tmm işte direk keşke burda açık açık paylaşsaydın ..çözümü bulunurdu yanlış anlaşılma varsa ortadan kalkardı...kabul görmedi demişsinde düşüncelerimbenim attığım mesajda bişey yok ben kendi açımdan açıkladım durumu.
eski konuları kendi açımdan açmak istemedim o zaman gerildi herkes ben bu yaşta ceza aldım fln. ama sonuçta bazı görüşlerim değişmedi. sonra kimse kimseye karışmadı, ortak yaşamayı öğrendik. onada buradaki ortamın genel yapısını kendi açımdan anlatmaya çalıştım sakinlesin diye, ama yaptığı ayıp olmuş, senin güzel tepkin içinde teşekkürler. bugün yeteri kadar üzgünüm zaten arkadaşım genç yaşta eşini kaybetti.tmm işte direk keşke burda açık açık paylaşsaydın ..çözümü bulunurdu yanlış anlaşılma varsa ortadan kalkardı...kabul görmedi demişsinde düşüncelerim
merhabbaaaamrb annişlerr :) bugun kontrolum wardı dr gıttım 24+3 gunluk olduk. oğlum biraz utangac olucak heralde ellerıyle yuzunu kapatmıs bı turlu goremedık yuzunuoysa ne hevesle gıtmıstımm
öncelikle başın sağolsun canım.Rabbim mekanını cennet eylesin...eski konuları kendi açımdan açmak istemedim o zaman gerildi herkes ben bu yaşta ceza aldım fln. ama sonuçta bazı görüşlerim değişmedi. sonra kimse kimseye karışmadı, ortak yaşamayı öğrendik. onada buradaki ortamın genel yapısını kendi açımdan anlatmaya çalıştım sakinlesin diye, ama yaptığı ayıp olmuş, senin güzel tepkin içinde teşekkürler. bugün yeteri kadar üzgünüm zaten arkadaşım genç yaşta eşini kaybetti.
yok canım patetsle bizim her zaman sohpetimiz vardır..Aman allahım bu nası bi gerginliktir böyle.. resmen bnm de enerjimi düşürdü, başıma ağrı girdi.. nolur bikaç kişinin dolduruşuna gelip, kendi sinirimizi bozmayalım, topiğimizin huzurunun kaçmasına müsaade etmeyelim.. birkaç gün öncesine kdr asla böyle bi olay yaşanmamıştı, bu zaten sorunun nerden kaynaklandığını gayet açık gösteriyor.. daha fazla yıpranmayalım..
P Patates01 cim veSUHAN cim siz de sarılın öpüşün, tartışmayalım, bebişlerimizi üzmeyelim lütfen..
aaaaa @kattina niye banlanmış ki, gerçekten aklım almıyor?
şikayet etmişler sanırım : ( ama öyle ağır laf etmez oaaaaa @kattina niye banlanmış ki, gerçekten aklım almıyor?
evet benimde dikkatimi çekti kural dışı konuştuğunu sanmıyorum ama niye böyle oldu
şikayet etmişler sanırım : ( ama öyle ağır laf etmez o
benim açımdan hiç sorun yok canım, gerçek hayatta da çeşit çeşit insan var, benimAman allahım bu nası bi gerginliktir böyle.. resmen bnm de enerjimi düşürdü, başıma ağrı girdi.. nolur bikaç kişinin dolduruşuna gelip, kendi sinirimizi bozmayalım, topiğimizin huzurunun kaçmasına müsaade etmeyelim.. birkaç gün öncesine kdr asla böyle bi olay yaşanmamıştı, bu zaten sorunun nerden kaynaklandığını gayet açık gösteriyor.. daha fazla yıpranmayalım..
P Patates01 cim veSUHAN cim siz de sarılın öpüşün, tartışmayalım, bebişlerimizi üzmeyelim lütfen..
şikayet etmişler sanırım : ( ama öyle ağır laf etmez o
muhtemelen yarın açılır banı..yönetime bildirsek de değişeceğini sanmıyorum ama.A aa , ben de üzüldüm şimdi, en hareketli Üyelerden biriydi yönetime mi bildirmek lazım bilemedim, bir yanlış anlaşma olduğu kesin
Cnm bende bir tane alayım ,yasin sayısı toplam 32 oldu almak isteyen varmı
Ozaman vay halimiza :)yahu 40giyiyorum azda değilki teerlik giyerim artık :)ayaklar buyuyecek baska care yok.benim 1 numara buyudu ilk gebeligimden sonra.
ondan evvelde bir beden buyudu ettimi 2 beden
evlendigimde zayiftim 2 ay sonra kilo aldim
haliyle ayaklar buyudu.bu gebeliktede buyuyecekmi bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?