2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yani bir kaç kişi şuraya gelene kadar gayet güzel konuşuluyordu
Ama yok illa saldıracaklar, illa arıza çıkartacaklar
Şu zamana kadar tartışma gürültü olmayıp, birileri gelince oluyorsa sebebi nedendir belli oluyor
Tartışılacak olsa eskiden beri olurdu.

Yazmıştım bir kez mavi Nivea krem aldım içine portakal ve badem yağı koydum canım onu dene istersen çok ekonomik oluyor

BANADA YAZ TATLIM

yeşil_erik canım sen zaten almışsın bu haftaki yasinden..şimdi gördüm listede ...geçen cumadan dağıtmaya başlayınca sanırım karışıklık oldu..sileyimmi seni.kalsınmı

Hanımlar birsey sorucam şimdi benimde tarihimde bir yanlışlık var sanırım doktor 1 hafta küçük demişti ayy işin içinden çıkamıyorum. Ayrıntılıya da randevu alicam bu hafta ya bulamadım ancak diğer hafta cuma. Çok mu geç oluyor geç mi kaldım napayım hep eşimin işleri yüzünden

bence bunu en iyi doktorun bilir cnm... ben randevuyu 1.5 ay öncesinden almıştım çok yoğun oluyor diye. inş geç kalmadan gidebilirsin cnm yaaaa

tamam canım şimdi anladım.

bence bunu en iyi doktorun bilir cnm... ben randevuyu 1.5 ay öncesinden almıştım çok yoğun oluyor diye. inş geç kalmadan gidebilirsin cnm yaaaa
Hafta ya perşembe ye randevu aldım ama 20. Ve 24.hafta arası yapılır demişti böyle bakınca tam aradayim aslında ama çok üzüldüm şimdi ya yetisemezsem diye

Bende okurum 2tane inş

Hafta ya perşembe ye randevu aldım ama 20. Ve 24.hafta arası yapılır demişti böyle bakınca tam aradayim aslında ama çok üzüldüm şimdi ya yetisemezsem diye

CANIM BENİMDE HAFTAYA GEC KALMAYIZ İNSALAHHH AMA BANA DOKTORUM O TARİHİ VERDİ DEMEK Kİ SORUN YOK 21+5 İM BEN BUGUN

@kattina nerdesin..sende mi banlandın...şuraya bak ya..bazıları yüzünden resmen topiğin huzuru kaçtı

kızlar ne olmuş yine ya sanırım herkezde hormanlar tavan yaptı
kim ne istiyorsa yazar isterse hava atar aman banane Allah aşkına ya isteyen istediği arabayı alır evde oturur oda takımı alır vs vs vs uzarda gider. kıskanıcak yaştamıyız heleki böyle bi sanal ortamda yazık vallah kaç kişi ban almış ben tek sayfa bile atlamadan okuyorum ama ne gerek var polimiğe ne gerek var herkeze laf yetiştirmeye neyse kızlar vallah çok üzüldüm bu olanlara umarın tekrarı olmaz.

CANIM BENİMDE HAFTAYA GEC KALMAYIZ İNSALAHHH AMA BANA DOKTORUM O TARİHİ VERDİ DEMEK Kİ SORUN YOK 21+5 İM BEN BUGUN
kızlar günlerimiz yakın.ben karar değiştirmezsem yarın giricem.yarın için gün vermişlerdi.24. hafta sonsa sıkıntı yok bence.zaten 21 hafta...x....günlüğüz

şeker yüklemesinden yeni geldim zaten vallah iyice gerildim bende he
çok şükür şekerim yok 116 çıktı daha dr göstermedim ama yazmıştı zaten bana kaç olması gerektiğini ama vallah kızlar zormuş ya 3 saat aç açına beklerdim su bile içirmiyorlar eve gelirken bayılıcaktım ya ki hastane yakın bana 5 dk aman diyim yalnız gitmeyin birileri alın yanınıza hiç bişi olmasa bile 3 saat patlıyor insan sıkıntıdan.

CANIM GEÇMİŞ OLSUN NE GÜZEL ATLATTIN DARISI BAŞIMIZA ARTIK....

önerini dikkate alıcam yalnız gitmiyim bende çok sıkılırım.. çok şükür çıkmamış şekerin gözün aydın inşallah bizimde çıkmaz :)

nolur üzülme kuzum. haftaya perşembe geç kalmıyorsun diye görüyorum. Sen üzülürsen bebeğinde etkilenir. dikkat et kendine öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…