2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benımde normalde becerım yoktur ama basardım sanırım:)
Youtube da bebek sekeri nasil yapılır yaz tam olarak gösteren bi video var.ordan baktim cokta kolay :)

işte böyle güçlü bir anne ol kii yavrunda senin gibi güçlü olsun...
o Allah tarafından sana verildi...senin evladın...ve ben eminimki çok sağlıklı bir bebek doğacak rabbimin izniyle

canım kendine de prensesine de yazık bu günlerin tadını çıkar rabbim büyüktür. herkes için geçerli kucağımıza almadan sağlıklı olup olmayacağını bilemiyiz şuanda sağlıklı denilen bebeklerde doğum sonrası ne olacağını sorun var denilen bebeklerin ne olacağını yalnız Rabbim bilir evlatlarımızla imtihan etmesin Rabbim hepimiz sağlıklı alalım sonra onların güzel yüzlerini hareketlerini paylaşalım inşallh

Büyük geçmiş olsun canım, allah beterinden saklasın..

Ayakta alkisliyorum seni canim sen guclu olki kuzucugunda iyi olsun korkma canim benim Allah inizniyle bebeginsaglikli dogacak insallah

hamişler birde genelde hepimiz ayrıntılı ultrason yaptırdık ama yaptırmayan varsa diye söylüyorum,

Doktorum ayrıntılı ultrasona girilmeden 3 gün önceden itibaren kola, çikolata ve kahve tüketimini bırakması çok iyi oluyor diyor. bebek ekstra hareketleniyormuş ve ölçümlerde zorluk çekiyoruz diyor. zaten bu dönem bebek en hareketli döneminde diyor. bende şansıma kahve içmemiş çikolata yememiştim çantamda duruyordu ye dese yicektim. o yüzden tüm ölçümleri çok sağlıklı bir şekilde yaptı. kuzum hep uygun pozisyondaydı. uslu uslu sanki duyuyor gibi neresi lazımsa orasını gösterdi :)

Cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun

Be

ohhh beeee ha şöyleeeeeeeeeehoşgeldin

Aramıza hoş geldin belmacım, ben bebeğinin sağlıklı olduğuna inanıyorum.. Sağlıkla kavuşucaz inş yavrularımıza, öpüyorum :)

çevremde o kadar çok duydum ki sağlıksız dedikleri bebeklerin sağlıklı doğduğunu... Rabbim'den başkası bilemez tıp ne kadar ilerlese de doktorlarda yanılabiliyor.. inşallah kızın çok sağlıklı doğar canım benim.. öyle olmasa bile o senin canın kanın kıyılır mı hiç.. Rabbimin emaneti meleklerimiz bize.. en doğru kararı vermişsin Allah güç kuvvet versin sana inşallah hepsinin üstesinden gelirsin... mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...

ya ben yaptırmadım daha soyledıgın cok ıyı oldu 2 hazıranda randevumuz ama cok merak edıyorum nasıl gececegını ne kadar suruyor bıde seker yuklemesı yapıldı mı sıze yada herkese yapılması mı gerekıyor ılla kı onunla ılgılı hıcbır bılgım yok

canım benim gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. kesinlikle problem olsa ne olur ki sen onun bitanecik annesisin. Dünyada en çok sen seveceksin onu. ki inşallah her şey yolunda da gidecek bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…