2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Çok teşekkür ederim canım..

benimde ayak bileklerim şiş...bugunde baktım ayagımın üstleri şiş
yemege ekstradan tuz atmıyorum artık ...tamamen tuzu kesemem cunku oglenlerı dısardan yıyoruz kendı tuzuyla gelıyor

Ya kızlar şişiyor karnım midem göğüs altından başlayıp davul gibi oluyorum nefes alamıyorum bikaç gündür neden acaba ...sizdede bole şeyler oluyormu .
Birde çok çok afedersiniz bağırsaklarım çok tembelleşti sanki ...ya bebek sangki engel oluyor bağırsaklara gibi yani :)2gün yada 1,5gün lavaboya çıkmıyorum kabızda değilim sonra birden sıkışıyorum lavaboya zor yetişiyorum dün yine aynı oldu ..eşimden utandım yaa:)adam bna gülüyor

wuuuuuuuuuuu tek değilmişim sevindim. Muhtemelen 27 den sonra başlarız almaya ya cidden kimse inanmıyor yani
Şanslısın belma :)benimde hiç karnım yoktu inan 2haftanın içinde birden çıkıverdi yav kaşınmaya bile başladım ,artık deli gibi yağlanıyorum :)

bakmadım cnm ben aldım o yüzden takip etmiyorum bende cam aldım önemli bir detay cam olması..
Hoşgeldin canım :)bazen neden banlandığını anlayamadan şutluyor site,bişiyde diyemiyorsun ,neyse dondun
Cam biberon kırılıyor diyordu bikaç arkadaç bebek masaya yere patır kütür vuruyomuş :)cam çabuk kırılan camlardan mı acep ,ince falansa hiç dayanmaz bu seferde

Aynen ben de öyleyim. Bir de yemek yeyince daha da geriliyorum. Şişkin olunca bebek de daha hafif hissediliyor, en çok da ona gıcık oluyorum ben.

Erken dediğim bana göre canım bi kaybim olduğu için ve böyle bir ihtimal hep olduğu için 28 den sonra almak istiyorum çünkü 18 haftalikken almıştım ve iki gün sonra suyu geldi onun için yani korkudan erken alamiyorum
gaz yapan yiyeceklerden uzak dur bir iki gün bende de oldu yeşil ve kuru soğanı bıraktım azaldı cnm

Camlar
Camlar kırılıyor ama fayans a falan düşünce Beren hiç kırmadan ama biz kırdı mesela bir sürü ama en sagliklisi o ne yapacaksın canım ya

patatescim biz 29 unda ispanyaya gidiyoruz, aynı şeyler bnm kafamda da dönüyoor.. ne yicem bakalım.. fikirlere açığım :)

Çok teşekkür ederim canım..
Geçmiş olsun chek ,benide hep korkutmuştur yangın ,allah korumuş ,kasılman korktuğundan olmuştur ben heyecanlanınca bile oluyor ..gerçi heyecanlanmasamda oluyorda :))neyseki ucuz atlatmışsınız ,böyle şeylerde bol bol sadaka dağıtmak lazım şükür sizin üstünüz altınız sizin ev olmamış ,

Allahıma çok şükür kızlar sert bi tekme attı hatta baya attı oğlum. Nasıl rahatladım anlatamam. Hamd olsun....
Hay allahım ya illa o tekmeyı yıcen yani :))kız bebek ne güzel uslu uslu takılıyormuş :)yav şiddetli tekme atıncada kotu oluyor ,vajinaya doğru bi tepikliyor altıma kaçırıcam diye korkuyorum ya :)

Aynen ben de öyleyim. Bir de yemek yeyince daha da geriliyorum. Şişkin olunca bebek de daha hafif hissediliyor, en çok da ona gıcık oluyorum ben.
Ya ben onu problem etmem :)bazen uyuyor bazen uyanıyor onada kafayı takarsam deliririm herhalde :)ya şiştiğimde geriliyorumya kaşınıyorum artık çatıülıyomuyum neyse

Camlar

Camlar kırılıyor ama fayans a falan düşünce Beren hiç kırmadan ama biz kırdı mesela bir sürü ama en sagliklisi o ne yapacaksın canım ya
İşte bnde onu düşündüm birde görsen bir sakarımki sorma :)kazara yaşıyorum yani :)heran herşey olabilir :)ne bileyim olmadı bi denemek lazım kırılınca bakarız artık :)

Ay canım o taraftaki herkesin evi berbat halde sular akıyormuş hep prizden köşelerden
Allah korudu ölen yaralanan olmadı.

İşte bnde onu düşündüm birde görsen bir sakarımki sorma :)kazara yaşıyorum yani :)heran herşey olabilir :)ne bileyim olmadı bi denemek lazım kırılınca bakarız artık :)
Kırılmasına kırılıyor ama baya bi carpman lazım cocugun kiracı bişey değil canım biraz ağır bebek kendi tutamayabiliyor ama sonra tutacak nasilsa

Bugun gebelik egitimimi tamamladim.tetanoz ikinci dozda oldum. .yarinda sekeerr yuklemem var.tvde hep dondurma reklami varrr uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…