2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Anladım cnm sanırım calismanda sakinca görmemiş ler pıhtılaşma olunca sorun benim ayakta kalmamam gerekiyor hatta uzun süre oturmamam bile bu yüzden yani veriyorlar özelde yatış yapalım demişler zaten yatış sonrası heyet yazmaları daha kolay oluyor ama yatisin parasını alıyorlar tabiiii

Arkadaşlar merhaba kaç gündür giremiyorum yigenimin doğumgünü vardı iki gündür hazırlık falan yaptık biraz fazla ayakta kaldım sanırım ayaklarım şiş iki gündür yanıyorda yastık koyuyorum ayağımın altına ne yapsam hafifler acaba dr.arasammi bilemedim ne ii gelirki

sanırım evet.özeldeki doktorda yatış yapıcam diyor ama yapacağı şey bi serum bikaç saat sonrada çıkaracakmış...ama normal yatış parası alacaktı...tabi ben bilemedim..zaten heyet verenlerin aldıkları para günlük yatış parasına yakın bi miktarmış..adam direk para dememiş bana bikaç saatlik yatış demiş ben anlamamışım işteayy karışıkmı anlattım ne

bir sıcak bir soğuk su tutmak dolaşımı hızlandırdığı için iyi geliyor. bir de ben ayağımın altına yastık koyuyorum iki-üç tane uzanırken o da iyi gelir. Ayrıca mantığı var mı bilmiyorum ama bana yoğurt çok iyi geliyor...

Hiç zorun değil kesinlikle anladım ne demek istedıgini eğer çok calisamayacaj gibi isen durumun da musaitse parasına bakma derim

Biz tatile gideceğiz ama otel değil villa kiraladik havuzu var denizde yakın yemeğin vs kendine ait bizde temmuzda inşallah

Set olarak mı cam aldın yoksa tek tek mi bi de sterilizatörü gerekli görüyor musun çok mu sordum
cnm steril etmek için artı bir alete ihtiyaç yok abartmayalım dimi ama zaten kaynar suda beklet 100 derecede mikrop falan kalmaz o yüzden gerek yok bence şahsen ne kızıma aldım ne buna almayı düşünmüyorum.. tkm almadım ama aynı desenden aldım tkm olsun diye bir büyük bir küçük aldım biberon birkaçta yedek emziğinden aldım.. kızımı 14 ay emzirdim ben ama hiç sağmadım hep direk olay yerinden emdi bunda da kısmetse öyle düşünüyorum sağmayı düşünmüyorum.. 6 aydan sonra meyve sularına ek gıdalara başlayınca gerek duydum biberona..

dr luk bir durum yok cnm artık sıcaklar bastıkça ve gebeliğimiz ilerledikçe olacak bu şişmeler.. yere yatıp ayaklarını koltuğa uzat yani baya bir dik açıda beklet biraz hafifler ama kesin bir çözümü yok.. bol su içmeye çalış 2-2,5 lt kadar ve tuzu tamamen kes tuzda büyük ölçüde ödem yapıyor..

Ben de kızıma almadım cnm ama ne bileyim herkes bahsedince şart mı diye dusunmeden edemedim en iyisi senin gibi görerek almak bende parça parça alayım o zaman süt sağma için almak istiyorum ama pompa çünkü kızım hep boğazına kaçtığı için fiskiran süt bir süre sonra emmekten soğudu en azından sütun fazlasını çekmek istiyorum tabi erken daha biberon için de erken ama indirimdeyken demiştim kacirmayayim onun için sordum

Canım pazar günü 2 tane dügün vardı bende topuklu ayakkabı giydim hemde stiletto ama 2 gün Ayağım şişti inmedi en sonunda eşim kovaya soguk su koydu ayaklarımı beklettim gerçekten işe yaradı ama su içmek ve tuzlu yememek geeekıyor artık yavaş yavaş şişecez yoksa

Bi de ben bu bebek arabalarını sevemedim içinde bebek yokken bile çok ağırlar ben taşıyamam onları. Daha önce hiç sling kullanan ya da kullanmak isteyen var mı?

