günaydın cnm ama burda c.tesi çalışanda varHerkese günaydınhaftanın son iş günü olması ayrıca Bi rahatlatıyor insanı
neyseki biberon setini %50 indirimle kaptımhep öyle olur ya bende indirim varmış aşkııımmm gidelim derim ikna ederim indirimdeki ürünlerden bi tane almadan ama başka ürünleri doldurarak çıkarım
yarın yazarsın dr sonucunu bize.. bu ara çok giremicem ben ama bi teyze aldık işleri ona devredicemgünaydınlar.....saat 7'de doktor randevum var
günaydın cnm ama burda c.tesi çalışanda varyazık bana ya ama neyseki son 10 günüm sonra evden yazıcam size evde kahvaltı keyfisi falan diye
yarın yazarsın dr sonucunu bize.. bu ara çok giremicem ben ama bi teyze aldık işleri ona devredicembugün başladı
günaydın cnm ama burda c.tesi çalışanda varyazık bana ya ama neyseki son 10 günüm sonra evden yazıcam size evde kahvaltı keyfisi falan diye
yarın yazarsın dr sonucunu bize.. bu ara çok giremicem ben ama bi teyze aldık işleri ona devredicembugün başladı
saol cnm 52 yaşında yaa gözlüklerle klavyede yazana kadar baya zaman geçiyor Allahım bu pinti patron az paraya eleman bulayım diye almış kadıncağazı ama bu yaşta işi hiç bilmeyen birine 10 günde nasıl öğretcem ben..allah yardımcım olsun canım ....
saol cnm 52 yaşında yaa gözlüklerle klavyede yazana kadar baya zaman geçiyor Allahım bu pinti patron az paraya eleman bulayım diye almış kadıncağazı ama bu yaşta işi hiç bilmeyen birine 10 günde nasıl öğretcem ben..
Allah yardimcin olsun canim yasli insana laf anlatmakta zor kendi bildiginden sasmazsaol cnm 52 yaşında yaa gözlüklerle klavyede yazana kadar baya zaman geçiyor Allahım bu pinti patron az paraya eleman bulayım diye almış kadıncağazı ama bu yaşta işi hiç bilmeyen birine 10 günde nasıl öğretcem ben..
gül rengi bebeklerimize gelsin
Benimde randevum var canim bugun donuste yaz miskimgünaydınlar.....saat 7'de doktor randevum var
anoyyyy isyan gelmişş hoşgelmiş...çok şükür iyi gidiyor canım...bugün doktor kontrolümüz var...misk nasıl gidiyor tatlım hamilelikkk..
bebişimiz nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?