- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
cnm evet berat kandilinde toplucaz inş. 24 cüzü sana yazdım.savha cım 1 cüz de ben alayım berat kandiline kadar okumamız gerekiyor dimi?
ahaha hiç güleceğim yoktu hiç aklıma gelmeyecek birşeykız bahçe dediysem 1-2 ağaç var öyle büyük değil
incirrrr dimiiiii
kızlarrrrrrr hadi havamız değişsin.
gebeliğimiz ramazana denk geliyor. Oruç tutmak hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ya aslında tutmak istiyorum ama idarar yolu enf olurum diyede korkuyorumkızlarrrrrrr hadi havamız değişsin.
6 gun mu saglık ocagı calısmıo :OValla canm 6 gunmus bende sasirdm onca bebek yasliyi geri ceviriyolr/
6 gun mu saglık ocagı calısmıo :O
canım rabbim muhabbetinizi arttırsın inşallahÇok şükür canım, toparladım çok şükür. Bir oğlum bile olacak :) Teşekkür ederim içten dileklerin için.
ben siyahını bekliyom onada daha çoookk varnasıl aklına gelmediinşallah canım bolca yicem çıkınca, benim yakınımda olsa ağacı, gidip her gün koklardım sanırım, o derece yani
canım geçen sene ramazanda hamileydim ama çok başıydı doktorum tutabilirsin demişti 13 gün tuttum sonra bulantılar falan başladı kanamamda vardı bırak dedi bıraktım. bu seferkinde bi sürü ilaç kullanıyorum o yüzden tutmucam. normal bi gebelik yaşasaydım bikaç gün tutup bikaç gün tutmazdım belki ama şimdi olmaz diye bakıyorumkızlarrrrrrr hadi havamız değişsin.
Allah kabul etsin ama pek zor olur gibi, ben yazın hamile olmasam bile tutamıyordum şimdi hiç tutamam. Aman dikkatli olun doktor kontrolünde o canlara iyi bakmak da bizim görevimizYa aslında tutmak istiyorum ama idarar yolu enf olurum diyede korkuyorumben denicem 1 hafta falan ..suyum azalmassa ve zorlanmassam tutucam inş
cnm 22 cüzü sana yazdım bilgin olsunSavhacım 1 cüz alayım
cnm evet berat kandilinde toplucaz inş. 24 cüzü sana yazdım.
tm cnm 25 cüzü yazıyorum hemen.Canim ben de bir cüz alabilirim.
inşallah canım. kendini tutucam diye zorlayıp bebeği sıkıntıya düşürmenin hiç alemi yokYA RABBİM BİZE BÖYLE Bİ HAK TANIMIŞ NORMAL ŞARTLARDA BİLE COK ZORLANARAK TUTTUĞUMUZ ZAMANLARDAYIZ ALLAH KORUSUN AKSİ BİR DURUM YAŞASAM İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUR BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALALIMDA ALLAH ÖMÜR VERDİĞİ SÜRECE TUTARIZ İNSALLAHH
canım bu kan sulandırıcımı?merhaba,
aramızda oskapar iğne kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?