canım nette takip edelim dediğin gibi vakit var indirime girince haber ederiz birbirimize, ben medella almayı düşünüyorum catdog arkadaşımız da önermiş.hastane tipi çok büyük canım ya söylediğine bende bakayım erken gerçi daha ama 30 dan sonra almayi düşünüyorum bitane daha vardı marka bir arkadas tavsiye etmişti ikisine bakicam aventin Kraft gibi markaları hiç tavsiye etmiyorlar
Kızlar merhaba. Ya benim bebeğim bi iki gündür fazla oynamadı hatta hiç hissedemedim desem yeridir. nette yorumlar okudum korktum. Eşim gelene kadar ağladım ağladım durdum. Aklıma neler geldi. Dönüyorum yok oturuyorum yok dürtüyorum yok :/ akşam eşim geldi hastaneye gidelim nolur dedim. Bi de ben bakim oğluma dedi. Elini koyar koymaz vurmaya başladı ben şok oldum tabiki :/ böyle olan var mı aranızda. Gitsem mi doktora. İki gündür kramp ağrısı çekiyorum bi de topal oldum resmen..
SLM KIZLAR YOKLUĞUM BAYA ÜZMÜŞ SİZİ BUDA BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ KISA ZAMANDA SANAL ORTAMDA KENDİMİ DÜZGÜN İFADE EDEBİLMİŞİM DEMEK Kİ.. HAYATIN HER ALANINDA OLDUĞU GİBİ SANAL ORTAMDA DA ÇEKEMEYENLERİN OLMASI ÇOK NORMAL HERKES BİZİM GİBİ DEĞİL NE YAZIK Kİ AMA BU KADAR KALABALIĞIN İÇİNDE SADECE 3 TANE ARKADAŞA DERT OLMAM BNM DÜZGÜN BİR İNSAN OLDUĞUMUN KANITI ZATEN ONLARDA İNSANLARLA İLETİŞİM KURMAYI BECEREBİLSELER HALA ARAMIZDA OLURLARDI SİTEYİ TERK ETMEZLERDİ.. BU ARADA BEN HATALI BİR YORUM YAPTIĞIM İÇİN BAMLANMADIM ÜSTÜSTE ŞİKAYET ALDIĞIM İÇİN BAMLANDIM OKUYAN HERKES BİLİR BENİ KİMSENİN ŞAHSINA HAKARET BOYUTUNDA YAZMAM YAZMADIM DA.. GALİBA HERKES TARAFINDAN SEVİLMEK ALDIKLARINI PAYLAŞMAK HERKESİN DERDİNE YARDIM ETMEYE ÇALIŞMAK KISACASI İYİ İNSAN OLABİLMEK RAHATSIZ EDİYOR DİĞER KESİMİ.. BU ARADA 2008DEN BERİ ÜYEYİM İLK DEFA YASAKLANDIM BU DA BİR DENEYİM
evet cnm yorumlar beni çok sevindirdi bende sizleri seviyorum baya baya alışmışım hepinize ya boşlukta kaldım 24 saatya hiiiiiiiiiç takma boşver tatlımmmmmm. biz seni seviyoruz bunu bil.
