Benimkinde 5 kere yattım kalktım jellendim yok yüzünü dönmedi. en sonunda tam yüzünü bile göstermedi dudaklarını gösterdi de doktor tamam dedi.
Çok inatçı valla.
canım Allah hakkımızda hayırlı olanı bizden daha iyi bilir.Sanırım Amenerasulu nün mealindeydi.kimseye kaldıracağından fazla yük yüklemeyiz diye geçiyordu.Sen içini ferah tut özel bir bebeğin olsada adı üstünde onlar çok özeller ve çok güzeller..4 yaşında bir kızım var bugün sağlıklı okulda ama akşama kadar ne olacağından haberim yokki.Allah göstermesin başına bişey gelse sevgim bitecek mi hayır.Evlat sevgisi böyle bişey bence onların her haline can kurban...İnşallahta sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın.Günaydın hamileler;
Kendime çektirdiğim eziyetin sonunda yeter dedim kendime. Bu ne arkadaş !! Ağla , üzül yalvar nedir yani. Engelli bir çocuğum olsa ne olur ne çıkar. Yine sevmeyecek miyim onu ben ! Bebeğini aldır diyen , o kadar çok insan var ki başta kendi babam !! Aldırmıyorum , belki sağlıklı olacak çocuğum , herşeyi temiz kızımın ne var kafası küçükse. Zeka geriliği olsa ne olur olsun. Ben yine koklarım onu , severim doya doya öperim sarılırım anneyim ben .. Down sendromlu bir çocuğun annesinin yazdığı cümle " Dünyanın en şanslı annesi benim ". Bende şanslıyım. Şuana kadar sana iyi bir anne olamadım kızım . Stresten aldığım kilolarımın hepsini verdim . Sürekli ağladım , düşündüm geceleri uykumdan uyandım. Babana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama allahıma hamd olsun. Sağlıklısın sen hiçbir sıkıntın yok , olsa da kabullendim seni. Yeter artık ağlamayacağım . Ben çok güçlü bir anne olacağım. Salı çapa heyete gireceğim onlarda genetik diyecek eminim.
Seni çoooooook seviyorum minik prensesim .....
Kızlar dün çok fena bi akşam yaşadık
Akşam 7 gibi eşimle yemek yedik tam oturduk apartmandan adam sesi biri bağırıyor son ses
Önce kapının deliğinden baktık dedik birileri kavga ediyor vs sonra koşuşturma patır kütür
Sonra kapıyı açınca anladık ki apartmanda yangın çıkmış adam yangın var diye bağırıyormuş(((
Karşı dairemin 2 üst katında çıkmış yangın
O lafı duyunca elim ayağım buz kesti, kalakaldım eşim zaten fırladı telefonunu alıp yangın olan daireye
Bende altıma sadece pantolonumu giyebildim montumu çantamı alıp çıktım evden
O kadar korktum ki karnım falan kasıldı
Sonra itfaiye falan geldi söndürdü soğuttu, 2,5 saat sonra eve girebildik Allah'tan başka daireye de sıçramamış
Ama çok kötüydü herkes fırladı dışarı ev hali falan, çocuklar ağlıyor
Karşı taraftaki daireler hepsine sular sızmış, prizlerden bile su akıyormuş
Adamın evi zaten mahvolmuş(
Allah korusun herkesi yangından çok korkunç bir şeymiş(
Esma şanslısın ozaman :)ben kavruluyorum haziranda başlar buranın cızbız sıcakları ekimin sonuna kadar çöl sıcağı gibiCanım ya gerçekten büyük şehirlerin trafiği çok kötü. ben de ankaradan 6 ay önce erzurum palandökene atandım. dediğin gibi burada sanki tatil yapıyorsun. ama elazığla erzurumun arasında çok fazla iklim farkı yok herhalde. elazığ yine serindir istanbula ankaraya göre. erzurum iklimi yazın gerçekten çok güzelmiş. tam hamileler için yaşanacak yaz burdaymış. sıcaktan hiç bunalmıyorsun.
günaydın canımmmm,Günaydın hamileler;
Kendime çektirdiğim eziyetin sonunda yeter dedim kendime. Bu ne arkadaş !! Ağla , üzül yalvar nedir yani. Engelli bir çocuğum olsa ne olur ne çıkar. Yine sevmeyecek miyim onu ben ! Bebeğini aldır diyen , o kadar çok insan var ki başta kendi babam !! Aldırmıyorum , belki sağlıklı olacak çocuğum , herşeyi temiz kızımın ne var kafası küçükse. Zeka geriliği olsa ne olur olsun. Ben yine koklarım onu , severim doya doya öperim sarılırım anneyim ben .. Down sendromlu bir çocuğun annesinin yazdığı cümle " Dünyanın en şanslı annesi benim ". Bende şanslıyım. Şuana kadar sana iyi bir anne olamadım kızım . Stresten aldığım kilolarımın hepsini verdim . Sürekli ağladım , düşündüm geceleri uykumdan uyandım. Babana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama allahıma hamd olsun. Sağlıklısın sen hiçbir sıkıntın yok , olsa da kabullendim seni. Yeter artık ağlamayacağım . Ben çok güçlü bir anne olacağım. Salı çapa heyete gireceğim onlarda genetik diyecek eminim.
