ben geçen doktora gittiğimde ağırlığı 270 mi ne öyle bişey demişti..geldim takvime baktı 300 küsürlü bişey yazıyor...ay dedim benim bebek zayıf normale göre..sonra dikkat ettim hafta olarak takvim,sabitlemiş kiloyu..bi hafta boyunca aynı kilo gözüküyor...tahminim en fazla 30 gr falan vardır aramızdaaynen canım biraz önce farkettim aramızda sadece 3 gün var ama sistemde bebeklerimiz arasında 80 gr var 3 günde 80 gr vayyyyyy
kumaşı falan önemli diyolar çıkıp bakamadım da bu modele sen deneyimli bir annesin tavsiyelerin önemli benim için teşekkürler...kesinlikle süper cnm kaçırma fiyatta gayet makul hem ilerleyen zamanlarda baston tipi en kullanışlısı 2. bebeği olan anneler iyi bilir travel sistem sadece ilk aylarda işe yarıyor sonrasında baston tipi kullanılıyor o yüzden uıçuk rakamlar ödemeyin kızlar.. ben bunda joie marka baston aldım ebebekten çünkü kızımda travel aldım dünya para verdim 3-5 kez kullandım kış diye yaza girince ağır geldi arabası hafif bastonlardan aldım..
ne oldu cnm yaz bakalım konu ne belki bir yardımımız dokunur bnm avukatım var çok önemli bi konuysa arar sorarım..Ben bela mı çekiyorum acababiraz rahat olayım strese girmemeyi dedikçe neden bütün cins ler beni buluyor aranızda hukuksal bilgisi olan avukat olan vs ya da ben nereye yazayım bilgisi olan var mı ?
Dun bende asi oldum aksamina da dus aldim sorun olmadiKızlar bugün aşı oldum ama sormayı unuttum banyo olayını banyo yapabiliyor muyuz yoksa 3 gün bekleme süresi var mi
aaa öylemi görmemişim ben bunu...sınıra yakınmı görülüyor bu durumda senin suyun...çözüm ne peki...doktor ne diyor
2 yıl önce evlendik fotoğrafçı bize kazık attı albüm vs hicbirsey yapmadı üstelik 6 ay yapmak için bizi oyaladi. Önce mahkeme ye verecektim ama ugrasmadim Allah in dan bulsun dedim. Başka yere album yaptırdım onları da şikayet ettim. Inanin 1yıldır bizi rahat birakmiyorlar hafta 1 arayiyorlar eşim açmıyor. Bugün arayıp anneme kiziniza söyleyin yoksa hiç hoş şeyler olmaz vs diye laf etmişler annemde onlara tabi. Bir de mahkeme de gorusuruz demisnoldu hayırdır lucky
ama kıpırdıyormuş işte..neden boş yere telaş yapıyorsun kendine..tekme atası yoktur belki..Şimdi kıpırdanıyo içerde. Ama sert tekme olmuyo. ay başka şeyler düşüneyim en iyisi kafaya taktıkça üzülüyorum. Bebeğime de yansıyor...
ne yalan söyleyeyim cnm arabada kumaşa falan bakmadım çin malı olmasın yeter zaten altına ince bişi seriyoruz terletmesin diye.. ama uykuseti nevresim dersen orda tmm pamuklu yada organik olsun derim.. ama bence çok pahalı bişeye gerek yok birde her bebek sevmiyor arabayı bnm kız toplasan 15-20 kez bindi ayaklanınca hep yürümek istiyordu binmiyorsu 4-8 ay arasıda kışa geldi kanguru kullandım hep sıcak oluyor diye..kumaşı falan önemli diyolar çıkıp bakamadım da bu modele sen deneyimli bir annesin tavsiyelerin önemli benim için teşekkürler...
