2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sen yorulunca bebis de yorulur bana hep böyle diyorlar gönlünü ferah tut kuzum hadi inşallah hisset de bize de soyle

benim suyum olması gerekenden biraz fazlaymış işte 72 mm çıktı internette 80 ile 100 mm arası amniyon sıvı fazlalığı olarak tanımlanıyor dedi. doktorumda sınıra yakın takibini yapıcaz dedi şeker yüklemesi için 24. haftayı beklemeden lütfen yaptır dedi

merhaba hanımlar,
ilk gebeliğimde buradan hiççıkmıyordum ikincide de hiç giremez oldum. umarım herkes iyidir bebişler sağlıklıdır. geçen hafta doppler ult. vardı çok şükür herşey yolunda. cinsiyet konusu netleşmedi ama hala. %80 kız diyorlar ama organını göstermiyor küçüğüm :) kız da erkek de başımın tacı ama insan netleşmek istiyor. sağlıla gelsin de...
önceki yazışmaları maalesef okuyamadım çok birikmiş. ama gördüğüüm kadarıyla son konuşulan konu bebek arabası. nacize tavsiyelerde bulunmak istedim.
ilk zamanlar çok küçük oldukları için bebek arabasını kullanamıyorsun, hele ki araban varsa, eylül bebekleri kış bebeği olacağında bebek arabasıyla çarşı pazar gezilemeyecek yani.
yazın daha çok ihtiyac olacaktır ozamana kadar çocuklar büyüyecek ikili sistem arabalara bence gerek yok. eğer arabanız varsa araba koltuğu yeterli olacaktır. yaza doğruda bir bebek arabası alınabilir. bir sonraki yaza o bebek arabasına binmeyecek içinde durmak istemeyecek ve baston tipi arabalara geçilmek durumunda kalınıyor...
benim kızımdan dolayı var hepsi, almayacağım o yüzden. sadece bir araba koltuğu yeterli.. ilk çocuklar çok masraflı vesselaammm... :)

Ben bela mı çekiyorum acaba biraz rahat olayım strese girmemeyi dedikçe neden bütün cins ler beni buluyor aranızda hukuksal bilgisi olan avukat olan vs ya da ben nereye yazayım bilgisi olan var mı ?

selam kızlar uzun zamandır giremedim bende sayfaları tek tek okuyanlardanım sabahtan beri yeni bitti okumam. gerilmişiz topik olarak aman diyorum sallayın vur patlasın çal oynasın ben çok şey öğrendim bu topikten neşemi buldum sürekli yazamasamda bugün yazmak istedim 2 gündür oğluşum çok sakin sanırım uyuyup büyümek istiyor bal böceğim buarada şeker yüklemem 6 haziranda 10 kilo almıştım en son 56,5tm

aaa öylemi görmemişim ben bunu...sınıra yakınmı görülüyor bu durumda senin suyun...çözüm ne peki...doktor ne diyor

Katticim canım hoşgeldin.. Senin asla hatalı bir yorum yapmayacağını biliyoruz, o yüzden çok şaşırdık.. Bir dha bu tarz insanları muhattab bile almayalım, topiğimizin keyfini çıkaralım..
24 sa bile olsa seni çook özledik iyi ki geldin

kalbimizi ferah tutmaya çalışalım...gitgide ağırlaştığımı hissediyorum...dün resmen yüyürken istemsiz ayaklarım ayrıldı..noluyor yauuu demişim

aynen canım biraz önce farkettim aramızda sadece 3 gün var ama sistemde bebeklerimiz arasında 80 gr var 3 günde 80 gr vayyyyyy

kalbimizi ferah tutmaya çalışalım...gitgide ağırlaştığımı hissediyorum...dün resmen yüyürken istemsiz ayaklarım ayrıldı..noluyor yauuu demişim
aynı bende de oldu bacaklarımı birleştiremiyorum ayaklarım sağa sola gidiyo şeklimizi değiştirdiler valla

Ben bela mı çekiyorum acaba biraz rahat olayım strese girmemeyi dedikçe neden bütün cins ler beni buluyor aranızda hukuksal bilgisi olan avukat olan vs ya da ben nereye yazayım bilgisi olan var mı ?
noldu hayırdır lucky

araba nasıl model bakacaksın ? biz casual cadillac derken birden kraft twist rlx'e döndük
kraft için arkadaşlarım kullanışlı değil filan demişlerdi hiç bakmadım o yüzden.. aslında aklımda prego 2082 innova çift yönlü bebek arabası vardı.. ama sitede
Joie Extoura Travel Sistem Bebek Arabası Ladybird bu modeli görünce gidip bakmak istedik. çünkü pregonun ki pusetli değil ve 500 küsür fiyatı vardı.. bebek arabası çok baktım aradığım bir kaç özellik var.. illa pusetli istemiyordum ama 400 e düşmüş daha uygun pregoya göre.. çok ağır değilse tekerlekleri çok büyük değilse kolay açılıp kapanabiliyorsa sırt bölümü yumuşak ve rahatsa tam yatıyorsa bu modeli alırım belki akşam.. bizim arabamız yok o yüzden travel sistem bakmıyordum ama fiyatı uygun geldi ... gidip görmek lazım.. çok model var insanın kafası karışıyor malesef..

saol cnm bende çok özledim hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…