Çok geçmiş olsun cnm Allahım yaşatmasın kimseye
Benim bebik pek sakindi döndü sırtını uyudu resmen yüzünü görmek için bi sürü çikolata yedirdiler banagaliba haftaya benim randevum bakalım ne olacak...
Yaa çok sevindim ne güzel kaçırmamışsın :)bende bebek doğrüduktan sonra alıcam inş bu tip şeyleri :)malum gezme şansım yok ,eşim garibim ne anlasın yada netten alıcam :)kaçırmamak lazım 15lira çok yiymiş :)yav çocuk düsağlıklı doğsunda leğende de yıkarız:)yok canım ellerinde kalmış bir insan boyu kadar çok getirmişlerdi15 tane falan kalmış aldım bu sefer . önceden almadığıma çok pişmandım bu sefer kaçırmadım.
Di mi yaa, kendimi tuhaf hissediyorum az kilo alanların yanındabencede almamak iilginç sonucta içinde bı canlı ve ona aıt bır suru sey var
Canımm bak dediydi dersin senin bebeğin ileri zekalı çook tatlı fındık gibi bi kızın olucak :)hiç endişe etme dr lar ne derse desin ya ,rahimlerdekini ancak allah bilir diye ayet varGünaydın hamileler;
hahahahben 14 kilo aldım
Ay yerim ben onun her yerini :)uslumu olcekeki bak anneyide üzmemiş :)hamişler birde genelde hepimiz ayrıntılı ultrason yaptırdık ama yaptırmayan varsa diye söylüyorum,
Doktorum ayrıntılı ultrasona girilmeden 3 gün önceden itibaren kola, çikolata ve kahve tüketimini bırakması çok iyi oluyor diyor. bebek ekstra hareketleniyormuş ve ölçümlerde zorluk çekiyoruz diyor. zaten bu dönem bebek en hareketli döneminde diyor. bende şansıma kahve içmemiş çikolata yememiştim çantamda duruyordu ye dese yicektim. o yüzden tüm ölçümleri çok sağlıklı bir şekilde yaptı. kuzum hep uygun pozisyondaydı. uslu uslu sanki duyuyor gibi neresi lazımsa orasını gösterdi :)
canım seni böyle güçlü gördüğüme çok sevindim...bu dünyada hepimizin farklı sınavı var.mevlam neylerse güzel eyler.sen inancını umudunu yitirme,bebeğine daha sıkı bağlan,kendine iyi bak ve hep böyle güzel düşün.prensesin senden güç alacak,sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.Rabbim yardımcın olsun canım.Günaydın hamileler;
Yok bence öyle deme belli olmaz bu bünyeyle alaklı bir durum ,çıkmayabilşr yani ,hahhah :)))) bende öyle teselli ediyorum kendimi emzirirken veririm diyorum:)))) sonra daha da yiyorum :) ben kendimi yarın görücem asıl :) şeker yüklemesi yapılacak ve kesin şeker yüksek çıkacak bende
Yazmışsa yicen :)yapcak bişiy yok :))ama bana verilen kâğıtta tatlı birseyler yiyin yazıyor bak şimdi ...
Yazmışsa yicen :)yapcak bişiy yok :))
Yaa çok sevindim ne güzel kaçırmamışsın :)bende bebek doğrüduktan sonra alıcam inş bu tip şeyleri :)malum gezme şansım yok ,eşim garibim ne anlasın yada netten alıcam :)kaçırmamak lazım 15lira çok yiymiş :)yav çocuk düsağlıklı doğsunda leğende de yıkarız:)
güle güle kullan cnm azıcık pahalı almışsın belki kumaşı farklıdır daha kalitelidir.Günaydın kizlarr.. uzun zamandır ev tipi ana kucağı araştırıyordum. internette mağazalarda tüm modelleri yorumları inceledim resmen. kullanan arkadaşlarıma sordum. Bu iş 50 liradan başlıyordu ve 500 e kadar çıkıyordu neredeyse. aslında tiny love en beğendiğim olmuştu ama 300 küsürdu o da. çevremde ana kucağı kullanan herkes her ürünün ufak farklılıklar dışında aynı olduğunu ve max. 6 7 aya kadar kullanıldığını söyledi. zaten ben de uyutmaktan ziyade salonda mutfakta ben iş yaparken yanıma yatıp hafif sallanabilsin istiyordum. uzun lafın kısasıbaby&plus 222 ana kucağı aldım e bebekten 140 liraya. bi arkadaşım mavisini 5 aydır kullanıyor ve cok memnun. dün geldi ana kucağım size de fikir olsun diye anlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?