Benim bebik pek sakindi döndü sırtını uyudu resmen yüzünü görmek için bi sürü çikolata yedirdiler bana
Ay yerim ben onun her yerini :)uslumu olcekeki bak anneyide üzmemiş :)
liste tamamlandı canım..son halini kopyalayayım ben..SUHAN canım ne zamandır giremedim sayfaya. Şimdi de atlaya atlaya okudum geçmişi alıntı yapmamışım.. Yasinler bitmemişti sanırım. Halen eksik varsa ben 2 tane alayım hemen bugün okuyayım.
Doktormu söylemek zorundayım dediAynısını banada söyledi ama hiç önrmli değil dedi ben söylemek zorunday
canım başın susuzluktanda ağrıyor olabilir bnce 3,4bardak su iç çecersabah aylık tiroid kontrolüm için kan verdim hastane yakın diye de işe yürüyerek geldim.. hemen birşeyler yedim zaten bayılacak gibi olmuştum.. hala kendime gelemedim kızlar başım çok ağrıyorhiç keyfim yok bugün
Cnm hangi sitede nekadar yazarmızın belki yazmışsınızdır ama göremediminşallah memnun kalırsın canım beklentin öyle teferruatlı bir şey değilse bence sallanması da genişliği de gayet yeterli
Canım biz de sizin bebişten 1 gün küçüğüz. Ben de 2 kilo aldım.Gunaydin canlarhepimize saglikli bol kipirtili bir gun diliyorum:)) bende 6 kilo aldim simdiye kadar toplamda 12 yi gecmez umarim cok sukur odemim yok boylede devam eder insallah.yarin doktor kontrolumuz var bebisim iyidir insallah.
Canimm benim teşekkür ederim evet dün tekrar doktorla konuştum geç kalmiyorsun stres yapma dedi önce ki doktor bebegime bir küçük bir büyük diyordu şimdi ki de sadece 1 hafta dedi ikili de çıkan ölçümle hesapladim tam tutuyor inşallah bi sıkıntı olmadan atlatiriz bugunlerinolur üzülme kuzum. haftaya perşembe geç kalmıyorsun diye görüyorum. Sen üzülürsen bebeğinde etkilenir. dikkat et kendine öpüyorum seni
Canım boyayıp kullanmakla çok iyi edrsin ..cidden bunun parayla ilgisiyok iyice tüketim toplumu haline geldik hiç üretmiyoruz bişiyleri değerlendirelim israftır demiyoruz ,yütebrikler vallahi ,merhaba güzel anneler, bir hafta on gündür bakamıyorum foruma neler olmuş neler. Çok şaşırdım okuduklarıma. Burası bilgi aldığımız deneyimlerimizi paylaştığımız bir yer. Kimi pahalı alır kimi ucuz kim niye dert eder ki bunu anlayamıyorum. Yiyecekler ile ilgili de aynı şeyi düşünüyorum, ailelerin ne kadar durumu olmasada içerisinde olduğumuz süreç hamilelik. Çok zorda olsa tadımlık alınabilir istenilen şey, eğer gerçekten aşeriliyorsa. mobilyaları kıskananlara da şaşıyorum, herkes ister güzelini iyisini alsın ama alıp almamak sizin kararınızdır. Reklamda gördüğümüz herşeye özeniyor muyuz örneğin? ben maddi olarak durumum olmasına rağmen ayrı bir oda almayacağım birkaç sene için yeğenimin beşik ve şifonyerini alıcam boyatıp onu kullanıcam. Çocuğum 3 yaşına geldikten sonra alırım muhtemelen. Hanımlar biraz eğri oturup doğru düşünelim lütfen burası fikir alacağımız bir platform lütfen bu tarz şikayetlerle kimseyi şikayet etmeyelim
Cnm doğru demişsin kimsenin yarına garantisi yokki ,bak bnm kardeşim hukuk bitirdi yuksek lisans yapıyordu,çok başarılıydı sapa sağlamdı taki 5ay oncesine kadar ,birden manik atak ğeçirdi ,psikiyatr da yattı ailecek kahrolduk ,yav deli gibiydi kuzum benim ,hastalığı (manik depresif )şimdi iyi şükür ama ,biz her an tetikteyiz ,büve hiç bişiyin garantisinin olmadığını ookadar iyi anladıkli ...cnm kardeşim şimdi depresyonu yeni atlatıyor ve eskisi gibi okuduğunu tam anlayamıyor ,bu dünya imtihan dünyasıcanım Allah hakkımızda hayırlı olanı bizden daha iyi bilir.Sanırım Amenerasulu nün mealindeydi.kimseye kaldıracağından fazla yük yüklemeyiz diye geçiyordu.Sen içini ferah tut özel bir bebeğin olsada adı üstünde onlar çok özeller ve çok güzeller..4 yaşında bir kızım var bugün sağlıklı okulda ama akşama kadar ne olacağından haberim yokki.Allah göstermesin başına bişey gelse sevgim bitecek mi hayır.Evlat sevgisi böyle bişey bence onların her haline can kurban...İnşallahta sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın.
Anneni tebrik ederim ,ne güzeldemiş ...rabbim sabır versingünaydın canımmmm,
Allahın izniyle hiçbişeyi yok evladının..
bahsetmiştim benim en küçük kardeşime doğana kadar down dediler..
ben 18 yaşındaydım annem ona hamileyken.. ''gerçekten doğuracakmısın anne'' dedim hiç unutmuyorum,
''sana yolda araba çarpsa sakat kalsan öldürcezmi seni?'' dedi bana..
ötesi yok..
evladın o senin, Allahın izniylede hiçbirşeyi yok..
Luky cnm inş iyisindir ,bebği takma kafanı 1hafta ileri geri olabiliyor demişti dr um bna ,Canimm benim teşekkür ederim evet dün tekrar doktorla konuştum geç kalmiyorsun stres yapma dedi önce ki doktor bebegime bir küçük bir büyük diyordu şimdi ki de sadece 1 hafta dedi ikili de çıkan ölçümle hesapladim tam tutuyor inşallah bi sıkıntı olmadan atlatiriz bugunleri
41 YASİN LİSTESİ (3.HAFTA)
kattina..........................................1
belmaakca.....................................1
miskamber....................................1
ysmn1096......................................1
magicdarkwish..............................1
hülyab27........................................1
umutdunyasi..................................1
ayselcsb..........................................1
seda78...........................................1
luckylover......................................4
arzu3850.......................................1
fulya01..........................................1
nurbanu1983................................2
gayye21.........................................1
esmanurcanan..............................8
luckyloverannesi...........................5
luckyloverablası............................3
eceonur...........................................1
ozim84............................................2
ferideii.............................................1
aysmst88.........................................3
TOPLAM........................................41
(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)
doğum yapan yeni emzirme dönemi olan anneleri okuyorum aventinkini kullanıyolar memnun kalmışlar. bende araştırma aşamasındayım fikri olanlar tecrubeliler paylaşabilrmi acabakızlar , canlar gögüs pompası için araştırma yapan veya kullanan öneren memnun kalan var mı.hangi marka iyi
kızlar , canlar gögüs pompası için araştırma yapan veya kullanan öneren memnun kalan var mı.hangi marka iyi
kızlar , canlar gögüs pompası için araştırma yapan veya kullanan öneren memnun kalan var mı.hangi marka iyi
sen tüketmişmiydin çikolata kahve kola falan canım hatırlıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?