tmm canım..ben sen belma sabit..rbeni sabitle her haftaya bir tane cnm bu haftakini okudum okuyamazsam haber veririm zaten..
benide sabitleyebilirsin her hafta okuyorumtmm canım..ben sen belma sabit..r
tmm isimlerinizin yanına * koyuyorum sabit olanlar belli olsunbenide sabitleyebilirsin her hafta okuyorum
bak ondan dönmemiş çocukk fazla enerji patlaması yaşamış tosun
canım ben geçen ay da onun araştırmasına vermiştim kendimi :) avent aldım ben elektronik olanindan. 2 arkadaşım var çok memnun kalmış ikisi de
ben de alayım bunu, uygun bişiy istiyorum...Cnm bende boyle bisey aldim ben seviyorum kullanimi rahat
wuuuuuuuuuuu tek değilmişim sevindim. Muhtemelen 27 den sonra başlarız almaya yabelma bende aynı 52 ile hamile kaldım 53 kiloyum suanda daha kıyafetlerim oluyo bi abla bugun diyoki hamilemisin dedim evet ayy başlar zor olur dedim başımı kaldı sonu yaklaştı
biz hiç kaçırırmıyız deseydin dört gözle bekliyoruz.. bu arada ben 3 haziranda sonbenimkide birden büyüdü..personel işlerine bakan arkadaş geldi aman dikkat et doğum öncesi izni karıştırma diyo..he dicektim yarın doğuruyorum ya....geçirdim sanmış
Sabitiztmm canım..ben sen belma sabit..r
biraz alalım ben kılolu halimi merak ediyorumwuuuuuuuuuuu tek değilmişim sevindim. Muhtemelen 27 den sonra başlarız almaya yacidden kimse inanmıyor yani
oyy senin bitiyor ne güzel...bende heyet alıcam haziran 15'den sonra alabilirsem . temmuz sonu başlıyor doğum iznimbiz hiç kaçırırmıyız deseydin dört gözle bekliyoruz.. bu arada ben 3 haziranda sonizin süreme kadar olan maaşımıda alıp gidiyorum 3 haziran çarşamba bnm bayramım
biz hiç kaçırırmıyız deseydin dört gözle bekliyoruz.. bu arada ben 3 haziranda sonizin süreme kadar olan maaşımıda alıp gidiyorum 3 haziran çarşamba bnm bayramım
erken çıkıyorsun sen katti ne güzelbiz hiç kaçırırmıyız deseydin dört gözle bekliyoruz.. bu arada ben 3 haziranda sonizin süreme kadar olan maaşımıda alıp gidiyorum 3 haziran çarşamba bnm bayramım
Hoşgeldin arkadasimSLM KIZLAR YOKLUĞUM BAYA ÜZMÜŞ SİZİ BUDA BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ KISA ZAMANDA SANAL ORTAMDA KENDİMİ DÜZGÜN İFADE EDEBİLMİŞİM DEMEK Kİ.. HAYATIN HER ALANINDA OLDUĞU GİBİ SANAL ORTAMDA DA ÇEKEMEYENLERİN OLMASI ÇOK NORMAL HERKES BİZİM GİBİ DEĞİL NE YAZIK Kİ AMA BU KADAR KALABALIĞIN İÇİNDE SADECE 3 TANE ARKADAŞA DERT OLMAM BNM DÜZGÜN BİR İNSAN OLDUĞUMUN KANITI ZATEN ONLARDA İNSANLARLA İLETİŞİM KURMAYI BECEREBİLSELER HALA ARAMIZDA OLURLARDI SİTEYİ TERK ETMEZLERDİ.. BU ARADA BEN HATALI BİR YORUM YAPTIĞIM İÇİN BAMLANMADIM ÜSTÜSTE ŞİKAYET ALDIĞIM İÇİN BAMLANDIM OKUYAN HERKES BİLİR BENİ KİMSENİN ŞAHSINA HAKARET BOYUTUNDA YAZMAM YAZMADIM DA.. GALİBA HERKES TARAFINDAN SEVİLMEK ALDIKLARINI PAYLAŞMAK HERKESİN DERDİNE YARDIM ETMEYE ÇALIŞMAK KISACASI İYİ İNSAN OLABİLMEK RAHATSIZ EDİYOR DİĞER KESİMİ.. BU ARADA 2008DEN BERİ ÜYEYİM İLK DEFA YASAKLANDIM BU DA BİR DENEYİM
Ben de sanırım ondan alacağım yada amedanin ikili istemiyorum canım baktım hastane tipi çok büyük ben ikinci dönem ücretsiz izin almayi düşünüyorum haziran kadar bu yüzden ikili çok lazım olmaz diye dusunuyorumcanım nette takip edelim dediğin gibi vakit var indirime girince haber ederiz birbirimize, ben medella almayı düşünüyorum catdog arkadaşımız da önermiş.
3 haziran mı cok az kalmış senin katii ohhhh ne güzell
erken çıkıyorsun sen katti ne güzel
bugün yapma yarın yapabilirsin cnm bnm hemşirem sadece vurulduğum gün yapma dedi..Kızlar acil cevap gormediniz sanırım tetanos asisi sonrası banyo için bişey soylendi mi size bi de e bebekte fırsat kısmındaki yeni doğan seti cam mi benim için çok önemli sepete attım bekliyorum
bana banyo yapma demişlerdi sadece ilk gün içinKızlar acil cevap gormediniz sanırım tetanos asisi sonrası banyo için bişey soylendi mi size bi de e bebekte fırsat kısmındaki yeni doğan seti cam mi benim için çok önemli sepete attım bekliyorum
alabilcen mi heyet zormuş almak öyle diyolar ama bi araştır bakalım..oyy senin bitiyor ne güzel...bende heyet alıcam haziran 15'den sonra alabilirsem . temmuz sonu başlıyor doğum iznim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?