Bebişimize banyo küveti aldik a101 den :)
evet sütün içine atmak güzel fikir :) birde yoğurt içine elma doğrayıp tarçın ilave edince de güzel oluyor diyenler var :)sen tarçın diyince benim aklıma sütlü tatlılar geldi, onlardan bi tane alıp üstüne tarçın serpsem olmaz mışaka bi yana teşekkürler cnm birazdan süte karıştırıp içeyim, inşallah işe yarar
herkese günaydın..
bu sabah karar aldım..kısmet olursa dogumdan sonra yumurta yemicem...süt içmicem...hergün yemekten sıkıldım yaaaa
midem bulanıyor artık...
bol bol kola içiçemmmm
aynen bende bide ceviz yemiycemherkese günaydın..
bu sabah karar aldım..kısmet olursa dogumdan sonra yumurta yemicem...süt içmicem...hergün yemekten sıkıldım yaaaa
midem bulanıyor artık...
bol bol kola içiçemmmm
bencede almamak iilginç sonucta içinde bı canlı ve ona aıt bır suru sey varYa nasıl kilo almıyorsunuz wallahi şaşıyorum , ben 5 kilo almışım derin depresif bir haldeyim, bu gidişle 30 ile tamamlarım
çok güzel güzel günlerde kullansın bebişin..Günaydın kizlarr.. uzun zamandır ev tipi ana kucağı araştırıyordum. internette mağazalarda tüm modelleri yorumları inceledim resmen. kullanan arkadaşlarıma sordum. Bu iş 50 liradan başlıyordu ve 500 e kadar çıkıyordu neredeyse. aslında tiny love en beğendiğim olmuştu ama 300 küsürdu o da. çevremde ana kucağı kullanan herkes her ürünün ufak farklılıklar dışında aynı olduğunu ve max. 6 7 aya kadar kullanıldığını söyledi. zaten ben de uyutmaktan ziyade salonda mutfakta ben iş yaparken yanıma yatıp hafif sallanabilsin istiyordum. uzun lafın kısasıbaby&plus 222 ana kucağı aldım e bebekten 140 liraya. bi arkadaşım mavisini 5 aydır kullanıyor ve cok memnun. dün geldi ana kucağım size de fikir olsun diye anlatayım dedim
geçmiş olsun...Allah beterınden korusun..Kızlar dün çok fena bi akşam yaşadık
Akşam 7 gibi eşimle yemek yedik tam oturduk apartmandan adam sesi biri bağırıyor son ses
Önce kapının deliğinden baktık dedik birileri kavga ediyor vs sonra koşuşturma patır kütür
Sonra kapıyı açınca anladık ki apartmanda yangın çıkmış adam yangın var diye bağırıyormuş(((
Karşı dairemin 2 üst katında çıkmış yangın
O lafı duyunca elim ayağım buz kesti, kalakaldım eşim zaten fırladı telefonunu alıp yangın olan daireye
Bende altıma sadece pantolonumu giyebildim montumu çantamı alıp çıktım evden
O kadar korktum ki karnım falan kasıldı
Sonra itfaiye falan geldi söndürdü soğuttu, 2,5 saat sonra eve girebildik Allah'tan başka daireye de sıçramamış
Ama çok kötüydü herkes fırladı dışarı ev hali falan, çocuklar ağlıyor
Karşı taraftaki daireler hepsine sular sızmış, prizlerden bile su akıyormuş
Adamın evi zaten mahvolmuş(
Allah korusun herkesi yangından çok korkunç bir şeymiş(
gene mi gelmiş küvetler
geçmiş olsun...Allah beterınden korusun..
