- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
yok cnm doğum iznine çıkmadan önceki son 3 aylık yatan sgk da görülen maaşın.. bu arada hoşgeldin
hoşgeldin sidelyacım.. lütfen bir daha seni aşağıya çekmeye çalışan insanlarla muhattab olma, bizler öyle yapıyoruz çook rahat ediyoruz :)
geçmiş olsun, bir dha olmasın inş.. :)
ayaklar buyuyecek baska care yok.benim 1 numara buyudu ilk gebeligimden sonra.Senin yine iyiymiş ben 40giyiyorum normalde :)ve 41 yok ayaklarım şişse :))
Yok canım İstanbul'da değilim.Cnm sen istanbuldamısın özelde nerede yaptırdığını ögrenebilirmiyim
Benim eşim kaza geçirdi ocak ayında 4 yerine platin takıldı ama şimdi çok sükür iyi sadece azıcık aksıyo o da daha bacağı tam kaynamadıgı icin onun haricinde aslan gibi ama ne zaman oflayıp puflasam benden once ofluyo hiç naz yapamıyorumkesinlikle öyle cnm sonuna kadar haklısın bnm eşimde ben nerem şiş ağrıyo desem benim de şuramda ağrı var diyip sidik yarıştırıyor resmen ya ben hamileyim diyorum sen normalsin en azından diyorum yok anam iyiki kadın olmuşuz ne beceriksizler bizim yerimizde olmaya seviyeleri yetmez yeminle
hoş geldin .........sağol kuzummm hoşbuldum
ben bitane yeni almıştım geçen haftalarda hatta bi numara büyük aldım ilerde şişecek diye o bile olmadı sabah
Ben erikden hevesimi aldım :)diğer meyveler e dadandım bu seferde :)ya birde kilo aldırıyor meyve yaaa :)
bende 4 gündür takamıyorum bir anda nasıl bir şişlik oldu havaların ısınması etken bence kilom aynı çünkü
canim bana soyledigi deger 160 idi ultrason kagidinda 16 gibi bir deger yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam...sen AFI degerine bak kagittan orda yazar ben de merak ettim degerini kac acaba yorum yapardik az da olsa...Canım miktarı söylemedi ultrason kağıtlarında yazar mı acaba
simdi gordum canim mesaji ben simdi okuldayim eve gittigimde bakayim tam ne yaziuor diye...Canım bana afı 72 mm takip önerilir yazılmış
simdi gordum canim mesaji ben simdi okuldayim eve gittigimde bakayim tam ne yaziuor diye...
hoş geldin .........
CANIM BU HAFTAYA OKUNACAK YAASIN Mİ? YOKSA BU CUMANIN MIyasin sayısı toplam 32 oldu almak isteyen varmı
CANIM BANA DA 3 TANE YAZ.CANIM BU HAFTAYA OKUNACAK YAASIN Mİ? YOKSA BU CUMANIN MI
hoşgeldin canım arkadaşım..Hoşbuldum canım Allah razı olsun
yok esmacım bu haftaki yasinler tamamlanmadı henüz.dur listeyi buraya yapıştırayım benCANIM BU HAFTAYA OKUNACAK YAASIN Mİ? YOKSA BU CUMANIN MI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?