canım ben clexane kullanıyorum kan sulandırıcı ama bende pıhtılaşma sorunu var
canım benim gibi 78le tombilik tombilik başlarsan mecburen kilo almıyosunilaçlarım var kullandığım herşeyim saatli ondan bende almadım galiba
canım çok geçmiş olsun...
seni tebrik ediyorum can-ı gönülden
benim annemde kucağına alıp beraber yıkanırsanız banyo-su korkusu olmaz diyo
bugün hastaneye gittik canım çıktı yolda bide erken varalım diye taksi tuttuk yani arabadan inince tuhaf tuhaf yürüyomuşum bide inliyomuşum eşim başladı gülmeye noluyo be ne gülüyon canım burnumda zaten dedim çok komik yürüyosun inliyosun farkındamısın dedi
canım bende onu düşünüyorum ama bilemedim gitti. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsa çok iyi olcak yaa
eltim biberonları ketılın içine atıp kaynatıyodu
Larimar @belmaakca hatunlar hoşgeldiniiizzzz
anam oku oku yaz yaz bitmedi haymaşallah
kızlar bugün ayrıntılıya girdim kanuniye doktor önce testleri yaptırmadığın için bunu boşuna yapıyoruz biliyosun dimi dedi gidiyimmi hocam dedim yok yok dedi down sendromunu ultrasondan teşhis edemeyiz dedi haa tamam canım onu biliyorum dedim öyle başladık muayneyevay burnu küçük vay şöyle vay böyle diyen doktorlar ne dese beğenirsiniz" burnu ne kadar güzel" dediler yaa bi sorun çıkmadı Allah a şükür. ama ben testleri eşden parça aldırmayı yaptırmadığım için sürekli down sendromunu ultrasonda tespit edemeyiz diyip durdular hatta 3 kişi baktılar biri asistandı diğer ikisinin rütbesi daha yüksekti en büyük rütbeli olan iki üç kere söyledi kaç kere "biliyorum tamam"dedim bilmiyorum. sonra başımıza iş açma ha dedi yok hocam ne iş açcam dedim verdikleri rapora özellikle not düştüler hasta amniyosentez istemiyo diye meğer sonradan hastalar sorun çıkarıyolarmış
sizinkinde sorun yok ohh temiz temiz yersin salataları. Güya tatile gidiyoruz, ben stress oldum iyi mi :)
Valla hafta olarak sizden geri olsamda bnm ki en erken gelecek gibi geliyorbakalım ilk kim doğurcak .. ben kendime yüs puan veriyorum
Şanslısın belma :)benimde hiç karnım yoktu inan 2haftanın içinde birden çıkıverdiwuuuuuuuuuuu tek değilmişim sevindim. Muhtemelen 27 den sonra başlarız almaya yacidden kimse inanmıyor yani
Hoşgeldin canım :)bazen neden banlandığını anlayamadan şutluyor site,bişiyde diyemiyorsun ,neyse dondunbakmadım cnm ben aldım o yüzden takip etmiyorum bende cam aldım önemli bir detay cam olması..
Aynen ben de öyleyim. Bir de yemek yeyince daha da geriliyorum. Şişkin olunca bebek de daha hafif hissediliyor, en çok da ona gıcık oluyorum ben.Ya kızlar şişiyor karnım midem göğüs altından başlayıp davul gibi oluyorumnefes alamıyorum bikaç gündür neden acaba ...sizdede bole şeyler oluyormu .
Birde çok çok afedersiniz bağırsaklarım çok tembelleştisanki ...ya bebek sangki engel oluyor bağırsaklara gibi yani :)2gün yada 1,5gün lavaboya çıkmıyorum kabızda değilim sonra birden sıkışıyorum lavaboya zor yetişiyorum dün yine aynı oldu ..eşimden utandım yaa:)adam bna gülüyor
Erken dediğim bana göre canım bi kaybim olduğu için ve böyle bir ihtimal hep olduğu için 28 den sonra almak istiyorum çünkü 18 haftalikken almıştım ve iki gün sonra suyu geldi onun için yani korkudan erken alamiyorumalmak için erken demedim cnm al tabiki bende aldım herşeyini.. sağmak daha kolayına gelecekse kullanan anneler var tavsiye edilen markayı alabilirsin ama sterile gerçekten gerek yok boşver ona vereceğin parayı başka eksiğine kullan derim.. şimdi sitede çoğu annemiz genç ve ilk bebek çok heyecanlılar gerekli gereksiz bilmiyorlar ki almak istiyorlar kullandıkça ne gerekli ne fuzuli görecekler bizlerde deneyimlediğimiz kadarıyla yardımcı olacağız.. bak sende gerek görmemişsin ilkinde..
gaz yapan yiyeceklerden uzak dur bir iki gün bende de oldu yeşil ve kuru soğanı bıraktım azaldı cnmYa kızlar şişiyor karnım midem göğüs altından başlayıp davul gibi oluyorumnefes alamıyorum bikaç gündür neden acaba ...sizdede bole şeyler oluyormu .
