- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
canım Allah yardımcın olsun ya. doktorun diyet vermişti dimiKızlar hep aynı şeyi söyleyip durdum bugün biliyorum ama şuan o kadar moralim bozuk ki . karnım aç ( zaten bugün doyamadım hiç) en son iki saat önce yedim ve şekerimi ölçtüm 189 çıktı. ne yapıcam ben o konuşulan her şeyi canım çekiyor özellikle karpuz ama yaz meyveleri çok tehlikeli . nasıl geçecek bu günler.
güzel olan her şeyden az çok az yiyeceksin. kendimi tutmaya alışkın değilim o Yüzden zorlanıyorum çünkü yiyip de kilo almayanlardan oldum hep.canım Allah yardımcın olsun ya. doktorun diyet vermişti dimi
sonucu ıyı olmus ya canım masallahşeker yüklemesinden yeni geldim zaten vallah iyice gerildim bende he
çok şükür şekerim yok 116 çıktı daha dr göstermedim ama yazmıştı zaten bana kaç olması gerektiğini ama vallah kızlar zormuş ya 3 saat aç açına beklerdim su bile içirmiyorlar eve gelirken bayılıcaktım ya ki hastane yakın bana 5 dk aman diyim yalnız gitmeyin birileri alın yanınıza hiç bişi olmasa bile 3 saat patlıyor insan sıkıntıdan.
bende onun için sordum canım parmaktan acaba daha mı az güvenilir olur diye düşündüm ama kararımı verdim sağlık ocağıevet canım sağlık ocağında da yapılıyormuş seker yüklemesi, ben aşı için gittiğimde isterseniz yapalım dediler ama işe dönmem gerekiyordu bekleyecek vaktim yoktu yani o yüzden yaptıramadım, hafta sonu kendi devam ettiğim hastanede yaptırdım ve yine parmaktan kan aldılar
canım yanlış anlama ama sürekli ağrı ve sancıyla bi hamilelik geçirdiğim için bir cümlene alındım hasas olabilirim bu konuda üzüldüm açıkçasıBirkaç gündür yoğunluktan giremiyorum ama forum karışmışta karışmış, birkaç cin kaçmış içine kanımca
Neyse Dünya'nın neresine giderseniz gidin böyle tipler çıkıyor karşımıza , yapacak birsey yok, takacak hiçbir şey yok. Sosyal adaptan nasibini alamamış, coluğu cocuğu olup halen birsey öğrenememiş bir Kadıncağız , muhtemelen hayatında olumsuz seyler yaşayıp ona buna saldırıyor. Yaw sanane onun malından mülkünden, çocuğuna aldığı eşyadan , bakıcıdan temizlikçiden, diğerinin işi eşi konusundaki bilgisinden? Herkes hayatta birilerine göre daha da doludur, bu mal olur, başarı olur, eşi olur, çocukları olur, bu Dünya'da herkese karşı SAYGI duyup yasamayı beceremiyorsan yaşama isyanın var demektir, kimse kalıplara sığdırılıp tek tip yaşayamaz ki! Zaten burada kimse kimseyi tanımaz etmez , burada konuşup dertlesmicezde ne yApıcaz Allah askına? Sırf oram ağrıyor , şu sancım var diye gecen topic mi olur? Herkes kafa dağıtmak biraz bilgilenmek için geliyor, arada günlük yasamımızıda yazıp eglenicezde tabi. Böyle dengesizlere ben cok alışkınım, rabbin bir bildiği vardır, arada bunlarda lazım galiba ki yaşamımıza renk gelsin
oooo o zaman bu konu benden sorulurannenlerin bahçesi mi var aaaburada söyleme kuzum sonra bana dedikleri gibi sanada görgüsüz derler hey allahım yaaaaa. öpüyorum cnm seni
bunu duyamış olmak istiyorumYa aslında tutmak istiyorum ama idarar yolu enf olurum diyede korkuyorumben denicem 1 hafta falan ..suyum azalmassa ve zorlanmassam tutucam inş
kuzum benim yaaa kıyamamm ona uygun insülin falan vereceklerdir illaki düzelirKızlar hep aynı şeyi söyleyip durdum bugün biliyorum ama şuan o kadar moralim bozuk ki . karnım aç ( zaten bugün doyamadım hiç) en son iki saat önce yedim ve şekerimi ölçtüm 189 çıktı. ne yapıcam ben o konuşulan her şeyi canım çekiyor özellikle karpuz ama yaz meyveleri çok tehlikeli . nasıl geçecek bu günler.
cogu kısı ısteyken gırebılıyr sanırım cnm nasılsınBen eve gelince vaktim oluyor foruma girmek için çoğu kişi de bu saatte çıkıyor yaw
Canım az yemenede izin yokmu bir ince dilim mesela ..Kızlar hep aynı şeyi söyleyip durdum bugün biliyorum ama şuan o kadar moralim bozuk ki . karnım aç ( zaten bugün doyamadım hiç) en son iki saat önce yedim ve şekerimi ölçtüm 189 çıktı. ne yapıcam ben o konuşulan her şeyi canım çekiyor özellikle karpuz ama yaz meyveleri çok tehlikeli . nasıl geçecek bu günler.
