2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım mutlaka foto at buraya, ben de alıp yapmak istiyorum çünkü, sağolsun alış verişin nerden yapılacağı konusunda bazı arkadaşlar yardımcı olmuştu daha önce ama senin aldığın malzemeler de fikir olur bize, güle güle yap şimdiden, benim de taşınma yerleşme telaşım var, inşallah tam yerleşince malzeme alıp başlıcam

Kusura bakılmasın ama mobilya söylenmesin, alınanlar gösterilmesin
Eee ilk defa anne olacak olanlar nasıl bilgilenecek
Burada bizim gibi olanlardan fikir alışverişi yapamayacaksak ne anlamı var topiğin
Ben alacağım mobilyanın ismini buradan duydum araştırdım beğendim onda karar kıldım
Bir şey alacağımda da bütün sitedeki fotoğraflara tek tek bakıyorum yorumları okuyorum
Hayır bunları buraya fotoğraf olarak koyuyoruz, gerçekte gezerken canlı canlı görüyorsun o zaman o da içinde kalır
Misafirliğe gidersin bi başkası daha iyi marka almıştır o zaman onunda içinde kalması gerekir bunun sonu yok
Yemek olsa anlarım mevsimi değildir, çok pahalıdır da altı üstü eşya yani
Kimsenin kimseye gösteriş yaptığı yok.

Yav o hangi meyveymiş :)gozumde canlanmadı ,ben biraz daha düşünim bulurum :)

yeşile kırmızı diyince gözünde canlanmdıysa demekki sen çok düşkün değilsin k ile başlıyor haniiiii yazın k...., peynir , ekmek 3lüsü vardır haniiiiiiiii :)))

sidelya banlandı mı bence tamamen mantıksız bir sey..site yonetımınden kusku duymak gerek neye gore bu karar verılıyor bızede sorsalarmıs alla alla

Ciddenmi cnm ..çok üzüldüm gecler daha çok can yakıyor ,kayıplarda ,çocuğu varmıydı
Yok canım ama olmaması iyi mi kötü mü bilemedim. Bende eşimi kaybettim 25 yaşımda benim yoktu yeniden hayat kurmam kolay oldu. Ama yaş 40 yaklaştığında herşey daha zor olur herhalde.

yeşile kırmızı diyince gözünde canlanmdıysa demekki sen çok düşkün değilsin k ile başlıyor haniiiii yazın k...., peynir , ekmek 3lüsü vardır haniiiiiiiii :)))
Ya karpuz demicez diyeNe diyeceni şaşırmışın resmen :)bugün elazığın şu küçşük ilçesinde bile gördüm getirmişler manava :)artık zamanı geldi karpuz a aşerenlere duyrulur

Yok canım ama olmaması iyi mi kötü mü bilemedim. Bende eşimi kaybettim 25 yaşımda benim yoktu yeniden hayat kurmam kolay oldu. Ama yaş 40 yaklaştığında herşey daha zor olur herhalde.
Patates canımm başın sağolsun çok çok üzüldüm ,eminim şimdi mutlusundur ama kayıplar insanda derin yaralar açıyor cidden helebu eş kardeş ana babaysa ...allah arkadaşınada sabır versin canı gönülden diliyorum bunu ..

ya zaten sanal ortam da kim kime ne için gösteriş yapsın ya ben anlamıyorum bunca tartışma gerilim niye. burası herkesin eşit olduğu bir paylaşım sitesi. ne biri daha üstündür ne bir diğeri daha alçaktadır. herkes kendi işine baksa üstüne alınmasa gayet güzel bir sayfamız vardı. Allah herkese akıl fikir versin.

Bence takibide fotolar paylaşıcaz marka model ismi vericez. fikir alışverişinde bulunucaz. ama bir kaç art niyetli yada yanlış anlamaya müsait insanlar yüzünden tadımız kaçıyor en paylaşımcı aktif arkadaşımız banlanıyor. keyfi kaçıyor insanın.

ne kadar üzücü Allah sabır versin arkadaşına.. sende çok büyük birşey yaşamışsın Allah kimsenin başına vermesin.. yeniden hayat kurmuşsun bebiş geliyor inşallah çok mutlu olursun...

Ya karpuz demicez diyeNe diyeceni şaşırmışın resmen :)bugün elazığın şu küçşük ilçesinde bile gördüm getirmişler manava :)artık zamanı geldi karpuz a aşerenlere duyrulur

aynen çok güzel tanımladım valla karpuz desem daha kolaydı ben şöyle güzel tatlı kurabiye gibi denir ya hani direk onu bekliyorum :) kirazı bile hala yemedim düşün. sabırlı insanım vesselam bebişimde sabırlı olsun inşallah. herşeyi vaktinde yemeğe özen gösteriyorum. tatsız olunca yemiş gibi hissetmiyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…