Birde çok çok afedersiniz bağırsaklarım çok tembelleştisanki ...ya bebek sangki engel oluyor bağırsaklara gibi yani :)2gün yada 1,5gün lavaboya çıkmıyorum kabızda değilim sonra birden sıkışıyorum lavaboya zor yetişiyorum dün yine aynı oldu ..eşimden utandım yaa:)adam bna gülüyor
Camlar kırılıyor ama fayans a falan düşünce Beren hiç kırmadan ama biz kırdı mesela bir sürü ama en sagliklisi o ne yapacaksın canım yaHoşgeldin canım :)bazen neden banlandığını anlayamadan şutluyor site,bişiyde diyemiyorsun ,neyse dondun
Cam biberon kırılıyor diyordu bikaç arkadaç bebek masaya yere patır kütür vuruyomuş :)cam çabuk kırılan camlardan mı acep ,ince falansa hiç dayanmaz bu seferde
patatescim biz 29 unda ispanyaya gidiyoruz, aynı şeyler bnm kafamda da dönüyoor.. ne yicem bakalım.. fikirlere açığım :)tatile gidecek olan var mı bu sene, ben seçimden sonra gideceğim ama yemek konusu beni biraz geriyor. dışarda salata-meyve yemiyordum ama bir hafta yemeden olmaz bu konuda pratik fikri olan var mı? n'pacağız bu meyve sebze işini?
Geçmiş olsun chek ,benide hep korkutmuştur yangın ,allah korumuş ,kasılman korktuğundan olmuştur ben heyecanlanınca bile oluyor ..gerçi heyecanlanmasamda oluyorda :))neyseki ucuz atlatmışsınız ,böyle şeylerde bol bol sadaka dağıtmak lazım şükür sizin üstünüz altınız sizin ev olmamış ,Çok teşekkür ederim canım..
Hay allahım ya illa o tekmeyı yıcen yani :))kız bebek ne güzel uslu uslu takılıyormuş :)yav şiddetli tekme atıncada kotu oluyor ,vajinaya doğru bi tepikliyor altıma kaçırıcam diye korkuyorum ya :)Allahıma çok şükür kızlar sert bi tekme attı hatta baya attı oğlum. Nasıl rahatladım anlatamam. Hamd olsun....
Ya ben onu problem etmem :)bazen uyuyor bazen uyanıyor onada kafayı takarsam deliririm herhalde :)ya şiştiğimde geriliyorumya kaşınıyorum artık çatıülıyomuyum neyseAynen ben de öyleyim. Bir de yemek yeyince daha da geriliyorum. Şişkin olunca bebek de daha hafif hissediliyor, en çok da ona gıcık oluyorum ben.
İşte bnde onu düşündüm birde görsen bir sakarımki sorma :)kazara yaşıyorum yani :)heran herşey olabilir :)ne bileyim olmadı bi denemek lazım kırılınca bakarız artık :)Camlar
Camlar kırılıyor ama fayans a falan düşünce Beren hiç kırmadan ama biz kırdı mesela bir sürü ama en sagliklisi o ne yapacaksın canım ya
Sagol cnm yorumuna aynı duygular içindeyızAy canım eksik olmuş doktorum bu çok önemsiz bişey ben söylemek zorundayım ama sen unut dedi tek başına bir anlam ifade etmez dedi zaten kendi kendine kaybolacak dedi bende tavsiyesine uyuyorum
Geçmiş olsun chek ,benide hep korkutmuştur yangın ,allah korumuş ,kasılman korktuğundan olmuştur ben heyecanlanınca bile oluyor ..gerçi heyecanlanmasamda oluyorda :))neyseki ucuz atlatmışsınız ,böyle şeylerde bol bol sadaka dağıtmak lazım şükür sizin üstünüz altınız sizin ev olmamış ,
Kırılmasına kırılıyor ama baya bi carpman lazım cocugun kiracı bişey değil canım biraz ağır bebek kendi tutamayabiliyor ama sonra tutacak nasilsaİşte bnde onu düşündüm birde görsen bir sakarımki sorma :)kazara yaşıyorum yani :)heran herşey olabilir :)ne bileyim olmadı bi denemek lazım kırılınca bakarız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?