- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Kızlar benim bi sorum olucak şeker yüklemesi hakkında. Hani aç gitmemiz gerekiyomuş ya test için, acaba su da içemiyomuyuz? Sabah uyanınca ilk işim su içmek olur normalde, diyetisyene gittiğim zamanlardan kalma bi alışkanlık. Su da mı içmiycez acaba? Bi de şöyle bi sorun var, doktorumun biri 50 diğeriyse 100lük şeker yüklemesi yaptır dedi. Hangisine güvenmeliyim sizce?? İyice stres oldum
ayyyyy öylemiiiii haydi güzel haberlerle gelelim inşş..akşam üstü benim.senin kaçtaBenimde randevum var canim bugun donuste yaz miskim
Hayir canim su bile icmeye izin yok.Kızlar benim bi sorum olucak şeker yüklemesi hakkında. Hani aç gitmemiz gerekiyomuş ya test için, acaba su da içemiyomuyuz? Sabah uyanınca ilk işim su içmek olur normalde, diyetisyene gittiğim zamanlardan kalma bi alışkanlık. Su da mı içmiycez acaba? Bi de şöyle bi sorun var, doktorumun biri 50 diğeriyse 100lük şeker yüklemesi yaptır dedi. Hangisine güvenmeliyim sizce?? İyice stres oldum
Benimde oglen 1.5 ta canim.insallah iyi habetlerle donerizayyyyy öylemiiiii haydi güzel haberlerle gelelim inşş..akşam üstü benim.senin kaçta
Hadi bakalim canim insallah bisey cikmaz guzel sonuclar alirsinGünaydın kızlarrrr... Bugün günlerden şeker yüklemesi
ay sizler yaptırıyorsunuz ayın sonuna doğru olanlar sizden hemen hemen 15-20 gün sonra yaptırıyor..şimdi bekleki 15 gün geçsin şeker yüklet..tadı nasıl sidelyaçilek aromalı da allahtan gideri var
ay sizler yaptırıyorsunuz ayın sonuna doğru olanlar sizden hemen hemen 15-20 gün sonra yaptırıyor..şimdi bekleki 15 gün geçsin şeker yüklet..tadı nasıl sidelya
Aynı dusuncedeyim canım bende park yatak aldım kendi odama bi de yatak odamin takimindan dolap yaptiracagim o da 2.5 yaşına filan geldiğinde tam takım odasını alırım ...kızlar normalde başlarda bebeğime oda hazırlamak istiyordum..şimdi fikrim değişti..sadece büyüyen beşik yada normal beşik alıp kendi odamıza koymak istiyorum...ona göre de tekrardan dekore edicem odayı .işte perdeyi kendi yatak örtümü vs...beşiği beyaz düşünüyorum..kendi odam siyah...perde olarakta sadece fonları değiştirip turkuaz tonlarında almayı düşünüyorum.tül perdem aynı şekilde duracak..yani ağırlıklı olarak turkuaz tonları kullanıcam..bikaç örnek baktım kafama yattı gibi...en fazla 2,5 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum birazda ondan fikrim değişti..gelecek seneye taşınma durumumuz var..taşındıktan bi sene sonra odasını hazırlarım diyorum ..sizce?
çok kulanmadığım bi şifonyerim var eşyalarının bi kısmını oraya koyarım , kendi dolabımın minik bi askılık bölümü var orayada asılacak olanları asarım diyorum.mantıklı geldi banada ..sanırım öyle yapacam..Aynı dusuncedeyim canım bende park yatak aldım kendi odama bi de yatak odamin takimindan dolap yaptiracagim o da 2.5 yaşına filan geldiğinde tam takım odasını alırım ...
ilk gün biraz huzursuz ediyor aşı...Kizlar dun gece tetanoz asisindan uyuyamadim 3.30da gece esim geldide bin bir türlü sekilde zar zor 3 4 saat uyudum doktorda randewum vardi.oglum 835 gram olmus hersey cok iyi dedi.seker yuklemesi icinde ackik sekerim 83 cikti 50 mg icecegimi ictim.11de yine kan alcaklar bekliyorum
bana su içtin mi dedi hayır dedim cnm, sanırım su içmemek gerekiyor
Teşekkürler kızlar ikiniz de iyi haberlerle dönersiniz inşallahHayir canim su bile icmeye izin yok.
Kizlar dun gece tetanoz asisindan uyuyamadim 3.30da gece esim geldide bin bir türlü sekilde zar zor 3 4 saat uyudum doktorda randewum vardi.oglum 835 gram olmus hersey cok iyi dedi.seker yuklemesi icinde ackik sekerim 83 cikti 50 mg icecegimi ictim.11de yine kan alcaklar bekliyorum
Teşekkürler kızlar ikiniz de iyi haberlerle dönersiniz inşallah
Ewt canim asi cok fena etti ilkinde hic boyle olmamistim.içeceği ictim karnim doydu :) hic acikmadim.benim oglaninda pek hosuna gitti.tekmelioilk gün biraz huzursuz ediyor aşı...maşallah kuzuya..saat 11'e kadar açmı duracan
günaydın güzel hamişlerdün akşam ebebek e gittik annem ve eşimle.. bebek arabamızı aldık sonunda..joie extoura travel sistem bebek arabası ladybird 798,00 tl den 399,00 tl ye düşmüştü.. indirim çok işimize yaradı gerçekten... pusetli almıcam derken aradığım birçok özellik bu modelde vardı ve fiyatı da iyi düşmüştü.. dedik alalım da bu kararsızlıkta burada bitsin.. dün biberonlar hakkında soru sormuştum. gittim yerinde gördüm aldım :) annemin tavsiyelerine göre aldım açıkçası.. ml lerini hatırlamıyorum ama bir küçük cam aldım.. ikili plastik vardı indirimde dün de bahsetmiştik birde ondan aldım.. annem biraz büyüyünce biberonu kendi tutmak istediğinde cam sıkıntılı olur dedi hem ağır olurmuş bebeğin eline hemde kırma ihtimali oluyormuş (yeğenim kırmış hatta cam biberonunu vura vura biraz yaramaz da kendisi ) eee tabi anne önerisi olunca hemen sözünü tuttum aldım.. avent gerçekten güzel marka çok hoşuma gitti görüntüsü de güzel.. bunların haricinde birçok şey aldık indirimde bulmuşken.. bir rahatlama oldu bende bir çok şeyi hallettiğimiz için ama nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam.. istanbul da otobüsle bir yerden bir yere gitmek hele hamileyken işkence gibi.. ama yapacak birşey yok bebişler için değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?