miske sormak lazım daha iyi anlar banlanma işlerindenokursa cevaplar şimdi..
inşallah cnm snucu yazarsın bize de..Günaydın kızlar açlık kanı verdim glukozumu içtim bekliyorum 3 kere kan alıncak 60 120,180 dk da bakalım nasıl çıkıcak oğlumda sınırda çıkmıştı diyet yapmıştım umarım normal çıkar bu sefer.
tmm canım gerilme sen...sorun çözülmüşse problem yokaman boşver anlatıp tekrar gerilmek istemiyorum ama vardır her şerde bir hayır bu sayede doğum paramın asgari ücretle normal maaşım arasındaki farkıda talep ettim iyi oldu yani
güle güle kullan çok cici annesi sağlıklı günlerde kullansın bebişin..Günaydın herkesee
Bugün kalktığımdan beri acayip bi baş dönmem var umarım kahvaltımı yapınca geçer.
Bu arada ana kucağını baya aramıştım
Titreşimli olsun ayrıca ayakla falan da güzelce sallansın istiyordum bana ya titreşimli azcık hareket eden
Ya da titreşimsiz salıncak tarzı olanları gösteriyorlardı
Dün sonunda istediğim gibi buldum hemen aldım
Eki Görüntüle 1533607
tmm canımcım..ahhhh seninnn nickkk bitirdi eylül annelerini..yanımda erik taşıyorumtamam o halde canım, ben okumadığım için eksik kalmasın da o yüzden bilgi verdim
canım hatim tamamlanmayacak galiba. ben 3. cüzü almıştım. bana 1 tane daha boşta kalandan verir misin?Günaydın kızlar açlık kanı verdim glukozumu içtim bekliyorum 3 kere kan alıncak 60 120,180 dk da bakalım nasıl çıkıcak oğlumda sınırda çıkmıştı diyet yapmıştım umarım normal çıkar bu sefer.
yaa bende senin gibiyim ya ouff gözüm korktu şimdi ama 8 haziran bnm şeker testim şimdiden önlem alsam işe yararmı ki..Kızlar herkese günaydın. Diyet yapmak ne zormuş. Hayatımda ilk defa yapıyorum. Güne çavdar ekmekle başlamak değişik bir duyguydu
Okulda kızartma ve bütün tatlı çeşitlerini yasakladım. Arkadaşlar da pek memnun zaten diyettelerdi de ben bozduruyordum pis boğaz olduğum için.
Benden naçizane tavsiye çok abartmadan yiyin ki hep yiyin. Ben insan gibi yemedim ve mahrum kalıcam her şeyden
güle güle kullan çok cici annesi sağlıklı günlerde kullansın bebişin..
kuralları az çok sende biliyorsundur kuzum teeeeee 2008 yılı üyelik tarihinkarşılıklı hakaret vardı ama siz yorumunuzda diğer arkadaşı haklı bulmuştunuz tuhaf.. neyse gerçekten uzatmaya gerek yok hepimiz hamileyiz gereksiz gerginlik yaşamamız sadece bebeklerimize zarar..
nerde hakli bulnusum Allah askina yazini iyi okumadiniz galiba!karşılıklı hakaret vardı ama siz yorumunuzda diğer arkadaşı haklı bulmuştunuz tuhaf.. neyse gerçekten uzatmaya gerek yok hepimiz hamileyiz gereksiz gerginlik yaşamamız sadece bebeklerimize zarar..
zor işler cnm yaa Allah kolaylık versin sakin davranmaya çalış panikleme midem bulanacak falan diye Rabbim de yardım eder sorunsuz yaptırırsın inşallah..slm hanımlar
benımde cuma tetenoz ıkıncı aşım,cumartesi de şeker yüklemem var ...ayrıntılı başka bır yerde yaptırdım ama doktorumda kendı hastanesınde yaptırmamıda istedi...sanırım takıbımı o yapıyor dıye kendını rıske atmak ıstemedı..
ayrıca şeker yuklemesı aç karnına yapılıyor ve sanırım 2 saat aç beklemen gerekıyor...e ben aç kalınca afedersınız mıdem bulanıyor ve mıdemden boş su cıkarıyorum..nasıl olcaka nasıl kalıcam aç ??
6 haziranda şeker ölçümü, 24. haftada yani. diğer şeyler yolunda o zaman takılmayayım kiloya bu kadar . teşekkürler
ay doğru aç yapılıyor değilmi ben en geç dokuza kadar durabiliyorum aç.kendimden geçiyorum ayakta duramıyorum o derece yani..aaaaaaslm hanımlar
benımde cuma tetenoz ıkıncı aşım,cumartesi de şeker yüklemem var ...ayrıntılı başka bır yerde yaptırdım ama doktorumda kendı hastanesınde yaptırmamıda istedi...sanırım takıbımı o yapıyor dıye kendını rıske atmak ıstemedı..
ayrıca şeker yuklemesı aç karnına yapılıyor ve sanırım 2 saat aç beklemen gerekıyor...e ben aç kalınca afedersınız mıdem bulanıyor ve mıdemden boş su cıkarıyorum..nasıl olcaka nasıl kalıcam aç ??
hayırlı olsun canım..fiyat nasıl..bide kaç aya kadar yatırabiliyoruz bundaGünaydın herkesee
Bugün kalktığımdan beri acayip bi baş dönmem var umarım kahvaltımı yapınca geçer.
Bu arada ana kucağını baya aramıştım
Titreşimli olsun ayrıca ayakla falan da güzelce sallansın istiyordum bana ya titreşimli azcık hareket eden
Ya da titreşimsiz salıncak tarzı olanları gösteriyorlardı
Dün sonunda istediğim gibi buldum hemen aldım
Eki Görüntüle 1533607
aynen öyle cnm amann dedim ne yorayım kendimi allasen herkes herşeyi en iyi bilen zaten aksine inandıramazsın kendini yorduğuna değmez bebişim..kuralları az çok sende biliyorsundur kuzum teeeeee 2008 yılı üyelik tarihin
tmm canımcım..ahhhh seninnn nickkk bitirdi eylül annelerini..yanımda erik taşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?