- 20 Ocak 2015
- 396
- 388
- 38
kızlar dun bebek hedıyelıklerı ıcın malzeme aldım kendım yapıcam..normalde fıyatları ucuk geldı.yanı benım aldıgım ebattakı bıseyle yapılmıs hdyelıkler 2 tlydı tanesı..bende kendım yapmaya karar verdim.ama neler alacagımı bılmıyordum.dun ogrendım hepsını merak eden arkadaslar ıcın anlatayım..kucuk bıblolardan aldım 100 tane tanesı 75kurustu.lavanta aldım kesenın ıcıne koymak ıcın 5 tl.100lu paket kese ıcın tul aldım.ugur bocegı aldım kesenın ustune yapıstırmak ıcın.fiyonk için kurdela.sılıkon tabancası ve sılıkon. tamamı 110 tl.yapımıda cok kolay google amcaya sorunca hemen ornek yapım gosterıo:) el becerısı ıyı olmayan ben bıle yaparım dıosan yaparsınız:) aksam ewe gıdınce resmınıde atarım malzemelerın :) bılmıyorum ne derece uygun fıyatlar ama benım ıcıme sındı.
aynısı aynısı ama ben siyahını bekliyom daha çoookkk beklerimbence aynı şeyden bahsediyoruz
:)valla odur ya hiç aklıma gelmesi yav hiçte cnm cekmiyokarpuzdur o KARPUZ
BULDUM BULDUM..........AMA KOPYA CEKTİM GOOGLE AMCAYA SORDUM BENİMDE AKLIMDA GERCEKTEN CIKSIN HEMEN ALCAMMM
aynısı aynısı ama ben siyahını bekliyom daha çoookkk beklerim
Yav o hangi meyveymiş :)gozumde canlanmadı ,ben biraz daha düşünim bulurum :)
sidelya banlandı mıyaklaşık 4-5 aydır herkes birbirini az çok tanıyor kazen bey..bikaç gün olmuş topiğe gireli hatun herkesi germiş çıkmış..sorsan buranın daimi takipçileri tanımaz etmez ki sidelya arkadaşımızıda kışkırtıklarını düşünüyorum..keşke sadece ortamı bozan kişi banlansaymış...
ayy ben bulamadım aklıma hiç birşey gelmiyorbence de daha çok bekleriz
Yok canım ama olmaması iyi mi kötü mü bilemedim. Bende eşimi kaybettim 25 yaşımda benim yoktu yeniden hayat kurmam kolay oldu. Ama yaş 40 yaklaştığında herşey daha zor olur herhalde.Ciddenmi cnm ..çok üzüldüm gecler daha çok can yakıyor ,kayıplarda ,çocuğu varmıydı
Ya karpuz demicez diyeyeşile kırmızı diyince gözünde canlanmdıysa demekki sen çok düşkün değilsink ile başlıyor haniiiii yazın k...., peynir , ekmek 3lüsü vardır haniiiiiiiii :)))
Patates canımm başın sağolsun çok çok üzüldüm ,eminim şimdi mutlusundur ama kayıplar insanda derin yaralar açıyor cidden helebu eş kardeş ana babaysa ...allah arkadaşınada sabır versin canı gönülden diliyorum bunu ..Yok canım ama olmaması iyi mi kötü mü bilemedim. Bende eşimi kaybettim 25 yaşımda benim yoktu yeniden hayat kurmam kolay oldu. Ama yaş 40 yaklaştığında herşey daha zor olur herhalde.
Kusura bakılmasın ama mobilya söylenmesin, alınanlar gösterilmesin
Eee ilk defa anne olacak olanlar nasıl bilgilenecek
Burada bizim gibi olanlardan fikir alışverişi yapamayacaksak ne anlamı var topiğin
Ben alacağım mobilyanın ismini buradan duydum araştırdım beğendim onda karar kıldım
Bir şey alacağımda da bütün sitedeki fotoğraflara tek tek bakıyorum yorumları okuyorum
Hayır bunları buraya fotoğraf olarak koyuyoruz, gerçekte gezerken canlı canlı görüyorsun o zaman o da içinde kalır
Misafirliğe gidersin bi başkası daha iyi marka almıştır o zaman onunda içinde kalması gerekir bunun sonu yok
Yemek olsa anlarım mevsimi değildir, çok pahalıdır da altı üstü eşya yani
Kimsenin kimseye gösteriş yaptığı yok.
ayy ben bulamadım aklıma hiç birşey gelmiyor
incirrrr dimiiiii
ne kadar üzücü Allah sabır versin arkadaşına.. sende çok büyük birşey yaşamışsın Allah kimsenin başına vermesin.. yeniden hayat kurmuşsun bebiş geliyor inşallah çok mutlu olursun...Yok canım ama olmaması iyi mi kötü mü bilemedim. Bende eşimi kaybettim 25 yaşımda benim yoktu yeniden hayat kurmam kolay oldu. Ama yaş 40 yaklaştığında herşey daha zor olur herhalde.
Ya karpuz demicez diyeNe diyeceni şaşırmışın resmen :)bugün elazığın şu küçşük ilçesinde bile gördüm getirmişler manava :)artık zamanı geldi karpuz a aşerenlere duyrulur
Yaaa bak tam aşerilecek meyve :)inan düşününce aklıma geldi beklemek te haklısın bende dort gozle beklıyorum :))ege bölgesinde özellikle aydında çok yetişir, reçeli de vardır ve hatta reçelinin de filmi var, daha ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?