2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimkinde 5 kere yattım kalktım jellendim yok yüzünü dönmedi. en sonunda tam yüzünü bile göstermedi dudaklarını gösterdi de doktor tamam dedi.
Çok inatçı valla.

sen tüketmişmiydin çikolata kahve kola falan canım hatırlıyor musun ?

merhaba güzel anneler, bir hafta on gündür bakamıyorum foruma neler olmuş neler. Çok şaşırdım okuduklarıma. Burası bilgi aldığımız deneyimlerimizi paylaştığımız bir yer. Kimi pahalı alır kimi ucuz kim niye dert eder ki bunu anlayamıyorum. Yiyecekler ile ilgili de aynı şeyi düşünüyorum, ailelerin ne kadar durumu olmasada içerisinde olduğumuz süreç hamilelik. Çok zorda olsa tadımlık alınabilir istenilen şey, eğer gerçekten aşeriliyorsa. mobilyaları kıskananlara da şaşıyorum, herkes ister güzelini iyisini alsın ama alıp almamak sizin kararınızdır. Reklamda gördüğümüz herşeye özeniyor muyuz örneğin? ben maddi olarak durumum olmasına rağmen ayrı bir oda almayacağım birkaç sene için yeğenimin beşik ve şifonyerini alıcam boyatıp onu kullanıcam. Çocuğum 3 yaşına geldikten sonra alırım muhtemelen. Hanımlar biraz eğri oturup doğru düşünelim lütfen burası fikir alacağımız bir platform lütfen bu tarz şikayetlerle kimseyi şikayet etmeyelim

canım Allah hakkımızda hayırlı olanı bizden daha iyi bilir.Sanırım Amenerasulu nün mealindeydi.kimseye kaldıracağından fazla yük yüklemeyiz diye geçiyordu.Sen içini ferah tut özel bir bebeğin olsada adı üstünde onlar çok özeller ve çok güzeller..4 yaşında bir kızım var bugün sağlıklı okulda ama akşama kadar ne olacağından haberim yokki.Allah göstermesin başına bişey gelse sevgim bitecek mi hayır.Evlat sevgisi böyle bişey bence onların her haline can kurban...İnşallahta sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın.

Çok geçmiş olsun cnm Allahım yaşatmasın kimseye

Esma şanslısın ozaman :)ben kavruluyorum haziranda başlar buranın cızbız sıcakları ekimin sonuna kadar çöl sıcağı gibi e napalım olsun ,huzur ağız tadı olduktan sonra neyleyim erzurum olmasını elazıg kutahya olmasını :))rabbim ağız tadı huzur versin napak :)erzurumda eminim güzeldir ,bizde bebek olduktan osnra çevre illri günü birlik yada 2günlük geziler yapıcaz inş doğumuz bitmeden :)belki orayada geliriz :)bidaha nerden bulucaz bu şansı ,ankarayı çok seviyorum ne olursa olsun öğrenciliğim orda geçti ,soğuk şehirdir ruhsuzdur bilmemne derle r:)ama severimm ben yinede

günaydın canımmmm,
Allahın izniyle hiçbişeyi yok evladının..
bahsetmiştim benim en küçük kardeşime doğana kadar down dediler..
ben 18 yaşındaydım annem ona hamileyken.. ''gerçekten doğuracakmısın anne'' dedim hiç unutmuyorum,
''sana yolda araba çarpsa sakat kalsan öldürcezmi seni?'' dedi bana..
ötesi yok..
evladın o senin, Allahın izniylede hiçbirşeyi yok..

@miskamber canım ne zamandır giremedim sayfaya. Şimdi de atlaya atlaya okudum geçmişi alıntı yapmamışım.. Yasinler bitmemişti sanırım. Halen eksik varsa ben 2 tane alayım hemen bugün okuyayım.

yok canım ellerinde kalmış bir insan boyu kadar çok getirmişlerdi 15 tane falan kalmış aldım bu sefer . önceden almadığıma çok pişmandım bu sefer kaçırmadım.
Yaa çok sevindim ne güzel kaçırmamışsın :)bende bebek doğrüduktan sonra alıcam inş bu tip şeyleri :)malum gezme şansım yok ,eşim garibim ne anlasın yada netten alıcam :)kaçırmamak lazım 15lira çok yiymiş :)yav çocuk düsağlıklı doğsunda leğende de yıkarız:)

Canımm bak dediydi dersin senin bebeğin ileri zekalı çook tatlı fındık gibi bi kızın olucak :)hiç endişe etme dr lar ne derse desin ya ,rahimlerdekini ancak allah bilir diye ayet var
Okadar zıpır tatlı bi kızın olucakki bu sıkıntılarını gülerek hatırlayacaksın

Ay yerim ben onun her yerini :)uslumu olcekeki bak anneyide üzmemiş :)

canım seni böyle güçlü gördüğüme çok sevindim...bu dünyada hepimizin farklı sınavı var.mevlam neylerse güzel eyler.sen inancını umudunu yitirme,bebeğine daha sıkı bağlan,kendine iyi bak ve hep böyle güzel düşün.prensesin senden güç alacak,sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.Rabbim yardımcın olsun canım.

hahhah :)))) bende öyle teselli ediyorum kendimi emzirirken veririm diyorum:)))) sonra daha da yiyorum :) ben kendimi yarın görücem asıl :) şeker yüklemesi yapılacak ve kesin şeker yüksek çıkacak bende
Yok bence öyle deme belli olmaz bu bünyeyle alaklı bir durum ,çıkmayabilşr yani ,
Sen yine dikkat et canım ,abartma en azından :)

aynen öyle canım ben küvette birlikte girer yıkarım diyodum bi video dolaşıyor ya nette o misal yapcam diye özeniyordum kayınvalidem olmaz öyle bebek çok üşüyor falan yaptı hadi uygun bulmuşken bu sefer alayım dedm. ama hevesim var yani bebişimle şöyle oturma çağına gelince zaten havalar güzel olcak yine bu zamanlarda giricem onla küvete oynaya oynaya bıcı bıcı yapcam :)))

güle güle kullan cnm azıcık pahalı almışsın belki kumaşı farklıdır daha kalitelidir.
çok rahat oluyor ilk zamanlar biz nereye ana kucağını oraya iyi günlerde kullanın inş. kızınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…