almak için erken demedim cnm al tabiki bende aldım herşeyini.. sağmak daha kolayına gelecekse kullanan anneler var tavsiye edilen markayı alabilirsin ama sterile gerçekten gerek yok boşver ona vereceğin parayı başka eksiğine kullan derim.. şimdi sitede çoğu annemiz genç ve ilk bebek çok heyecanlılar gerekli gereksiz bilmiyorlar ki almak istiyorlar kullandıkça ne gerekli ne fuzuli görecekler bizlerde deneyimlediğimiz kadarıyla yardımcı olacağız.. bak sende gerek görmemişsin ilkinde..

benimde 3 haftadır şiş ama çok fazla şiş inmiyor ne yaptıysam. dr a sordum tuzu kes dedi. kestim yine fayda etmedi. artık ayaklarım da parmağımı bastığımda gamze şeklinde iz kalıyor o derece şiş. yarın dr a gidicem tekrar sorucam. extra birşey söylerse mutlaka yazarım cnm

evet öyle cnm:/erken doğum riskine karşı verdi.tek ben mi kullanıyorum acaba...
canım ben clexane kullanıyorum kan sulandırıcı ama bende pıhtılaşma sorunu var
Ya nasıl kilo almıyorsunuz wallahi şaşıyorum , ben 5 kilo almışım derin depresif bir haldeyim, bu gidişle 30 ile tamamlarım
canım benim gibi 78le tombilik tombilik başlarsan mecburen kilo almıyosun ilaçlarım var kullandığım herşeyim saatli ondan bende almadım galiba
canım çok geçmiş olsun...
seni tebrik ediyorum can-ı gönülden
benim annemde kucağına alıp beraber yıkanırsanız banyo-su korkusu olmaz diyo
kalbimizi ferah tutmaya çalışalım...gitgide ağırlaştığımı hissediyorum...dün resmen yüyürken istemsiz ayaklarım ayrıldı..noluyor yauuu demişim
bugün hastaneye gittik canım çıktı yolda bide erken varalım diye taksi tuttuk yani arabadan inince tuhaf tuhaf yürüyomuşum bide inliyomuşum eşim başladı gülmeye noluyo be ne gülüyon canım burnumda zaten dedim çok komik yürüyosun inliyosun farkındamısın dedi
Bi de ben bu bebek arabalarını sevemedim içinde bebek yokken bile çok ağırlar ben taşıyamam onları. Daha önce hiç sling kullanan ya da kullanmak isteyen var mı?
canım bende onu düşünüyorum ama bilemedim gitti. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsa çok iyi olcak yaa
eltim biberonları ketılın içine atıp kaynatıyodu

Larimar belmaakca hatunlar hoşgeldiniiizzzz

anam oku oku yaz yaz bitmedi haymaşallah
kızlar bugün ayrıntılıya girdim kanuniye doktor önce testleri yaptırmadığın için bunu boşuna yapıyoruz biliyosun dimi dedi gidiyimmi hocam dedim yok yok dedi down sendromunu ultrasondan teşhis edemeyiz dedi haa tamam canım onu biliyorum dedim öyle başladık muayneyevay burnu küçük vay şöyle vay böyle diyen doktorlar ne dese beğenirsiniz" burnu ne kadar güzel" dediler yaa bi sorun çıkmadı Allah a şükür. ama ben testleri eşden parça aldırmayı yaptırmadığım için sürekli down sendromunu ultrasonda tespit edemeyiz diyip durdular hatta 3 kişi baktılar biri asistandı diğer ikisinin rütbesi daha yüksekti en büyük rütbeli olan iki üç kere söyledi kaç kere "biliyorum tamam"dedim bilmiyorum. sonra başımıza iş açma ha dediyok hocam ne iş açcam dedim verdikleri rapora özellikle not düştüler hasta amniyosentez istemiyo diyemeğer sonradan hastalar sorun çıkarıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…