2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım peki bunu alabilmen için illa sağlıkla ilgili ciddi bi sorun mu gerekiyor? Doğum sonrası için soruyorum da...
cnm benimki mecburi ama doğumdan sonra alan bir sürü arkadaşım var bütün dönemi kapattılar hem de doktorla anlaşman önemli sanırım
Canım ama karnında çok agriyo şuan sırt ustu yatiyorm adet ağrısı gibi agriyo
doktora git cnm ihmal etme
Ge iyor bir iki dk surup. Cok da sık olmadi ama desigin gibi felaket tellali icimi karartti.
adet sancısı gibi değil de rahmin sertleşir ve beline doğru bi ağrı olursa tehlikeli dedi doktorum

Selam kızlar hızınıza yetişmek zor benim haftaya finallerim başladığından çok sık giremiyorum. Sonunda okudum bitirdim yazılanları.

Bebeğini hissedemeyenler olmuş son dönemde, 4 gündür benim de derdim buydu. Çünkü geçtiğimiz haftayı korkarak geçirdim. Eşim 18 saatlik yola gitti diye. Bir kaç kere de ulaşamayınca ağlama krizlerine girdim başına birşey geldi sanıp ve 4 gündür bebeğimi hissedemiyordum. Şimdi oğlum eskisinden güçlü döndü öyle bir vuruyor ki eskiler gıdıklama gibi kalır yanında. Dün yani çarşamba ayrıntılıya girdim her şey iyi çıktı çok şükür. Bu gün de şeker yüklememi yaptırdım, onun sonucu da iyi çıktı. Bu arada şeker yüklemeyi devlet hastanesinde yaptırdım. Yeni uygulamadan haberi olmayanlar olabilir belki. Eskiden glukozu biz satın alıyorduk şimdi kan almada veriyorlar ve sadece açlık ile 60. dk ölçümü yaptılar 50 mg ile ve normal tüpe kan aldılar bir sağ koldan bir sol koldan. Belki şehirden şehire değişiyordur bilemeyeceğim ama benim başıma bu gün bu geldi.

Yarın da aşıma gidicem ama bizim sağlık ocağı grevde midir bilmiyorum. Umarım değildir. Sınav dönemine kalsın istemem.

Haklısın biraz nazımızı bu dönemde herkes çeker herhalde :)) tatilde çocuk daha mı kolay daha mı zor bilemiyprum şimdi ama ona uygun bir otelse uyuyamasan bile sürekli yaratıcılığını kullanmak zorunda kalmaya bilirsin galiba

tesekkur ederım canım verdıgın bılgıler ıcın ınsallah bızde de bı sorun cıkmadan hallederız bu seker yuklemesını suyun fazla oldugunda mı ıstıyorlar sadece yanı seker yuklemesı yaptırmanın amacı ne

günaydın güzel hamişler dün akşam ebebek e gittik annem ve eşimle.. bebek arabamızı aldık sonunda..joie extoura travel sistem bebek arabası ladybird 798,00 tl den 399,00 tl ye düşmüştü.. indirim çok işimize yaradı gerçekten... pusetli almıcam derken aradığım birçok özellik bu modelde vardı ve fiyatı da iyi düşmüştü.. dedik alalım da bu kararsızlıkta burada bitsin.. dün biberonlar hakkında soru sormuştum. gittim yerinde gördüm aldım :) annemin tavsiyelerine göre aldım açıkçası.. ml lerini hatırlamıyorum ama bir küçük cam aldım.. ikili plastik vardı indirimde dün de bahsetmiştik birde ondan aldım.. annem biraz büyüyünce biberonu kendi tutmak istediğinde cam sıkıntılı olur dedi hem ağır olurmuş bebeğin eline hemde kırma ihtimali oluyormuş (yeğenim kırmış hatta cam biberonunu vura vura biraz yaramaz da kendisi ) eee tabi anne önerisi olunca hemen sözünü tuttum aldım.. avent gerçekten güzel marka çok hoşuma gitti görüntüsü de güzel.. bunların haricinde birçok şey aldık indirimde bulmuşken.. bir rahatlama oldu bende bir çok şeyi hallettiğimiz için ama nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam.. istanbul da otobüsle bir yerden bir yere gitmek hele hamileyken işkence gibi.. ama yapacak birşey yok bebişler için değer

yok cnm 45 den başlıyor dedi şeker yüklemesi en yüksek 80 miş neden ama neden 45-80 tl arası bilmiyorum bana uygun geldi diğer testlerden sonra

Larimar dün ben giremedim foruma öncesinde de sen yoktun. Ufak bi sıkıntı olmuş sanırım. Önceki sayfaları okuyamadım henüz sorayım dedim.

Günaydın arkadaşlar :) yaşasın bugün cuma :))
Ben de dün ebebekteki indirimi duyunca, evime çok yakın bi ebebek de olunca, iş dönüşü attım kendimi ebebeğe :) ama indirimdeki ürünler çok ilgimi çekmedi sadece zaten almayı düşündüğüm avent natural biberon setini aldım, bi de disney'den bi yelek aldım renkleri çook hoşuma gitti

Eklentiler

• image.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 125
Larimar dün ben giremedim foruma öncesinde de sen yoktun. Ufak bi sıkıntı olmuş sanırım. Önceki sayfaları okuyamadım henüz sorayım dedim.
boşver cnm geldi geçti.. yeni üye birkaç arkadaş yorum yapmadan takip etmişler bizi bakmışlarki çok aktifim pozitifim hadi bir kin besleyip şunu şutlayalım demişler özetle bu yapacak bişey yok bu kadar bayanın içinde normal bu tiplerde olacak illa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…