2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
SLM KIZLAR YOKLUĞUM BAYA ÜZMÜŞ SİZİ BUDA BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ KISA ZAMANDA SANAL ORTAMDA KENDİMİ DÜZGÜN İFADE EDEBİLMİŞİM DEMEK Kİ.. HAYATIN HER ALANINDA OLDUĞU GİBİ SANAL ORTAMDA DA ÇEKEMEYENLERİN OLMASI ÇOK NORMAL HERKES BİZİM GİBİ DEĞİL NE YAZIK Kİ AMA BU KADAR KALABALIĞIN İÇİNDE SADECE 3 TANE ARKADAŞA DERT OLMAM BNM DÜZGÜN BİR İNSAN OLDUĞUMUN KANITI ZATEN ONLARDA İNSANLARLA İLETİŞİM KURMAYI BECEREBİLSELER HALA ARAMIZDA OLURLARDI SİTEYİ TERK ETMEZLERDİ.. BU ARADA BEN HATALI BİR YORUM YAPTIĞIM İÇİN BAMLANMADIM ÜSTÜSTE ŞİKAYET ALDIĞIM İÇİN BAMLANDIM OKUYAN HERKES BİLİR BENİ KİMSENİN ŞAHSINA HAKARET BOYUTUNDA YAZMAM YAZMADIM DA.. GALİBA HERKES TARAFINDAN SEVİLMEK ALDIKLARINI PAYLAŞMAK HERKESİN DERDİNE YARDIM ETMEYE ÇALIŞMAK KISACASI İYİ İNSAN OLABİLMEK RAHATSIZ EDİYOR DİĞER KESİMİ.. BU ARADA 2008DEN BERİ ÜYEYİM İLK DEFA YASAKLANDIM BU DA BİR DENEYİM

canım nette takip edelim dediğin gibi vakit var indirime girince haber ederiz birbirimize, ben medella almayı düşünüyorum catdog arkadaşımız da önermiş.

normal canım çok kafana takma o krampta kalsiyum eksikliğinden doktorun ilaç vericektir bi dahaki kontrolünde bebnmkide gün içinde her zaman hareket etmiyor artık normal bebek gibi uyuma rutinleri oluyormuş ve düşük risklerimiz atık yavaş yavaş bitti kendini sakın şartlama yoksa hiç geçmez bu 3 ay

ya hiiiiiiiiiç takma boşver tatlımmmmmm. biz seni seviyoruz bunu bil.

Ya ben de sevinmiştim neyse artık ben de haftaya hastanede sorarım sağol canım
cnm ne zaman senin randevun ben 11 mayısta gittiğimde 4 hafta sonra gel dedi bende tam 8 hazirana aldım randevuyu şeker yükleme yapılcakmış aç gel erken saate al dedi bende erken saate aldım galiba 9:30 randevum

anoyyyyyyyy sabahtan beri saate bakıyorum saat dolsa da katti gelse diye..hoşgeldin..cezamı verdiler sana....

kızlar bugun 17:00 da randevum var kızımı görcem inşallah dün çok hareketlıydı bugun hareketide yok sol tarafıma toplanıyo bazen sağımda hıssediyorum tekmelerine alışınca bu durum korkutucu oluyo

anoyyyyyyyy sabahtan beri saate bakıyorum saat dolsa da katti gelse diye..hoşgeldin..cezamı verdiler sana....
sorma tek ayak üstünde bekledim kara tahta önünde doğrucu başıyım ya illa savunacam ya arkadaş benlik bi durum yoktu ne ara ne oldu anlamadım kadın nasıl bir kin büyütmüş bana resmen zaman kollamış bi laf etsede şikayet etsem diye ikide şıracı bulmuş 3 şikayetle baaaammmmm..

Son bi kaç gündür yoruldum açıkcası konusuyorum da. Oğlum bize küsmüş mü neden pas vermiyor vs. Seviyorum okşuyorum. şimdi yemek yiip bi uzanıcam bi çikolata yicem insallah sert hareletlerini hissederim.

kızlar bugun 17:00 da randevum var kızımı görcem inşallah dün çok hareketlıydı bugun hareketide yok sol tarafıma toplanıyo bazen sağımda hıssediyorum tekmelerine alışınca bu durum korkutucu oluyo
ne garip dimi sertleşip şişiyor resmen göbek yamuluyor alışırsın cnm çok güzel hisler bunlar..

Bir hafta var randevumuza bekleyelim diyorum ama içim içimi yiyor. Insallah canım dediğin gibidir :/

döndüğüne çok sevindim :) hem tecrübe olarak hemde büyüklük olarak bence çok faydalı ve akıl alabilceğimiz birisin. neyse buda geldi geçti. şurda kaç kişiyiz hergün birşeyler konuşan. aramızda en aktif olarak paylaşım yapan benim gördüğüm sensin :) her soruya cevap sende :) gerek yardımların gerek bilgilerinle. bundan sonra tatsız şahıslar konumuzu bulandırmamaları ümidiyle .... :)

cnm merak etme sağlıklıdır hafta sonu üzücü bir olay yaşadım iki gün öncede iş yerinde sorun yaşadım bebişim çok sessiz kaldı hareket etmedi günlerce hissediyor ruh halimizi sen panikledikçe geç hissedersin benimki adam akıllı bu sabah oynadı, arada olur bu tarz şeyler sen içini ferah tut..

ah cnm öğrenmenin yaşı zamanı yok bende çok bilgileniyorum formda ama her konuda bir fikrimin olması rahatsız etmiş işte ne diyelim, biz önümüze bakıcaz onlarda arada girip yorumsuz takılmaya devam edecek.. övgülerin için teşekkür ederim..

o set güzelmiş kullanan arkadaşlarım tavsıye ettti.
bende aldım hemen stoklarla sınırlı ama..yenıdogan ıcın güzel set

canım bunlar cam değil, 120 ml olan yeni doğan için .

canım bunlar cam değil plastik 120 ml olanlarda emziğinde tek delik car 260 ml olanlarda ise 2 delik var ben mağazada baktığımda calısan öyle anlatmıştı..

canım ben cam biberon tercih edicem , avent veya dr brown ikisini çok öneriyorlar. tek delik geniş başlıklı olması ve gaz vs özellikleri önemli

güzel hamişlerim yorumlarınız için teşekkür ederim.. evet cam değilmiş bende cam olmasını istiyorum o yüzden şimdilik almıcam.. bebek arabaları da indirimde eşimle konuştuk akşam gidip bakıcaz inşallah.. biberonlara da bakarım inşallah.. chicco nun cam biberonlarından kullanan çok var etrafımda tavsiye de ediyorlar birde onlara bakarım.. öperim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…