bakmadım cnm ben aldım o yüzden takip etmiyorum bende cam aldım önemli bir detay cam olması..Sağol canım diğer konu için bi bilgin var mı e bebek teki yeni doğan seti ile ilgili
Anladım cnm sanırım calismanda sakinca görmemiş ler pıhtılaşma olunca sorun benim ayakta kalmamam gerekiyor hatta uzun süre oturmamam bile bu yüzden yani veriyorlar özelde yatış yapalım demişler zaten yatış sonrası heyet yazmaları daha kolay oluyor ama yatisin parasını alıyorlar tabiiiibir genimde pıhtılaşma çıktı bende .iğne yapılıyorum her gün...kendi gittiğim doktor prof.o aracı olur belki dedim.iyisin iyisin dedi çok istiyorsan göndereyim 10 gün versinler dedi.gitmedim..diğer özel hastane deki doktorum çok istiyorsan yatış yapayım dedi bi günlük...bikaç doktor yine aynı şekilde böyle oldu..bende normal raporla geçiştirdim ilk ayları...şimdi bi kaç doktrla görüştüm verecekler bakalım
Set olarak mı cam aldın yoksa tek tek mi bi de sterilizatörü gerekli görüyor musun çok mu sordumbakmadım cnm ben aldım o yüzden takip etmiyorum bende cam aldım önemli bir detay cam olması..
Olabilir.. napalım beklicez. Tesekkür ederim canım.ama bak sen tedirgin olursan oda tedirgin olur...rahatlat kendini..hissetirmişte kendini...pozisyon değiştirmiştir belki ondan sert gelmiyordur
sanırım evet.özeldeki doktorda yatış yapıcam diyor ama yapacağı şey bi serum bikaç saat sonrada çıkaracakmış...ama normal yatış parası alacaktı...tabi ben bilemedim..zaten heyet verenlerin aldıkları para günlük yatış parasına yakın bi miktarmış..adam direk para dememiş bana bikaç saatlik yatış demiş ben anlamamışım işteAnladım cnm sanırım calismanda sakinca görmemiş ler pıhtılaşma olunca sorun benim ayakta kalmamam gerekiyor hatta uzun süre oturmamam bile bu yüzden yani veriyorlar özelde yatış yapalım demişler zaten yatış sonrası heyet yazmaları daha kolay oluyor ama yatisin parasını alıyorlar tabiiii
bir sıcak bir soğuk su tutmak dolaşımı hızlandırdığı için iyi geliyor. bir de ben ayağımın altına yastık koyuyorum iki-üç tane uzanırken o da iyi gelir. Ayrıca mantığı var mı bilmiyorum ama bana yoğurt çok iyi geliyor...Arkadaşlar merhaba kaç gündür giremiyorum yigenimin doğumgünü vardı iki gündür hazırlık falan yaptık biraz fazla ayakta kaldım sanırım ayaklarım şiş iki gündür yanıyorda yastık koyuyorum ayağımın altına ne yapsam hafifler acaba dr.arasammi bilemedim ne ii gelirki
Hiç zorun değil kesinlikle anladım ne demek istedıgini eğer çok calisamayacaj gibi isen durumun da musaitse parasına bakma derimsanırım evet.özeldeki doktorda yatış yapıcam diyor ama yapacağı şey bi serum bikaç saat sonrada çıkaracakmış...ama normal yatış parası alacaktı...tabi ben bilemedim..zaten heyet verenlerin aldıkları para günlük yatış parasına yakın bi miktarmış..adam direk para dememiş bana bikaç saatlik yatış demiş ben anlamamışım işteayy karışıkmı anlattım ne
tatile gidecek olan var mı bu sene, ben seçimden sonra gideceğim ama yemek konusu beni biraz geriyor. dışarda salata-meyve yemiyordum ama bir hafta yemeden olmaz bu konuda pratik fikri olan var mı? n'pacağız bu meyve sebze işini?
