmisk yorumunu bugün gördüm. benim de tam sağ göğüs altinda agrim var bazen bıçak sağlanır gibi oluyor nefesimi kesiyor ben de başta çamaşır acıtıyor diye düşündüm ama ama çamaşırın 2 parmak fln altı. hatta küçük küçük bikaç yerde kilcal damar çatlamasi gibi morarma bile oldu. doktoruma sordum geçen cuma. bazılarında hamilelikte safra kesesinde çamurlasma olurmus aynı yerde ağrı yaparmis ama sirta da vuruyormus o ağrı. benimki sadece göğüs altinda. bebek yukarı çıktığından organlari sıkıştırir o da ağrı yapar dedi. ama bi çözümü yok malesef
ben 56 ile başladım canım şuan 61 kiloyumbende başta hızlı gittim bu ay duruldum hadin hepiniz yetiştiniz bana
aynı başlamışız ben 70 oldumben 56 ile başladım canım şuan 61 kiloyumbuarada şeker yüklemesi bu kontrolde olacak sanırım benim de daha doktorla konuşmadım ama .
Canim. Usgde gelisimi sat le uyumlumuydu belkide gelisimi 1 hafta onden gidiyodur.. Bende ayrintiliyi 21+2de gittim kilosu 498gr cikti boyuda 27cmben de 21+2 de yaptırdım detaylıyı benim oğlan 506 gram olmuş, baya kilolu dedi.. umarım bir sorun belirtisi değildir. ben en çok şekerden şüpheleniyorum.
evet cnm kalorisi bol ben karpuzu çok yiyordum dr 1 ince dilim dedi kalorisi çok yüksekmiş yaz meyvelerinden az az yemelisin dedi..bizim hamilelikler en kotu zamana mi denk geldi ne :) tum kalorili meyveler vb hep bu mevsimde sanirim yedikce yiyesim geldi tatilde acik bufeydi 4 gunde 2 kg almisjm
yaklaşık 4-5 aydır herkes birbirini az çok tanıyor kazen bey..bikaç gün olmuş topiğe gireli hatun herkesi germiş çıkmış..sorsan buranın daimi takipçileri tanımaz etmez ki sidelya arkadaşımızıda kışkırtıklarını düşünüyorum..keşke sadece ortamı bozan kişi banlansaymış...Sinir bu dönemde iyi gelmez ....
ya benim kendi doktorumda, detaylı için gönderdiği doktorda maşallah o kadar ketumlar ki bana sadece her şey yolunda diyorlar. bunu da arada öyle ağzından kaçırdı :) ama her şey yolunda gebeliğin tadını çıkar artık dedi sadece.Canim. Usgde gelisimi sat le uyumlumuydu belkide gelisimi 1 hafta onden gidiyodur.. Bende ayrintiliyi 21+2de gittim kilosu 498gr cikti boyuda 27cm
yaklaşık 4-5 aydır herkes birbirini az çok tanıyor kazen bey..bikaç gün olmuş topiğe gireli hatun herkesi germiş çıkmış..sorsan buranın daimi takipçileri tanımaz etmez ki sidelya arkadaşımızıda kışkırtıklarını düşünüyorum..keşke sadece ortamı bozan kişi banlansaymış...
GÜNAYDIN CANIM. CANIM YASİNLERİ OKUDUM. ALLAH KABUL ETSİNgünaydın herkese
Allah kabul etsin canımCANIM YASİNLERİ OKUDUM. ALLAH KABUL ETSİN
bikaç gün uzaklaştırmışlardır ikisinide..sidelya gelirde. diğer arkadaş nasıl girebilecek acaba döndüktükten sonra aramızaçok üzüldüm yorumları görüncene kadar gereksiz konuşmalar geçmiş.. uygulama hakkında hiç bilgim yok.. sidelya aramıza dönebilecek mi??
ben de 21+2 de yaptırdım detaylıyı benim oğlan 506 gram olmuş, baya kilolu dedi.. umarım bir sorun belirtisi değildir. ben en çok şekerden şüpheleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?