hayırlı olsun canım..fiyat nasıl..bide kaç aya kadar yatırabiliyoruz bunda
ciddimisinKızlar asi günüm ve sağlık ocakları grevdeymis aşımı yapmadilarrr
yok canım yapmıyorlarKızlar şeker yüklemesi yaptıracağımda kan alırken kelebek gibi bir şey takmazlar mı rica etsem
3-4 kere iğne yemek istemiyorum(
Sizde nasıl yaptılar
tmm canımcım..ahhhh seninnn nickkk bitirdi eylül annelerini..yanımda erik taşıyorum
ok anladım...Canım 260 dı sanırım fiyatı
9 kiloya kadar taşır diyor,
Dün ay-kilo tablosuna baktım ortalama kiloda olsa kızım 8-9 aylığa kadar yatabilecek.
Kızlar asi günüm ve sağlık ocakları grevdeymis aşımı yapmadilarrr
yok canım yapmıyorlar
alınan kanın kalitesini bozuyormuş
salatalıkta aynı erik görevinde bilginebende eriksiz bir hayat düşünemiyorum :) demir hapının verdiği rahatsızlığa erikle çözüm buldum :)))
vayy yeşil eriğim diyor sana...yok yok kimsenin vebalini almamışsınr.şükür bulunabilcek bişey...ülke sınırlarını aşan bi meyve olsaydı bak hepimiz napıyorduk seniayy sorma miskcim ya, nicki alırken hiç bu açıdan düşünmemiştim, gözlerim yeşil, eşim beni yeşil eriğim diye sever, o yüzden almıştım ama sonra tuzlayıp tuzlayıp yediğimizin de yeşil erik olduğunu farkettimneyseki artık mevsimi de rahat rahat yazıyorum foruma, inşallah bugüne kadar da kimsenin vebalini almamışımdır
yok yok almamışsındır ne bileceksin cnm hamile kalınca sorun yaratacağını.. rsm senin galiba profilde güzel hatusunsun vesselam yeşil göz de ayrı bir güzellik katar keşke bende yeşil göz olaydım ama esmerliğim kalaydıayy sorma miskcim ya, nicki alırken hiç bu açıdan düşünmemiştim, gözlerim yeşil, eşim beni yeşil eriğim diye sever, o yüzden almıştım ama sonra tuzlayıp tuzlayıp yediğimizin de yeşil erik olduğunu farkettimneyseki artık mevsimi de rahat rahat yazıyorum foruma, inşallah bugüne kadar da kimsenin vebalini almamışımdır
Kızlar şeker yüklemesi yaptıracağımda kan alırken kelebek gibi bir şey takmazlar mı rica etsem
3-4 kere iğne yemek istemiyorum(
Sizde nasıl yaptılar
canım benim damarlarım çok ince ve sadece 1 kez kan almak için bile birkaç yerden deliyorlar kolumu, kan vermek benim için çok sıkıntılı yani. Bu gidişimde de söyledim kızlara, kendine en cok güvenen 1 seferde damarımı bulabilecek olan alsın kanımı dedimsanırım hiçbiri güvenemedi kendine ve parmak ucundan aldılar
ya yıne erik mevzuu açıldı..hemde tuzluuu offfvayy yeşil eriğim diyor sana...yok yok kimsenin vebalini almamışsınr.şükür bulunabilcek bişey...ülke sınırlarını aşan bi meyve olsaydı bak hepimiz napıyorduk seni
Daha 8 Haziran'a çok var. Dikkat et canım bence işe yarar. Beni çok uyardılar hamur işi pasta börek yeme diye :) Dinlemedim ahh ahh :)yaa bende senin gibiyim ya ouff gözüm korktu şimdi ama 8 haziran bnm şeker testim şimdiden önlem alsam işe yararmı ki..
vayy yeşil eriğim diyor sana...yok yok kimsenin vebalini almamışsınr.şükür bulunabilcek bişey...ülke sınırlarını aşan bi meyve olsaydı bak hepimiz napıyorduk seni
tuzun yanından bile geçemiyorum...şime derken bu arada benim ayaklar baya bi şişti..herkes erken diyor..tuzluda yemiyorum suyuda bol içmeye çalışıyorum inşş bi sıkıntı yoktur..sandaletlerimi giydim bugün
ya yıne erik mevzuu açıldı..hemde tuzluuu offf
ayrıca bana tuz yasagı geldi ..ayak bileklerim şişiyor....eriği görünce tuza bakıyorum...şeytana uyma corolinna dıyorumm..,
tmm yemicem bendeDaha 8 Haziran'a çok var. Dikkat et canım bence işe yarar. Beni çok uyardılar hamur işi pasta börek yeme diye :) Dinlemedim ahh ahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?