cnm ne zaman senin randevun ben 11 mayısta gittiğimde 4 hafta sonra gel dedi bende tam 8 hazirana aldım randevuyu şeker yükleme yapılcakmış aç gel erken saate al dedi bende erken saate aldım galiba 9:30 randevumYa ben de sevinmiştim neyse artık ben de haftaya hastanede sorarım sağol canım
inşallah canım inşallah :) insan merak ediyor :)merhabbaaaa
kocaman erkek olmuş oğluşunn
bı dahakı sefere gosterır annesi üzülme
anoyyyyyyyy sabahtan beri saate bakıyorum saat dolsa da katti gelse diye..hoşgeldin..cezamı verdiler sana....SLM KIZLAR YOKLUĞUM BAYA ÜZMÜŞ SİZİ BUDA BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ KISA ZAMANDA SANAL ORTAMDA KENDİMİ DÜZGÜN İFADE EDEBİLMİŞİM DEMEK Kİ.. HAYATIN HER ALANINDA OLDUĞU GİBİ SANAL ORTAMDA DA ÇEKEMEYENLERİN OLMASI ÇOK NORMAL HERKES BİZİM GİBİ DEĞİL NE YAZIK Kİ AMA BU KADAR KALABALIĞIN İÇİNDE SADECE 3 TANE ARKADAŞA DERT OLMAM BNM DÜZGÜN BİR İNSAN OLDUĞUMUN KANITI ZATEN ONLARDA İNSANLARLA İLETİŞİM KURMAYI BECEREBİLSELER HALA ARAMIZDA OLURLARDI SİTEYİ TERK ETMEZLERDİ.. BU ARADA BEN HATALI BİR YORUM YAPTIĞIM İÇİN BAMLANMADIM ÜSTÜSTE ŞİKAYET ALDIĞIM İÇİN BAMLANDIM OKUYAN HERKES BİLİR BENİ KİMSENİN ŞAHSINA HAKARET BOYUTUNDA YAZMAM YAZMADIM DA.. GALİBA HERKES TARAFINDAN SEVİLMEK ALDIKLARINI PAYLAŞMAK HERKESİN DERDİNE YARDIM ETMEYE ÇALIŞMAK KISACASI İYİ İNSAN OLABİLMEK RAHATSIZ EDİYOR DİĞER KESİMİ.. BU ARADA 2008DEN BERİ ÜYEYİM İLK DEFA YASAKLANDIM BU DA BİR DENEYİM
sorma tek ayak üstünde bekledim kara tahta önündeanoyyyyyyyy sabahtan beri saate bakıyorum saat dolsa da katti gelse diye..hoşgeldin..cezamı verdiler sana....
Son bi kaç gündür yoruldum açıkcası konusuyorum da. Oğlum bize küsmüş mü neden pas vermiyor vs. Seviyorum okşuyorum. şimdi yemek yiip bi uzanıcam bi çikolata yicem insallah sert hareletlerini hissederim.Yoruldun mu son zamanlarda ? Biz ev taşıdık çok yoruldum babası her akşam seslenir severdi 3 gün kendini görmedi adam. Sonra bende yorgunluktan kendimde değildim küsmüş :) 2 gün hiç hissetmedim öldüm resmen konuştum müzik açtım hatta sen bana vurmazsan ben vururum dedim karnımda durttum durdum tık yok. Gece hiç uyu yamadim sabah dedim ki eşime bi doktor a gidelim olur dedi. Yataktan kalkmadan elimi karnima koydum konuştum oglusum sen bize küstün mü dedim tık yok sonra durumları anlattım yaşadığımız sıkıntıları ve cok üzüldügümü vurmaya başladı o gün hiç durmadı çok şükür; ) hatta biraz hissrtmesem hemen konuşuyorum. Öyle vuruyor sipakorkma gönlünü ferah tut. Bende haftasonu çok yoruldum bazen daha az hissediliyor hareketleri. Yine de rahat etmem diyorsan got doktora strese girince bebekte kasilirmış
ne garip dimi sertleşip şişiyor resmen göbek yamuluyorkızlar bugun 17:00 da randevum var kızımı görcem inşallah dün çok hareketlıydı bugun hareketide yok sol tarafıma toplanıyo bazen sağımda hıssediyorum tekmelerine alışınca bu durum korkutucu oluyo
Bir hafta var randevumuza bekleyelim diyorum ama içim içimi yiyor. Insallah canım dediğin gibidir :/normal canım çok kafana takma o krampta kalsiyum eksikliğinden doktorun ilaç vericektir bi dahaki kontrolünde bebnmkide gün içinde her zaman hareket etmiyor artık normal bebek gibi uyuma rutinleri oluyormuş ve düşük risklerimiz atık yavaş yavaş bitti kendini sakın şartlama yoksa hiç geçmez bu 3 ay
