2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya ben sana ne diyeyim tebrik etmek guclusun demek yeterli gelmiyor çok mutlu oldum böyle dusunmene benim durumumu bi sen biliyorsun halini anlıyorum gerçekten ama suna da inanıyorum ki genetik kendim içinde öyle biliyorsun ki yatıyorum sürekli bebegimi kotuyabilmek için eğer bir sorun olduğunu bilsem korumakta n vazgeçip ayaklanir miyim tabiki Hayır. Dönmene çok sevindim
hahhah :)))) bende öyle teselli ediyorum kendimi emzirirken veririm diyorum:)))) sonra daha da yiyorum :) ben kendimi yarın görücem asıl :) şeker yüklemesi yapılacak ve kesin şeker yüksek çıkacak bende
İlahi deliiiiikendi teshisini kendisi koymuş bile
Geçmiş olsun arkadasim
Elektrikli mi bu bahsettigin
kızlar sağlık ocakları-aile hekimlikleri şeker yüklemesi yapıyorlar mı? bilginiz var mı...ona göre boşuna para vermeyeyim hastaneye....
yapıyorlar ama hepsi değil mesela ben bugun kendiminkine sordum yapilmiyormus orada devlet hastanesi de yapıyor zaten

Dün tekmelemis canım işte ama için rahat etmeyecek se git bazen sirti gobegine doğru dönük olduğunda hissedemeyebiliyorsin

Kızlar bugün aşı oldum ama sormayı unuttum banyo olayını banyo yapabiliyor muyuz yoksa 3 gün bekleme süresi var mi

canim bence karnini guzelce doyur sonra sekerli biseyler ye birazda soguk su ic ve sirt ustu yat mutlaka hissedeceksin

canim bence karnini guzelce doyur sonra sekerli biseyler ye birazda soguk su ic ve sirt ustu yat mutlaka hissedeceksin
Yaptım sürekli deniyorum bazen çok hafif kıpırtı oluyor. Hareketleri artacağı yerde azaldı gibi geliyor bana korkuyorum :/

Ben
kızlar , canlar gögüs pompası için araştırma yapan veya kullanan öneren memnun kalan var mı.hangi marka iyi
Ben fazlasiyla araştırdım canim lansinoh cift pompali elektriklia lcam.hep ise baslarken alirim diyordum ama tecrubeli anneler onceden alin ilk zamanlar sutunuz cok gelio o ilk sutu heba etmrk istemezsin sagdikca cogalio sutun dediler alcam.ayrica cift pompa olmasi daha iyi cunku ayni anda iki gogsunude sagabiliosun zamandan tasarruf kliksada 199a buldum.normalde 250 falan

doğum yapan yeni emzirme dönemi olan anneleri okuyorum aventinkini kullanıyolar memnun kalmışlar. bende araştırma aşamasındayım fikri olanlar tecrubeliler paylaşabilrmi acaba

lıyorlar başlık için.

bende yaptığım araştırmalar neticesinde medela swing çok iyi diye duydum , cok memnunmuş herkes. bide hastane tipi kirlayanlar var o da 60-80 arası aylıık değişiyor. başlangıç da 50 tl sabit bi ücret alıyorlar. bana sürekli bende klalacqak diğer bebekler için kullanacağım için almak daha mantıklı geldi. lansinohu da bi araştırıcam arkadaşın dediği gibi. hastane işi tabi profesyoneldir. zaten baktım bildiğiniz büyük bi cihaz. manuel olanı kimse önermiyor, elektrikliler tercih ediliyor. doğumun başlangıcında olması depolamak açısından çok faydalı, sürekli sağım sütü de artırıyormuş.

banlı görülüyor hala
Allah Allah çok enteresan ya iki gün boyunca bamlanacak ne yaptı ki bu kız tövbe tovbe
Ben de çok kararsizim evet ilk zamanlar çok geliyor hatta bebek emerler sürekli boğazına kaçıyor fiskirir gibi geldiği için ben önce biraz sağıp sonra bebegimi emziriyordum ama manuel aldım ben çok sıkıntı oldu ben de elektrikli almak istiyorum ama kararsizim

muhtemelen 24 saattir..bikaç saate açılır.dün öğleden sonra kapatmışlardı

bak ondan dönmemiş çocukk fazla enerji patlaması yaşamış tosun

Selam arkadaşlar herkese hayırlı günler bugün Ayrıntılı usg girdim ogluşumu gördüm maşallah herşey yerinde bir problem çıkmadı ama çok hareketli eşim bana benziyor dedi oğlum kafasını sağa sola salladı benzemiyorum dedi22+1 deyiZ 526gr 26 cm olmuş beni eczaneden haftaya şeker yüklemesi ve tetenoz içim çağırmışlardı. DoktorumA şeker yüklemesininsordum erken sonraki hafta git dedi ama tetenozu sormayı Unuttum ikisini aynı zamanda mı yapıyorlar sizler hangi haftada yaptırdınız ??

görümcem medela swing kullanıyor çok memnun, öyle araştırmadan da almaz. ben hastane tipi diye düşünüyordum da baktım çok da cazip değil evde kullanılan fiyatına denk geliyor.

canım benim çok güçlüsün çok iyi bir anne olacaksın allahım yardımcın olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…