2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

bana su içtin mi dedi hayır dedim cnm, sanırım su içmemek gerekiyor

Hayir canim su bile icmeye izin yok.

kızlar normalde başlarda bebeğime oda hazırlamak istiyordum..şimdi fikrim değişti..sadece büyüyen beşik yada normal beşik alıp kendi odamıza koymak istiyorum...ona göre de tekrardan dekore edicem odayı .işte perdeyi kendi yatak örtümü vs...beşiği beyaz düşünüyorum..kendi odam siyah...perde olarakta sadece fonları değiştirip turkuaz tonlarında almayı düşünüyorum.tül perdem aynı şekilde duracak..yani ağırlıklı olarak turkuaz tonları kullanıcam..bikaç örnek baktım kafama yattı gibi...en fazla 2,5 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum birazda ondan fikrim değişti..gelecek seneye taşınma durumumuz var..taşındıktan bi sene sonra odasını hazırlarım diyorum ..sizce?

ay sizler yaptırıyorsunuz ayın sonuna doğru olanlar sizden hemen hemen 15-20 gün sonra yaptırıyor..şimdi bekleki 15 gün geçsin şeker yüklet..tadı nasıl sidelya

walahi tadı tahmin ettiğimden çok güzel. çilekli sodanın asitsizi gibi birşey. ama içiliyor yani hoşuma gitti :))

Aynı dusuncedeyim canım bende park yatak aldım kendi odama bi de yatak odamin takimindan dolap yaptiracagim o da 2.5 yaşına filan geldiğinde tam takım odasını alırım ...

Kizlar dun gece tetanoz asisindan uyuyamadim 3.30da gece esim geldide bin bir türlü sekilde zar zor 3 4 saat uyudum doktorda randewum vardi.oglum 835 gram olmus hersey cok iyi dedi.seker yuklemesi icinde ackik sekerim 83 cikti 50 mg icecegimi ictim.11de yine kan alcaklar bekliyorum

Aynı dusuncedeyim canım bende park yatak aldım kendi odama bi de yatak odamin takimindan dolap yaptiracagim o da 2.5 yaşına filan geldiğinde tam takım odasını alırım ...
çok kulanmadığım bi şifonyerim var eşyalarının bi kısmını oraya koyarım , kendi dolabımın minik bi askılık bölümü var orayada asılacak olanları asarım diyorum.mantıklı geldi banada ..sanırım öyle yapacam..

ilk gün biraz huzursuz ediyor aşı...maşallah kuzuya..saat 11'e kadar açmı duracan

benimde açlık 96 çıktı. şimdi yine bekliyorum kan alınacakmış

canım bende internetten gördüm indirimi. bebek arabasında takıldım. nasıl güzel mi. puseti de yanında hediye evet. kararsız kaldım. kullanışlı mı sence. akşam gezdik de biraz eşimle bornovada bebek arabası baktık. 4000 tl bebek arabası gördüm şaka gibiydi. arkamıza bakmadan kaçtık mağazadan. özdilekte cristal marka vardı pusetliydi o da çok hoşuma gitti 460 tl. 4000 den sonra çok uygun geldi tabi bize :) e bebekteki de çok uygun görünüyor ama görmeden almak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…