oyy sevgi yumağı olduk bugün tüm topik bizde seni çooook seviyoruzsizi çooooooooooooook seviyorum
amin canım inşallahBu kadar düşünme canım canları sıkılıyor galiba ara sıra bize böyle oyunlar yapıolar maalesefrabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ama bizi sevgi ptırcıklarına benzetmişlerdi dünoyy sevgi yumağı olduk bugün tüm topik bizde seni çooook seviyoruz
inşallah sağlıkla bi tamamlasınlar gelişimlerinide oyle gelsinler bi doğuraydık hayırlısı ile
kalbimizi ferah tutmaya çalışalım...gitgide ağırlaştığımı hissediyorum...dün resmen yüyürken istemsiz ayaklarım ayrıldı..noluyor yauuu demişiminşallah sağlıkla bi tamamlasınlar gelişimlerinide oyle gelsinler bi doğuraydık hayırlısı ile
Sen yorulunca bebis de yorulur bana hep böyle diyorlar gönlünü ferah tut kuzum hadi inşallah hisset de bize de soyleSon bi kaç gündür yoruldum açıkcası konusuyorum da. Oğlum bize küsmüş mü neden pas vermiyor vs. Seviyorum okşuyorum. şimdi yemek yiip bi uzanıcam bi çikolata yicem insallah sert hareletlerini hissederim.
nasıl yani
çok heyecanlıbirsey kalmadı canım yarısını geçtik hayırlısıyla yakında burda yok benimkinin gazı var yok gece uyumuyo falan başlarız konuşmaya...
aaa öylemi görmemişim ben bunu...sınıra yakınmı görülüyor bu durumda senin suyun...çözüm ne peki...doktor ne diyorbenim suyum olması gerekenden biraz fazlaymış işte 72 mm çıktı internette 80 ile 100 mm arası amniyon sıvı fazlalığı olarak tanımlanıyor dedi. doktorumda sınıra yakın takibini yapıcaz dedi şeker yüklemesi için 24. haftayı beklemeden lütfen yaptır dedi
Katticim canım hoşgeldin.. Senin asla hatalı bir yorum yapmayacağını biliyoruz, o yüzden çok şaşırdık.. Bir dha bu tarz insanları muhattab bile almayalım, topiğimizin keyfini çıkaralım..SLM KIZLAR YOKLUĞUM BAYA ÜZMÜŞ SİZİ BUDA BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ KISA ZAMANDA SANAL ORTAMDA KENDİMİ DÜZGÜN İFADE EDEBİLMİŞİM DEMEK Kİ.. HAYATIN HER ALANINDA OLDUĞU GİBİ SANAL ORTAMDA DA ÇEKEMEYENLERİN OLMASI ÇOK NORMAL HERKES BİZİM GİBİ DEĞİL NE YAZIK Kİ AMA BU KADAR KALABALIĞIN İÇİNDE SADECE 3 TANE ARKADAŞA DERT OLMAM BNM DÜZGÜN BİR İNSAN OLDUĞUMUN KANITI ZATEN ONLARDA İNSANLARLA İLETİŞİM KURMAYI BECEREBİLSELER HALA ARAMIZDA OLURLARDI SİTEYİ TERK ETMEZLERDİ.. BU ARADA BEN HATALI BİR YORUM YAPTIĞIM İÇİN BAMLANMADIM ÜSTÜSTE ŞİKAYET ALDIĞIM İÇİN BAMLANDIM OKUYAN HERKES BİLİR BENİ KİMSENİN ŞAHSINA HAKARET BOYUTUNDA YAZMAM YAZMADIM DA.. GALİBA HERKES TARAFINDAN SEVİLMEK ALDIKLARINI PAYLAŞMAK HERKESİN DERDİNE YARDIM ETMEYE ÇALIŞMAK KISACASI İYİ İNSAN OLABİLMEK RAHATSIZ EDİYOR DİĞER KESİMİ.. BU ARADA 2008DEN BERİ ÜYEYİM İLK DEFA YASAKLANDIM BU DA BİR DENEYİM
kalbimizi ferah tutmaya çalışalım...gitgide ağırlaştığımı hissediyorum...dün resmen yüyürken istemsiz ayaklarım ayrıldı..noluyor yauuu demişim
aynı bende de oldu bacaklarımı birleştiremiyorum ayaklarım sağa sola gidiyo şeklimizi değiştirdiler vallakalbimizi ferah tutmaya çalışalım...gitgide ağırlaştığımı hissediyorum...dün resmen yüyürken istemsiz ayaklarım ayrıldı..noluyor yauuu demişim
noldu hayırdır luckyBen bela mı çekiyorum acababiraz rahat olayım strese girmemeyi dedikçe neden bütün cins ler beni buluyor aranızda hukuksal bilgisi olan avukat olan vs ya da ben nereye yazayım bilgisi olan var mı ?
kraft için arkadaşlarım kullanışlı değil filan demişlerdi hiç bakmadım o yüzden.. aslında aklımda prego 2082 innova çift yönlü bebek arabası vardı.. ama sitedearaba nasıl model bakacaksın ? biz casual cadillac derken birden kraft twist rlx'e döndük
keşke herkesin gönlü bizim ki kadar sevgi dolu olsa daha ne..ama bizi sevgi ptırcıklarına benzetmişlerdi dün....
saol cnm bende çok özledim hepinizi..Katticim canım hoşgeldin.. Senin asla hatalı bir yorum yapmayacağını biliyoruz, o yüzden çok şaşırdık.. Bir dha bu tarz insanları muhattab bile almayalım, topiğimizin keyfini çıkaralım..
24 sa bile olsa seni çook özledik iyi ki geldin
Şimdi kıpırdanıyo içerde. Ama sert tekme olmuyo. ay başka şeyler düşüneyim en iyisi kafaya taktıkça üzülüyorum. Bebeğime de yansıyor...Sen yorulunca bebis de yorulur bana hep böyle diyorlar gönlünü ferah tut kuzum hadi inşallah hisset de bize de soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?