2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın cnm ama burda c.tesi çalışanda var yazık bana ya ama neyseki son 10 günüm sonra evden yazıcam size evde kahvaltı keyfisi falan diye

ben de şu finaller ve bütler bitsin, haziranın son haftası izine çıkıyorum :)) 38 gün yıllık iznim birikmiş, çatır çatır kullanıcam inş :) sonra da doğum izni ohh miis

allah yardımcım olsun canım ....
saol cnm 52 yaşında yaa gözlüklerle klavyede yazana kadar baya zaman geçiyor Allahım bu pinti patron az paraya eleman bulayım diye almış kadıncağazı ama bu yaşta işi hiç bilmeyen birine 10 günde nasıl öğretcem ben..

ayy en gıcık olduğum sey birine iş öğretmek tez canlıyım biraz ruhum sıkılıyo yavaş yavaş....

Kızlar günaydın
Salı günü Joie dreamer almıştım o zaman indirimde değildi 260 liraya almıştım
Dün buradan okudum indirime girmiş hemen aradım ebebeği indirimden yararlanabilir miyiz diye adam da 7 gün olmadığı için evet dedi ve aldığım ürünün faturasıyla gittim yarı yarıya düşürdüler fiyatı 134 liraya geldi bana
Geri kalanı hediye çeki olarak verdiler,
Bir de Avent yenidoğan biberon seti aldım onu da çekten düştüler
Daha 60 liralık hediye çekim kaldı :))
Buraya yazıp haber verenlerden Allah razı olsun.:)

Allah yardimcin olsun canim yasli insana laf anlatmakta zor kendi bildiginden sasmaz neyse sabret az kaldi kattinacim.

Kızlar benim bi sorum olucak şeker yüklemesi hakkında. Hani aç gitmemiz gerekiyomuş ya test için, acaba su da içemiyomuyuz? Sabah uyanınca ilk işim su içmek olur normalde, diyetisyene gittiğim zamanlardan kalma bi alışkanlık. Su da mı içmiycez acaba? Bi de şöyle bi sorun var, doktorumun biri 50 diğeriyse 100lük şeker yüklemesi yaptır dedi. Hangisine güvenmeliyim sizce?? İyice stres oldum

misk nasıl gidiyor tatlım hamilelikkk..
bebişimiz nasılll
anoyyyy isyan gelmişş hoşgelmiş...çok şükür iyi gidiyor canım...bugün doktor kontrolümüz var...heyecanlıyım herzamnki gibi...senin musatfanı yerimmm yerimmm yerimmmm ben yaaaa maşaallah subhanallah..sizin nasıl gidiyor paşayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…