2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cumartesi günü çalışmama ve uzun mesai saatleri için galiba değil mi?
cumartesi çalışıyorlarmıydı.ben bilmiyordum..bide uzun mesai saatleri dedikleri neki..9 gibi orda oluyorla kendi sağlık ocağım için..saat 16:30 da kimse olmuyor.hatta benim doktorum haftanın belli günün öğleden sonrasında çalışmıyormuş..geçen gördüm..çalışma sistemleri nasıl acaba bilemedim ben

Bizim oğlan da çok merak ediliyor. Eşim sarışın ben esmer. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya :)

ay olmazsa bende öyle yapayım doktorum istediği zaman .cidden fena oluyorum adım atamıyorum

Bizim oğlan da çok merak ediliyor. Eşim sarışın ben esmer. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya :)

bizim bebeğimiz çok büyük ihtimalle sarışın ve renkli gözlü olacak, asıl sizden nasıl bişey çıkacağı daha belirsiz ve merak konusu, ben de merak ettim şimdi

Benim ayaklari m pek şişme z tabi 9 ay boyunca kullanılmayan bir organ olunca şişme yapmiyor

maşallah annesi nekadar güzel tatlı

aman boşver anlatıp tekrar gerilmek istemiyorum ama vardır her şerde bir hayır bu sayede doğum paramın asgari ücretle normal maaşım arasındaki farkıda talep ettim iyi oldu yani

Katti ya sen anlıosun bu işlerden şimdi biz sgkdan ne kadar alıcaz asgariden gösterildiğinde şimdi temmuzda gene zam olcak ya yeni asgariden mi hesaplanıcak bizimki ? bide o devletin 300lük yardımı da o paraya mı eklenicek yoksa onu ayrı biyerden mi alıcaz

Valla canm 6 gunmus bende sasirdm onca bebek yasliyi geri ceviriyolr/

açıkçası ben sağlık görevlilerinin grev yapmasını-iş bırakmasını çok doğru bulmuyorum, çünkü dediğin gibi çok fazla mağduriyet yaşanabilir, tamamen iş bırakmak yerine iş yavaşlatma fln gibi bişeyler yapsalar daha doğru olur. İnşallah aşını yaptırırsın en kısa zamanda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…