2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlaaaarr size doyum olmaz mesai bitiyor ben çıkıyorum öpüyorum sizi iyi akşamlar hepinize :) kocişlere naz yapın

kızlarrrrrrr hadi havamız değişsin.

gebeliğimiz ramazana denk geliyor. Oruç tutmak hakkında ne düşünüyorsunuz ?

BEN TUTMAYACAM CANIM BAKSANA 2-3 SAAT AÇ KALACAĞIMIZ SEKER YÜKLEMESİNDE BİLE STRES OLUYORUZ BU SICAK GÜNLERDE COK ZOR İNSALLAH DAHA SONRA KAZALARIMIZA TUTARIZ...

Ya aslında tutmak istiyorum ama idarar yolu enf olurum diyede korkuyorum ben denicem 1 hafta falan ..suyum azalmassa ve zorlanmassam tutucam inş

Çok şükür canım, toparladım çok şükür. Bir oğlum bile olacak :) Teşekkür ederim içten dileklerin için.
canım rabbim muhabbetinizi arttırsın inşallah

nasıl aklına gelmedi inşallah canım bolca yicem çıkınca, benim yakınımda olsa ağacı, gidip her gün koklardım sanırım, o derece yani
ben siyahını bekliyom onada daha çoookk var

canım geçen sene ramazanda hamileydim ama çok başıydı doktorum tutabilirsin demişti 13 gün tuttum sonra bulantılar falan başladı kanamamda vardı bırak dedi bıraktım. bu seferkinde bi sürü ilaç kullanıyorum o yüzden tutmucam. normal bi gebelik yaşasaydım bikaç gün tutup bikaç gün tutmazdım belki ama şimdi olmaz diye bakıyorum

Ya aslında tutmak istiyorum ama idarar yolu enf olurum diyede korkuyorum ben denicem 1 hafta falan ..suyum azalmassa ve zorlanmassam tutucam inş
Allah kabul etsin ama pek zor olur gibi, ben yazın hamile olmasam bile tutamıyordum şimdi hiç tutamam. Aman dikkatli olun doktor kontrolünde o canlara iyi bakmak da bizim görevimiz

canım geçen sene ramazanda hamileydim ama çok başıydı doktorum tutabilirsin demişti 13 gün tuttum sonra bulantılar falan başladı kanamamda vardı bırak dedi bıraktım. bu seferkinde bi sürü ilaç kullanıyorum o yüzden tutmucam. normal bi gebelik yaşasaydım bikaç gün tutup bikaç gün tutmazdım belki ama şimdi olmaz diye bakıyorum[/QUOTE]

YA RABBİM BİZE BÖYLE Bİ HAK TANIMIŞ NORMAL ŞARTLARDA BİLE COK ZORLANARAK TUTTUĞUMUZ ZAMANLARDAYIZ ALLAH KORUSUN AKSİ BİR DURUM YAŞASAM İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUR BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIMDA ALLAH ÖMÜR VERDİĞİ SÜRECE TUTARIZ İNSALLAHH

kızlar oruç çok zor tutulur yav sabah 3 saat açlıkla maf oldum ben 17 18 saat tahmin edemiyorum elim ayağım boşaldı resmen ki bol bol su içmek zorundayız inş. kazalıcam ben memeden kesince nasipse tabii.

yaz gebeliğinde sıkıntı olur dıye dusunuyorum..sonradan kazası tutulur..o sıcak yaz gunlerınde bebegın suyunu eksık etmemek gerekır dıye dusunuyorum ..nacizhane fikrim..ama tutmak ısteyen varsa kendı bılır

inşallah canım. kendini tutucam diye zorlayıp bebeği sıkıntıya düşürmenin hiç alemi yok

merhaba,
aramızda oskapar iğne kullanan var mı?
canım bu kan sulandırıcımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…