2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynen benimde baya bi ağırlık hissediyorum...çekemiyorum kendimi.nasipse ben yarın gidecem doktora bakalım kaç gr oldu..bende net bişey hatırlamıyorum..eşime soruyorum boyuna kaç demişti kaç gr...oda sinirleniyor ultrason kağıdına bak diyor orda yazıyor..düşün orda yazdığınıda unutuyorum

yaa banada aksi gibi doğum yakın mı diyen oldu ama hep o bol tuniğim yüzünden. çok moralim bozuluyor öyle dediklerinde aşırıda büyük değil yani karnım. kendimde yapılıyım zaten. demek iç karnım dar yani napayım .

banada dün ilk defa yer verdiler artık inandı insanlar hamile olduğuma ama benim karnım top gibi cıktı benden önde gidiyor artıkk

erkek bebek unutkanlık yaparmış bir yerde okumuştum :)

en fit sen kalcan anlat anlat sen anlattıkça kendi çapımın farkına varıyorum belmacım

Bir kere bir avukat arkadasa arattik çünkü benim gelinlikli fotografimi facebook a profil resmi yapmışlar kapak fotoları falan olmuşuz. uyardilar ama fotolar kalkmadi sonra arkadaş böyle olursa mahkemeye basvuracagimizi falan söyledi fotolar kalktı ama ha bire şikayeti kaldırın dan bıktım. O arkadaşla da gorusmuyoruz artık ondan sıkıntıya girdim. tüketici haklarını arasin eşim yarın artık bakalım

canım bende öle diyorum azıcık kaçırsam hemen göbiş çıkardı bende demek diyorum iç karnım yokmuş bundan sonra göbişi sorun etmeyecem ha bebek ha yemek napim tutamıyom içerde

inşallah canım üzüldüm ama böyle geldi geçti dua etmekten başka çaremiz yok. zaten gözümüz gibi bakıyoruz dikkat ediyoruz. her zaman söylediğim gibi Allah'a emanetiz.
aynen canım..her hafta yasin topluyoruz..hatim yapılıyor grup adına ki inanıyorum herkes bireysel olarakta birbirine dua ediyor..Rabbim boş çevirmez inş..Hepimiz Ona emanetiz

Ben 1 litrelik suya bir cubuk tarcin atiyorum tavsiye ederim kizlar bende yukleme yaptirdim bu gun sonuclari almaya gidicez kocam hazretleri beni gotururse bakalim
evet sütün içine atmak güzel fikir :) birde yoğurt içine elma doğrayıp tarçın ilave edince de güzel oluyor diyenler var :)

güle güle kullan cnm azıcık pahalı almışsın belki kumaşı farklıdır daha kalitelidir.
çok rahat oluyor ilk zamanlar biz nereye ana kucağını oraya iyi günlerde kullanın inş. kızınla

Sağ ol canım ya buldugum en ucuz ürün 80 di o da kiriliverecek gibi geldi bana.

Ben 1 litrelik suya bir cubuk tarcin atiyorum tavsiye ederim kizlar bende yukleme yaptirdim bu gun sonuclari almaya gidicez kocam hazretleri beni gotururse bakalim
evet sütün içine atmak güzel fikir :) birde yoğurt içine elma doğrayıp tarçın ilave edince de güzel oluyor diyenler var :)

belma bende aynı 52 ile hamile kaldım 53 kiloyum suanda daha kıyafetlerim oluyo bi abla bugun diyoki hamilemisin dedim evet ayy başlar zor olur dedim başımı kaldı sonu yaklaştı

benimkide birden büyüdü..personel işlerine bakan arkadaş geldi aman dikkat et doğum öncesi izni karıştırma diyo..he dicektim yarın doğuruyorum ya....geçirdim sanmış

kızlar , canlar gögüs pompası için araştırma yapan veya kullanan öneren memnun kalan var mı.hangi marka iyi

canım ben geçen ay da onun araştırmasına vermiştim kendimi :) avent aldım ben elektronik olanindan. 2 arkadaşım var çok memnun kalmış ikisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…