Kızlar asi günüm ve sağlık ocakları grevdeymis aşımı yapmadilarrr
bende bugun ılk defa yuzugumu takamadımBndede ödem var kızlar
Koyu ten baskındır. Sarışın olma ihtimali az çünkü bende sarı gen zor ihtimal. Ama ikimizde de beyaz gen kesin var. Ya esmer yaz beyaz olur diye düşünüyoruz. Erkek adam esmer olur diye takılıyorum eşime bakalım az kaldı allahın izniyle görürüz :)bizim bebeğimiz çok büyük ihtimalle sarışın ve renkli gözlü olacak, asıl sizden nasıl bişey çıkacağı daha belirsiz ve merak konusu, ben de merak ettim şimdi
teşekkür ederim katticim, evet profildeki benim, biz karı koca renkli gözlü ve sarışınız, kızımızın da şimdiden talibi çok fazla bu sebepleherkes nasıl tatlı, güzel bi kız olacak diye merak ediyor, sağlıklı olsun yeter diyorum ama söylenenler hoşuma gitmiyor da değil kesinlikle haklısın esmerlere yeşil göz çok yakışıyor ama kumrala da yakışır, eminim ki kızın da çok güzeldir
benimde oğluşum en son kontrolümde 345 gr 23 cm di karı koca biraz tıfıl bişeyiz ama oğlan dayıya derler inş dayısına benzerde 1.90 olur bizde kızınıza talibiz
Koyu ten baskındır. Sarışın olma ihtimali az çünkü bende sarı gen zor ihtimal. Ama ikimizde de beyaz gen kesin var. Ya esmer yaz beyaz olur diye düşünüyoruz. Erkek adam esmer olur diye takılıyorum eşime bakalım az kaldı allahın izniyle görürüz :)
Sonunda bende şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar normal çıktı 30 cm 718 gr olmuş bebisimiz çok şükür rabbime
Hoş buldum miskcim bu arada şeker yüklemesine kaçıncı haftada yaptircaz
isimiz cook zor :)evet cnm kalorisi bol ben karpuzu çok yiyordum dr 1 ince dilim dedi kalorisi çok yüksekmiş yaz meyvelerinden az az yemelisin dedi..
Ben erikden hevesimi aldım :)diğer meyveler e dadandım bu seferde :)ya birde kilo aldırıyor meyve yaaa :)bende eriksiz bir hayat düşünemiyorum :) demir hapının verdiği rahatsızlığa erikle çözüm buldum :)))
Bende 24+2'de yaptırıcam cnmHoş buldum miskcim bu arada şeker yüklemesine kaçıncı haftada yaptircaz
Canim ben 2 kez grip olmuş biri olarak şunu önerebilirim. Ilik suya yarım limon ile 2 tatlı kaşığı bal yapıp sabah akşam içtim. Çok şükür Rabbime hem zinde tutuyor hem de gribi hafifletiyor. Gribin ağırlığıni aliyor ve daha kısa sürüyor. Yalnız su boğazı yakmayacak kadar ılık olsun. Rabbim şifasini versin inşallah..Günaydın hatunlar,dün doktora gittim ve tabi ilaç vermedi.grip için bolbol sıvı tüket,meyve sebze ye dinlen dedi.size tavsiyem çok dikkat edin aman haa grip olmayın
Aminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla yavrularimizi kucagimiza alırızgeçmiş olsun canım, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebğinizi
Ben de 25 te yaptirayim o zaman bi de aile hekimliginde de şeker yuklemesi yapılıyormus parmaktan ben sanırım orada yaptiracagimcnm ben 23+6 da yaptırdım, 24-26 arası yapılıyo sanırım
Evet cnm aynı dertten bnde muzdarıbım ...yani birileri birilerinin avukatlığını yapıp duruyor şaka gibi :)yahu sanki kreşte gibiyiz ,hemcinslerimden bazen nefret ediyorum vesselam ,normal haüyatta olur boyle şeyler ama nette hiç çekilmiyor cidden ,yok. Birbirini savunmalar yok efendim ohaklı bu haksız muhabbetleri ,bu topik birkaç kişinin tekelinde değilki cnm ,istediğini yazabilir istediğindende rahatsızlık duyabilirsin ..lütfen kırılıp ta yazmamazlık yapma ,daha oncede bikaç vevzuda bikaç arkadaş afaroz edildi :)diğer arkadaşlarda mesajımı yanlış anlamasınlar ,kişisel bir derdim yok ,konular çok uzuyor ,ve ben sıkılıyorum bu durumdan yok o ne dedi bu ne yapmış bık bık :))2008 deyse uyeligi arkadasi kibleseymis o zaman.hayirdir kibledim diye benimi sorguluyorsunuz...
uyeligin eski yada yeni olmasi fark etmez!
herkes herseyi biliyor demekle herseyi bildiginizi zanneden sizsiniz malesef.
ne demek bu biz biliyoruz.siz bilmezsiniz edalari yeter be..su topikte bir sorun olursa iki kisi konuyu uzattikca uzatiyor her zaman girdugum bu.ve hep biz hakliyiz diyor.kimseyi konusturmuyor.burasi herkesin girdigi bir topik.kimsenin yazdigina girmesine kimse karisamaz.susuyorum ama olmuyor.hala yazilip ciziliyor.bir sorun gorurse yonetime iletir.
bu nedir ya hosunuza birsey gitmeyince hemen aranizda konusup konuyu uzatmalar hic hos degil.hakaret ve polemige yer yok.burasi anneler topigi.bu tartismalarin yeri degil.ayrica bende cok iyi kiblerim.bu sorun uzarsa hepimizi ayirt etmeden kiblerim.kimi kibleyip kimi kiblemeyecegime ancak ben karar veririm.adminlerde uygun gorurse banlar.artik gerkes isine baksin.kimseye takilmadan!
Vuuuu profildki sensen maşallahh tututeşekkür ederim katticim, evet profildeki benim, biz karı koca renkli gözlü ve sarışınız, kızımızın da şimdiden talibi çok fazla bu sebepleherkes nasıl tatlı, güzel bi kız olacak diye merak ediyor, sağlıklı olsun yeter diyorum ama söylenenler hoşuma gitmiyor da değil kesinlikle haklısın esmerlere yeşil göz çok yakışıyor ama kumrala da yakışır, eminim ki kızın da çok güzeldir
Senin yine iyiymiş ben 40giyiyorum normalde :)ve 41 yok ayaklarım şişse :))aynen ya ben normalde 37 giyerim 38 bile dar geldi simdiden 2 numara oynarsa doğuma eşimin ayakkabılarından giyecem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?