2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canim hayirli olsun...kac mg yukleme yaptilar acaba...

Canım az yemenede izin yokmu bir ince dilim mesela ..
az yemene izin var. umarım kimsede olmaz ancak olursa o zaman anlarsınız. neyse belki de ilk günüm olduğu için bu kadar zorlandım. bugünüm ağlamakla geçti ama alışmam Lazım. 3 yaşındaki çocuklarda çıkıyor. onlar ne yapsın deyip kendimi rahatlatıyorum yapacak bir şey yok. belki buraya takılmam bir süre. bilemiyorum düşünemiyorum açım ;(

Bir adet silikon tabancasi +silikon
bir paket lavanta
Miknatis
ugur bocegi
kurdela
biblo
tul
gerekli malzemelerimiz :) yapincada bir ornek atıcam Y yesil erik

Eklentiler

• 20150520_195200.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 101
  • 20150520_195122.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 108
canim hayirli olsun...kac mg yukleme yaptilar acaba...
75 lik cnm. sağolsın bu arada darısı başınıza inş
yalnız şu var oğlumda çok hamur işi tatlı yiyordum bunda ise yemiyorum canım istemiyor belki oda tetikliyordur şekeri

kıyamam ya dikkat et olsun geçici bi süreç bu az yersin artık canın birşy çektimi napcan

Allah yardımcın olsun cnm, zor ama cok az kaldı , doğumla beraber tüm Sıkıntılar bitiyor şükür, öyle düşün

Slm anneler benim gebeligim sonlandigi icin hamilelik takvimimi nasıl silebilirim :'( hic istemiyorum ama mecburen

75 lik cnm. sağolsın bu arada darısı başınıza inş
yalnız şu var oğlumda çok hamur işi tatlı yiyordum bunda ise yemiyorum canım istemiyor belki oda tetikliyordur şekeri
anladim canim ben de 50 mg yaptiracagim insallah iyi cikar tedirgin oluyorum simdiden bir sey cikacak diye....

Sorma en güzeli biz mecburen çekeceğiz Ümraniye Ortaköy tam 3,5 saat ya, insanlıktan çıktım resmen. Tuvalet yok yiyecek-su yok. Ayaklarım şişti, ağlıycam bebik başlıyor tepiklemeye güldüyor beni :)) o olmazsa hiç çekilmezdi hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…