Yav o hangi meyveymiş :)gozumde canlanmadı ,ben biraz daha düşünim bulurum :)Allah her konuda yardımcımız olsunben normalde bile 1 numara büyük alırım
ben hala yiyorum demir hapına mükemmel çözüm oldu :) sırada beklediğim iki meyve daha var biri hani şu dışı yeşil içi kırmızı olandannnnnnn hayatta en çok sevdiğim şey ama şeker oranı çok yüksek(((
Deneyeyim cnm ..ile gidince tekrar aktara uğrayacam zaten şart oldu :)kakao yağıyla kakao kremi aldım bakalımYazmıştım bir kez mavi Nivea krem aldım içine portakal ve badem yağı koydum canım onu dene istersen çok ekonomik oluyor
al benden de o kadar...sabahtan beri düşünüyorum yemedıgım bişi galıbaYav o hangi meyveymiş :)gozumde canlanmadı ,ben biraz daha düşünim bulurum :)
karpuzdur o KARPUZal benden de o kadar...sabahtan beri düşünüyorum yemedıgım bişi galıba
bilmece gibi
Doğru tahmin ettiysem biraz büyükçe galibaal benden de o kadar...sabahtan beri düşünüyorum yemedıgım bişi galıba
bilmece gibi
al benden de o kadar...sabahtan beri düşünüyorum yemedıgım bişi galıba
bilmece gibi
karpuzdur o KARPUZ
aa merak ettim şimdi bende düşüneyim bakalım neymiş acababenim aklıma başka bi meyve daha geldi bu tarife uyan- ki ismi burda daha hiç telaffuz edilmedi- ama çıkmasını dört gözle bekliyorum şahsen
benim aklıma başka bi meyve daha geldi bu tarife uyan- ki ismi burda daha hiç telaffuz edilmedi- ama çıkmasını dört gözle bekliyorum şahsen
karpuz aklıma hiiiççç gelmedi. eğer aynı şeyse bende bekliyorumbenim aklıma başka bi meyve daha geldi bu tarife uyan- ki ismi burda daha hiç telaffuz edilmedi- ama çıkmasını dört gözle bekliyorum şahsen
aa merak ettim şimdi bende düşüneyim bakalım neymiş acaba
BAK BENDE MERAK ETTİM ŞİMDİ NE OLAKİ ACEPPP
Sağol cnm :)şü dönemler baya hareketlendi bebişlerde :)sanada sağlıklı günlerarkadaşlar uzuzn zamandır giremedim siteye işler yoğun ev ayrı yoğun ben ve oğluşum iyiyiz oğluşum dönüp duruyo karnımda umarım sizlerde iyisinizdir bebişleriniz de sağlıklı günler hepinize....
bence aynı şeyden bahsediyoruzkarpuz aklıma hiiiççç gelmedi. eğer aynı şeyse bende bekliyorum
Birkaç gündür yoğunluktan giremiyorum ama forum karışmışta karışmış, birkaç cin kaçmış içine kanımca
Neyse Dünya'nın neresine giderseniz gidin böyle tipler çıkıyor karşımıza , yapacak birsey yok, takacak hiçbir şey yok. Sosyal adaptan nasibini alamamış, coluğu cocuğu olup halen birsey öğrenememiş bir Kadıncağız , muhtemelen hayatında olumsuz seyler yaşayıp ona buna saldırıyor. Yaw sanane onun malından mülkünden, çocuğuna aldığı eşyadan , bakıcıdan temizlikçiden, diğerinin işi eşi konusundaki bilgisinden? Herkes hayatta birilerine göre daha da doludur, bu mal olur, başarı olur, eşi olur, çocukları olur, bu Dünya'da herkese karşı SAYGI duyup yasamayı beceremiyorsan yaşama isyanın var demektir, kimse kalıplara sığdırılıp tek tip yaşayamaz ki! Zaten burada kimse kimseyi tanımaz etmez , burada konuşup dertlesmicezde ne yApıcaz Allah askına? Sırf oram ağrıyor , şu sancım var diye gecen topic mi olur? Herkes kafa dağıtmak biraz bilgilenmek için geliyor, arada günlük yasamımızıda yazıp eglenicezde tabi. Böyle dengesizlere ben cok alışkınım, rabbin bir bildiği vardır, arada bunlarda lazım galiba ki yaşamımıza renk gelsin
taze olarak 2 tipi vardır, bi dışı yeşil içi kırmızı olanı bi de dışı siyaha çalan mor içi kırmızı olanı, bi de kurusu vardır, ben tazesinden istiyorum, sanırım anlamıssındır artık
Ciddenmi cnm ..çok üzüldüm gecler daha çok can yakıyor ,kayıplarda ,çocuğu varmıydıeski konuları kendi açımdan açmak istemedim o zaman gerildi herkes ben bu yaşta ceza aldım fln. ama sonuçta bazı görüşlerim değişmedi. sonra kimse kimseye karışmadı, ortak yaşamayı öğrendik. onada buradaki ortamın genel yapısını kendi açımdan anlatmaya çalıştım sakinlesin diye, ama yaptığı ayıp olmuş, senin güzel tepkin içinde teşekkürler. bugün yeteri kadar üzgünüm zaten arkadaşım genç yaşta eşini kaybetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?