2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok şükür canım, toparladım çok şükür. Bir oğlum bile olacak :) Teşekkür ederim içten dileklerin için.

valla ben meyve ismi vermedim, sen söyledin evet canım sabırsızlıkla bekliyorum
Allah iyiliğini versin düşünüyorum o kadar bulamadım.. işin komik tarafı annemlerin bahçede var her gün görüyorum ağacını nasıl aklıma gelmedi :) neyse az kaldı çıkmasına inşallah doya doya yersin canım..

Bende aynen senin gibi düşünüyorum :)ya eriği bile en güzel papaz erikleri çıkınca 5kilo aldım patlayana karad yedim :))o minikler falan değil yani hepsi zamanında güzel :))

Yaaa bak tam aşerilecek meyve :)inan düşününce aklıma geldi beklemek te haklısın bende dort gozle beklıyorum :))

evet canım benim uzun zamandır aklımda açıkçası ve sabırla beklyorum Baya tarif vermem gerekti ama forumun sıkıcı havası biraz dağılsın istedim açıkçası, inşallah kimsenin vebalini almamışımdır

Bende aynen senin gibi düşünüyorum :)ya eriği bile en güzel papaz erikleri çıkınca 5kilo aldım patlayana karad yedim :))o minikler falan değil yani hepsi zamanında güzel :))

al bendende o kadar canım. bende yaklaşık 1 haftadır her akşam yiyorum sulu sulu oh mis yani erik yediğimi anlıyorum yahu :)

Yok be canım :)inan artık herkes herşeyı az buçukta olsa alabiliyor ,çok almasada alıyor yani :)endişelenme

nasıl aklına gelmedi inşallah canım bolca yicem çıkınca, benim yakınımda olsa ağacı, gidip her gün koklardım sanırım, o derece yani

annenlerin bahçesi mi var aaa burada söyleme kuzum sonra bana dedikleri gibi sanada görgüsüz derler hey allahım yaaaaa. öpüyorum cnm seni

Burada gösteriş diyorlar ya
Bakıyorum da şöyle fotoğraflara çok mu uçurum diye birisi 100 lira daha fazla birisi 100 lira daha az
Gösterişin ne demek olduğunu bilmiyorlar bence
Yakın çevremde çook yakınım akrabam olan bi aile o kadar zengin ki
Benim kırk kere düşündüğüm, araştırma yapıp parasına değer mi dediğim şeyi düşünmeden kat be kat fazlasını alır, memnun kalmazsa bir daha alır, onu da beğenmezse bir daha
Evinde dadısı ayrı temizlik ve yemeğini yapan 2 yatılı kadını var evi boğaz gören lüks bir villa
Kadın da gösterişi sever, hani mütevazi değildir açık açık en pahalı buydu demek ki en iyisi budur diye aldım der
Bunları canlı canlı görüyorsun
Ben istesem de mesela onun aldıklarını alamam, neden bunu içime dert edeyim
Benim etim belli butum belli

aynen öyle. kişi kendini bilince çevredeki insanlar pek önemli olmuyor. ama bunu idrak edecek olgunlukta insanlar lazım. bunu idrak edemeyenler çamur at izi kalsın politikasını uygulamayı yada bulunduğu ortamı bulandırmayı tercih ederler.

Forumdaki tartışmalarada üzüldüm açıkçası ,yahu kim ne derse desin neden sert tepkiler gosteriyoruz yada o haklı bu haksız konularına giriyoruz anlamıyorum ,ya şurda kaç kişiyız yeni kişilerde gelsinler aramıza nolucak ,ya o az biliyor ben daha çok biliyorum ,
Yok şöyle böyle ,sonra kavgalar kızışıyor ,birde birbirini savunmalar ,o ee kaka diğerini afaroz etmeler ,yahu sanki kreşteyiz ,arkadaş lar ünidede lisedede grup grup gezerdi sürü halinde gibi ,:))sinir olurdum bende ,birine biri laf atınca diğeri hemen onu savunur falan :))Yav bırakın kim. Kiminle konuşuyorsa onlar kendi aralarında halletsinle konuyu nolucak :)sonra başkaları dahil olunca konu uzayıp gidiyor

nasıl aklına gelmedi inşallah canım bolca yicem çıkınca, benim yakınımda olsa ağacı, gidip her gün koklardım sanırım, o derece yani
canım yaa kıyamam inşallah çabucak çıkar... nasıl aklıma gelmedi bende şaşkınım ben hiç bu boyutta birşey aşermedim nasıl bir duygu tam anlamıyor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…