2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
suyu orantılı içmek lazımmış hamileyken aşırı su içmekte ödem yapıyormuş yani günde 2 -2,5 litre ideal 3-3,5 lt içersen yine ödem yaparmış cnm

aynen öyle cnm amann dedim ne yorayım kendimi allasen herkes herşeyi en iyi bilen zaten aksine inandıramazsın kendini yorduğuna değmez bebişim..

hiiiç değmez hem de katticim :)
Güzel topiğimizin huzurunu bozmaya çalışan, asabiyetleriyle bizim de enerjimizi düşüren bikaç arkadaşı yokmuş gbi farzedip, muhattab bile almamak gerekiyor bence :)
Biz yine yook şu kdr kilo aldım, bebişime şunu aldım, aşımı oldum, şekerimi yüklettim diye diye muhabbetimize devam edelim kızlarcım :)

teşekkür ederim katticim, evet profildeki benim, biz karı koca renkli gözlü ve sarışınız, kızımızın da şimdiden talibi çok fazla bu sebeple herkes nasıl tatlı, güzel bi kız olacak diye merak ediyor, sağlıklı olsun yeter diyorum ama söylenenler hoşuma gitmiyor da değil kesinlikle haklısın esmerlere yeşil göz çok yakışıyor ama kumrala da yakışır, eminim ki kızın da çok güzeldir

bende dün rahat babet alayım diye çarşıya çıktım tüm babetler mi sıkar ya. çok şükür şişlik yok fakat ayaklarım büyüdü. ince upuzun ayaklarım var hala . bir yerde okumuştum rahim büyüdükçe ayakta büyürmüş. bu gidişle eylüle kadar ayakkabı bulamayacağım

aynı fikirdeyim cnm umursamamak en güzeli hoşgörülü olan herkese kapımız açık ama huzur bozan mümkünse uğramasın buraya.. hepimizin günlük hayatında türlü sorunları oluyor zaten rahatlayıp kafa dağıttığımız bi burası var..

ya yıne erik mevzuu açıldı..hemde tuzluuu offf
ayrıca bana tuz yasagı geldi ..ayak bileklerim şişiyor....eriği görünce tuza bakıyorum...şeytana uyma corolinna dıyorumm..,

nick imi değiştirsem mi ne yapsam yok yok sen şeytana uyma yine de, hem yeşil erik tuzlu- tuzsuz her şekilde çokk güzel

aynen ya ben normalde 37 giyerim 38 bile dar geldi simdiden 2 numara oynarsa doğuma eşimin ayakkabılarından giyecem galiba

ay doğru aç yapılıyor değilmi ben en geç dokuza kadar durabiliyorum aç.kendimden geçiyorum ayakta duramıyorum o derece yani..aaaaaa
Canım ben o yüzden özelde yaptırdım. Bir gün önceden eczaneden glikosol aldım. Kutu fanta gibi. Dolapta bekletince de baya güzel bir içecek oldu. Hiç midem filan bulanmadı. Her şey çok güzel başlamıştı ahh ah
Neyse özelde yaptırınca laboratuvar 24 saat açık şeker yüklemesi için geldim dedim. Sabah 8 gibi gittim. Kan verdim ve süreç başladı. Devlette olunca önce doktora görünmek gerekiyor e sabahın köründe uyanıyorum açım bekleyemem diye korktum ve hiç pişman değilim. Zaten ücreti de 20 liraymış.

ben masa başı calışıyorum..sanırım kan dolaşımından dolayı oluyor...ayaklarda buyuyor tabi...
kendımı bı ara fıonaya benxettim hahahhaha

O kadar az mı alıyorlar canım:) ben normal kan testi gibi sandım:)

evet canım az aldılar, daha doğrusu parmak ucunu deldikten sonra bastırıp bastırıp kan çıkardı, yani tek damla almadı tabi ki ama damardan alındığında doldurdukları tüp kadar da değildi

evet tabisi kızımda güzel hem çirkin olsada kargaya yavrusu şahin görünürmüş zaten kızına bende talibim o zaman oğlum kesin yakışıklı olur bence çünkü bnm gibi bir annesi var bak buda kızım ablası

Eklentiler

• 421161_294162153975156_1717069192_n.webp
    103,4 KB · Görüntüleme: 124
  • 11203218_10153279688197458_2394323855788967537_n.webp
    133,6 KB · Görüntüleme: 146
suyu orantılı içmek lazımmış hamileyken aşırı su içmekte ödem yapıyormuş yani günde 2 -2,5 litre ideal 3-3,5 lt içersen yine ödem yaparmış cnm
yok 2,5 u geçmiyor..o konuda kontrol altındayım zaten.böbrekler sıkıntılı olunca

oooowww senin kızın olucaktı demi..benimkide erken.hani belki diyorum benim oğlanla senin kız ilerde

ben bitane yeni almıştım geçen haftalarda hatta bi numara büyük aldım ilerde şişecek diye o bile olmadı sabah

bilmiyorum artık, sırada bekleyen çok dünür adayı var maşallah canım kızın pek güzel, güzelliğini senden almış, sana benzettim, oğlun da böyle olursa yakışıklı olur şüphen olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…