şeker yüklemesinden yeni geldim zaten vallah iyice gerildim bende he
çok şükür şekerim yok 116 çıktı daha dr göstermedim ama yazmıştı zaten bana kaç olması gerektiğini ama vallah kızlar zormuş ya 3 saat aç açına beklerdim su bile içirmiyorlar eve gelirken bayılıcaktım ya ki hastane yakın bana 5 dk aman diyim yalnız gitmeyin birileri alın yanınıza hiç bişi olmasa bile 3 saat patlıyor insan sıkıntıdan.
ya ben napıcammmm..aç kalınca kusuyorummmm offfşeker yüklemesinden yeni geldim zaten vallah iyice gerildim bende he
çok şükür şekerim yok 116 çıktı daha dr göstermedim ama yazmıştı zaten bana kaç olması gerektiğini ama vallah kızlar zormuş ya 3 saat aç açına beklerdim su bile içirmiyorlar eve gelirken bayılıcaktım ya ki hastane yakın bana 5 dk aman diyim yalnız gitmeyin birileri alın yanınıza hiç bişi olmasa bile 3 saat patlıyor insan sıkıntıdan.
şahsen senin ikinci üyeliğinin olduğunu düşünüyorum..ki kim olduğunuda tahmin ediyorum...ikinici üyelik olduğun bariz belli..önceden bişeyler olmuş ama biz seni yeni tanıdık..yani sen dolu bir şekilde gelmişsin gruba...Selam lafı bana attınız galiba ama ben yazarken böyle anlaşılabileceğini düşünmedim sonradan görme gibi göründüysek farkında değilim. Ama ben ev işi yapmam yapıyorum bunca yıllardır bu hamileyken de değişmedi, ordada şaşkınlığımı belirtmek istedim. Burda farklı gelir gruplarından katılanlar var ama her şeyin paylaşılmasına karşı çıkmayıp buna çıkmak garip. Burda bi dönem erik çilek yazılamadı ama arabalar mobilyalar havada uçuştu, itiraz ettim olmadı. Bazı insanlar eğitmenim edasıyla insanlara doğru yanlış akıllar verdi uyardım ceza aldım. Bende buradaki ortama uydum vakit dolduruyorum. Tepkinde haksız değilsin ama bu ortamda kabul gören bu oldu ne yazik ki. Beklentin daha farklıysa burası yerine blogları takip etmeni tavsiye ederim... Burda öğrenip kendini geliştirebileceğin fazla bişey yok. Saygılarımla, Özür dileyerek paylaşmak zorunda kalıyorum bu arkadaş durumu gayet güzel özetlemiş...Kattina denen Kişilik hiç bi insan tam bi bilgiye sahip değildir hepimizin bilmesi gereken eksiklikler vardır kitap okumak uzman yardımı almak ordan burdan duydugum laflarla çocuk büyütmek değildir ama senin bu Tür şeylerle alakan olmadığın için yadırgaman normal e zaten hayatında da hakettiğin muameleyi görüyorsun... Bu arada bazıları bazilarinin yalakalığını yaltakçılığını yapıyor siz bu kadar mi satılık karakterde insanlarsınız giremedim ama okudukça güldüm sizin gibilerden normal hayatta da o kadar çok var ki muhattap bile almam...sizin gibi kişiliksiz satılık insanlarla asla birdaha bir araya gelmem bu son msjım ne yazarsanız yazın artık görmeyeceğim bile...umarım herkes halettiğini Yaşar ama doğuracağız çocuklara üzülüyorum sizin gibi seviyesiz insanların fikirlerine saygısız insanlar olurlarsa yazık bu ülkenin haline
