2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
SUHAN canım ne zamandır giremedim sayfaya. Şimdi de atlaya atlaya okudum geçmişi alıntı yapmamışım.. Yasinler bitmemişti sanırım. Halen eksik varsa ben 2 tane alayım hemen bugün okuyayım.
liste tamamlandı canım..son halini kopyalayayım ben..

canım başın susuzluktanda ağrıyor olabilir bnce 3,4bardak su iç çecer

inşallah memnun kalırsın canım beklentin öyle teferruatlı bir şey değilse bence sallanması da genişliği de gayet yeterli
Cnm hangi sitede nekadar yazarmızın belki yazmışsınızdır ama göremedim

41 YASİN LİSTESİ (3.HAFTA)

kattina..........................................1
belmaakca.....................................1
miskamber....................................1
ysmn1096......................................1
magicdarkwish..............................1
hülyab27........................................1
umutdunyasi..................................1
ayselcsb..........................................1
seda78...........................................1
luckylover......................................4
arzu3850.......................................1
fulya01..........................................1
nurbanu1983................................2
gayye21.........................................1
esmanurcanan..............................8
luckyloverannesi...........................5
luckyloverablası............................3
eceonur...........................................1
ozim84............................................2

ferideii.............................................1
aysmst88.........................................3

TOPLAM........................................41

(cumaya kadar okunacaktır....bebekelrimizin sağlıklı ve bizlerinde hayırlı doğumları için okuyoruz....)

Gunaydin canlarhepimize saglikli bol kipirtili bir gun diliyorum:)) bende 6 kilo aldim simdiye kadar toplamda 12 yi gecmez umarim cok sukur odemim yok boylede devam eder insallah.yarin doktor kontrolumuz var bebisim iyidir insallah.
Canım biz de sizin bebişten 1 gün küçüğüz. Ben de 2 kilo aldım.

nolur üzülme kuzum. haftaya perşembe geç kalmıyorsun diye görüyorum. Sen üzülürsen bebeğinde etkilenir. dikkat et kendine öpüyorum seni
Canimm benim teşekkür ederim evet dün tekrar doktorla konuştum geç kalmiyorsun stres yapma dedi önce ki doktor bebegime bir küçük bir büyük diyordu şimdi ki de sadece 1 hafta dedi ikili de çıkan ölçümle hesapladim tam tutuyor inşallah bi sıkıntı olmadan atlatiriz bugunleri

Canım boyayıp kullanmakla çok iyi edrsin ..cidden bunun parayla ilgisiyok iyice tüketim toplumu haline geldik hiç üretmiyoruz bişiyleri değerlendirelim israftır demiyoruz ,yütebrikler vallahi ,
Çevremde herkes bebeğe onlarca şey yapıyor bende şaşıyorum bazen inan :)yani bizim evladımıza bırakacağımız vereceğimiz en önemli şey güzel ahlak değilmi yahu :)ya yapılmasın demiyorum ama abartılmamalı bence ,dünyada hergün binlerce bebek ölüyor ..onlar daha mı az değerli ,bunları düşündükçe elim kolum bağlanıyor

Cnm doğru demişsin kimsenin yarına garantisi yokki ,bak bnm kardeşim hukuk bitirdi yuksek lisans yapıyordu,çok başarılıydı sapa sağlamdı taki 5ay oncesine kadar ,birden manik atak ğeçirdi ,psikiyatr da yattı ailecek kahrolduk ,yav deli gibiydi kuzum benim ,hastalığı (manik depresif )şimdi iyi şükür ama ,biz her an tetikteyiz ,büve hiç bişiyin garantisinin olmadığını ookadar iyi anladıkli ...cnm kardeşim şimdi depresyonu yeni atlatıyor ve eskisi gibi okuduğunu tam anlayamıyor ,bu dünya imtihan dünyası
Rabbim kızına sağlık sıhhat versin

Anneni tebrik ederim ,ne güzeldemiş ...rabbim sabır versin

kızlar , canlar gögüs pompası için araştırma yapan veya kullanan öneren memnun kalan var mı.hangi marka iyi

Luky cnm inş iyisindir ,bebği takma kafanı 1hafta ileri geri olabiliyor demişti dr um bna ,
Bende elazığ devletten 28ine randevu aldım büsenin dediğin bayan dr a :)bakalım inş ilgilenirler ...

O halde haftaya olana katılırım ben de :) allah kabul etsin inşallah :)

kızlar , canlar gögüs pompası için araştırma yapan veya kullanan öneren memnun kalan var mı.hangi marka iyi
doğum yapan yeni emzirme dönemi olan anneleri okuyorum aventinkini kullanıyolar memnun kalmışlar. bende araştırma aşamasındayım fikri olanlar tecrubeliler paylaşabilrmi acaba

Bana aventin natural serisinin pompasını önerdiler çevremdekiler. Henüz almadım acaba doğumdan sonra ihtiyacım olursa mı alsam diyorum ama aldığımda avent alıcam sanırım.

ben çok araştırdım cnm aventin alacaktım ama göğüs pompasında iyi değil dediler çekimi falan da, aventin sadece biberon ve emziğini aldım. göğüs pompası olarak da nuk aldım cnm. mutlaka tavsiye ederim. çoğu kişi memnun

kızlar sağlık ocakları-aile hekimlikleri şeker yüklemesi yapıyorlar mı? bilginiz var mı...ona göre boşuna para vermeyeyim hastaneye....

ben baktım canım elle olandan mı yoksa elektirikli olandan mı karar veremedim ve onu doğum sonrasına bıraktım 5 aya kadar evde olacağım o zaman ihtiyaç olursa alırım dedim inşallah olurda belki sütüm olmaz falan diye bekliyorum bakalım simdilik

sen tüketmişmiydin çikolata kahve kola falan canım hatırlıyor musun ?

Canım ya bana öyle bir şey demediler şunu yeme falan gibi
Hatta beni içeri almadan tatlı bir şeyler yiyin dedi hemşire
Kahve normalde de sevmediğim için içmiyorum
Kola bir iki yudum yarım bardak en fazla içmiş olabilirim
Çikolata da yemiş olabilirim tam hatırlamıyorum ama yani 3 gün yemeyin falan demedi
Dönsün diye habire bir şeyler yedim hatta tatlı o gün

Kızlar merhaba. Ya benim bebeğim bi iki gündür fazla oynamadı hatta hiç hissedemedim desem yeridir. nette yorumlar okudum korktum. Eşim gelene kadar ağladım ağladım durdum. Aklıma neler geldi. Dönüyorum yok oturuyorum yok dürtüyorum yok :/ akşam eşim geldi hastaneye gidelim nolur dedim. Bi de ben bakim oğluma dedi. Elini koyar koymaz vurmaya başladı ben şok oldum tabiki :/ böyle olan var mı aranızda. Gitsem mi doktora. İki gündür kramp ağrısı çekiyorum bi de topal oldum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…