cnm steril etmek için artı bir alete ihtiyaç yok abartmayalım dimi amaSet olarak mı cam aldın yoksa tek tek mi bi de sterilizatörü gerekli görüyor musun çok mu sordum
sizinkinde sorun yok ohh temiz temiz yersin salataları. Güya tatile gidiyoruz, ben stress oldum iyi mi :)Biz tatile gideceğiz ama otel değil villa kiraladik havuzu var denizde yakın yemeğin vs kendine ait bizde temmuzda inşallah
dr luk bir durum yok cnm artık sıcaklar bastıkça ve gebeliğimiz ilerledikçe olacak bu şişmeler.. yere yatıp ayaklarını koltuğa uzat yani baya bir dik açıda beklet biraz hafifler ama kesin bir çözümü yok.. bol su içmeye çalış 2-2,5 lt kadar ve tuzu tamamen kes tuzda büyük ölçüde ödem yapıyor..Arkadaşlar merhaba kaç gündür giremiyorum yigenimin doğumgünü vardı iki gündür hazırlık falan yaptık biraz fazla ayakta kaldım sanırım ayaklarım şiş iki gündür yanıyorda yastık koyuyorum ayağımın altına ne yapsam hafifler acaba dr.arasammi bilemedim ne ii gelirki
Bizde bu sene tatil felan yok eşim çok pimpirikli birşey olur diye korkuyor bende Israr etmedim seneye ailecek giderizsizinkinde sorun yok ohh temiz temiz yersin salataları. Güya tatile gidiyoruz, ben stress oldum iyi mi :)
Ben de kızıma almadım cnm ama ne bileyim herkes bahsedince şart mı diye dusunmeden edemedimcnm steril etmek için artı bir alete ihtiyaç yok abartmayalım dimi amazaten kaynar suda beklet 100 derecede mikrop falan kalmaz o yüzden gerek yok bence şahsen ne kızıma aldım ne buna almayı düşünmüyorum.. tkm almadım ama aynı desenden aldım tkm olsun diye bir büyük bir küçük aldım biberon birkaçta yedek emziğinden aldım.. kızımı 14 ay emzirdim ben ama hiç sağmadım hep direk olay yerinden emdi bunda da kısmetse öyle düşünüyorum sağmayı düşünmüyorum.. 6 aydan sonra meyve sularına ek gıdalara başlayınca gerek duydum biberona..
Canım pazar günü 2 tane dügün vardı bende topuklu ayakkabı giydim hemde stiletto ama 2 gün Ayağım şişti inmedi en sonunda eşim kovaya soguk su koydu ayaklarımı beklettim gerçekten işe yaradı ama su içmek ve tuzlu yememek geeekıyor artık yavaş yavaş şişecez yoksaArkadaşlar merhaba kaç gündür giremiyorum yigenimin doğumgünü vardı iki gündür hazırlık falan yaptık biraz fazla ayakta kaldım sanırım ayaklarım şiş iki gündür yanıyorda yastık koyuyorum ayağımın altına ne yapsam hafifler acaba dr.arasammi bilemedim ne ii gelirki
almak için erken demedim cnm al tabiki bende aldım herşeyini.. sağmak daha kolayına gelecekse kullanan anneler var tavsiye edilen markayı alabilirsin ama sterile gerçekten gerek yok boşver ona vereceğin parayı başka eksiğine kullan derim.. şimdi sitede çoğu annemiz genç ve ilk bebek çok heyecanlılar gerekli gereksiz bilmiyorlar ki almak istiyorlar kullandıkça ne gerekli ne fuzuli görecekler bizlerde deneyimlediğimiz kadarıyla yardımcı olacağız.. bak sende gerek görmemişsin ilkinde..Ben de kızıma almadım cnm ama ne bileyim herkes bahsedince şart mı diye dusunmeden edemedimen iyisi senin gibi görerek almak bende parça parça alayım o zaman süt sağma için almak istiyorum ama pompa çünkü kızım hep boğazına kaçtığı için fiskiran süt bir süre sonra emmekten soğudu en azından sütun fazlasını çekmek istiyorum tabi erken daha biberon için de erken ama indirimdeyken demiştim kacirmayayim onun için sordum
Arkadaşlar merhaba kaç gündür giremiyorum yigenimin doğumgünü vardı iki gündür hazırlık falan yaptık biraz fazla ayakta kaldım sanırım ayaklarım şiş iki gündür yanıyorda yastık koyuyorum ayağımın altına ne yapsam hafifler acaba dr.arasammi bilemedim ne ii gelirki
benimde 3 haftadır şiş ama çok fazla şiş inmiyor ne yaptıysam. dr a sordum tuzu kes dedi. kestim yine fayda etmedi. artık ayaklarım da parmağımı bastığımda gamze şeklinde iz kalıyor o derece şiş. yarın dr a gidicem tekrar sorucam. extra birşey söylerse mutlaka yazarım cnm[/QUOTE TAMAM canım çok sağol benimkide çok şişti dün gece balon gibi oldu ayaklarımı soğuk suya koydum ayaklarımın altına yastık koyupta yattım sabah inmişti biraz kahvaltı yaptım yine şişti şimdi de yanıyor ne yicegimide şaşırdım valla
canım ben clexane kullanıyorum kan sulandırıcı ama bende pıhtılaşma sorunu varevet öyle cnm:/erken doğum riskine karşı verdi.tek ben mi kullanıyorum acaba...
