2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet sütün içine atmak güzel fikir :) birde yoğurt içine elma doğrayıp tarçın ilave edince de güzel oluyor diyenler var :)

herkese günaydın..
bu sabah karar aldım..kısmet olursa dogumdan sonra yumurta yemicem...süt içmicem...hergün yemekten sıkıldım yaaaa
midem bulanıyor artık...
bol bol kola içiçemmmm

al benden de o kadar geerçi ben sütü yumurtayı bıraktım bayadır

herkese günaydın..
bu sabah karar aldım..kısmet olursa dogumdan sonra yumurta yemicem...süt içmicem...hergün yemekten sıkıldım yaaaa
midem bulanıyor artık...
bol bol kola içiçemmmm
aynen bende bide ceviz yemiycem

Kızlar dün çok fena bi akşam yaşadık
Akşam 7 gibi eşimle yemek yedik tam oturduk apartmandan adam sesi biri bağırıyor son ses
Önce kapının deliğinden baktık dedik birileri kavga ediyor vs sonra koşuşturma patır kütür
Sonra kapıyı açınca anladık ki apartmanda yangın çıkmış adam yangın var diye bağırıyormuş(((
Karşı dairemin 2 üst katında çıkmış yangın
O lafı duyunca elim ayağım buz kesti, kalakaldım eşim zaten fırladı telefonunu alıp yangın olan daireye
Bende altıma sadece pantolonumu giyebildim montumu çantamı alıp çıktım evden
O kadar korktum ki karnım falan kasıldı
Sonra itfaiye falan geldi söndürdü soğuttu, 2,5 saat sonra eve girebildik Allah'tan başka daireye de sıçramamış
Ama çok kötüydü herkes fırladı dışarı ev hali falan, çocuklar ağlıyor
Karşı taraftaki daireler hepsine sular sızmış, prizlerden bile su akıyormuş
Adamın evi zaten mahvolmuş(
Allah korusun herkesi yangından çok korkunç bir şeymiş (

çok güzel güzel günlerde kullansın bebişin..
bu diklemesıne mı saalıyor yoksa enlemesıne mı

geçmiş olsun...Allah beterınden korusun..

gene mi gelmiş küvetler

yok canım ellerinde kalmış bir insan boyu kadar çok getirmişlerdi 15 tane falan kalmış aldım bu sefer . önceden almadığıma çok pişmandım bu sefer kaçırmadım.

Günaydın hamileler;

Kendime çektirdiğim eziyetin sonunda yeter dedim kendime. Bu ne arkadaş !! Ağla , üzül yalvar nedir yani. Engelli bir çocuğum olsa ne olur ne çıkar. Yine sevmeyecek miyim onu ben ! Bebeğini aldır diyen , o kadar çok insan var ki başta kendi babam !! Aldırmıyorum , belki sağlıklı olacak çocuğum , herşeyi temiz kızımın ne var kafası küçükse. Zeka geriliği olsa ne olur olsun. Ben yine koklarım onu , severim doya doya öperim sarılırım anneyim ben .. Down sendromlu bir çocuğun annesinin yazdığı cümle " Dünyanın en şanslı annesi benim ". Bende şanslıyım. Şuana kadar sana iyi bir anne olamadım kızım . Stresten aldığım kilolarımın hepsini verdim . Sürekli ağladım , düşündüm geceleri uykumdan uyandım. Babana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama allahıma hamd olsun. Sağlıklısın sen hiçbir sıkıntın yok , olsa da kabullendim seni. Yeter artık ağlamayacağım . Ben çok güçlü bir anne olacağım. Salı çapa heyete gireceğim onlarda genetik diyecek eminim.
Seni çoooooook seviyorum minik prensesim .....

Kızlar ayrıntılı ultrason sonuçlarında sol ventrikül kardiakta ekojen yazan varmı birde tek başına önemsiz bulgu yazıyo
Doktorum kalpte parlaklık olarak yorumladı fakat tek başına oldugu için önemsiz dedi
Anne aklı kafaya takılıyo sizdede aynı durumda olan varmı

çok geçmiş olsun

ne kadar güçlü bir annesin sen :)

çok güzel güle güle kullansın bebeğiniz. yalnız sormak istediğim birşey var. araba koltuğu aldığımız vakit böyle bir ana kucağına yine de gerek var mı?

Canım gözlerim doldu okurken ama bence de prensesin sağlıklı, sen güçlü ol ki prensesin de güçlü olsun.. Seni tekrar aramızda gördüğüme çok sevindim, hoş geldin kızınla beraber

işte bu canım. sana helal olsun diyorum. ben inanıyorum ki prenses son derece sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…