18 haftalıkken öldü malesef dogum yaptımhayırdır canım ne oldu ?
cnm benimki mecburi ama doğumdan sonra alan bir sürü arkadaşım var bütün dönemi kapattılar hem de doktorla anlaşman önemli sanırımCanım peki bunu alabilmen için illa sağlıkla ilgili ciddi bi sorun mu gerekiyor? Doğum sonrası için soruyorum da...
doktora git cnm ihmal etmeCanım ama karnında çok agriyo şuan sırt ustu yatiyorm adet ağrısı gibi agriyo
adet sancısı gibi değil de rahmin sertleşir ve beline doğru bi ağrı olursa tehlikeli dedi doktorumGe iyor bir iki dk surup. Cok da sık olmadi ama desigin gibi felaket tellali icimi karartti.
B
Bismillah deyip yiyeceksin cnmsebze olarak pişmiş tercih edip bol meyve yersen yeterli zaten. Nereye gideceksin? Güzel bir otelse Rica bile edebilirsin sefe, seçtiğin salata türünü tabağa koy 5 dk sirkede bekletmelerini Söylersin, ben neler neler yaptırmıyorum ki bizde kısmetse pzt Antalya a 5 günlÜk tatil yapacağız. Tek isteğim sadece uzanıp uyumak ama 20 aylık bir veletle Nasıl birsey bizi bekliyor göreceğiz
Hadi ya bak sevmeyen duymamıştım hiç. Umarim sever benim bebik yoksa yandim. Gerci slingi yanlis baglarim diye pek korkuyorum ama bakalim o arabalar benim kabusum olur istanbul'daBen istiyorum canım ama bazı bebekler sevmiyormus
valla işine yarayacak olmasına sevindim canım :) dediğim gibi bebeğim uygun pozisyonda durdu hep 40-45 dk falan sürdü ama işte kimi bebek sürekli oynadığı için yada hiç dönmediği için şimdi git yemek ye hareket et şu saatte tekrar gel dendiği de oluyor. biz hiç oyalanmadık. benim suyum fazla çıktı o yüzden benden acilen şeker yüklemesi istendi. şansıma sağlık ocakları grevde. 3 hafta sonra kontrole çağırdı. normalde şeker yüklemesi 24te yapılırmış.
yok cnm 45 den başlıyor dedi şeker yüklemesi en yüksek 80 miş neden ama neden 45-80 tl arası bilmiyorum bana uygun geldi diğer testlerden sonraKattina canım ben daha detaylıdan sonra ilk defa gidicem haftaya salı ama muhtemelen beni de senin yükleme yapacağın haftaya şeker için çağıracaktır; gidince ben de haber veririm randevumu; fiyat verdimi canım hastane şeker yüklemesi için ; çok pahalıysa sağlık Ocağına giderim bi de tabi eve de yakın işten çok izin almamış olurum belki
Başınız sağolsun canım. Tez zamanda Allah nasip eder inşallah.18 haftalıkken öldü malesef dogum yaptım
boşver cnm geldi geçti.. yeni üye birkaç arkadaş yorum yapmadan takip etmişler bizi bakmışlarki çok aktifim pozitifim hadi bir kin besleyip şunu şutlayalım demişler özetle buLarimar dün ben giremedim foruma öncesinde de sen yoktun. Ufak bi sıkıntı olmuş sanırım. Önceki sayfaları okuyamadım henüz sorayım dedim.
günaydın cnm dönüşte bizede yaz mutkala ne kadar gelişmiş takip oluyor bizleredeGunaydin guzel annisler hayirli cumalar...bugun doktor zamani melegim ne kadar olmus bakalim cok merak ediyorum.
ama indirimdeki ürünler çok ilgimi çekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?