canım benim gibi 78le tombilik tombilik başlarsan mecburen kilo almıyosunYa nasıl kilo almıyorsunuz wallahi şaşıyorum , ben 5 kilo almışım derin depresif bir haldeyim, bu gidişle 30 ile tamamlarım
canım çok geçmiş olsun...Kızlar dün çok fena bi akşam yaşadık
Akşam 7 gibi eşimle yemek yedik tam oturduk apartmandan adam sesi biri bağırıyor son ses
Önce kapının deliğinden baktık dedik birileri kavga ediyor vs sonra koşuşturma patır kütür
Sonra kapıyı açınca anladık ki apartmanda yangın çıkmış adam yangın var diye bağırıyormuş(((
Karşı dairemin 2 üst katında çıkmış yangın
O lafı duyunca elim ayağım buz kesti, kalakaldım eşim zaten fırladı telefonunu alıp yangın olan daireye
Bende altıma sadece pantolonumu giyebildim montumu çantamı alıp çıktım evden
O kadar korktum ki karnım falan kasıldı
Sonra itfaiye falan geldi söndürdü soğuttu, 2,5 saat sonra eve girebildik Allah'tan başka daireye de sıçramamış
Ama çok kötüydü herkes fırladı dışarı ev hali falan, çocuklar ağlıyor
Karşı taraftaki daireler hepsine sular sızmış, prizlerden bile su akıyormuş
Adamın evi zaten mahvolmuş(
Allah korusun herkesi yangından çok korkunç bir şeymiş(
seni tebrik ediyorum can-ı gönüldenGünaydın hamileler;
Kendime çektirdiğim eziyetin sonunda yeter dedim kendime. Bu ne arkadaş !! Ağla , üzül yalvar nedir yani. Engelli bir çocuğum olsa ne olur ne çıkar. Yine sevmeyecek miyim onu ben ! Bebeğini aldır diyen , o kadar çok insan var ki başta kendi babam !! Aldırmıyorum , belki sağlıklı olacak çocuğum , herşeyi temiz kızımın ne var kafası küçükse. Zeka geriliği olsa ne olur olsun. Ben yine koklarım onu , severim doya doya öperim sarılırım anneyim ben .. Down sendromlu bir çocuğun annesinin yazdığı cümle " Dünyanın en şanslı annesi benim ". Bende şanslıyım. Şuana kadar sana iyi bir anne olamadım kızım . Stresten aldığım kilolarımın hepsini verdim . Sürekli ağladım , düşündüm geceleri uykumdan uyandım. Babana sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama allahıma hamd olsun. Sağlıklısın sen hiçbir sıkıntın yok , olsa da kabullendim seni. Yeter artık ağlamayacağım . Ben çok güçlü bir anne olacağım. Salı çapa heyete gireceğim onlarda genetik diyecek eminim.
Seni çoooooook seviyorum minik prensesim .....
benim annemde kucağına alıp beraber yıkanırsanız banyo-su korkusu olmaz diyoaynen öyle canım ben küvette birlikte girer yıkarım diyodum bi video dolaşıyor ya nette o misal yapcam diye özeniyordum kayınvalidem olmaz öyle bebek çok üşüyor falan yaptı hadi uygun bulmuşken bu sefer alayım dedm. ama hevesim var yani bebişimle şöyle oturma çağına gelince zaten havalar güzel olcak yine bu zamanlarda giricem onla küvete oynaya oynaya bıcı bıcı yapcam :)))
bugün hastaneye gittik canım çıktı yolda bide erken varalım diye taksi tuttuk yani arabadan inince tuhaf tuhaf yürüyomuşum bide inliyomuşum eşim başladı gülmeye noluyo be ne gülüyon canım burnumda zaten dedim çok komik yürüyosun inliyosun farkındamısın dedikalbimizi ferah tutmaya çalışalım...gitgide ağırlaştığımı hissediyorum...dün resmen yüyürken istemsiz ayaklarım ayrıldı..noluyor yauuu demişim
canım bende onu düşünüyorum ama bilemedim gitti. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsa çok iyi olcak yaaBi de ben bu bebek arabalarını sevemedim içinde bebek yokken bile çok ağırlar ben taşıyamam onları. Daha önce hiç sling kullanan ya da kullanmak isteyen var mı?
eltim biberonları ketılın içine atıp kaynatıyodualmak için erken demedim cnm al tabiki bende aldım herşeyini.. sağmak daha kolayına gelecekse kullanan anneler var tavsiye edilen markayı alabilirsin ama sterile gerçekten gerek yok boşver ona vereceğin parayı başka eksiğine kullan derim.. şimdi sitede çoğu annemiz genç ve ilk bebek çok heyecanlılar gerekli gereksiz bilmiyorlar ki almak istiyorlar kullandıkça ne gerekli ne fuzuli görecekler bizlerde deneyimlediğimiz kadarıyla yardımcı olacağız.. bak sende gerek görmemişsin ilkinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?