ben geçen doktora gittiğimde ağırlığı 270 mi ne öyle bişey demişti..geldim takvime baktı 300 küsürlü bişey yazıyor...ay dedim benim bebek zayıf normale göre..sonra dikkat ettim hafta olarak takvim,sabitlemiş kiloyu..bi hafta boyunca aynı kilo gözüküyor...tahminim en fazla 30 gr falan vardır aramızda
Bazen tekme değil de omuz yada kollariyla vururlarmis belki de seninki içerde kol kaslarını gelistiriyordur :) üzülmek yok bak yine ufak da olsa tepki geliyor biraz rahatla duşa falan gir karnına krem sur ve masaj yap ikinize de iyi gelirŞimdi kıpırdanıyo içerde. Ama sert tekme olmuyo. ay başka şeyler düşüneyim en iyisi kafaya taktıkça üzülüyorum. Bebeğime de yansıyor...
bakalım ilk kim doğurcak .. ben kendime yüs puan veriyorumçok heyecanlı
Herseyin bir ilki vardir cnmSLM KIZLAR YOKLUĞUM BAYA ÜZMÜŞ SİZİ BUDA BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ KISA ZAMANDA SANAL ORTAMDA KENDİMİ DÜZGÜN İFADE EDEBİLMİŞİM DEMEK Kİ.. HAYATIN HER ALANINDA OLDUĞU GİBİ SANAL ORTAMDA DA ÇEKEMEYENLERİN OLMASI ÇOK NORMAL HERKES BİZİM GİBİ DEĞİL NE YAZIK Kİ AMA BU KADAR KALABALIĞIN İÇİNDE SADECE 3 TANE ARKADAŞA DERT OLMAM BNM DÜZGÜN BİR İNSAN OLDUĞUMUN KANITI ZATEN ONLARDA İNSANLARLA İLETİŞİM KURMAYI BECEREBİLSELER HALA ARAMIZDA OLURLARDI SİTEYİ TERK ETMEZLERDİ.. BU ARADA BEN HATALI BİR YORUM YAPTIĞIM İÇİN BAMLANMADIM ÜSTÜSTE ŞİKAYET ALDIĞIM İÇİN BAMLANDIM OKUYAN HERKES BİLİR BENİ KİMSENİN ŞAHSINA HAKARET BOYUTUNDA YAZMAM YAZMADIM DA.. GALİBA HERKES TARAFINDAN SEVİLMEK ALDIKLARINI PAYLAŞMAK HERKESİN DERDİNE YARDIM ETMEYE ÇALIŞMAK KISACASI İYİ İNSAN OLABİLMEK RAHATSIZ EDİYOR DİĞER KESİMİ.. BU ARADA 2008DEN BERİ ÜYEYİM İLK DEFA YASAKLANDIM BU DA BİR DENEYİM
cnm onlara ihtar çekmen en doğrusu mahkemeye verseler bile ihtar çekmiştim geç teslim ettiler yada etmediler gibi bir savunman olur.. tüketici haklarını ara onlar seni yönlendirir ne yapman gerektiğini söylerler ona göre bir yol izlersin..2 yıl önce evlendik fotoğrafçı bize kazık attı albüm vs hicbirsey yapmadı üstelik 6 ay yapmak için bizi oyaladi. Önce mahkeme ye verecektim ama ugrasmadim Allah in dan bulsun dedim. Başka yere album yaptırdım onları da şikayet ettim. Inanin 1yıldır bizi rahat birakmiyorlar hafta 1 arayiyorlar eşim açmıyor. Bugün arayıp anneme kiziniza söyleyin yoksa hiç hoş şeyler olmaz vs diye laf etmişler annemde onlara tabi. Bir de mahkeme de gorusuruz demisTekrar şikayet ettim ama sanırım bir avukat a gidip dava açsam ya da tüketici haklarına mi gitsem bilemedim
canım benim bende de belli başlı sıkıntılar var...3 haftaya kadar inş güzel şeyler duyarsın doktorundan...üzme bak doktorunda kapanır öenmli değil diyor..gerçi hepimiz bişey duysak doktordan üzülüyoruz ama cidden sonunda doktorun dediği çıkıyor...evet canım her ölçümü yaparken iyi güzel iyi iyi diye sıralarken birden takip gerekli dediler gözüme yaş doluverdibirde beni asıl üzen bebişimin başında boşluk olması gerekenden 1 tık üstte çıktı onuda takip edicek 3 hafta sonra çağırdı dua et canım umarım o boşluk kapanır. rahatlatıcı konuştu doktor bu açık kapanır önemli değil dedi ama işte insan üzülüyor. su içinde şeker yüklememi yaptırıcam eğer şeker çıkarsa diyete başlicam sanırım. kesin birşeyleri 3 hafta sonraki kontrolde söylicektir diye düşünüyorum.
