2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hoşgeldin sidelyacım.. lütfen bir daha seni aşağıya çekmeye çalışan insanlarla muhattab olma, bizler öyle yapıyoruz çook rahat ediyoruz :)
geçmiş olsun, bir dha olmasın inş.. :)

canım arkadaşım çok tşk ederim insan ister istemez sinirleniyor, hele ki böyle hassas bir dönemde... öpüyorum canım seni

Senin yine iyiymiş ben 40giyiyorum normalde :)ve 41 yok ayaklarım şişse :))
ayaklar buyuyecek baska care yok.benim 1 numara buyudu ilk gebeligimden sonra.
ondan evvelde bir beden buyudu ettimi 2 beden
evlendigimde zayiftim 2 ay sonra kilo aldim
haliyle ayaklar buyudu.bu gebeliktede buyuyecekmi bakalim.

Benim eşim kaza geçirdi ocak ayında 4 yerine platin takıldı ama şimdi çok sükür iyi sadece azıcık aksıyo o da daha bacağı tam kaynamadıgı icin onun haricinde aslan gibi ama ne zaman oflayıp puflasam benden once ofluyo hiç naz yapamıyorum

insanlar içlerinde meğersem neler biriktirmişte şimdi kusuyorlar.vallahi billahi yazık...

ben bitane yeni almıştım geçen haftalarda hatta bi numara büyük aldım ilerde şişecek diye o bile olmadı sabah

Allah her konuda yardımcımız olsun ben normalde bile 1 numara büyük alırım
Ben erikden hevesimi aldım :)diğer meyveler e dadandım bu seferde :)ya birde kilo aldırıyor meyve yaaa :)

ben hala yiyorum demir hapına mükemmel çözüm oldu :) sırada beklediğim iki meyve daha var biri hani şu dışı yeşil içi kırmızı olandannnnnnn hayatta en çok sevdiğim şey ama şeker oranı çok yüksek (((

Canım miktarı söylemedi ultrason kağıtlarında yazar mı acaba
canim bana soyledigi deger 160 idi ultrason kagidinda 16 gibi bir deger yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam...sen AFI degerine bak kagittan orda yazar ben de merak ettim degerini kac acaba yorum yapardik az da olsa...

kimse birsey biriktirmiyor ayiptir surekli bunu yapiyorsunuz.biri sorun yasarsa hemen digerleriniz atiliyorsunuz.size ne
herkes kendini savunsun.kavga cikarmaya ne meraklisiniz yahu.grupca gezip millete ayar veriyorsunuz.tekrar soyluyorum herkes haddini bilecek !
yeter artik kimsenin egosunu tatmin yeri degil burasi.
sizin gibilere yazik.
susuyorum ama olmuyor hala bi satasma
ilk bana saldirdiniz ayiptir be.!
hem suclu hem guclusun mubarek.
istiyirsunuzki karsimizdaki sussun biz konusalim.
konu daha fazla uzamasin artik.

hanımlar 2.aşımı oldum çok halsizim . hafifte mide bulantısı var yine ilkindede böyle olmuştu yarına bişeyim kalmaz inş.

simdi gordum canim mesaji ben simdi okuldayim eve gittigimde bakayim tam ne yaziuor diye...

tamam canım haberini bekliyorum. internette okuduğuma göre 80 mm den sonrası sıvı fazlalığı olarak nitelendirilir diyor ne yaparsam kontrol altına alınır acaba onu inceleyeceğim.

41 YASİN LİSTESİ (3.HAFTA)

kattina..........................................1
belmaakca.....................................1
miskamber....................................1
ysmn1096......................................1
magicdarkwish..............................1
hülyab27........................................1
umutdunyasi..................................1
ayselcsb..........................................1
yeşil_erik.......................................1
seda78...........................................1
luckylover......................................4
arzu3850.......................................1
fulya01..........................................1
nurbanu1983................................2
gayye21.........................................1
esmanurcanan..............................8
luckyloverannesi...........................5
luckyloverablası............................3
eceonur......................................................1

TOPLAM.......................................36

( cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…