2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ya bunu şimdi gördüm ama hiç korkma. 80 normalde alt sınır, bence doktoruna sor, seninki alt sınırda. Ben de yaşamıştım, ondan biliyorum. 72 düşük ama çok çok düşük değil. Daha az sıvıyla doğum yapan bir çok kişi var. Sakın stres yapma.

ne soğuk su, ne yastık, ne de tuzu azaltmak fayda etmedi. altında başka sebepler arıyorum tansiyon gibi. çünkü hamilelikte hipertansiyon ortaya çıkabiliyor cnm tabi bunun detayını yarın öğrenicem inş... bir de bugünlerde adet sancısı gibi sancı girio karnıma. hayırlısı olsun inş

Ya varya kafayı yicektim bu çocuk niye vurmuyor diye :) diyorum hadi oğlum anneye bi şut çek en sonunda duydu beni. Dünyanın en güzel seyi sanırım...:)

cnm ne zaman senin randevun ben 11 mayısta gittiğimde 4 hafta sonra gel dedi bende tam 8 hazirana aldım randevuyu şeker yükleme yapılcakmış aç gel erken saate al dedi bende erken saate aldım galiba 9:30 randevum
Kattina canım ben daha detaylıdan sonra ilk defa gidicem haftaya salı ama muhtemelen beni de senin yükleme yapacağın haftaya şeker için çağıracaktır; gidince ben de haber veririm randevumu; fiyat verdimi canım hastane şeker yüklemesi için ; çok pahalıysa sağlık Ocağına giderim bi de tabi eve de yakın işten çok izin almamış olurum belki

Ya nasıl kilo almıyorsunuz wallahi şaşıyorum , ben 5 kilo almışım derin depresif bir haldeyim, bu gidişle 30 ile tamamlarım
Bilmiyorum ki canım çok yemiyorum sanırım aslında yiyorum da ama barsaklarım çalışmıyor benim normalde hamilelikte daha da beter oldu, kabızlıktan ölmeyeyim diye sebze ağırlıklı besleniyorum. Ben kilo almadım ama bebek 650 gr görünüyodu geçen hafta. Yani garip bi şekilde ben verdim bebek aldı sanırım. Sen de çok almamışsın ki canım gayet normal. Aslında çocuğun ve sizin sağlığınız olumsuz etkilenmediği sürece herkesin aldığı ya da olduğu kg normal canım hiç kafana takma sağlıklı olduğun sürece.

Şeker yüklemesi yaptıranlar ailenizde şeker var mı ? Bir yakınım bana aile de şeker olduğunu söyleme 50 lik yapsınlar söylersen 100 lük yaparlar o da çok ağır olur bebeğe dedi. siz kaç mg lik şeker yüklemesi yapıldı ?

tatlım geblik eğitimi nasıl birşey? biz de eşimle öyle bi eğitim arayışındayız, verimli oldu mu tavsiye eder misin?
Ana kadin sagligi kursuydu iki gun.ben cok begendim % 90 bildigim seylerdi ama emzirme ve dogum sonrasi korunma yontemleri daha cok eksik oldugum konulsrdi iyi oldu..saglik ocaklarina sorarsaniz söylerler aylik yapiliyor bu.bir suru brosur vs verdiler doktorlar anlatiyor..eslerde katilabiliyor

Canm o sancılar idrar enfeksiyonundan kaynaklanabilirmiiş hemşiremiz. Bize öyle. Söyledi bizim de aynı. Şikayetimiz var

Canım kaç defa heyet alma hakkımız var? Bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…