2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
puhaaaaa bikaç kişi çıktı böyle baya kinlenmiş bunlar...neyse geçti gitti...yönetime mesaj attım dün..sağ olsun ilgiyle cevap vermişler bana...valla kimsenin aşında yediğinde içtiğinde gözümüz yok....herkes sağ olsun evinde olsun...bir kayınvalide atasözü

evet yamuk göbeğim sert bide hareket etmeyince suyummu azaldı korkusu oluyo bende bu evhamlarla topiğin ilk doğuranı ben olurum

Bu kadar düşünme canım canları sıkılıyor galiba ara sıra bize böyle oyunlar yapıolar maalesef rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hoşgeldiiinn katiii

belma gelmiş bugün çok sevindim yorumuna nihayet doğruyu görmüş gerçi ben telden yazışıyorum ara ara ama burdada görmek çok mutlu eti beni.. bu arada hala kötü hissiyatım yok bnm.. sağlıklı doğacak bebişi hep öyle hissediyorum inşallah Allahımda kalbimize göre verir..

araba nasıl model bakacaksın ? biz casual cadillac derken birden kraft twist rlx'e döndük

herkese teşekkürler. hoş bulduk tekrar , hepinizi özledim
bende seni ve bu forumu özledim. İnşallah herşey düzene girecek . Bana da moral olacak bu topik

İnsallah. ilk deneyimim sanırım panik oluyorum o yüzden. Ben üzüldükçe ona da yansıyor biliyorum amaa...

http://www.akakce.com/bebek-arabasi/en-ucuz-baby2go-8832-light-travel-sistem-fiyati,1964934.html
Kızlar bu araba nasıl siz ce fiyatı çok uygun ama kullanan, yakından gören var mı?
kesinlikle süper cnm kaçırma fiyatta gayet makul hem ilerleyen zamanlarda baston tipi en kullanışlısı 2. bebeği olan anneler iyi bilir travel sistem sadece ilk aylarda işe yarıyor sonrasında baston tipi kullanılıyor o yüzden uıçuk rakamlar ödemeyin kızlar.. ben bunda joie marka baston aldım ebebekten çünkü kızımda travel aldım dünya para verdim 3-5 kez kullandım kış diye yaza girince ağır geldi arabası hafif bastonlardan aldım..

evet çok şükür toparlandı geldi...benimde içimden öyle geçiyor hep....sonuçta şu dakikaadan sonra bile kendi başımıza ne geleceğini bilemiyoruz...Rabbimin dediği olur...

herkese teşekkürler. hoş bulduk tekrar , hepinizi özledim

bende seni ve bu forumu özledim. İnşallah herşey düzene girecek . Bana da moral olacak bu topik
ha şöyleee özüne dön aşkım bnm hoşgeldin artık hiç gitme tamm mı herşey yoluna girecek önümüze bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…