2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
saol cnm, bn de sorayım sağlık ocağına :)

Kızlar daha öncede bebeğimin başının sağ kasigima aşağı doğru olduğunu söylemiştim ama hic ağrı yapmıyordu bugün biraz dışarı çıktım yürürken felaket karnima kasigima ağrı girdi zor geldim eve şimdide aksam oldu oturamiyorm bile kasigima çok baskı yapiyo ağrı yapiyo tuvalete gittim iki damla şeffaf su mu yoksa açık kahvemi anlayamadığımız bi akıntı gelmiş normal akintim benim hep ya beyaz genelde de sari kati geliyordu ve pede ragmen camasirimin arkasina gecmis sizce ne bu bu neyin nesi canm çok sıkıldı ya uzaniyorm şimdi sırt ustu Adet ağrısı gibi yine agrim var napsam bilemedim((

Asağı vurdukça afedersiniz seyime sancı giriyor ya
Canım endişelenme dicem anlaşılan sen de benim gibisin. Normal böyle seyler. Sürekli yer değiştiriyo suanda bebişler. Benimkide bi kaç gün önce kafası asağıdaydı bariz hissediyodum hareket ettikçe çişim geliyordu :) sonra düzeldi hatta 2 gündür de net hareket hissedemedim diye ağlıyodum. Çok şükür bugün rahatladım.

Canım ama karnında çok agriyo şuan sırt ustu yatiyorm adet ağrısı gibi agriyo

Cnm Cam biberonlar genelde kalın oluyor, ben 6 aya kadar kullandım sonra Bebiş kendi tutmak isteyînce plastiğe gectm. Zâten îyi bir marka alırsan camdan daha kaliteli ürünleri oluyor. En iyisi Avent ti denediklerim içinde. Dr browns ise en nefret ettiğim marka.yıkaması sterilazasyonu o kadar zoraki, içinde biriken o pis kokuyu temizleyemiyorsum, hiç önermiyorum.

Bazen bende de oluyor burda bi kaç arkadaşta daha okudum o tarz sikayet. Bence normal tabi gecmezse uzun süre doktoruna danış istersen. Ama biraz evham yapıyoruz biz sanırım :) üzülme. Hissediyosun bebeğini sağlıklı işte ne güzel :)

Selam kizlar br iki gundur ara ara adet olacakmis gibi sancilarim oluyor. Sizde var i bu tur sikayetler. Doktorunuzla konustunuz mu boyle bir konuda?

Cnm ne yaptın gittinmi dr a ..eşin nerde uzakda il dışında falanmı ...çevrende kimse yokmu komşun vs seni devlet hastanesine goturse ,orda dr oluyor gece

Tam ustune yazmisim. Ben internetten okudum. ama ic acici sryler yazmiuordu o yuzden cok arastirip icimi karartmak istemefim. 27 mayista randevum var o zaman soracagim doktotuma.

B
Bismillah deyip yiyeceksin cnm sebze olarak pişmiş tercih edip bol meyve yersen yeterli zaten. Nereye gideceksin? Güzel bir otelse Rica bile edebilirsin sefe, seçtiğin salata türünü tabağa koy 5 dk sirkede bekletmelerini Söylersin, ben neler neler yaptırmıyorum ki bizde kısmetse pzt Antalya a 5 günlÜk tatil yapacağız. Tek isteğim sadece uzanıp uyumak ama 20 aylık bir veletle Nasıl birsey bizi bekliyor göreceğiz

Tam ustune yazmisim. Ben internetten okudum. ama ic acici sryler yazmiuordu o yuzden cok arastirip icimi karartmak istemefim. 27 mayista randevum var o zaman soracagim doktotuma.
Gecmeyen türden olursa korkulmalı. Zaten internetten neye baksam felaket tellalı gibi Seyler söylüyor.

2damla daha şeffaf bi su gibi bi şey gelmis belinde ayaklarmin arasina doğru agrim var eşim birazdn gelir gecmezse gece gecersede sabah gideriz kesin ya çok kotu kasigima tas gibi

2damla daha şeffaf bi su gibi bi şey gelmis belinde ayaklarmin arasina doğru agrim var eşim birazdn gelir gecmezse gece gecersede sabah gideriz kesin ya çok kotu kasigima tas gibi
CNim bence gidin esin gelince devlet hastanesi acilde hemen bakiyorlar gebelere.

Kizlar bugun tetanoz 2. Doz oldum ama bana hic iyi gelmedi kac saattir donup duruyorum yatakta.butun eklemlerim agriyoe.asi yapilmamia kolum otekinden daha cok agrio.son carem ilik dus banyoya gidiom..kocamda nobette olsa ona naz yapardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…