Zaten öyle yapıyorlar aynı yerden kan alıyorlarKızlar şeker yüklemesi yaptıracağımda kan alırken kelebek gibi bir şey takmazlar mı rica etsem
3-4 kere iğne yemek istemiyorum(
Sizde nasıl yaptılar
canim hayirli olsun...kac mg yukleme yaptilar acaba...şeker yüklemesinden yeni geldim zaten vallah iyice gerildim bende he
çok şükür şekerim yok 116 çıktı daha dr göstermedim ama yazmıştı zaten bana kaç olması gerektiğini ama vallah kızlar zormuş ya 3 saat aç açına beklerdim su bile içirmiyorlar eve gelirken bayılıcaktım ya ki hastane yakın bana 5 dk aman diyim yalnız gitmeyin birileri alın yanınıza hiç bişi olmasa bile 3 saat patlıyor insan sıkıntıdan.
yarın aşı gunumde gitmeden arayayım barıEVET PAZARTESİYE KADAR GREVDELER ....
az yemene izin var. umarım kimsede olmaz ancak olursa o zaman anlarsınız. neyse belki de ilk günüm olduğu için bu kadar zorlandım. bugünüm ağlamakla geçti ama alışmam Lazım. 3 yaşındaki çocuklarda çıkıyor. onlar ne yapsın deyip kendimi rahatlatıyorum yapacak bir şey yok. belki buraya takılmam bir süre. bilemiyorum düşünemiyorum açım ;(Canım az yemenede izin yokmu bir ince dilim mesela ..
:) aydınlı geliniyim bol bol yerım sizin içinege bölgesinde özellikle aydında çok yetişir, reçeli de vardır ve hatta reçelinin de filmi var, daha ne diyeyim
yemek üstü kahvemı yaptırıyorum kocise o mutfakta ben sıze yazıommkızlaaaarr size doyum olmaz mesai bitiyor ben çıkıyorum öpüyorum sizi iyi akşamlar hepinize :) kocişlere naz yapın
75 lik cnm. sağolsın bu arada darısı başınıza inşcanim hayirli olsun...kac mg yukleme yaptilar acaba...
ohh iyimiş vallah benimki uyuyor yemeğin üstüne e napsın gebe adam dayanamıyoryemek üstü kahvemı yaptırıyorum kocise o mutfakta ben sıze yazıomm
nerden aldın bende önümüzdeki ay çıkıcam kemeraltınaBir adet silikon tabancasi +silikon
bir paket lavanta
Miknatis
ugur bocegi
kurdela
biblo
tul
gerekli malzemelerimiz :) yapincada bir ornek atıcam Y yesil erik
kıyamam ya dikkat et olsun geçici bi süreç bu az yersin artık canın birşy çektimi napcanaz yemene izin var. umarım kimsede olmaz ancak olursa o zaman anlarsınız. neyse belki de ilk günüm olduğu için bu kadar zorlandım. bugünüm ağlamakla geçti ama alışmam Lazım. 3 yaşındaki çocuklarda çıkıyor. onlar ne yapsın deyip kendimi rahatlatıyorum yapacak bir şey yok. belki buraya takılmam bir süre. bilemiyorum düşünemiyorum açım ;(
Allah yardımcın olsun cnm, zor ama cok az kaldı , doğumla beraber tüm Sıkıntılar bitiyor şükür, öyle düşünKızlar hep aynı şeyi söyleyip durdum bugün biliyorum ama şuan o kadar moralim bozuk ki . karnım aç ( zaten bugün doyamadım hiç) en son iki saat önce yedim ve şekerimi ölçtüm 189 çıktı. ne yapıcam ben o konuşulan her şeyi canım çekiyor özellikle karpuz ama yaz meyveleri çok tehlikeli . nasıl geçecek bu günler.
anladim canim ben de 50 mg yaptiracagim insallah iyi cikar tedirgin oluyorum simdiden bir sey cikacak diye....75 lik cnm. sağolsın bu arada darısı başınıza inş
yalnız şu var oğlumda çok hamur işi tatlı yiyordum bunda ise yemiyorum canım istemiyor belki oda tetikliyordur şekeri
hayırdır canım ne oldu ?Slm anneler benim gebeligim sonlandigi icin hamilelik takvimimi nasıl silebilirim :'( hic istemiyorum ama mecburen
bn de aydın geliniyim:) aydınlı geliniyim bol bol yerım sizin için
Sorma en güzeli biz mecburen çekeceğizCnm aynen ya ..bende kurtulduğumuza seviniyorum ..neydi o trafikölüm ya depresyona girersin o sıkıntıyla :)biz şimdi elazığın bi ilçesindeyiz ist dan sonra burası bize tatil yeri gibi geldi inan :)hayat daha yavaş sessiz :)trafik yok
Bebişimize banyo küveti aldik a101 den :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?