çok geçmiş olsunKızlar dün çok fena bi akşam yaşadık
Akşam 7 gibi eşimle yemek yedik tam oturduk apartmandan adam sesi biri bağırıyor son ses
Önce kapının deliğinden baktık dedik birileri kavga ediyor vs sonra koşuşturma patır kütür
Sonra kapıyı açınca anladık ki apartmanda yangın çıkmış adam yangın var diye bağırıyormuş(((
Karşı dairemin 2 üst katında çıkmış yangın
O lafı duyunca elim ayağım buz kesti, kalakaldım eşim zaten fırladı telefonunu alıp yangın olan daireye
Bende altıma sadece pantolonumu giyebildim montumu çantamı alıp çıktım evden
O kadar korktum ki karnım falan kasıldı
Sonra itfaiye falan geldi söndürdü soğuttu, 2,5 saat sonra eve girebildik Allah'tan başka daireye de sıçramamış
Ama çok kötüydü herkes fırladı dışarı ev hali falan, çocuklar ağlıyor
Karşı taraftaki daireler hepsine sular sızmış, prizlerden bile su akıyormuş
Adamın evi zaten mahvolmuş(
Allah korusun herkesi yangından çok korkunç bir şeymiş(
ne kadar güçlü bir annesin sen :)Günaydın hamileler;
Kendime çektirdiğim eziyetin sonunda yeter dedim kendime. Bu ne arkadaş !! Ağla , üzül yalvar nedir yani. Engelli bir çocuğum olsa ne olur ne çıkar. Yine sevmeyecek miyim onu ben ! Bebeğini aldır diyen , o kadar çok insan var ki başta kendi babam !! Aldırmıyorum , belki sağlıklı olacak çocuğum , herşeyi temiz kızımın ne var kafası küçükse. Zeka geriliği olsa ne olur olsun. Ben yine koklarım onu , severim doya doya öperim sarılırım anneyim ben .. Down sendromlu bir çocuğun annesinin yazdığı cümle " Dünyanın en şanslı annesi benim ". Bende şanslıyım. Şuana kadar sana iyi bir anne olamadım kızım . Stresten aldığım kilolarımın hepsini verdim . Sürekli ağladım , düşündüm geceleri uykumdan uyandım. Babana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama allahıma hamd olsun. Sağlıklısın sen hiçbir sıkıntın yok , olsa da kabullendim seni. Yeter artık ağlamayacağım . Ben çok güçlü bir anne olacağım. Salı çapa heyete gireceğim onlarda genetik diyecek eminim.
Seni çoooooook seviyorum minik prensesim .....
Günaydın kizlarr.. uzun zamandır ev tipi ana kucağı araştırıyordum. internette mağazalarda tüm modelleri yorumları inceledim resmen. kullanan arkadaşlarıma sordum. Bu iş 50 liradan başlıyordu ve 500 e kadar çıkıyordu neredeyse. aslında tiny love en beğendiğim olmuştu ama 300 küsürdu o da. çevremde ana kucağı kullanan herkes her ürünün ufak farklılıklar dışında aynı olduğunu ve max. 6 7 aya kadar kullanıldığını söyledi. zaten ben de uyutmaktan ziyade salonda mutfakta ben iş yaparken yanıma yatıp hafif sallanabilsin istiyordum. uzun lafın kısasıbaby&plus 222 ana kucağı aldım e bebekten 140 liraya. bi arkadaşım mavisini 5 aydır kullanıyor ve cok memnun. dün geldi ana kucağım size de fikir olsun diye anlatayım dedim
Günaydın hamileler;
Kendime çektirdiğim eziyetin sonunda yeter dedim kendime. Bu ne arkadaş !! Ağla , üzül yalvar nedir yani. Engelli bir çocuğum olsa ne olur ne çıkar. Yine sevmeyecek miyim onu ben ! Bebeğini aldır diyen , o kadar çok insan var ki başta kendi babam !! Aldırmıyorum , belki sağlıklı olacak çocuğum , herşeyi temiz kızımın ne var kafası küçükse. Zeka geriliği olsa ne olur olsun. Ben yine koklarım onu , severim doya doya öperim sarılırım anneyim ben .. Down sendromlu bir çocuğun annesinin yazdığı cümle " Dünyanın en şanslı annesi benim ". Bende şanslıyım. Şuana kadar sana iyi bir anne olamadım kızım . Stresten aldığım kilolarımın hepsini verdim . Sürekli ağladım , düşündüm geceleri uykumdan uyandım. Babana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama allahıma hamd olsun. Sağlıklısın sen hiçbir sıkıntın yok , olsa da kabullendim seni. Yeter artık ağlamayacağım . Ben çok güçlü bir anne olacağım. Salı çapa heyete gireceğim onlarda genetik diyecek eminim.
Günaydın hamileler;
Woww, süper indirim, kaçırmamak lazımKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
e-bebek 3 günlüğüne %50 indirim yapmış bazı ürünlerde. Avent yeni doğan biberon seti 150 den 75 e düştü hemen alıyorum. Bilginiz olsun.
Woww, süper indirim, kaçırmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?