En mantiklisi canim bende park besik alicam bos sifonyerim var dolabimdada bos yer oralari koyucam esyalarini buyuyuncede odasini aliriz.zaten oda yapsanda yatamaz odada daha cok kucuk cunki.kizimdafa oyle yamistim 3 yasina kadar ayni odafa kaldi besikte sonra oda aldik odasinda yatti hic bir sorunda yasamadim sorun cikarmadi yatmam diye.çok kulanmadığım bi şifonyerim var eşyalarının bi kısmını oraya koyarım , kendi dolabımın minik bi askılık bölümü var orayada asılacak olanları asarım diyorum.mantıklı geldi banada ..sanırım öyle yapacam..
günaydınlar herkese, hayırlı cumalar kızlar. benim de yarın doktor randevum var. çok heyecan yaptım kızımı çok özledim teyzeleri, şeker yüklemesini de daha konuşmadık
gunaydın ben nedense bu şeker yüklemesinden tırsıyorum. Sanki,yüksek çıkacak gibi geliyor benimki. Doktor son kontrolde suyunda minimalize bir artış olmuş demişti. Ne yapsam bilemedim aramızda 3 hafta olan bir arkadaşım var onun yüklemeden sonra,212 çıkmış. Doktor tatlıyı tamamen yasaklamış haftada iki kaşık dövme dondurma yıyebilir sadece. Geçen gün kız çikolatayı kokluyordu resmenGünaydın kızlarrrr... Bugün günlerden şeker yüklemesi
canım bende internetten gördüm indirimi. bebek arabasında takıldım. nasıl güzel mi. puseti de yanında hediye evet. kararsız kaldım. kullanışlı mı sence. akşam gezdik de biraz eşimle bornovada bebek arabası baktık. 4000 tl bebek arabası gördümşaka gibiydi. arkamıza bakmadan kaçtık mağazadan. özdilekte cristal marka vardı pusetliydi o da çok hoşuma gitti 460 tl. 4000 den sonra çok uygun geldi tabi bize :) e bebekteki de çok uygun görünüyor ama görmeden almak istemedim.
aynen bende ya bi gün bile geçmiyor aklına geliyor insanın sürekligünaydın hayırlı cumalar. benim daha dört gün var bebişimi görmeme. ayda bir gidiyoruz kontrollere. özellikle son bir hafta hiç geçmiyor. arası çok uzun ya. bebişlerimiz iyi olsun da varsın özleyelim.
taşınma durumun olduğu için. Şimdi oda yapman sadece boş masraf olur bencede. Bir çok anne 2-3 yaşına kadar yanında yatırıyor bebeği. Ama ben karşıyım en geç,9. Ayda ayıracağım. Sonuçta her yiğidin yoğurt ye yiyişi varklı. Her anne benim çocuğunu büyütmek istediği yöntemlerde farklı.kızlar normalde başlarda bebeğime oda hazırlamak istiyordum..şimdi fikrim değişti..sadece büyüyen beşik yada normal beşik alıp kendi odamıza koymak istiyorum...ona göre de tekrardan dekore edicem odayı .işte perdeyi kendi yatak örtümü vs...beşiği beyaz düşünüyorum..kendi odam siyah...perde olarakta sadece fonları değiştirip turkuaz tonlarında almayı düşünüyorum.tül perdem aynı şekilde duracak..yani ağırlıklı olarak turkuaz tonları kullanıcam..bikaç örnek baktım kafama yattı gibi...en fazla 2,5 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum birazda ondan fikrim değişti..gelecek seneye taşınma durumumuz var..taşındıktan bi sene sonra odasını hazırlarım diyorum ..sizce?
bende yanımda yatırıcam..beyaz sallanabılen bır beşik ama dolap sıkıntı bende ...onuda nasıl yapıcam bılmıyorum..ilerde ona guzel bır oda yaparım kısmetse...kızlar normalde başlarda bebeğime oda hazırlamak istiyordum..şimdi fikrim değişti..sadece büyüyen beşik yada normal beşik alıp kendi odamıza koymak istiyorum...ona göre de tekrardan dekore edicem odayı .işte perdeyi kendi yatak örtümü vs...beşiği beyaz düşünüyorum..kendi odam siyah...perde olarakta sadece fonları değiştirip turkuaz tonlarında almayı düşünüyorum.tül perdem aynı şekilde duracak..yani ağırlıklı olarak turkuaz tonları kullanıcam..bikaç örnek baktım kafama yattı gibi...en fazla 2,5 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum birazda ondan fikrim değişti..gelecek seneye taşınma durumumuz var..taşındıktan bi sene sonra odasını hazırlarım diyorum ..sizce?
