Canım ben dün aşı oldum 24 saat su değmesin dedi bana hemşireKızlar acil cevap gormediniz sanırım tetanos asisi sonrası banyo için bişey soylendi mi size bi de e bebekte fırsat kısmındaki yeni doğan seti cam mi benim için çok önemli sepete attım bekliyorum
bikaç yerle görüştüm bakalım.normal rapor hakkımda var 20 gün kadar eşimin arkadaşının eşi doktor ondan sadece 5 gün alabilirim kadınla çok samimiyetim yok.ama heyet için görüştüğüm kişiler olumlu gibi bakalım inş son dakika sıkıntı çıkarmazlar..alabilcen mi heyet zormuş almak öyle diyolar ama bi araştır bakalım..
eşimin eşi doktor
yanii ben....doktorummeşimin eşi dr ne demek misk yerlere yattım valla hadi hayılısı olsun kumandan alırsın raporunu
ilahi yeminle kırıldım takır takır gülüyorum ekran başında göbeğim hop hop sallanıyoryanii ben....doktorummçaktırmamıştım size
esasen cerrahım...beyin cerrahıı..itinayla beyin onarılırilahi yeminle kırıldım takır takır gülüyorum ekran başında göbeğim hop hop sallanıyor
buna ihtiyacı olan çokta dile getiren yokesasen cerrahım...beyin cerrahıı..itinayla beyin onarılır
teşekkür ederim cnm bazen 3 gün şu değmesin diyorlar ya onun için sordumDun bende asi oldum aksamina da dus aldim sorun olmadi
Sağol canım diğer konu için bi bilgin var mı e bebek teki yeni doğan seti ile ilgilibugün yapma yarın yapabilirsin cnm bnm hemşirem sadece vurulduğum gün yapma dedi..
Sağol cnm bu arada heyet işi gayet kolay ben subattan beri heyetliyim He benim durum kritik zaten mecbur veriyorlar ama ozeller daha rahat veriyor konuş istersenbana banyo yapma demişlerdi sadece ilk gün için
çıkmaz çıkmaz merak etme iki günde çıkıyor rapor ama bilğin olsunbikaç yerle görüştüm bakalım.normal rapor hakkımda var 20 gün kadar eşimin arkadaşının eşi doktor ondan sadece 5 gün alabilirim kadınla çok samimiyetim yok.ama heyet için görüştüğüm kişiler olumlu gibi bakalım inş son dakika sıkıntı çıkarmazlar..
kızlar ebebek e baktım gerçekten indirim güzel... biberon almayı düşünüyorum ama bir türlü anlayamadım..
Philips Avent SCD290/01 Natural Yenidoğan Biberon Seti
Philips Avent SCF693/27 Natural PP Biberon 260 ml 2'li
aradaki fark ne birinde yenidoğan yazıyor ya biberon emzikleri mi farklı oluyor.. birde bunlar cam dimi? ona göre alıcam da.. hangisini alayım bilemedim.. yenidoğan sette 4 biberon var hepsinin emziği yenidoğana uygunsa +3 aylık olunca hepsine yeni emzik mi alıcaz?? oyyhhh beynim error veriyor
ya bilemedim ben önce... bu işler parayla dönüyormuş...yeni çözdüm olayı..yoksa başlarda çok zorlanmıştım.ilki düşük olunca kolay alırım sanıyordum ama adamlar umursamadı beni..yani aynı dilde konuşmamışız bilemedimteşekkür ederim cnm bazen 3 gün şu değmesin diyorlar ya onun için sordum
Sağol canım diğer konu için bi bilgin var mı e bebek teki yeni doğan seti ile ilgili
Sağol cnm bu arada heyet işi gayet kolay ben subattan beri heyetliyim He benim durum kritik zaten mecbur veriyorlar ama ozeller daha rahat veriyor konuş istersen
çıkmaz çıkmaz merak etme iki günde çıkıyor rapor ama bilğin olsun
bende çıkıyordum zaten yarım saate bi ameliyatım var ona yetişmem lazımbuna ihtiyacı olan çokta dile getiren yokayyy çok güldüm ben ara veriyorum biraz gözümden yaş geldi
benimde temmuz sonu iznim ama ağustos sonuna kadar çalışayım istiyorum aktarabilmek için gücüm olursa inş.oyy senin bitiyor ne güzel...bende heyet alıcam haziran 15'den sonra alabilirsem . temmuz sonu başlıyor doğum iznim
benim normal doğum 21 eylül gibi...ona göre temmuz sonu...ama sezeryan olacak 5 eylül gibi..ayarlama yapıyorum rapor falan denk getirmeyebenimde temmuz sonu iznim ama ağustos sonuna kadar çalışayım istiyorum aktarabilmek için gücüm olursa inş.
cnm düşük olmasının sebebini neydi yani yineleyecej bişey miydi mesela ben çift rahimim 19 haftalik kaybim var 7 senelik doktorum benim bu yüzden parasız falan araştırma hastanesinden verdiler hatta bugün de aldım dönem sonuna kadar 45 günlük ozelledde para dönebilir dogrudurya bilemedim ben önce... bu işler parayla dönüyormuş...yeni çözdüm olayı..yoksa başlarda çok zorlanmıştım.ilki düşük olunca kolay alırım sanıyordum ama adamlar umursamadı beni..yani aynı dilde konuşmamışız bilemedim
meyvelerde çok sıkıntı görmüyorum nedense de ama salatalar beni de düşündürüyor..şuan için bizim bi planımız yok daha ama..tatile gidecek olan var mı bu sene, ben seçimden sonra gideceğim ama yemek konusu beni biraz geriyor. dışarda salata-meyve yemiyordum ama bir hafta yemeden olmaz bu konuda pratik fikri olan var mı? n'pacağız bu meyve sebze işini?
bir genimde pıhtılaşma çıktı bende .iğne yapılıyorum her gün...kendi gittiğim doktor prof.o aracı olur belki dedim.iyisin iyisin dedi çok istiyorsan göndereyim 10 gün versinler dedi.gitmedim..diğer özel hastane deki doktorum çok istiyorsan yatış yapayım dedi bi günlük...bikaç doktor yine aynı şekilde böyle oldu..bende normal raporla geçiştirdim ilk ayları...şimdi bi kaç doktrla görüştüm verecekler bakalımCanim
cnm düşük olmasının sebebini neydi yani yineleyecej bişey miydi mesela ben çift rahimim 19 haftalik kaybim var 7 senelik doktorum benim bu yüzden parasız falan araştırma hastanesinden verdiler hatta bugün de aldım dönem sonuna kadar 45 günlük ozelledde para dönebilir dogrudur
saol cnm hoşbuldum
ben 16. haftaya kadar bildiğim yerlerde yedim sonra bir arkadaşım bi korkuttu gittim test yaptırdım, bağışıklığım yokmuş. şimdi çileği bile sirkede bekletiyorum ama sıkıldım açıkçası...meyvelerde çok sıkıntı görmüyorum nedense de ama salatalar beni de düşündürüyor..şuan için bizim bi planımız yok daha ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?