2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yav o hangi meyveymiş :)gozumde canlanmadı ,ben biraz daha düşünim bulurum :)

Yazmıştım bir kez mavi Nivea krem aldım içine portakal ve badem yağı koydum canım onu dene istersen çok ekonomik oluyor
Deneyeyim cnm ..ile gidince tekrar aktara uğrayacam zaten şart oldu :)kakao yağıyla kakao kremi aldım bakalım

Ben @kattina nın bu forum için gayet yararlı bilgiler paylaştığını düşünüyorum (her ne kadar o arkadaş farklı düşünsede) . neden banlandığını da anlamadım sonuçta yanlış hiçbirşey söylemedi. inş yarın açılır engeli de aramıza döner. daha öncede dediğim gibi yazacak çok şey var da ahhhh işte yazamıyorum...

kızlar dun bebek hedıyelıklerı ıcın malzeme aldım kendım yapıcam..normalde fıyatları ucuk geldı.yanı benım aldıgım ebattakı bıseyle yapılmıs hdyelıkler 2 tlydı tanesı..bende kendım yapmaya karar verdim.ama neler alacagımı bılmıyordum.dun ogrendım hepsını merak eden arkadaslar ıcın anlatayım..kucuk bıblolardan aldım 100 tane tanesı 75kurustu.lavanta aldım kesenın ıcıne koymak ıcın 5 tl.100lu paket kese ıcın tul aldım.ugur bocegı aldım kesenın ustune yapıstırmak ıcın.fiyonk için kurdela.sılıkon tabancası ve sılıkon. tamamı 110 tl.yapımıda cok kolay google amcaya sorunca hemen ornek yapım gosterıo:) el becerısı ıyı olmayan ben bıle yaparım dıosan yaparsınız:) aksam ewe gıdınce resmınıde atarım malzemelerın :) bılmıyorum ne derece uygun fıyatlar ama benım ıcıme sındı.

arkadaşlar uzuzn zamandır giremedim siteye işler yoğun ev ayrı yoğun ben ve oğluşum iyiyiz oğluşum dönüp duruyo karnımda umarım sizlerde iyisinizdir bebişleriniz de sağlıklı günler hepinize....
Sağol cnm :)şü dönemler baya hareketlendi bebişlerde :)sanada sağlıklı günler

Ciddenmi cnm ..çok üzüldüm gecler daha çok can yakıyor ,kayıplarda ,çocuğu varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…