2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cogu kısı ısteyken gırebılıyr sanırım cnm nasılsın
Iyiyim canım sağol belim çok ağrıyor benim; ben okulda pek giremiyorum teneffüslerde de fırsat çok olmuyor böyle okuyorum işte yazdıklarınızı akşamları; şeker yüklemesinden bahsetmişsiniz hep ben yaptırmak istemiyorum ama drum beni dinler mi bilmiyorum haftaya kontrolüm var bakalım ne dicek; zaten hastane çok fiyat söylerse ben de sağlık Ocağına giderim

nerden aldın bende önümüzdeki ay çıkıcam kemeraltına
Canim inanki adını hatirlamiom fiste kesmedi..ama kizlaragasinin o taraftan aldim inan heyecandan adina bakmadim bile...canim simdi google mapsten baktikta kemeralti 876. Sokakti sanirim.

Canim inanki adını hatirlamiom fiste kesmedi..ama kizlaragasinin o taraftan aldim inan heyecandan adina bakmadim bile...canim simdi google mapsten baktikta kemeralti 876. Sokakti sanirim.
tm cnm kızlarağasına bakayım o zaman orda bulurum heralde ne kadar uttu bide ?

Ay kıyamammm, hamilelikte hem iş hem trafik zor çekiliyor hele İstanbul trafiğiyse

canım bi öğretmen olarak bilirim yoğunluğu bel ağrısı çok normal malesef oturma gibi bi lüksümüz yok seker testi için dr bana seçenek sunmadı bi de sinsi bişey olduğu için varsa çıksın diye yaptırcam pahalı bişey değil de sanırım parmaktan baktırmk kolay geldi bana

Ben de Yazdığım onca seyden böyle bir sonuç çıkarmana şaşırdım . Hamilelik ilk 5 hafta hani bilmiyoruz diyelim geriye 8 ay kalıyor. 8 aylık bir topic i takip eden üyeler hastalıktanda bahseder , cinselliktende, evlilik, iş ortamı da ev halleride aldıklarından da yapacaklarındanda. Hamile olupta rahatsızlanmayan cok az kişi vardır bunlar normal seylerde baska paylasımlarımızda olacaktır tabi demek istedim, ha sen ben sadece sıkıntılarımı yazarım baskada birsey oaylasmam dersen oda olur, grup üyeleri Tabiki diledikleri ölçüde hayatlarından bahsedip samimiyet kurarlar, onada saygı duyarız. bence sen bir daha okuyup tekrar değerlendirmelisin yazdıklarımı, senin anladığın sekilde bir ifademin olduğunu düşünmüyorum

canım bu kan sulandırıcımı?[/QUOTE]
evet öyle cnm:/erken doğum riskine karşı verdi.tek ben mi kullanıyorum acaba...

Cnm ya parmaktan değilde damardan daha sağlıklı sanırım ki bizim sağlık ocağı yapmadı hastaneye yönlendirdi yanlış çıkıyor burda dedi istersen bi araştır derim boşuna yanlış anlaşılma olmasınki yeni arkadaşımın başına geldi sağlık ocağında baktırdı abuk sabuk rakamlar çıkmıştı.

Yine yeni mi geldi canım bi ara gelmişti almadım pişman oldum mağazalar da 20 30 lira

Yok canım yeni gelen ürün değil evime yakın şube açtılar açılış haftası ürünüydü ellerinde kalmış baya çok getirmişlerdi bende o zaman almadım yine gelir diye sonra pişman olmuştum şimdi baktim gördüm mavisi var bu sefer kaçırmadan aldım çok güzel küvetin gideri bile var :)

oyle mi diyorsun cnm yaa bende bunda tereddütte kalmıştım o zaman devlet hastanesi en iyi çözüm sanırımm kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…