aynen öyle cnm öğrenmenin yaşı yokHerseyin bir ilki vardir cnm
Bak bunu benm en yakınım yaşadı... engelli dediler kafası gelişmiyo dediler. Alalım dediler. Rabbine sığındı.şimdi minicik sapasağlam bebeği var. Allah bağışlasın. Herşey bi sınav. Belki ben yaşça hepinizden küçüğüm belki haddim değil ama inan ki o minik sana Allahım bür lütfu. Ben inanıyorum ki sapasağlam alacaksın yavrunu kucağına. Onunla hergün konuş. Hergün sev... yazdıkların ne kadar güzel bak... engelli olsa ne olur. Annelik sadece sağlam cocuğa bakmakla onu doğurmakla mı oluyor. Rabbim temiz kalp vermiş sana. Dilerim yavrun da senin gibi pırıl pırıldır... Dualarım seninle. Herkesle....Günaydın hamileler;
Kendime çektirdiğim eziyetin sonunda yeter dedim kendime. Bu ne arkadaş !! Ağla , üzül yalvar nedir yani. Engelli bir çocuğum olsa ne olur ne çıkar. Yine sevmeyecek miyim onu ben ! Bebeğini aldır diyen , o kadar çok insan var ki başta kendi babam !! Aldırmıyorum , belki sağlıklı olacak çocuğum , herşeyi temiz kızımın ne var kafası küçükse. Zeka geriliği olsa ne olur olsun. Ben yine koklarım onu , severim doya doya öperim sarılırım anneyim ben .. Down sendromlu bir çocuğun annesinin yazdığı cümle " Dünyanın en şanslı annesi benim ". Bende şanslıyım. Şuana kadar sana iyi bir anne olamadım kızım . Stresten aldığım kilolarımın hepsini verdim . Sürekli ağladım , düşündüm geceleri uykumdan uyandım. Babana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama allahıma hamd olsun. Sağlıklısın sen hiçbir sıkıntın yok , olsa da kabullendim seni. Yeter artık ağlamayacağım . Ben çok güçlü bir anne olacağım. Salı çapa heyete gireceğim onlarda genetik diyecek eminim.
Seni çoooooook seviyorum minik prensesim .....
Hoşgeldin kattina haksız bir ceza oldu çok üzüldüm okurken de. Neyse o konuya girip kimsenin canını sıkmak istemiyorum. Mesajı gördüm sanırım çok önemli değil ama çok sıkıldım artık bu durumdanne oldu cnm yaz bakalım konu ne belki bir yardımımız dokunur bnm avukatım var çok önemli bi konuysa arar sorarım..
yaaaa geçen metrobüste baktım başım dönüyo gidiciyim kadından rica ettim kalkın başım dönüyor hamileyim dedim , kadın inanamadı. hamile kaldığımda 52 idim dün tartıldım 55 im. ve göbek yokk hala lastikli pantolonumu giyiyorum öyle diyimbelki de canım ben en son kaç gramdı hatırlamıyorum heycandan hafızam siliniyor sanki perşembe ayrıntılım var artık orda yazılı olarak elime verecince unutmam herhalde ama benim karnım son bir haftadır sanki 2 katına cıktı eşim diyo sabahtan aksama büyür oldunuz diye
canım benim bende de belli başlı sıkıntılar var...3 haftaya kadar inş güzel şeyler duyarsın doktorundan...üzme bak doktorunda kapanır öenmli değil diyor..gerçi hepimiz bişey duysak doktordan üzülüyoruz ama cidden sonunda doktorun dediği çıkıyor...
Hepsini yaptım canım :) napim ya yavrum tembel bu aralar. Üzülmek yokk... :)Bazen tekme değil de omuz yada kollariyla vururlarmis belki de seninki içerde kol kaslarını gelistiriyordur :) üzülmek yok bak yine ufak da olsa tepki geliyor biraz rahatla duşa falan gir karnına krem sur ve masaj yap ikinize de iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?