- 24 Mart 2013
- 739
- 824
- 53
Ya nasıl kilo almıyorsunuz wallahi şaşıyorum , ben 5 kilo almışım derin depresif bir haldeyim, bu gidişle 30 ile tamamlarımKizlarrr bi haftadir yazamadim, turkiyedeyim sonunda. Su ana kadar kilo almamistim ama almaya baslayacagim sanirim, surekli bisey istiyo canimmmm..... Bu arada meyvelerden en az kalorili olanlar hangileri yazan olursa cok sevinirimmm
Ya nasıl kilo almıyorsunuz wallahi şaşıyorum , ben 5 kilo almışım derin depresif bir haldeyim, bu gidişle 30 ile tamamlarım
Gozu aydin canim sekerin cikmamasi cok iyi en erken ben yaptirmistim 16.haftada :) bendede cikmadi sukurler olsun.inş. çıkmaz ama ben inan çıkmıcak diye yaptırdım buna çok inandım yani.
Cnm benim bildiğim karpuz kavun muz sonra çok tatlı şeftali kayısı vs sınırlı yemek lazı m :)sor bakalım sınırdamı yiyosun :)valla afedersin leğene dolduruyom hepsinden 3er tane kesene kadar yiyorumKizlarrr bi haftadir yazamadim, turkiyedeyim sonunda. Su ana kadar kilo almamistim ama almaya baslayacagim sanirim, surekli bisey istiyo canimmmm..... Bu arada meyvelerden en az kalorili olanlar hangileri yazan olursa cok sevinirimmm
Valla bir aydan sınra herkes az çok alacak ben hiç almamıştım bu ay 2kilo almışım :)sende eyr çok kilolu değilsen takma kafanaYa nasıl kilo almıyorsunuz wallahi şaşıyorum , ben 5 kilo almışım derin depresif bir haldeyim, bu gidişle 30 ile tamamlarım
abovv naptın sen bacım :)afiyet şifa olsun ne diyim :)ama sonra emzirirkene veririz ya dimihahahahben 14 kilo aldım
Evet cnm bnm çevremdede aynı emzirirken çok kilo aldılar kilo almayan arkadaşlar :)hayırlısı ne diyeyim ,sağlıkla alalım sağlıkla verelimBencde toplamda simdiye kadar 7 kilo aldım ama ben oğlumda da 16 kilo almıştım sonra yavaş yavaş verdim benim çevremde kim hamileliğinde az kilo alırsa doğumdan sonra almaya devam ediyor ama önce cok kilo alanlar daha fazla almıyor bilakis veriyor zaman içinde. Tabi benim çevrem ölçu olmaz ama kendimi böyle teselli ediyorum o yüzden cok takilmamaya çalısıyorum
Günaydın canım :)Günaydın güzel hamişler gerginliklerden uzak mus mutlu bir gün olsun
herkese günaydın..
bu sabah karar aldım..kısmet olursa dogumdan sonra yumurta yemicem...süt içmicem...hergün yemekten sıkıldım yaaaa
midem bulanıyor artık...
bol bol kola içiçemmmm
ben normalde kola içmezdim...gebe kaldıgımdan beri canım çekıyor....bır ıkı yudum ıcıyorum bazen....haha dün akşam aynısını ben de eşime söyledim, doğumdan sonra su yerine kola içicem dedim
canım yaa kıyamam inşallah çabucak çıkar... nasıl aklıma gelmedi bende şaşkınımben hiç bu boyutta birşey aşermedim nasıl bir duygu tam anlamıyor olabilirim
tarçın iyi geliyor diye biliyorum..günaydın güzel anneler ve minik bebitolar, herkese mutlu günlerr
benim geçen cmt şekerim biraz yüksek çıktığı için o günden beri şekerli-karbonhidratlı besinlerden uzak duruyorum ama bugün resmen tatlı krizim tuttu, canım acayip derecede tatlı bişeyler istiyo, nasıl atlatabilirim, var mı bi fikriniz
Bir adet silikon tabancasi +silikon
bir paket lavanta
Miknatis
ugur bocegi
kurdela
biblo
tul
gerekli malzemelerimiz :) yapincada bir ornek atıcam @yesil erik
:) aydınlı geliniyim bol bol yerım sizin için
Yok canım yeni gelen ürün değil evime yakın şube açtılar açılış haftası ürünüydü ellerinde kalmış baya çok getirmişlerdi bende o zaman almadım yine gelir diye sonra pişman olmuştum şimdi baktim gördüm mavisi var bu sefer kaçırmadan aldım çok güzel küvetin gideri bile var :)
ben normalde kola içmezdim...gebe kaldıgımdan beri canım çekıyor....bır ıkı yudum ıcıyorum bazen....
ama bıktım proteınden gercekten...hele o cevizi yerken varya resmen pazarlık yapıyorum kendımle
tarçın iyi geliyor diye biliyorum..
Günaydın kizlarr.. uzun zamandır ev tipi ana kucağı araştırıyordum. internette mağazalarda tüm modelleri yorumları inceledim resmen. kullanan arkadaşlarıma sordum. Bu iş 50 liradan başlıyordu ve 500 e kadar çıkıyordu neredeyse. aslında tiny love en beğendiğim olmuştu ama 300 küsürdu o da. çevremde ana kucağı kullanan herkes her ürünün ufak farklılıklar dışında aynı olduğunu ve max. 6 7 aya kadar kullanıldığını söyledi. zaten ben de uyutmaktan ziyade salonda mutfakta ben iş yaparken yanıma yatıp hafif sallanabilsin istiyordum. uzun lafın kısasıbaby&plus 222 ana kucağı aldım e bebekten 140 liraya. bi arkadaşım mavisini 5 aydır kullanıyor ve cok memnun. dün geldi ana kucağım size de fikir olsun diye anlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?