saol cnm, bn de sorayım sağlık ocağına :)Ana kadin sagligi kursuydu iki gun.ben cok begendim % 90 bildigim seylerdi ama emzirme ve dogum sonrasi korunma yontemleri daha cok eksik oldugum konulsrdi iyi oldu..saglik ocaklarina sorarsaniz söylerler aylik yapiliyor bu.bir suru brosur vs verdiler doktorlar anlatiyor..eslerde katilabiliyor
Canım peki bunu alabilmen için illa sağlıkla ilgili ciddi bi sorun mu gerekiyor? Doğum sonrası için soruyorum da...bir yılda 6 ay alabiliyorsun cnm
Canım endişelenme dicem anlaşılan sen de benim gibisin. Normal böyle seyler. Sürekli yer değiştiriyo suanda bebişler. Benimkide bi kaç gün önce kafası asağıdaydı bariz hissediyodum hareket ettikçe çişim geliyordu :) sonra düzeldi hatta 2 gündür de net hareket hissedemedim diye ağlıyodum. Çok şükür bugün rahatladım.Asağı vurdukça afedersiniz seyime sancı giriyor ya
Canım ama karnında çok agriyo şuan sırt ustu yatiyorm adet ağrısı gibi agriyoCanım endişelenme dicem anlaşılan sen de benim gibisin. Normal böyle seyler. Sürekli yer değiştiriyo suanda bebişler. Benimkide bi kaç gün önce kafası asağıdaydı bariz hissediyodum hareket ettikçe çişim geliyordu :) sonra düzeldi hatta 2 gündür de net hareket hissedemedim diye ağlıyodum. Çok şükür bugün rahatladım.
Hoşgeldin canım :)bazen neden banlandığını anlayamadan şutluyor site,bişiyde diyemiyorsun ,neyse dondun
Cam biberon kırılıyor diyordu bikaç arkadaç bebek masaya yere patır kütür vuruyomuş :)cam çabuk kırılan camlardan mı acep ,ince falansa hiç dayanmaz bu seferde
Hoşgeldin canım :)bazen neden banlandığını anlayamadan şutluyor site,bişiyde diyemiyorsun ,neyse dondun
Cam biberon kırılıyor diyordu bikaç arkadaç bebek masaya yere patır kütür vuruyomuş :)cam çabuk kırılan camlardan mı acep ,ince falansa hiç dayanmaz bu seferde
Bazen bende de oluyor burda bi kaç arkadaşta daha okudum o tarz sikayet. Bence normal tabi gecmezse uzun süre doktoruna danış istersen. Ama biraz evham yapıyoruz biz sanırım :) üzülme. Hissediyosun bebeğini sağlıklı işte ne güzel :)Canım ama karnında çok agriyo şuan sırt ustu yatiyorm adet ağrısı gibi agriyo
Cnm ne yaptın gittinmi dr a ..eşin nerde uzakda il dışında falanmı ...çevrende kimse yokmu komşun vs seni devlet hastanesine goturse ,orda dr oluyor geceCanım ama karnında çok agriyo şuan sırt ustu yatiyorm adet ağrısı gibi agriyo
Tam ustune yazmisim. Ben internetten okudum. ama ic acici sryler yazmiuordu o yuzden cok arastirip icimi karartmak istemefim. 27 mayista randevum var o zaman soracagim doktotuma.Bazen bende de oluyor burda bi kaç arkadaşta daha okudum o tarz sikayet. Bence normal tabi gecmezse uzun süre doktoruna danış istersen. Ama biraz evham yapıyoruz biz sanırım :) üzülme. Hissediyosun bebeğini sağlıklı işte ne güzel :)
Bismillah deyip yiyeceksin cnmtatile gidecek olan var mı bu sene, ben seçimden sonra gideceğim ama yemek konusu beni biraz geriyor. dışarda salata-meyve yemiyordum ama bir hafta yemeden olmaz bu konuda pratik fikri olan var mı? n'pacağız bu meyve sebze işini?
Gecmeyen türden olursa korkulmalı. Zaten internetten neye baksam felaket tellalı gibi Seyler söylüyor.Tam ustune yazmisim. Ben internetten okudum. ama ic acici sryler yazmiuordu o yuzden cok arastirip icimi karartmak istemefim. 27 mayista randevum var o zaman soracagim doktotuma.
kızlar , canlar gögüs pompası için araştırma yapan veya kullanan öneren memnun kalan var mı.hangi marka iyi
Ge iyor bir iki dk surup. Cok da sık olmadi ama desigin gibi felaket tellali icimi karartti.Gecmeyen türden olursa korkulmalı. Zaten internetten neye baksam felaket tellalı gibi Seyler söylüyor.
CNim bence gidin esin gelince devlet hastanesi acilde hemen bakiyorlar gebelere.2damla daha şeffaf bi su gibi bi şey gelmis belinde ayaklarmin arasina doğru agrim var eşim birazdn gelir gecmezse gece gecersede sabah gideriz kesin ya çok kotu kasigima tas gibi
Ben istiyorum canım ama bazı bebekler sevmiyormusBi de ben bu bebek arabalarını sevemedim içinde bebek yokken bile çok ağırlar ben taşıyamam onları. Daha önce hiç sling kullanan ya da kullanmak isteyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?