Saglık ocağı yapıyor canım eczaneden glikozu kendin alıyorsun o kadar henüz yaptırmadım ama hemşire kağıda yazmıştı Ordan biliyorumkızlar sağlık ocakları-aile hekimlikleri şeker yüklemesi yapıyorlar mı? bilginiz var mı...ona göre boşuna para vermeyeyim hastaneye....
geçen hafta mı geldi ben görmedim küvet ben de daha almadım
Saglık ocağı yapıyor canım eczaneden glikozu kendin alıyorsun o kadar henüz yaptırmadım ama hemşire kağıda yazmıştı Ordan biliyorum
o set güzelmiş kullanan arkadaşlarım tavsıye ettti.kızlar ebebek e baktım gerçekten indirim güzel... biberon almayı düşünüyorum ama bir türlü anlayamadım..
Philips Avent SCD290/01 Natural Yenidoğan Biberon Seti
Philips Avent SCF693/27 Natural PP Biberon 260 ml 2'li
aradaki fark ne birinde yenidoğan yazıyor ya biberon emzikleri mi farklı oluyor.. birde bunlar cam dimi? ona göre alıcam da.. hangisini alayım bilemedim.. yenidoğan sette 4 biberon var hepsinin emziği yenidoğana uygunsa +3 aylık olunca hepsine yeni emzik mi alıcaz?? oyyhhh beynim error veriyor
canım bunlar cam değil, 120 ml olan yeni doğan için .kızlar ebebek e baktım gerçekten indirim güzel... biberon almayı düşünüyorum ama bir türlü anlayamadım..
aradaki fark ne birinde yenidoğan yazıyor ya biberon emzikleri mi farklı oluyor.. birde bunlar cam dimi? ona göre alıcam da.. hangisini alayım bilemedim.. yenidoğan sette 4 biberon var hepsinin emziği yenidoğana uygunsa +3 aylık olunca hepsine yeni emzik mi alıcaz?? oyyhhh beynim error veriyor
kızlar ebebek e baktım gerçekten indirim güzel... biberon almayı düşünüyorum ama bir türlü anlayamadım..
kızlar ebebek e baktım gerçekten indirim güzel... biberon almayı düşünüyorum ama bir türlü anlayamadım..
Saglık ocağı yapıyor canım eczaneden glikozu kendin alıyorsun o kadar henüz yaptırmadım ama hemşire kağıda yazmıştı Ordan biliyorum
Bendeeeeebenim aklıma başka bi meyve daha geldi bu tarife uyan- ki ismi burda daha hiç telaffuz edilmedi- ama çıkmasını dört gözle bekliyorum şahsen
Orda bi doktor daha öğrendim figen galiba adı öyle bişeyler git bakalım inşallah iyi olur. Adet tarihime göre ilk doktorum çok canımı sıktı şimdi düzenli bir doktorum da yok ve zaten az kaldı inşallah bir kontrolden sonra burdaki isim biter :)Luky cnm inş iyisindir ,bebği takma kafanı 1hafta ileri geri olabiliyor demişti dr um bna ,
Bende elazığ devletten 28ine randevu aldım büsenin dediğin bayan dr a :)bakalım inş ilgilenirler ...
canım ben cam biberon tercih edicem , avent veya dr brown ikisini çok öneriyorlar. tek delik geniş başlıklı olması ve gaz vs özellikleri önemlikızlar ebebek e baktım gerçekten indirim güzel... biberon almayı düşünüyorum ama bir türlü anlayamadım..
Benimkinin de Seçenek sunacağını sanmıyorum ama istemediğimi bi söylicem; ilk oğlumda çıkmamıştı çok şükür; ama bu parmaktan kan almayı hastane için yani yeni öğreniyorum evde oluyor da pratikmişcanım bi öğretmen olarak bilirim yoğunluğu bel ağrısı çok normal malesef oturma gibi bi lüksümüz yokseker testi için dr bana seçenek sunmadı bi de sinsi bişey olduğu için varsa çıksın diye yaptırcam pahalı bişey değil de sanırım parmaktan baktırmk kolay geldi bana
Yoruldun mu son zamanlarda ? Biz ev taşıdık çok yoruldum babası her akşam seslenir severdi 3 gün kendini görmedi adam. Sonra bende yorgunluktan kendimde değildim küsmüş :) 2 gün hiç hissetmedim öldüm resmen konuştum müzik açtım hatta sen bana vurmazsan ben vururum dedim karnımda durttum durdum tık yok. Gece hiç uyu yamadim sabah dedim ki eşime bi doktor a gidelim olur dedi. Yataktan kalkmadan elimi karnima koydum konuştum oglusum sen bize küstün mü dedim tık yok sonra durumları anlattım yaşadığımız sıkıntıları ve cok üzüldügümü vurmaya başladı o gün hiç durmadı çok şükür; ) hatta biraz hissrtmesem hemen konuşuyorum. Öyle vuruyor sipaYaptım sürekli deniyorum bazen çok hafif kıpırtı oluyor. Hareketleri artacağı yerde azaldı gibi geliyor bana korkuyorum :/
hastane tipi çok büyük canım ya söylediğine bende bakayım erken gerçi daha ama 30 dan sonra almayi düşünüyorum bitane daha vardı marka bir arkadas tavsiye etmişti ikisine bakicam aventin Kraft gibi markaları hiç tavsiye etmiyorlargörümcem medela swing kullanıyor çok memnun, öyle araştırmadan da almaz. ben hastane tipi diye düşünüyordum da baktım çok da cazip değil evde kullanılan fiyatına denk geliyor.
Canim bugün aşı oldum ben sordum sağlık ocağına parmaktan bakıyoruz ama çok güvenilir değil dedi bende hastanede yaptircamBenimkinin de Seçenek sunacağını sanmıyorum ama istemediğimi bi söylicem; ilk oğlumda çıkmamıştı çok şükür; ama bu parmaktan kan almayı hastane için yani yeni öğreniyorum evde oluyor da pratikmiş
Ay canım eksik olmuş doktorum bu çok önemsiz bişey ben söylemek zorundayım ama sen unut dedi tek başına bir anlam ifade etmez dedi zaten kendi kendine kaybolacak dedi bende tavsiyesine uyuyorumDoktormu söylemek zorundayım dedi
Medela canım benimki hem elektrikli hem pille çalışan modeliydi tek Göğüs için çok memnun kaldım; benden sonra eltim benimkinin çift Göğüs için olanını aldı daha çabuk sağsın diye işteyken o da çok memnun kaldıkızlar , canlar gögüs pompası için araştırma yapan veya kullanan öneren memnun kalan var mı.hangi marka iyi
Ya ben de sevinmiştim neyse artık ben de haftaya hastanede sorarım sağol canımCanim bugün aşı oldum ben sordum sağlık ocağına parmaktan bakıyoruz ama çok güvenilir değil dedi bende hastanede yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?