ya okuduğum kitapta 2 yaş diyordu..normalde bende çocuğun ayrı odasında yatma taraftarıyım..ama bende sınır en geç 2,5 gibi...bakalım şu ilk yılı atlatalım taşınacağım zaman bakarım durumlara göretaşınma durumun olduğu için. Şimdi oda yapman sadece boş masraf olur bencede. Bir çok anne 2-3 yaşına kadar yanında yatırıyor bebeği. Ama ben karşıyım en geç,9. Ayda ayıracağım. Sonuçta her yiğidin yoğurt ye yiyişi varklı. Her anne benim çocuğunu büyütmek istediği yöntemlerde farklı.
bende dolap büyük boş şifonyerde var o kurtardı beni birazcık.oyhhh o günleri görürüz inşş.dün eşime diyorum gelecekmi o günler..diyorki gelecek inş ..bi bakmışız diş çıkarıyor emekliyor yürüyor vs....bende yanımda yatırıcam..beyaz sallanabılen bır beşik ama dolap sıkıntı bende ...onuda nasıl yapıcam bılmıyorum..ilerde ona guzel bır oda yaparım kısmetse...
bizde gördük o modelleri eşim 4000 tl ye kendime elden düşme bir araba alırım demiştiben çok model baktım canım şimdiye kadar.. arabamız yok malesef o yüzden bebek arabasını hafif baston modellerden almayı düşünüyorduk doğumdan sonra hemen kullanabilelim diye tam yatabilen bir model istiyordum.. -pregonun 2082- modelinde karar vermiş gibiydim aslında fiyatı da 500 küsürdü.. sonra indirim duyunca bakalım dedik.. açıkçası biraz ağır bir araba ama travel sistem olanların hepsi aynı.. belki de ben şimdiye kadar hep hafif modellere baktığım için bana ağır geldi.. ama annem ve eşim gayet normal dedi ağırlığı.. arka tekerlekleri fotoğraflardakine göre daha büyük.. puseti gayet güzel.. ayak korumalığı var yağmurluğu var.. çift yönlü kullanılabiliyor ki bu en çok aradığım özelliklerden biriydi.. katlayıp açması da kolay ayağınla müdahale etmene gerek yok. tutma yerinde mandalı var basıp salladığında açılıyor. genel olarak kullanışlı bence ama tabi ki kullanmadan bilemeyiz :) seçim yapmak zor biz atlattık darısı başına canım :)
bende yanımda yatırıcam..beyaz sallanabılen bır beşik ama dolap sıkıntı bende ...onuda nasıl yapıcam bılmıyorum..ilerde ona guzel bır oda yaparım kısmetse...
arkadaşlar iki gündür çok duygusalım,dün akşam markete gitmiştim orda bi teyzenin yanında küçük bebek vardı, sevdim böyle çok tatlıydı. anneannesi misiniz diye sordum, o da büyük ananeyim dedi. bana hamile misin diye sordu, sonra bebeğin annesinin 35 gün önce kanserden vefat ettiğini 23 yaşında olduğunu söyleyip ağlamaya başladı. bende tutamadım bebeğe bakıp hıçkıra hıçkıra ağladım. o kadar etkilendim ki anlatamam, büyük anane ve anannesinin yanındaydı çok üzüldüm ya . rabbim hepimize sağlık versin. bebebklerimizi annesiz babasız bırakmasın
sınır kaçtıicitikten 1. Saat sonra 172
- Seker yuklemesi sonucum
- aclik 83
labaratuar daki bayan biraz yuksek dedi bakalim doktorum gorunce ne dicek
hadi yaa iyi pazarlamacı olurmuş benden desenevalla öyle bi anlattın ki arabayı hemen alasım geldi. bende bakayım da indirim bitmeden alayım ya dert oldu ya
bende dolap büyük boş şifonyerde var o kurtardı beni birazcık.oyhhh o günleri görürüz inşş.dün eşime diyorum gelecekmi o günler..diyorki gelecek inş ..bi bakmışız diş çıkarıyor emekliyor yürüyor vs....
tesekkur ederım canım verdıgın bılgıler ıcın ınsallah bızde de bı sorun cıkmadan hallederız bu seker yuklemesını suyun fazla oldugunda mı ıstıyorlar sadece yanı seker yuklemesı yaptırmanın amacı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?