cumartesi çalışıyorlarmıydı.ben bilmiyordum..bide uzun mesai saatleri dedikleri neki..9 gibi orda oluyorla kendi sağlık ocağım için..saat 16:30 da kimse olmuyor.hatta benim doktorum haftanın belli günün öğleden sonrasında çalışmıyormuş..geçen gördüm..çalışma sistemleri nasıl acaba bilemedim bencumartesi günü çalışmama ve uzun mesai saatleri için galiba değil mi?
Cumartesi çalışmak istemiyolrmis canım ondan 6 gün grevdelermis:/neyin grevine girmişler yine annem ya şaka gibi bir işleyiş
Bizim oğlan da çok merak ediliyor. Eşim sarışın ben esmer. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya :)teşekkür ederim katticim, evet profildeki benim, biz karı koca renkli gözlü ve sarışınız, kızımızın da şimdiden talibi çok fazla bu sebepleherkes nasıl tatlı, güzel bi kız olacak diye merak ediyor, sağlıklı olsun yeter diyorum ama söylenenler hoşuma gitmiyor da değil kesinlikle haklısın esmerlere yeşil göz çok yakışıyor ama kumrala da yakışır, eminim ki kızın da çok güzeldir
biz seni böyle sevdik..sarı saçlarından ve yeşil gözlerinden sen sorumlusunnick imi değiştirsem mi ne yapsamyok yok sen şeytana uyma yine de, hem yeşil erik tuzlu- tuzsuz her şekilde çokk güzel
oooowww senin kızın olucaktı demi..benimkide erken.hani belki diyorum benim oğlanla senin kız ilerde
puhaaaaaaaaaaaynen ya ben normalde 37 giyerim 38 bile dar geldi simdiden 2 numara oynarsa doğuma eşimin ayakkabılarından giyecem galiba
ay olmazsa bende öyle yapayım doktorum istediği zaman .cidden fena oluyorum adım atamıyorumCanım ben o yüzden özelde yaptırdım. Bir gün önceden eczaneden glikosol aldım. Kutu fanta gibi. Dolapta bekletince de baya güzel bir içecek oldu. Hiç midem filan bulanmadı. Her şey çok güzel başlamıştı ahh ah
Neyse özelde yaptırınca laboratuvar 24 saat açık şeker yüklemesi için geldim dedim. Sabah 8 gibi gittim. Kan verdim ve süreç başladı. Devlette olunca önce doktora görünmek gerekiyor e sabahın köründe uyanıyorum açım bekleyemem diye korktum ve hiç pişman değilim. Zaten ücreti de 20 liraymış.
Valla canm 6 gunmus bende sasirdm onca bebek yasliyi geri ceviriyolr/ciddimisin
Bizim oğlan da çok merak ediliyor. Eşim sarışın ben esmer. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya :)
ben masa başı calışıyorum..sanırım kan dolaşımından dolayı oluyor...ayaklarda buyuyor tabi...
kendımı bı ara fıonaya benxettim hahahhaha
evet tabisi kızımda güzel hem çirkin olsada kargaya yavrusu şahin görünürmüş zatenkızına bende talibim o zaman oğlum kesin yakışıklı olur bence çünkü bnm gibi bir annesi var bak buda kızım ablası
biz seni böyle sevdik..sarı saçlarından ve yeşil gözlerinden sen sorumlusun
aman boşver anlatıp tekrar gerilmek istemiyorum ama vardır her şerde bir hayır bu sayede doğum paramın asgari ücretle normal maaşım arasındaki farkıda talep ettim iyi oldu yani
günaydın hoş geldinTam ortasından konuya dalmak böyle bişey herhalde gunaydinlar
canım bende bu dört günde fazlasıyla arttı...içtiğin suya limon atBndede ödem var kızlar
he işte o ben
Valla canm 6 gunmus bende sasirdm onca bebek yasliyi geri ceviriyolr/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?