Cnm aynen ya ..bende kurtulduğumuza seviniyorum ..neydi o trafikAllah kimseyi ümraniye trafiğine sokmasın bugun. 1 saatte 100 metre hamileyken ayrıca çekilmıyor istanbul. Karnım aç, wc ye gitmem gerek ve en azından daha 1,5 saat köprü trafiği çekip evime gidebileceğim.
Cnm ya öylemi diyorsunsonucu ıyı olmus ya canım masallah
bende onun için sordum canım parmaktan acaba daha mı az güvenilir olur diye düşündüm ama kararımı verdim sağlık ocağı
canım yanlış anlama ama sürekli ağrı ve sancıyla bi hamilelik geçirdiğim için bir cümlene alındım hasas olabilirim bu konuda üzüldüm açıkçası
oooo o zaman bu konu benden soruluren görgüsüz benim çünkü annem babam ekmeyi sever cevizden çağlaya domates biberden karpuza elmadan eriğe kiraza hepsini ilk elden yeme fırsatım var isteyene gönderilir tabiki ücretsiz
bunu duyamış olmak istiyorum
kuzum benim yaaa kıyamamm ona uygun insülin falan vereceklerdir illaki düzelir
Valla ne yalan solim hiç aklıma gelmedi konuştuk durduk arkadaşlarla ..dikkat etmek lazım galibakızlar ya üzüldüm şimdi şeker yüklemeleri yapılıyor yavas yavas illaki yuksek olanlar cıkıyr yıyecek konusmasak artık olur mu yıyemeyenler oluyor
sonucu ıyı olmus ya canım masallah
bende onun için sordum canım parmaktan acaba daha mı az güvenilir olur diye düşündüm ama kararımı verdim sağlık ocağı
canım yanlış anlama ama sürekli ağrı ve sancıyla bi hamilelik geçirdiğim için bir cümlene alındım hasas olabilirim bu konuda üzüldüm açıkçası
oooo o zaman bu konu benden soruluren görgüsüz benim çünkü annem babam ekmeyi sever cevizden çağlaya domates biberden karpuza elmadan eriğe kiraza hepsini ilk elden yeme fırsatım var isteyene gönderilir tabiki ücretsiz
bunu duyamış olmak istiyorum
kuzum benim yaaa kıyamamm ona uygun insülin falan vereceklerdir illaki düzelir
canım ben urfada yasıyrum normalde sıcak ne demek bılırım yanı bu sene tayıncıyız kesınlıkle tutmamalısınCnm ya öylemi diyorsunbende endişeliyim işin açıkçası ,elazığda okadar sıcakkı kuruyorsun olduğun yerde resmen. Ya ,hayırlısı ne diyim olmadı sonra tutarız kazalarını yav
hanı butun meyveler var ama dıyet olayı hıc gelmedı aklımıza oskeugretmen yazana kadar sonra dank ettıValla ne yalan solim hiç aklıma gelmedi konuştuk durduk arkadaşlarla ..dikkat etmek lazım galiba
tabıkı hareketlı olacak benimki bu sefer buyuk kızımdan daha hareketli gibi sanki ama hep asagıdan bırakın cıkcam der gıbıKısım beni tepikleyip üsuruyor :)içerde talimmi yapıyor ne ola :)Ya baya baya atıyor tekme elinide hareket ettiriyor :)bu sıpa hareketli olcek galiba :)
canım köyümüz var nisan ayı oldumu buraya gelir ekimde donerler bizimkiler çok yoruluyorlr ama seviyorlar bana yarıyr valla annemin elleri dert gormsincanım senin ki bahçe değil çiftlik bildiğinçok güzel yaaaaaa
gule gule kullansın cok guzem masallahÇok gereksiz bi üyenin mesajları benim de canımı sıktı.herkes iyidir insallah kızlar. Bakın biz bugün cici aldık insallah içinde görmek nasip olur :)
Tühhh benim de cuma günü tetanoz un 2.dozu yapılacaktı bikac gün geçince bişey olmaz inşallahEVET PAZARTESİYE KADAR GREVDELER ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?