çok güzel güle güle kullansın bebeğiniz. yalnız sormak istediğim birşey var. araba koltuğu aldığımız vakit böyle bir ana kucağına yine de gerek var mı?
ya ben yaptırmadım daha soyledıgın cok ıyı oldu 2 hazıranda randevumuz ama cok merak edıyorum nasıl gececegını ne kadar suruyor bıde seker yuklemesı yapıldı mı sıze yada herkese yapılması mı gerekıyor ılla kı onunla ılgılı hıcbır bılgım yok
Aynısını banada söyledi ama hiç önrmli değil dedi ben söylemek zorundayKızlar ayrıntılı ultrason sonuçlarında sol ventrikül kardiakta ekojen yazan varmı birde tek başına önemsiz bulgu yazıyo
Doktorum kalpte parlaklık olarak yorumladı fakat tek başına oldugu için önemsiz dedi
Anne aklı kafaya takılıyo sizdede aynı durumda olan varmı
Büyük geçmiş olsun canım, allah beterinden saklasın..
Cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun chek...dikkat et
Cnm benim bildiğim karpuz kavun muz sonra çok tatlı şeftali kayısı vs sınırlı yemek lazı m :)sor bakalım sınırdamı yiyosun :)valla afedersin leğene dolduruyom hepsinden 3er tane kesene kadar yiyorum2kilo aldım bakalım hayırlısı ama iştahım çook açık agzım hep oynuyor yani :)
Valla bir aydan sınra herkes az çok alacak ben hiç almamıştım bu ay 2kilo almışım :)sende eyr çok kilolu değilsen takma kafana
abovv naptın sen bacım :)afiyet şifa olsun ne diyim :)ama sonra emzirirkene veririz ya dimiVeririz veririz
Evet cnm bnm çevremdede aynı emzirirken çok kilo aldılar kilo almayan arkadaşlar :)hayırlısı ne diyeyim ,sağlıkla alalım sağlıkla verelim
Günaydın canım :)
hamişler birde genelde hepimiz ayrıntılı ultrason yaptırdık ama yaptırmayan varsa diye söylüyorum,
Doktorum ayrıntılı ultrasona girilmeden 3 gün önceden itibaren kola, çikolata ve kahve tüketimini bırakması çok iyi oluyor diyor. bebek ekstra hareketleniyormuş ve ölçümlerde zorluk çekiyoruz diyor. zaten bu dönem bebek en hareketli döneminde diyor. bende şansıma kahve içmemiş çikolata yememiştim çantamda duruyordu ye dese yicektim. o yüzden tüm ölçümleri çok sağlıklı bir şekilde yaptı. kuzum hep uygun pozisyondaydı. uslu uslu sanki duyuyor gibi neresi lazımsa orasını gösterdi :)
bende senin gibi düşünüyorum gaye.normal bişey alıcam..Aynı soruyu ben de çok sordum hem google a hem de çevreme. :) çünkü bizim de araba koltuğunu vardı ama onlar taşımak için çok konforlu olsa da çocuğun evde salonda mutfakta fln daha uzun süreler oturması ya da yatması için bel ve sırt konusunda çok iyi değilmiş. genel yorum hep bu yönde olduğu için ben de uygun fiyatlı evde kullanmalık bir şey aradım hep. ve gelen ürün de bence gayet yeterli bunun için. öyle çok paralar vermeye bence gerek yok
Sadece hayirlisini dile allahtan canim bende inaniyorumki hic bisisi yok kuzunun :)Günaydın hamileler;
Kendime çektirdiğim eziyetin sonunda yeter dedim kendime. Bu ne arkadaş !! Ağla , üzül yalvar nedir yani. Engelli bir çocuğum olsa ne olur ne çıkar. Yine sevmeyecek miyim onu ben ! Bebeğini aldır diyen , o kadar çok insan var ki başta kendi babam !! Aldırmıyorum , belki sağlıklı olacak çocuğum , herşeyi temiz kızımın ne var kafası küçükse. Zeka geriliği olsa ne olur olsun. Ben yine koklarım onu , severim doya doya öperim sarılırım anneyim ben .. Down sendromlu bir çocuğun annesinin yazdığı cümle " Dünyanın en şanslı annesi benim ". Bende şanslıyım. Şuana kadar sana iyi bir anne olamadım kızım . Stresten aldığım kilolarımın hepsini verdim . Sürekli ağladım , düşündüm geceleri uykumdan uyandım. Babana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama allahıma hamd olsun. Sağlıklısın sen hiçbir sıkıntın yok , olsa da kabullendim seni. Yeter artık ağlamayacağım . Ben çok güçlü bir anne olacağım. Salı çapa heyete gireceğim onlarda genetik diyecek eminim.
