2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
mrb annişlerr :) bugun kontrolum wardı dr gıttım 24+3 gunluk olduk. oğlum biraz utangac olucak heralde ellerıyle yuzunu kapatmıs bı turlu goremedık yuzunu oysa ne hevesle gıtmıstımm

tmm işte direk keşke burda açık açık paylaşsaydın ..çözümü bulunurdu yanlış anlaşılma varsa ortadan kalkardı...kabul görmedi demişsinde düşüncelerim
eski konuları kendi açımdan açmak istemedim o zaman gerildi herkes ben bu yaşta ceza aldım fln. ama sonuçta bazı görüşlerim değişmedi. sonra kimse kimseye karışmadı, ortak yaşamayı öğrendik. onada buradaki ortamın genel yapısını kendi açımdan anlatmaya çalıştım sakinlesin diye, ama yaptığı ayıp olmuş, senin güzel tepkin içinde teşekkürler. bugün yeteri kadar üzgünüm zaten arkadaşım genç yaşta eşini kaybetti.

mrb annişlerr :) bugun kontrolum wardı dr gıttım 24+3 gunluk olduk. oğlum biraz utangac olucak heralde ellerıyle yuzunu kapatmıs bı turlu goremedık yuzunu oysa ne hevesle gıtmıstımm
merhabbaaaa
kocaman erkek olmuş oğluşunn
bı dahakı sefere gosterır annesi üzülme

öncelikle başın sağolsun canım.Rabbim mekanını cennet eylesin...
topiğin geneli için konuşuyorum kim sonradan geldiyse hep güzel şekilde karşılandı..birbirimize destek olmaya çalıştık.ki çoğumuzun eminim bir sürü sorunu vardır.maddi olsun,eşi,eşinin ailesi kendi ailesi sağlık vs...bu sıkıntılardan kurtulup hamileliğimizin şu dönemini bari güzel geçirmek için buraya gelip hoş vakit geçirmek istiyoruz..kimsenin bazı şeyleri paylaşırken de art niyetli olarak paylaştığını düşünmüyorum..herkesin en iyi bildiği bir kaç dal vardır.birini başı sıkışsa hep birden çözüm bulmaya çalışıyoruz bir şekilde..yoksa hiç birimiz tıpçı değiliz yani..sayfaya yeni gelip atarlanıp tanımadığı birilerine laf atıp çıkmak hiç hoş değil..zaten senin attığın özeli mesajı burda paylaşması onun nasıl bir yapıda olduğunu gösteriyor...bizim doğuracağımız çocuklara üzüleceğine kendi doğuracağı çocuğa üzülzün bence..daha sır tutmasını beceremiyor...

Aman allahım bu nası bi gerginliktir böyle.. resmen bnm de enerjimi düşürdü, başıma ağrı girdi.. nolur bikaç kişinin dolduruşuna gelip, kendi sinirimizi bozmayalım, topiğimizin huzurunun kaçmasına müsaade etmeyelim.. birkaç gün öncesine kdr asla böyle bi olay yaşanmamıştı, bu zaten sorunun nerden kaynaklandığını gayet açık gösteriyor.. daha fazla yıpranmayalım..
P Patates01 cim ve SUHAN cim siz de sarılın öpüşün, tartışmayalım, bebişlerimizi üzmeyelim lütfen..

yok canım patetsle bizim her zaman sohpetimiz vardır..

benim açımdan hiç sorun yok canım, gerçek hayatta da çeşit çeşit insan var, benim SUHAN ile kendi adıma hiç bir zaman problemim olmadı, daha önce başka bir arkadaşla ile yaşanan sıkıntıdan da ben üzerime düşen payı çıkardım. o bana ben ona karışmam, takılıp gideriz.çoktan sallamıştım, ama unutmadım o ayrı konu.

ayaklar buyuyecek baska care yok.benim 1 numara buyudu ilk gebeligimden sonra.
ondan evvelde bir beden buyudu ettimi 2 beden
evlendigimde zayiftim 2 ay sonra kilo aldim
haliyle ayaklar buyudu.bu gebeliktede buyuyecekmi bakalim.
Ozaman vay halimiza :)yahu 40giyiyorum azda değilki teerlik giyerim artık :)

SUHAN evet canım dediğin gibi bu haftakini okuyamıcam, listede yazıyor ismim, ben okuyamadığım için eksik kalmasın 41 yasin

Birkaç gündür yoğunluktan giremiyorum ama forum karışmışta karışmış, birkaç cin kaçmış içine kanımca
Neyse Dünya'nın neresine giderseniz gidin böyle tipler çıkıyor karşımıza , yapacak birsey yok, takacak hiçbir şey yok. Sosyal adaptan nasibini alamamış, coluğu cocuğu olup halen birsey öğrenememiş bir Kadıncağız , muhtemelen hayatında olumsuz seyler yaşayıp ona buna saldırıyor. Yaw sanane onun malından mülkünden, çocuğuna aldığı eşyadan , bakıcıdan temizlikçiden, diğerinin işi eşi konusundaki bilgisinden? Herkes hayatta birilerine göre daha da doludur, bu mal olur, başarı olur, eşi olur, çocukları olur, bu Dünya'da herkese karşı SAYGI duyup yasamayı beceremiyorsan yaşama isyanın var demektir, kimse kalıplara sığdırılıp tek tip yaşayamaz ki! Zaten burada kimse kimseyi tanımaz etmez , burada konuşup dertlesmicezde ne yApıcaz Allah askına? Sırf oram ağrıyor , şu sancım var diye gecen topic mi olur? Herkes kafa dağıtmak biraz bilgilenmek için geliyor, arada günlük yasamımızıda yazıp eglenicezde tabi. Böyle dengesizlere ben cok alışkınım, rabbin bir bildiği vardır, arada bunlarda lazım galiba ki yaşamımıza renk gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…