2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok güzel güle güle kullansın bebeğiniz. yalnız sormak istediğim birşey var. araba koltuğu aldığımız vakit böyle bir ana kucağına yine de gerek var mı?

Aynı soruyu ben de çok sordum hem google a hem de çevreme. :) çünkü bizim de araba koltuğunu vardı ama onlar taşımak için çok konforlu olsa da çocuğun evde salonda mutfakta fln daha uzun süreler oturması ya da yatması için bel ve sırt konusunda çok iyi değilmiş. genel yorum hep bu yönde olduğu için ben de uygun fiyatlı evde kullanmalık bir şey aradım hep. ve gelen ürün de bence gayet yeterli bunun için. öyle çok paralar vermeye bence gerek yok

valla işine yarayacak olmasına sevindim canım :) dediğim gibi bebeğim uygun pozisyonda durdu hep 40-45 dk falan sürdü ama işte kimi bebek sürekli oynadığı için yada hiç dönmediği için şimdi git yemek ye hareket et şu saatte tekrar gel dendiği de oluyor. biz hiç oyalanmadık. benim suyum fazla çıktı o yüzden benden acilen şeker yüklemesi istendi. şansıma sağlık ocakları grevde. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. normalde şeker yüklemesi 24te yapılırmış.

Aynısını banada söyledi ama hiç önrmli değil dedi ben söylemek zorunday

hahhah :)))) bende öyle teselli ediyorum kendimi emzirirken veririm diyorum:)))) sonra daha da yiyorum :) ben kendimi yarın görücem asıl :) şeker yüklemesi yapılacak ve kesin şeker yüksek çıkacak bende

joie dreamer ana kucağıda yüzde 50 de çoooook beğendim yaaaaaaaaa

ama bana verilen kâğıtta tatlı birseyler yiyin yazıyor bak şimdi ...

bende senin gibi düşünüyorum gaye.normal bişey alıcam..

Sadece hayirlisini dile allahtan canim bende inaniyorumki hic bisisi yok kuzunun :)

benimde engelli kardeşim var... onlar çok ama çok özeller. gerçekten düşüncelerine hayran kaldım cnm sana helal olsunnnnn... Allah ım gönlüne göre versin. sen ve güzel prensesin çok ama çok özelsiniz... çok duygulandım. O da seni çok sevecek annesi hemde çok herkesten herşeyden çok...

sabah aylık tiroid kontrolüm için kan verdim hastane yakın diye de işe yürüyerek geldim.. hemen birşeyler yedim zaten bayılacak gibi olmuştum.. hala kendime gelemedim kızlar başım çok ağrıyor hiç keyfim yok bugün

Cnm ya öylemi diyorsun bende endişeliyim işin açıkçası ,elazığda okadar sıcakkı kuruyorsun olduğun yerde resmen. Ya ,hayırlısı ne diyim olmadı sonra tutarız kazalarını yav
Canım ya gerçekten büyük şehirlerin trafiği çok kötü. ben de ankaradan 6 ay önce erzurum palandökene atandım. dediğin gibi burada sanki tatil yapıyorsun. ama elazığla erzurumun arasında çok fazla iklim farkı yok herhalde. elazığ yine serindir istanbula ankaraya göre. erzurum iklimi yazın gerçekten çok güzelmiş. tam hamileler için yaşanacak yaz burdaymış. sıcaktan hiç bunalmıyorsun.

şimdi ben de sipariş verdim bir adet. bakalım nasıl bişi gelcek:)

Sen harika bi annesin canım minik kızın sana ve hayatına huzur ve mutluluk getirsin :))))

fırsat bu fırsat bölümünde sanırım bende şimdi bakıyorum
Ben de buldum. Tulumlar cok güzel bir de yelek alın erkek annelerine tavsiye ederim. Cok şık değil ama uykudan uyanınca yelek süper kullanışlı oluyor ve ben mağazalarda zor buluyorum. 6 ay sonrası ben hep kullanmışımdır, şimdi de 2 yas için trenli alıcam, 1,5 yas sonrası araba tren uçak bayılıyorlar, bizimki tren görünce bayılacak eminim

Sen cok guclu cok iyi bi anne olacaksin canim helal olsun sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…