Seni çoooooook seviyorum minik prensesim .....
Günaydın hamileler;
Kendime çektirdiğim eziyetin sonunda yeter dedim kendime. Bu ne arkadaş !! Ağla , üzül yalvar nedir yani. Engelli bir çocuğum olsa ne olur ne çıkar. Yine sevmeyecek miyim onu ben ! Bebeğini aldır diyen , o kadar çok insan var ki başta kendi babam !! Aldırmıyorum , belki sağlıklı olacak çocuğum , herşeyi temiz kızımın ne var kafası küçükse. Zeka geriliği olsa ne olur olsun. Ben yine koklarım onu , severim doya doya öperim sarılırım anneyim ben .. Down sendromlu bir çocuğun annesinin yazdığı cümle " Dünyanın en şanslı annesi benim ". Bende şanslıyım. Şuana kadar sana iyi bir anne olamadım kızım . Stresten aldığım kilolarımın hepsini verdim . Sürekli ağladım , düşündüm geceleri uykumdan uyandım. Babana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama allahıma hamd olsun. Sağlıklısın sen hiçbir sıkıntın yok , olsa da kabullendim seni. Yeter artık ağlamayacağım . Ben çok güçlü bir anne olacağım. Salı çapa heyete gireceğim onlarda genetik diyecek eminim.
Canım ya gerçekten büyük şehirlerin trafiği çok kötü. ben de ankaradan 6 ay önce erzurum palandökene atandım. dediğin gibi burada sanki tatil yapıyorsun. ama elazığla erzurumun arasında çok fazla iklim farkı yok herhalde. elazığ yine serindir istanbula ankaraya göre. erzurum iklimi yazın gerçekten çok güzelmiş. tam hamileler için yaşanacak yaz burdaymış. sıcaktan hiç bunalmıyorsun.Cnm ya öylemi diyorsunbende endişeliyim işin açıkçası ,elazığda okadar sıcakkı kuruyorsun olduğun yerde resmen. Ya ,hayırlısı ne diyim olmadı sonra tutarız kazalarını yav
Aynı soruyu ben de çok sordum hem google a hem de çevreme. :) çünkü bizim de araba koltuğunu vardı ama onlar taşımak için çok konforlu olsa da çocuğun evde salonda mutfakta fln daha uzun süreler oturması ya da yatması için bel ve sırt konusunda çok iyi değilmiş. genel yorum hep bu yönde olduğu için ben de uygun fiyatlı evde kullanmalık bir şey aradım hep. ve gelen ürün de bence gayet yeterli bunun için. öyle çok paralar vermeye bence gerek yok
Sen harika bi annesin canım minik kızın sana ve hayatına huzur ve mutluluk getirsin :))))Günaydın hamileler;
şimdi ben de sipariş verdim bir adet. bakalım nasıl bişi gelcek:)
ama bana verilen kâğıtta tatlı birseyler yiyin yazıyor bak şimdi ...
Ben de buldum. Tulumlar cok güzel bir de yelek alın erkek annelerine tavsiye ederim. Cok şık değil ama uykudan uyanınca yelek süper kullanışlı oluyor ve ben mağazalarda zor buluyorum. 6 ay sonrası ben hep kullanmışımdır, şimdi de 2 yas için trenli alıcam, 1,5 yas sonrası araba tren uçak bayılıyorlar, bizimki tren görünce bayılacak eminimfırsat bu fırsat bölümünde sanırım bende şimdi bakıyorum
canım valla her doktorun yöntemi farklı heralde. sonucu paylaşırsın bakalım senin bebiş durcak mı
canım valla her doktorun yöntemi farklı heralde. sonucu paylaşırsın bakalım senin bebiş durcak mı
Sen cok guclu cok iyi bi anne olacaksin canim helal olsun sana.Günaydın hamileler;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?