2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dün patates arkadaş bana çok güzel bi Msj atmış aynısını kopyalardım ama ona karşı Saygısızlık olur diye yapmıyorum...herkes için değil ama burda mahalle kadını kıvamında çok insan var sonradan geldim ama hiç yazmasaydım keşke sizin gibilerle muhattap olmak

ben de cuma günü gidicem vallahi korkmuyorum desem yalan olur birşey çıkacak diye. iyi bari birşey çıkmamış çok sevindim... öpüyorum

ya ben napıcammmm..aç kalınca kusuyorummmm offf

Selam lafı bana attınız galiba ama ben yazarken böyle anlaşılabileceğini düşünmedim sonradan görme gibi göründüysek farkında değilim. Ama ben ev işi yapmam yapıyorum bunca yıllardır bu hamileyken de değişmedi, ordada şaşkınlığımı belirtmek istedim. Burda farklı gelir gruplarından katılanlar var ama her şeyin paylaşılmasına karşı çıkmayıp buna çıkmak garip. Burda bi dönem erik çilek yazılamadı ama arabalar mobilyalar havada uçuştu, itiraz ettim olmadı. Bazı insanlar eğitmenim edasıyla insanlara doğru yanlış akıllar verdi uyardım ceza aldım. Bende buradaki ortama uydum vakit dolduruyorum. Tepkinde haksız değilsin ama bu ortamda kabul gören bu oldu ne yazik ki. Beklentin daha farklıysa burası yerine blogları takip etmeni tavsiye ederim... Burda öğrenip kendini geliştirebileceğin fazla bişey yok. Saygılarımla, Özür dileyerek paylaşmak zorunda kalıyorum bu arkadaş durumu gayet güzel özetlemiş...Kattina denen Kişilik hiç bi insan tam bi bilgiye sahip değildir hepimizin bilmesi gereken eksiklikler vardır kitap okumak uzman yardımı almak ordan burdan duydugum laflarla çocuk büyütmek değildir ama senin bu Tür şeylerle alakan olmadığın için yadırgaman normal e zaten hayatında da hakettiğin muameleyi görüyorsun... Bu arada bazıları bazilarinin yalakalığını yaltakçılığını yapıyor siz bu kadar mi satılık karakterde insanlarsınız giremedim ama okudukça güldüm sizin gibilerden normal hayatta da o kadar çok var ki muhattap bile almam...sizin gibi kişiliksiz satılık insanlarla asla birdaha bir araya gelmem bu son msjım ne yazarsanız yazın artık görmeyeceğim bile...umarım herkes halettiğini Yaşar ama doğuracağız çocuklara üzülüyorum sizin gibi seviyesiz insanların fikirlerine saygısız insanlar olurlarsa yazık bu ülkenin haline

seviyeyi iyice düşürdüler..haydi herkese iyi akşamlar şimdiden..işten fırsat bulup şuraya giriyoruz..şu hale bak...keşke mesajı kopyalasan yada patates arkadaşımız gelsin kendi yazsın sana yazdığı mesajı ona saygısızlık oluyorsa...mahalle kadını kıvamı nasıl bir tabirdir...

şahsen senin ikinci üyeliğinin olduğunu düşünüyorum..ki kim olduğunuda tahmin ediyorum...ikinici üyelik olduğun bariz belli..önceden bişeyler olmuş ama biz seni yeni tanıdık..yani sen dolu bir şekilde gelmişsin gruba...

ya kızlar bu arkadaşlar neye nasıl dolmuş, bu ne kin nefret . paylaşamadıkları veya hazmedemediklerine ne anlamadım. beğenmiyorlarsa girmesinler biz burda sohbet muhabbet ediyoruz. neler olmuş böyle ya. şaşırdım kaldım neler olmuş neler.....

bu sana patattesin attığı mesajmı..arkadaşının attığı özel mesajı nasıl paylaşıyorsun burda

aynı şeyleri ben yaşıyorum şu anda...nasıl dolmuşlar..

Ben de 25 te yaptirayim o zaman bi de aile hekimliginde de şeker yuklemesi yapılıyormus parmaktan ben sanırım orada yaptiracagim

evet canım sağlık ocağında da yapılıyormuş seker yüklemesi, ben aşı için gittiğimde isterseniz yapalım dediler ama işe dönmem gerekiyordu bekleyecek vaktim yoktu yani o yüzden yaptıramadım, hafta sonu kendi devam ettiğim hastanede yaptırdım ve yine parmaktan kan aldılar

arkadaşlar uzuzn zamandır giremedim siteye işler yoğun ev ayrı yoğun ben ve oğluşum iyiyiz oğluşum dönüp duruyo karnımda umarım sizlerde iyisinizdir bebişleriniz de sağlıklı günler hepinize....

gereken şikayetimi bizzat yaptım yönetime pubikanne için... başka bir kullanıcı adı açarak yazdığında illaki yine anlaşılır. Ben sadece gülüyorum böyle insanlara... mahalle kadınları insan değil mi ki 'mahalle kadını kıvamında' diye kötülercesine bir yorum yapıyor. resmen huzurunu bozdu topiğin

Herkese selam bayanlar bu aralar maşallah herkes iyi durumda sanırım sayfaları okuyamadım ama Tartışma olmuş canımızı sıkmayalım yavrularımıza kavuşmak için çogu gitti azı kaldı

nasıl bir kişilikse doğacak çocuklara bile laf atmış..patates arkadaşta keşke kendi fikirlerini direk burda paylaşsaydı en azından yanlış anlaşılma varsa ortadan kalkardı..attığı özel mesajın burda paylaşıldığını görünce ne yapacak acaba.

Evet canım nolck simdi(( nerde bunlarin yeminleri onca yasli bebek geri dõnuyo
öncelikli hastalara bakmaları gerek aslında ama bilemiyorum tabi ki, ben sağlık ocağında vurulmadım iğnemi, doktorun muayenehanesindeki hemşire yaptı aşağıdaki eczaneden de aşıyı aldık, bilgin olsun.

benim attığım mesajda bişey yok ben kendi açımdan açıkladım durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…