2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tmm canımcım..ahhhh seninnn nickkk bitirdi eylül annelerini..yanımda erik taşıyorum

ayy sorma miskcim ya, nicki alırken hiç bu açıdan düşünmemiştim, gözlerim yeşil, eşim beni yeşil eriğim diye sever, o yüzden almıştım ama sonra tuzlayıp tuzlayıp yediğimizin de yeşil erik olduğunu farkettim neyseki artık mevsimi de rahat rahat yazıyorum foruma, inşallah bugüne kadar da kimsenin vebalini almamışımdır

vayy yeşil eriğim diyor sana...yok yok kimsenin vebalini almamışsınr.şükür bulunabilcek bişey...ülke sınırlarını aşan bi meyve olsaydı bak hepimiz napıyorduk seni

yok yok almamışsındır ne bileceksin cnm hamile kalınca sorun yaratacağını.. rsm senin galiba profilde güzel hatusunsun vesselam yeşil göz de ayrı bir güzellik katar keşke bende yeşil göz olaydım ama esmerliğim kalaydı kızım yeşil göz ama kumral oda belki oğlum esmer yeşil göz olur

Kızlar şeker yüklemesi yaptıracağımda kan alırken kelebek gibi bir şey takmazlar mı rica etsem
3-4 kere iğne yemek istemiyorum (
Sizde nasıl yaptılar

canım benim damarlarım çok ince ve sadece 1 kez kan almak için bile birkaç yerden deliyorlar kolumu, kan vermek benim için çok sıkıntılı yani. Bu gidişimde de söyledim kızlara, kendine en cok güvenen 1 seferde damarımı bulabilecek olan alsın kanımı dedim sanırım hiçbiri güvenemedi kendine ve parmak ucundan aldılar

O kadar az mı alıyorlar canım:) ben normal kan testi gibi sandım:)

vayy yeşil eriğim diyor sana...yok yok kimsenin vebalini almamışsınr.şükür bulunabilcek bişey...ülke sınırlarını aşan bi meyve olsaydı bak hepimiz napıyorduk seni
ya yıne erik mevzuu açıldı..hemde tuzluuu offf
ayrıca bana tuz yasagı geldi ..ayak bileklerim şişiyor....eriği görünce tuza bakıyorum...şeytana uyma corolinna dıyorumm..,

yaa bende senin gibiyim ya ouff gözüm korktu şimdi ama 8 haziran bnm şeker testim şimdiden önlem alsam işe yararmı ki..
Daha 8 Haziran'a çok var. Dikkat et canım bence işe yarar. Beni çok uyardılar hamur işi pasta börek yeme diye :) Dinlemedim ahh ahh :)

2008 deyse uyeligi arkadasi kibleseymis o zaman.hayirdir kibledim diye benimi sorguluyorsunuz...
uyeligin eski yada yeni olmasi fark etmez!
herkes herseyi biliyor demekle herseyi bildiginizi zanneden sizsiniz malesef.
ne demek bu biz biliyoruz.siz bilmezsiniz edalari yeter be..su topikte bir sorun olursa iki kisi konuyu uzattikca uzatiyor her zaman girdugum bu.ve hep biz hakliyiz diyor.kimseyi konusturmuyor.burasi herkesin girdigi bir topik.kimsenin yazdigina girmesine kimse karisamaz.susuyorum ama olmuyor.hala yazilip ciziliyor.bir sorun gorurse yonetime iletir.
bu nedir ya hosunuza birsey gitmeyince hemen aranizda konusup konuyu uzatmalar hic hos degil.hakaret ve polemige yer yok.burasi anneler topigi.bu tartismalarin yeri degil.ayrica bende cok iyi kiblerim.bu sorun uzarsa hepimizi ayirt etmeden kiblerim.kimi kibleyip kimi kiblemeyecegime ancak ben karar veririm.adminlerde uygun gorurse banlar.artik gerkes isine baksin.kimseye takilmadan!

eskiden hep yeşil eriğim derdi, 5 yıllık evli olunca da arada sırada evet ya tropik bi meyve ismi yazsaydım burada olacakları düşünemiyorum

ya yıne erik mevzuu açıldı..hemde tuzluuu offf
ayrıca bana tuz yasagı geldi ..ayak bileklerim şişiyor....eriği görünce tuza bakıyorum...şeytana uyma corolinna dıyorumm..,
tuzun yanından bile geçemiyorum...şime derken bu arada benim ayaklar baya bi şişti..herkes erken diyor..tuzluda yemiyorum suyuda bol içmeye çalışıyorum inşş bi sıkıntı yoktur..sandaletlerimi giydim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…