SLM KIZLAR YOKLUĞUM BAYA ÜZMÜŞ SİZİ BUDA BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ KISA ZAMANDA SANAL ORTAMDA KENDİMİ DÜZGÜN İFADE EDEBİLMİŞİM DEMEK Kİ.. HAYATIN HER ALANINDA OLDUĞU GİBİ SANAL ORTAMDA DA ÇEKEMEYENLERİN OLMASI ÇOK NORMAL HERKES BİZİM GİBİ DEĞİL NE YAZIK Kİ AMA BU KADAR KALABALIĞIN İÇİNDE SADECE 3 TANE ARKADAŞA DERT OLMAM BNM DÜZGÜN BİR İNSAN OLDUĞUMUN KANITI ZATEN ONLARDA İNSANLARLA İLETİŞİM KURMAYI BECEREBİLSELER HALA ARAMIZDA OLURLARDI SİTEYİ TERK ETMEZLERDİ.. BU ARADA BEN HATALI BİR YORUM YAPTIĞIM İÇİN BAMLANMADIM ÜSTÜSTE ŞİKAYET ALDIĞIM İÇİN BAMLANDIM OKUYAN HERKES BİLİR BENİ KİMSENİN ŞAHSINA HAKARET BOYUTUNDA YAZMAM YAZMADIM DA.. GALİBA HERKES TARAFINDAN SEVİLMEK ALDIKLARINI PAYLAŞMAK HERKESİN DERDİNE YARDIM ETMEYE ÇALIŞMAK KISACASI İYİ İNSAN OLABİLMEK RAHATSIZ EDİYOR DİĞER KESİMİ.. BU ARADA 2008DEN BERİ ÜYEYİM İLK DEFA YASAKLANDIM BU DA BİR DENEYİM
cnm merak etme sağlıklıdır hafta sonu üzücü bir olay yaşadım iki gün öncede iş yerinde sorun yaşadım bebişim çok sessiz kaldı hareket etmedi günlerce hissediyor ruh halimizi sen panikledikçe geç hissedersin benimki adam akıllı bu sabah oynadı, arada olur bu tarz şeyler sen içini ferah tut..Son bi kaç gündür yoruldum açıkcası konusuyorum da. Oğlum bize küsmüş mü neden pas vermiyor vs. Seviyorum okşuyorum. şimdi yemek yiip bi uzanıcam bi çikolata yicem insallah sert hareletlerini hissederim.
evet yamuk göbeğim sert bide hareket etmeyince suyummu azaldı korkusu oluyo bende bu evhamlarla topiğin ilk doğuranı ben olurumne garip dimi sertleşip şişiyor resmen göbek yamuluyoralışırsın cnm çok güzel hisler bunlar..
ah cnm öğrenmenin yaşı zamanı yok bende çok bilgileniyorum formda ama her konuda bir fikrimin olması rahatsız etmiş işte ne diyelim, biz önümüze bakıcaz onlarda arada girip yorumsuz takılmaya devam edecek.. övgülerin için teşekkür ederim..döndüğüne çok sevindim :) hem tecrübe olarak hemde büyüklük olarak bence çok faydalı ve akıl alabilceğimiz birisin. neyse buda geldi geçti. şurda kaç kişiyiz hergün birşeyler konuşan. aramızda en aktif olarak paylaşım yapan benim gördüğüm sensin :) her soruya cevap sende :) gerek yardımların gerek bilgilerinle. bundan sonra tatsız şahıslar konumuzu bulandırmamaları ümidiyle .... :)
o set güzelmiş kullanan arkadaşlarım tavsıye ettti.
bende aldım hemen stoklarla sınırlı ama..yenıdogan ıcın güzel set
canım bunlar cam değil, 120 ml olan yeni doğan için .
canım bunlar cam değil plastik 120 ml olanlarda emziğinde tek delik car 260 ml olanlarda ise 2 delik var ben mağazada baktığımda calısan öyle anlatmıştı..
canım ben yenidoğan biberon setini aldım sabah. yarın gelecek inşallah :) emziği zaten bebeğin sevdiğine göre değiştirmemiz gerekebilir. ama biberonların emzik başlıkları baya gider. onlarıda yanlış bilmiyorsam zaten 3 yada 6 ayda bir değiştirmek gerekiyor. bu arada set cam değil diye biliyorum neyse yarın gelince öğrenicem. ama alıcaksan geç kalma heran bitebilir
canım ben cam biberon tercih edicem , avent veya dr brown ikisini çok öneriyorlar. tek delik geniş başlıklı olması ve gaz vs özellikleri önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?