2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ben geçen ay da onun araştırmasına vermiştim kendimi :) avent aldım ben elektronik olanindan. 2 arkadaşım var çok memnun kalmış ikisi de

bende avent düşünüyorum. ne kadara aldınız ?

benimkide birden büyüdü..personel işlerine bakan arkadaş geldi aman dikkat et doğum öncesi izni karıştırma diyo..he dicektim yarın doğuruyorum ya....geçirdim sanmış
biz hiç kaçırırmıyız deseydin dört gözle bekliyoruz.. bu arada ben 3 haziranda son izin süreme kadar olan maaşımıda alıp gidiyorum 3 haziran çarşamba bnm bayramım

biz hiç kaçırırmıyız deseydin dört gözle bekliyoruz.. bu arada ben 3 haziranda son izin süreme kadar olan maaşımıda alıp gidiyorum 3 haziran çarşamba bnm bayramım
oyy senin bitiyor ne güzel...bende heyet alıcam haziran 15'den sonra alabilirsem . temmuz sonu başlıyor doğum iznim

Hoşgeldin arkadasim
canım nette takip edelim dediğin gibi vakit var indirime girince haber ederiz birbirimize, ben medella almayı düşünüyorum catdog arkadaşımız da önermiş.
Ben de sanırım ondan alacağım yada amedanin ikili istemiyorum canım baktım hastane tipi çok büyük ben ikinci dönem ücretsiz izin almayi düşünüyorum haziran kadar bu yüzden ikili çok lazım olmaz diye dusunuyorum

Kızlar acil cevap gormediniz sanırım tetanos asisi sonrası banyo için bişey soylendi mi size bi de e bebekte fırsat kısmındaki yeni doğan seti cam mi benim için çok önemli sepete attım bekliyorum

3 haziran mı cok az kalmış senin katii ohhhh ne güzell

erken çıkıyorsun sen katti ne güzel

kızlar patronla kapıştık biz terbiyesizlik yaptı bende bildiğin tehtit ettim sgkya şikayet eder hakkımı yasal ararım diye uzlaşmaya vardık 1,5 ay önce çıkıyorum ama tam paramı ödüyor ve sgk devam ettirecek doğum paramı aldıktan sonra çıkışımı verecek ki işsizlik maaşı alayım.. diğer türlü daha fazla zarar edecekti kabul etti mahkemeye gitmeyeyim diye..

Kızlar acil cevap gormediniz sanırım tetanos asisi sonrası banyo için bişey soylendi mi size bi de e bebekte fırsat kısmındaki yeni doğan seti cam mi benim için çok önemli sepete attım bekliyorum
bugün yapma yarın yapabilirsin cnm bnm hemşirem sadece vurulduğum gün yapma dedi..

bana banyo yapma demişlerdi sadece ilk gün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…