2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Biz tutabiliriz belki ama bebekler Oruç tutamaz diye düşünüyorum. Tabi herkes kendisi bilir

Kızlar hep aynı şeyi söyleyip durdum bugün biliyorum ama şuan o kadar moralim bozuk ki . karnım aç ( zaten bugün doyamadım hiç) en son iki saat önce yedim ve şekerimi ölçtüm 189 çıktı. ne yapıcam ben o konuşulan her şeyi canım çekiyor özellikle karpuz ama yaz meyveleri çok tehlikeli . nasıl geçecek bu günler.

canım Allah yardımcın olsun ya. doktorun diyet vermişti dimi

sonucu ıyı olmus ya canım masallah
bende onun için sordum canım parmaktan acaba daha mı az güvenilir olur diye düşündüm ama kararımı verdim sağlık ocağı
canım yanlış anlama ama sürekli ağrı ve sancıyla bi hamilelik geçirdiğim için bir cümlene alındım hasas olabilirim bu konuda üzüldüm açıkçası

annenlerin bahçesi mi var aaa burada söyleme kuzum sonra bana dedikleri gibi sanada görgüsüz derler hey allahım yaaaaa. öpüyorum cnm seni
oooo o zaman bu konu benden soruluren görgüsüz benim çünkü annem babam ekmeyi sever cevizden çağlaya domates biberden karpuza elmadan eriğe kiraza hepsini ilk elden yeme fırsatım var isteyene gönderilir tabiki ücretsiz
Ya aslında tutmak istiyorum ama idarar yolu enf olurum diyede korkuyorum ben denicem 1 hafta falan ..suyum azalmassa ve zorlanmassam tutucam inş
bunu duyamış olmak istiyorum
kuzum benim yaaa kıyamamm ona uygun insülin falan vereceklerdir illaki düzelir

kızlar ya üzüldüm şimdi şeker yüklemeleri yapılıyor yavas yavas illaki yuksek olanlar cıkıyr yıyecek konusmasak artık olur mu yıyemeyenler oluyor

Canım az yemenede izin yokmu bir ince dilim mesela ..

Allah kimseyi ümraniye trafiğine sokmasın bugun. 1 saatte 100 metre hamileyken ayrıca çekilmıyor istanbul. Karnım aç, wc ye gitmem gerek ve en azından daha 1,5 saat köprü trafiği çekip evime gidebileceğim.
Cnm aynen ya ..bende kurtulduğumuza seviniyorum ..neydi o trafik ölüm ya depresyona girersin o sıkıntıyla :)biz şimdi elazığın bi ilçesindeyiz ist dan sonra burası bize tatil yeri gibi geldi inan :)hayat daha yavaş sessiz :)trafik yok

Cnm ya öylemi diyorsun bende endişeliyim işin açıkçası ,elazığda okadar sıcakkı kuruyorsun olduğun yerde resmen. Ya ,hayırlısı ne diyim olmadı sonra tutarız kazalarını yav

kızlar ya üzüldüm şimdi şeker yüklemeleri yapılıyor yavas yavas illaki yuksek olanlar cıkıyr yıyecek konusmasak artık olur mu yıyemeyenler oluyor
Valla ne yalan solim hiç aklıma gelmedi konuştuk durduk arkadaşlarla ..dikkat etmek lazım galiba

Kısım beni tepikleyip üsuruyor :)içerde talimmi yapıyor ne ola :)Ya baya baya atıyor tekme elinide hareket ettiriyor :)bu sıpa hareketli olcek galiba :)

canım senin ki bahçe değil çiftlik bildiğin çok güzel yaaaaaa

Cnm ya öylemi diyorsun bende endişeliyim işin açıkçası ,elazığda okadar sıcakkı kuruyorsun olduğun yerde resmen. Ya ,hayırlısı ne diyim olmadı sonra tutarız kazalarını yav
canım ben urfada yasıyrum normalde sıcak ne demek bılırım yanı bu sene tayıncıyız kesınlıkle tutmamalısın
Valla ne yalan solim hiç aklıma gelmedi konuştuk durduk arkadaşlarla ..dikkat etmek lazım galiba
hanı butun meyveler var ama dıyet olayı hıc gelmedı aklımıza oskeugretmen yazana kadar sonra dank ettı
Kısım beni tepikleyip üsuruyor :)içerde talimmi yapıyor ne ola :)Ya baya baya atıyor tekme elinide hareket ettiriyor :)bu sıpa hareketli olcek galiba :)
tabıkı hareketlı olacak benimki bu sefer buyuk kızımdan daha hareketli gibi sanki ama hep asagıdan bırakın cıkcam der gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…