bu sana patattesin attığı mesajmı..arkadaşının attığı özel mesajı nasıl paylaşıyorsun burdaSelam lafı bana attınız galiba ama ben yazarken böyle anlaşılabileceğini düşünmedim sonradan görme gibi göründüysek farkında değilim. Ama ben ev işi yapmam yapıyorum bunca yıllardır bu hamileyken de değişmedi, ordada şaşkınlığımı belirtmek istedim. Burda farklı gelir gruplarından katılanlar var ama her şeyin paylaşılmasına karşı çıkmayıp buna çıkmak garip. Burda bi dönem erik çilek yazılamadı ama arabalar mobilyalar havada uçuştu, itiraz ettim olmadı. Bazı insanlar eğitmenim edasıyla insanlara doğru yanlış akıllar verdi uyardım ceza aldım. Bende buradaki ortama uydum vakit dolduruyorum. Tepkinde haksız değilsin ama bu ortamda kabul gören bu oldu ne yazik ki. Beklentin daha farklıysa burası yerine blogları takip etmeni tavsiye ederim... Burda öğrenip kendini geliştirebileceğin fazla bişey yok. Saygılarımla, Özür dileyerek paylaşmak zorunda kalıyorum bu arkadaş durumu gayet güzel özetlemiş...Kattina denen Kişilik hiç bi insan tam bi bilgiye sahip değildir hepimizin bilmesi gereken eksiklikler vardır kitap okumak uzman yardımı almak ordan burdan duydugum laflarla çocuk büyütmek değildir ama senin bu Tür şeylerle alakan olmadığın için yadırgaman normal e zaten hayatında da hakettiğin muameleyi görüyorsun... Bu arada bazıları bazilarinin yalakalığını yaltakçılığını yapıyor siz bu kadar mi satılık karakterde insanlarsınız giremedim ama okudukça güldüm sizin gibilerden normal hayatta da o kadar çok var ki muhattap bile almam...sizin gibi kişiliksiz satılık insanlarla asla birdaha bir araya gelmem bu son msjım ne yazarsanız yazın artık görmeyeceğim bile...umarım herkes halettiğini Yaşar ama doğuracağız çocuklara üzülüyorum sizin gibi seviyesiz insanların fikirlerine saygısız insanlar olurlarsa yazık bu ülkenin haline
aynı şeyleri ben yaşıyorum şu anda...nasıl dolmuşlar..ya kızlar bu arkadaşlar neye nasıl dolmuş, bu ne kin nefret . paylaşamadıkları veya hazmedemediklerine ne anlamadım. beğenmiyorlarsa girmesinler biz burda sohbet muhabbet ediyoruz. neler olmuş böyle ya. şaşırdım kaldım neler olmuş neler.....
Ben de 25 te yaptirayim o zaman bi de aile hekimliginde de şeker yuklemesi yapılıyormus parmaktan ben sanırım orada yaptiracagim
Vuuuu profildki sensen maşallahh tutuValla artık gozden duştu profilin nikin malum şeftali var yenidünya var :)))
nasıl bir kişilikse doğacak çocuklara bile laf atmış..patates arkadaşta keşke kendi fikirlerini direk burda paylaşsaydı en azından yanlış anlaşılma varsa ortadan kalkardı..attığı özel mesajın burda paylaşıldığını görünce ne yapacak acaba.gereken şikayetimi bizzat yaptım yönetime pubikanne için... başka bir kullanıcı adı açarak yazdığında illaki yine anlaşılır. Ben sadece gülüyorum böyle insanlara... mahalle kadınları insan değil mi ki 'mahalle kadını kıvamında' diye kötülercesine bir yorum yapıyor. resmen huzurunu bozdu topiğin
öncelikli hastalara bakmaları gerek aslında ama bilemiyorum tabi ki, ben sağlık ocağında vurulmadım iğnemi, doktorun muayenehanesindeki hemşire yaptı aşağıdaki eczaneden de aşıyı aldık, bilgin olsun.Evet canım nolck simdi(( nerde bunlarin yeminleri onca yasli bebek geri dõnuyo
benim attığım mesajda bişey yok ben kendi açımdan açıkladım durumu.nasıl bir kişilikse doğacak çocuklara bile laf atmış..patates arkadaşta keşke kendi fikirlerini direk burda paylaşsaydı en azından yanlış anlaşılma varsa ortadan kalkardı..attığı özel mesajın burda paylaşıldığını görünce ne yapacak acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?