2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bizim bebeğimiz çok büyük ihtimalle sarışın ve renkli gözlü olacak, asıl sizden nasıl bişey çıkacağı daha belirsiz ve merak konusu, ben de merak ettim şimdi
Koyu ten baskındır. Sarışın olma ihtimali az çünkü bende sarı gen zor ihtimal. Ama ikimizde de beyaz gen kesin var. Ya esmer yaz beyaz olur diye düşünüyoruz. Erkek adam esmer olur diye takılıyorum eşime bakalım az kaldı allahın izniyle görürüz :)

benimde oğluşum en son kontrolümde 345 gr 23 cm di karı koca biraz tıfıl bişeyiz ama oğlan dayıya derler inş dayısına benzerde 1.90 olur bizde kızınıza talibiz

benimde oğluşum en son kontrolümde 345 gr 23 cm di karı koca biraz tıfıl bişeyiz ama oğlan dayıya derler inş dayısına benzerde 1.90 olur bizde kızınıza talibiz

Maşallah oğluşunuza canım, inşallah gönlünüze göre olur , erkeğe gerçekten biraz uzun boy, heybet vs yakışıyor.. Ekledim sizi de listeye

evet canım koyu ten de koyu renk göz de daha baskın oluyor, inşallah esmer, yağız bir delikanlı olsun oğluşunuz :)

Günaydın hatunlar,dün doktora gittim ve tabi ilaç vermedi.grip için bolbol sıvı tüket,meyve sebze ye dinlen dedi.size tavsiyem çok dikkat edin aman haa grip olmayın
Canim ben 2 kez grip olmuş biri olarak şunu önerebilirim. Ilik suya yarım limon ile 2 tatlı kaşığı bal yapıp sabah akşam içtim. Çok şükür Rabbime hem zinde tutuyor hem de gribi hafifletiyor. Gribin ağırlığıni aliyor ve daha kısa sürüyor. Yalnız su boğazı yakmayacak kadar ılık olsun. Rabbim şifasini versin inşallah..

Evet cnm aynı dertten bnde muzdarıbım ...yani birileri birilerinin avukatlığını yapıp duruyor şaka gibi :)yahu sanki kreşte gibiyiz ,hemcinslerimden bazen nefret ediyorum vesselam ,normal haüyatta olur boyle şeyler ama nette hiç çekilmiyor cidden ,yok. Birbirini savunmalar yok efendim ohaklı bu haksız muhabbetleri ,bu topik birkaç kişinin tekelinde değilki cnm ,istediğini yazabilir istediğindende rahatsızlık duyabilirsin ..lütfen kırılıp ta yazmamazlık yapma ,daha oncede bikaç vevzuda bikaç arkadaş afaroz edildi :)diğer arkadaşlarda mesajımı yanlış anlamasınlar ,kişisel bir derdim yok ,konular çok uzuyor ,ve ben sıkılıyorum bu durumdan yok o ne dedi bu ne yapmış bık bık :))

Vuuuu profildki sensen maşallahh tutu Valla artık gozden duştu profilin nikin malum şeftali var yenidünya var :)))

Kızlar bugün akrara gittik kakao yağı yla kakao kremi aldık ...inş işe yarar da çatlamam :)vazelinde var bakalım artuk dörtbiyandan yağlanıcaz :)
Bio oil yokmuş onuda elazığa gidince alırık artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…