puhaaaaa bikaç kişi çıktı böyle baya kinlenmiş bunlar...neyse geçti gitti...yönetime mesaj attım dün..sağ olsun ilgiyle cevap vermişler bana...valla kimsenin aşında yediğinde içtiğinde gözümüz yok....herkes sağ olsun evinde olsun...bir kayınvalide atasözüsorma tek ayak üstünde bekledim kara tahta önündedoğrucu başıyım ya illa savunacam ya arkadaş benlik bi durum yoktu ne ara ne oldu anlamadım kadın nasıl bir kin büyütmüş bana resmen zaman kollamış bi laf etsede şikayet etsem diye ikide şıracı bulmuş 3 şikayetle baaaammmmm..
ağzından yel alsın evham yapma vaktinde sağlıklı doğum yapalım hepimiz cnm bnm..evet yamuk göbeğim sert bide hareket etmeyince suyummu azaldı korkusu oluyo bende bu evhamlarla topiğin ilk doğuranı ben olurum
evet yamuk göbeğim sert bide hareket etmeyince suyummu azaldı korkusu oluyo bende bu evhamlarla topiğin ilk doğuranı ben olurum
hoşgeldiiinn katiiiah cnm öğrenmenin yaşı zamanı yok bende çok bilgileniyorum formda ama her konuda bir fikrimin olması rahatsız etmiş işte ne diyelim, biz önümüze bakıcaz onlarda arada girip yorumsuz takılmaya devam edecek.. övgülerin için teşekkür ederim..
belma gelmiş bugün çok sevindim yorumuna nihayet doğruyu görmüş gerçi ben telden yazışıyorum ara ara ama burdada görmek çok mutlu eti beni.. bu arada hala kötü hissiyatım yok bnm.. sağlıklı doğacak bebişi hep öyle hissediyorum inşallah Allahımda kalbimize göre verir..puhaaaaa bikaç kişi çıktı böyle baya kinlenmiş bunlar...neyse geçti gitti...yönetime mesaj attım dün..sağ olsun ilgiyle cevap vermişler bana...valla kimsenin aşında yediğinde içtiğinde gözümüz yok....herkes sağ olsun evinde olsun...bir kayınvalide atasözü
ay o su bitme korkusu bende oluşmaya başladı....Rabbim korusun meleklerimizievet yamuk göbeğim sert bide hareket etmeyince suyummu azaldı korkusu oluyo bende bu evhamlarla topiğin ilk doğuranı ben olurum
güzel hamişlerim yorumlarınız için teşekkür ederim.. evet cam değilmiş bende cam olmasını istiyorum o yüzden şimdilik almıcam.. bebek arabaları da indirimde eşimle konuştuk akşam gidip bakıcaz inşallah.. biberonlara da bakarım inşallah.. chicco nun cam biberonlarından kullanan çok var etrafımda tavsiye de ediyorlar birde onlara bakarım.. öperim hepinizi
hoşbulduk bebişimhoşgeldiiinn katiii
http://www.akakce.com/bebek-arabasi/en-ucuz-baby2go-8832-light-travel-sistem-fiyati,1964934.html
Kızlar bu araba nasıl siz ce fiyatı çok uygun ama kullanan, yakından gören var mı?
bende seni ve bu forumu özledim. İnşallah herşey düzene girecek . Bana da moral olacak bu topikbelma gelmiş bugün çok sevindim yorumuna nihayet doğruyu görmüş gerçi ben telden yazışıyorum ara ara ama burdada görmek çok mutlu eti beni.. bu arada hala kötü hissiyatım yok bnm.. sağlıklı doğacak bebişi hep öyle hissediyorum inşallah Allahımda kalbimize göre verir..
ay o su bitme korkusu bende oluşmaya başladı....Rabbim korusun meleklerimizi
İnsallah. ilk deneyimim sanırım panik oluyorum o yüzden. Ben üzüldükçe ona da yansıyor biliyorum amaa...cnm merak etme sağlıklıdır hafta sonu üzücü bir olay yaşadım iki gün öncede iş yerinde sorun yaşadım bebişim çok sessiz kaldı hareket etmedi günlerce hissediyor ruh halimizi sen panikledikçe geç hissedersin benimki adam akıllı bu sabah oynadı, arada olur bu tarz şeyler sen içini ferah tut..
bende seni ve bu forumu özledim. İnşallah herşey düzene girecek . Bana da moral olacak bu topik
kesinlikle süper cnm kaçırma fiyatta gayet makul hem ilerleyen zamanlarda baston tipi en kullanışlısı 2. bebeği olan anneler iyi bilir travel sistem sadece ilk aylarda işe yarıyor sonrasında baston tipi kullanılıyor o yüzden uıçuk rakamlar ödemeyin kızlar.. ben bunda joie marka baston aldım ebebekten çünkü kızımda travel aldım dünya para verdim 3-5 kez kullandım kış diye yaza girince ağır geldi arabası hafif bastonlardan aldım..http://www.akakce.com/bebek-arabasi/en-ucuz-baby2go-8832-light-travel-sistem-fiyati,1964934.html
Kızlar bu araba nasıl siz ce fiyatı çok uygun ama kullanan, yakından gören var mı?
evet çok şükür toparlandı geldi...benimde içimden öyle geçiyor hep....sonuçta şu dakikaadan sonra bile kendi başımıza ne geleceğini bilemiyoruz...Rabbimin dediği olur...belma gelmiş bugün çok sevindim yorumuna nihayet doğruyu görmüş gerçi ben telden yazışıyorum ara ara ama burdada görmek çok mutlu eti beni.. bu arada hala kötü hissiyatım yok bnm.. sağlıklı doğacak bebişi hep öyle hissediyorum inşallah Allahımda kalbimize göre verir..
ha şöyleee özüne dön aşkım bnmherkese teşekkürler. hoş bulduk tekrar , hepinizi özledim
bende seni ve bu forumu özledim. İnşallah herşey düzene girecek . Bana da moral olacak bu topik
nasıl yanibeni de olması gerekenden çok olması korkutuyor
sizi çooooooooooooook seviyorumha şöyleee özüne dön aşkım bnmhoşgeldin artık hiç gitme tamm mı herşey yoluna girecek önümüze bakalım
inşallah sağlıkla bi tamamlasınlar gelişimlerinide oyle gelsinler bi doğuraydık hayırlısı ileay o su bitme korkusu bende oluşmaya başladı....Rabbim korusun meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?