Çok şükür canım, toparladım çok şükür. Bir oğlum bile olacak :) Teşekkür ederim içten dileklerin için.Patates canımm başın sağolsun çok çok üzüldüm ,eminim şimdi mutlusundur ama kayıplar insanda derin yaralar açıyor cidden helebu eş kardeş ana babaysa ...allah arkadaşınada sabır versin canı gönülden diliyorum bunu ..
Allah iyiliğini versin düşünüyorum o kadar bulamadım.. işin komik tarafı annemlerin bahçede var her gün görüyorum ağacını nasıl aklıma gelmedi :) neyse az kaldı çıkmasına inşallah doya doya yersin canım..valla ben meyve ismi vermedim, sen söyledinevet canım sabırsızlıkla bekliyorum
Bende aynen senin gibi düşünüyorum :)ya eriği bile en güzel papaz erikleri çıkınca 5kilo aldım patlayana karad yedim :))o minikler falan değil yani hepsi zamanında güzel :))aynen çok güzel tanımladım vallakarpuz desem daha kolaydı ben şöyle güzel tatlı kurabiye gibi denir ya hani direk onu bekliyorum :) kirazı bile hala yemedim düşün. sabırlı insanım vesselam bebişimde sabırlı olsun inşallah. herşeyi vaktinde yemeğe özen gösteriyorum. tatsız olunca yemiş gibi hissetmiyorum kendimi.
hahah aklımıza sen düşürdün amavalla ben meyve ismi vermedim, sen söyledinevet canım sabırsızlıkla bekliyorum
sidelya banlandı mıbence tamamen mantıksız bir sey..site yonetımınden kusku duymak gerek neye gore bu karar verılıyor bızede sorsalarmıs alla alla
Senin adınada çok sevindim ...rabbim uhuvvetinizi arttısın inş ,Çok şükür canım, toparladım çok şükür. Bir oğlum bile olacak :) Teşekkür ederim içten dileklerin için.
Yaaa bak tam aşerilecek meyve :)inan düşününce aklıma geldi beklemek te haklısın bende dort gozle beklıyorum :))
Valla şurda bedava reklam yapıyoz manava marketede gün doğuyor :))hahah aklımıza sen düşürdün amaneyse çok canım çekmedi ama akşam giderken karpuz alalım
Bende aynen senin gibi düşünüyorum :)ya eriği bile en güzel papaz erikleri çıkınca 5kilo aldım patlayana karad yedim :))o minikler falan değil yani hepsi zamanında güzel :))
Yok be canım :)inan artık herkes herşeyı az buçukta olsa alabiliyor ,çok almasada alıyor yani :)endişelenmeevet canım benim uzun zamandır aklımda açıkçası ve sabırla beklyorumBaya tarif vermem gerekti ama forumun sıkıcı havası biraz dağılsın istedim açıkçası, inşallah kimsenin vebalini almamışımdır
nasıl aklına gelmediAllah iyiliğini versin düşünüyorum o kadar bulamadım.. işin komik tarafı annemlerin bahçede var her gün görüyorum ağacını nasıl aklıma gelmedi :) neyse az kaldı çıkmasına inşallah doya doya yersin canım..
Allah iyiliğini versin düşünüyorum o kadar bulamadım.. işin komik tarafı annemlerin bahçede var her gün görüyorum ağacını nasıl aklıma gelmedi :) neyse az kaldı çıkmasına inşallah doya doya yersin canım..
hahah aklımıza sen düşürdün amaneyse çok canım çekmedi ama akşam giderken karpuz alalım
ya zaten sanal ortam da kim kime ne için gösteriş yapsın ya ben anlamıyorum bunca tartışma gerilim niye. burası herkesin eşit olduğu bir paylaşım sitesi. ne biri daha üstündür ne bir diğeri daha alçaktadır. herkes kendi işine baksa üstüne alınmasa gayet güzel bir sayfamız vardı. Allah herkese akıl fikir versin.
Burada gösteriş diyorlar ya
Bakıyorum da şöyle fotoğraflara çok mu uçurum diye birisi 100 lira daha fazla birisi 100 lira daha az
Gösterişin ne demek olduğunu bilmiyorlar bence
Yakın çevremde çook yakınım akrabam olan bi aile o kadar zengin ki
Benim kırk kere düşündüğüm, araştırma yapıp parasına değer mi dediğim şeyi düşünmeden kat be kat fazlasını alır, memnun kalmazsa bir daha alır, onu da beğenmezse bir daha
Evinde dadısı ayrı temizlik ve yemeğini yapan 2 yatılı kadını var evi boğaz gören lüks bir villa
Kadın da gösterişi sever, hani mütevazi değildiraçık açık en pahalı buydu demek ki en iyisi budur diye aldım der
Bunları canlı canlı görüyorsun
Ben istesem de mesela onun aldıklarını alamam, neden bunu içime dert edeyim
Benim etim belli butum belli
Ben erikten doydum artık :)pek yuz vermiyorum ,ama diğer meyveler revaçta :)al bendende o kadar canım. bende yaklaşık 1 haftadır her akşam yiyorum sulu sulu oh mis yani erik yediğimi anlıyorum yahu :)
canım yaa kıyamam inşallah çabucak çıkar... nasıl aklıma gelmedi bende şaşkınımnasıl aklına gelmediinşallah canım bolca yicem çıkınca, benim yakınımda olsa ağacı, gidip her gün koklardım sanırım, o derece yani
ahaha hiç güleceğim yoktu hiç aklıma gelmeyecek birşeyannenlerin bahçesi mi var aaaburada söyleme kuzum sonra bana dedikleri gibi sanada görgüsüz derler hey allahım yaaaaa. öpüyorum cnm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?