- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
Bu zamana kadar alıştım ya şimdi de bekliyorum. Ah ahhh bende var tuhaflık sanırım. Bebeğimde değil.. :)ama kıpırdıyormuş işte..neden boş yere telaş yapıyorsun kendine..tekme atası yoktur belki..
aynen benimde baya bi ağırlık hissediyorum...çekemiyorum kendimibelki de canım ben en son kaç gramdı hatırlamıyorum heycandan hafızam siliniyor sanki perşembe ayrıntılım var artık orda yazılı olarak elime verecince unutmam herhalde ama benim karnım son bir haftadır sanki 2 katına cıktı eşim diyo sabahtan aksama büyür oldunuz diye
yaaaa geçen metrobüste baktım başım dönüyo gidiciyim kadından rica ettim kalkın başım dönüyor hamileyim dedim , kadın inanamadı. hamile kaldığımda 52 idim dün tartıldım 55 im. ve göbek yokk hala lastikli pantolonumu giyiyorum öyle diyim
yaaaa geçen metrobüste baktım başım dönüyo gidiciyim kadından rica ettim kalkın başım dönüyor hamileyim dedim , kadın inanamadı. hamile kaldığımda 52 idim dün tartıldım 55 im. ve göbek yokk hala lastikli pantolonumu giyiyorum öyle diyim[/QUO
aynen benimde baya bi ağırlık hissediyorum...çekemiyorum kendimi.nasipse ben yarın gidecem doktora bakalım kaç gr oldu..bende net bişey hatırlamıyorum..eşime soruyorum boyuna kaç demişti kaç gr...oda sinirleniyor ultrason kağıdına bak diyor orda yazıyor..düşün orda yazdığınıda unutuyorum
en fit sen kalcan anlat anlat sen anlattıkça kendi çapımın farkına varıyorum belmacımyaaaa geçen metrobüste baktım başım dönüyo gidiciyim kadından rica ettim kalkın başım dönüyor hamileyim dedim , kadın inanamadı. hamile kaldığımda 52 idim dün tartıldım 55 im. ve göbek yokk hala lastikli pantolonumu giyiyorum öyle diyim
Cnm bende boyle bisey aldim ben seviyorum kullanimi rahathttp://www.akakce.com/bebek-arabasi/en-ucuz-baby2go-8832-light-travel-sistem-fiyati,1964934.html
Kızlar bu araba nasıl siz ce fiyatı çok uygun ama kullanan, yakından gören var mı?
Bir kere bir avukat arkadasa arattik çünkü benim gelinlikli fotografimi facebook a profil resmi yapmışlar kapak fotoları falan olmuşuz. uyardilar ama fotolar kalkmadi sonra arkadaş böyle olursa mahkemeye basvuracagimizi falan söyledi fotolar kalktı ama ha bire şikayeti kaldırın dan bıktım. O arkadaşla da gorusmuyoruz artık ondan sıkıntıya girdim. tüketici haklarını arasin eşim yarın artık bakalımcnm onlara ihtar çekmen en doğrusu mahkemeye verseler bile ihtar çekmiştim geç teslim ettiler yada etmediler gibi bir savunman olur.. tüketici haklarını ara onlar seni yönlendirir ne yapman gerektiğini söylerler ona göre bir yol izlersin..
kesinlikle doğru kim demişse doğru demiş bende çok unutkan oldumerkek bebek unutkanlık yaparmış bir yerde okumuştum :)
yaa banada aksi gibi doğum yakın mı diyen olduama hep o bol tuniğim yüzünden. çok moralim bozuluyor öyle dediklerinde aşırıda büyük değil yani karnım. kendimde yapılıyım zaten. demek iç karnım dar yani napayım .
aynen canım..her hafta yasin topluyoruz..hatim yapılıyor grup adına ki inanıyorum herkes bireysel olarakta birbirine dua ediyor..Rabbim boş çevirmez inş..Hepimiz Ona emanetizinşallah canım üzüldüm ama böyle geldi geçti dua etmekten başka çaremiz yok. zaten gözümüz gibi bakıyoruz dikkat ediyoruz. her zaman söylediğim gibi Allah'a emanetiz.
evet sütün içine atmak güzel fikir :) birde yoğurt içine elma doğrayıp tarçın ilave edince de güzel oluyor diyenler var :)
güle güle kullan cnm azıcık pahalı almışsın belki kumaşı farklıdır daha kalitelidir.
çok rahat oluyor ilk zamanlar biz nereye ana kucağını oraya iyi günlerde kullanın inş. kızınla
evet sütün içine atmak güzel fikir :) birde yoğurt içine elma doğrayıp tarçın ilave edince de güzel oluyor diyenler var :)
ama bak sen tedirgin olursan oda tedirgin olur...rahatlat kendini..hissetirmişte kendini...pozisyon değiştirmiştir belki ondan sert gelmiyordurBu zamana kadar alıştım ya şimdi de bekliyorum. Ah ahhh bende var tuhaflık sanırım. Bebeğimde değil.. :)
canım başın susuzluktanda ağrıyor olabilir bnce 3,4bardak su iç çecer
Cnm hangi sitede nekadar yazarmızın belki yazmışsınızdır ama göremedim
belma bende aynı 52 ile hamile kaldım 53 kiloyum suanda daha kıyafetlerim oluyo bi abla bugun diyoki hamilemisin dedim evet ayy başlar zor olur dedim başımı kaldı sonu yaklaştıyaaaa geçen metrobüste baktım başım dönüyo gidiciyim kadından rica ettim kalkın başım dönüyor hamileyim dedim , kadın inanamadı. hamile kaldığımda 52 idim dün tartıldım 55 im. ve göbek yokk hala lastikli pantolonumu giyiyorum öyle diyim
beni sabitle her haftaya bir tane cnm bu haftakini okudum okuyamazsam haber veririm zaten..aynen canım..her hafta yasin topluyoruz..hatim yapılıyor grup adına ki inanıyorum herkes bireysel olarakta birbirine dua ediyor..Rabbim boş çevirmez inş..Hepimiz Ona emanetiz
benimkide birden büyüdü..personel işlerine bakan arkadaş geldi aman dikkat et doğum öncesi izni karıştırma diyo..he dicektim yarın doğuruyorum ya....geçirdim sanmışyaa banada aksi gibi doğum yakın mı diyen olduama hep o bol tuniğim yüzünden. çok moralim bozuluyor öyle dediklerinde aşırıda büyük değil yani karnım. kendimde yapılıyım zaten. demek iç karnım dar yani napayım .
kızlar , canlar gögüs pompası için araştırma yapan veya kullanan öneren memnun kalan var mı.hangi marka iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?