2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de 21+2 de yaptırdım detaylıyı benim oğlan 506 gram olmuş, baya kilolu dedi.. umarım bir sorun belirtisi değildir. ben en çok şekerden şüpheleniyorum.

evet ya göğsümün hemen altı ve aynı hizada sırtım ağrıyor.oyyy gerçi bi kaçgündür yok ama..bilgi için tşk ederim canım

ben 56 ile başladım canım şuan 61 kiloyum buarada şeker yüklemesi bu kontrolde olacak sanırım benim de daha doktorla konuşmadım ama .
aynı başlamışız ben 70 oldum benimde 8 haziranda şeker yüklemesi..

ben de 21+2 de yaptırdım detaylıyı benim oğlan 506 gram olmuş, baya kilolu dedi.. umarım bir sorun belirtisi değildir. ben en çok şekerden şüpheleniyorum.
Canim. Usgde gelisimi sat le uyumlumuydu belkide gelisimi 1 hafta onden gidiyodur.. Bende ayrintiliyi 21+2de gittim kilosu 498gr cikti boyuda 27cm

bizim hamilelikler en kotu zamana mi denk geldi ne :) tum kalorili meyveler vb hep bu mevsimde sanirim yedikce yiyesim geldi tatilde acik bufeydi 4 gunde 2 kg almisjm
evet cnm kalorisi bol ben karpuzu çok yiyordum dr 1 ince dilim dedi kalorisi çok yüksekmiş yaz meyvelerinden az az yemelisin dedi..

Sinir bu dönemde iyi gelmez ....
yaklaşık 4-5 aydır herkes birbirini az çok tanıyor kazen bey..bikaç gün olmuş topiğe gireli hatun herkesi germiş çıkmış..sorsan buranın daimi takipçileri tanımaz etmez ki sidelya arkadaşımızıda kışkırtıklarını düşünüyorum..keşke sadece ortamı bozan kişi banlansaymış...

Canim. Usgde gelisimi sat le uyumlumuydu belkide gelisimi 1 hafta onden gidiyodur.. Bende ayrintiliyi 21+2de gittim kilosu 498gr cikti boyuda 27cm
ya benim kendi doktorumda, detaylı için gönderdiği doktorda maşallah o kadar ketumlar ki bana sadece her şey yolunda diyorlar. bunu da arada öyle ağzından kaçırdı :) ama her şey yolunda gebeliğin tadını çıkar artık dedi sadece.

çok üzüldüm yorumları görünce ne kadar gereksiz konuşmalar geçmiş.. uygulama hakkında hiç bilgim yok.. sidelya aramıza dönebilecek mi??

Günaydın kızlar bende 65 ile hamile kalıp şimdi 75 im ve cok mutsuzum hiç bu kadar kilolu olmamıştım dikkat edeceğim bundan sonra ayaklarım da sismeye başladı birazdan kontrol var bakalim doktor ne diyecek

çok üzüldüm yorumları görünce ne kadar gereksiz konuşmalar geçmiş.. uygulama hakkında hiç bilgim yok.. sidelya aramıza dönebilecek mi??
bikaç gün uzaklaştırmışlardır ikisinide..sidelya gelirde. diğer arkadaş nasıl girebilecek acaba döndüktükten sonra aramıza

kilo olarak bize yorum yapmadı iyi bulduğunu düşünüyorum canım 18 gram fazlasınız sizde de sorun olcağını sanmıyorum içini ferah tut . organları iyiyse bin şükür. şeker ölçümü ne zaman yaptırcaksın ? benim doktor acil istedi malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…