2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
En mantiklisi canim bende park besik alicam bos sifonyerim var dolabimdada bos yer oralari koyucam esyalarini buyuyuncede odasini aliriz.zaten oda yapsanda yatamaz odada daha cok kucuk cunki.kizimdafa oyle yamistim 3 yasina kadar ayni odafa kaldi besikte sonra oda aldik odasinda yatti hic bir sorunda yasamadim sorun cikarmadi yatmam diye.

günaydınlar herkese, hayırlı cumalar kızlar. benim de yarın doktor randevum var. çok heyecan yaptım kızımı çok özledim teyzeleri, şeker yüklemesini de daha konuşmadık

günaydın hayırlı cumalar. benim daha dört gün var bebişimi görmeme. ayda bir gidiyoruz kontrollere. özellikle son bir hafta hiç geçmiyor. arası çok uzun ya. bebişlerimiz iyi olsun da varsın özleyelim.

Günaydın kızlarrrr... Bugün günlerden şeker yüklemesi
gunaydın ben nedense bu şeker yüklemesinden tırsıyorum. Sanki,yüksek çıkacak gibi geliyor benimki. Doktor son kontrolde suyunda minimalize bir artış olmuş demişti. Ne yapsam bilemedim aramızda 3 hafta olan bir arkadaşım var onun yüklemeden sonra,212 çıkmış. Doktor tatlıyı tamamen yasaklamış haftada iki kaşık dövme dondurma yıyebilir sadece. Geçen gün kız çikolatayı kokluyordu resmen

bizde gördük o modelleri eşim 4000 tl ye kendime elden düşme bir araba alırım demişti ben çok model baktım canım şimdiye kadar.. arabamız yok malesef o yüzden bebek arabasını hafif baston modellerden almayı düşünüyorduk doğumdan sonra hemen kullanabilelim diye tam yatabilen bir model istiyordum.. -pregonun 2082- modelinde karar vermiş gibiydim aslında fiyatı da 500 küsürdü.. sonra indirim duyunca bakalım dedik.. açıkçası biraz ağır bir araba ama travel sistem olanların hepsi aynı.. belki de ben şimdiye kadar hep hafif modellere baktığım için bana ağır geldi.. ama annem ve eşim gayet normal dedi ağırlığı.. arka tekerlekleri fotoğraflardakine göre daha büyük.. puseti gayet güzel.. ayak korumalığı var yağmurluğu var.. çift yönlü kullanılabiliyor ki bu en çok aradığım özelliklerden biriydi.. katlayıp açması da kolay ayağınla müdahale etmene gerek yok. tutma yerinde mandalı var basıp salladığında açılıyor. genel olarak kullanışlı bence ama tabi ki kullanmadan bilemeyiz :) seçim yapmak zor biz atlattık darısı başına canım :)

günaydın hayırlı cumalar. benim daha dört gün var bebişimi görmeme. ayda bir gidiyoruz kontrollere. özellikle son bir hafta hiç geçmiyor. arası çok uzun ya. bebişlerimiz iyi olsun da varsın özleyelim.
aynen bende ya bi gün bile geçmiyor aklına geliyor insanın sürekli

taşınma durumun olduğu için. Şimdi oda yapman sadece boş masraf olur bencede. Bir çok anne 2-3 yaşına kadar yanında yatırıyor bebeği. Ama ben karşıyım en geç,9. Ayda ayıracağım. Sonuçta her yiğidin yoğurt ye yiyişi varklı. Her anne benim çocuğunu büyütmek istediği yöntemlerde farklı.

günaydın hanımlar
bende bugun tetenozun ıkıncı dozunu vurundum...bundan sonrakı kasımda olacak (ama onu vurunmayabılırım)
yarında kontrolum var bakalım benım prenses ne durumda...ınsallah guzel haberlerle gelırım
bu arada seker yuklemesınden vazgectım nedenı 3 saat boyunca aç kalamıcak olmam..doktorumda tamam o zaman açlık sekerıne bakarız dedı..bakalım neler olacak

arkadaşlar iki gündür çok duygusalım,dün akşam markete gitmiştim orda bi teyzenin yanında küçük bebek vardı, sevdim böyle çok tatlıydı. anneannesi misiniz diye sordum, o da büyük ananeyim dedi. bana hamile misin diye sordu, sonra bebeğin annesinin 35 gün önce kanserden vefat ettiğini 23 yaşında olduğunu söyleyip ağlamaya başladı. bende tutamadım bebeğe bakıp hıçkıra hıçkıra ağladım. o kadar etkilendim ki anlatamam, büyük anane ve anannesinin yanındaydı çok üzüldüm ya . rabbim hepimize sağlık versin. bebebklerimizi annesiz babasız bırakmasın

bende yanımda yatırıcam..beyaz sallanabılen bır beşik ama dolap sıkıntı bende ...onuda nasıl yapıcam bılmıyorum..ilerde ona guzel bır oda yaparım kısmetse...

• Seker yuklemesi sonucum
  • aclik 83
icitikten 1. Saat sonra 172
labaratuar daki bayan biraz yuksek dedi bakalim doktorum gorunce ne dicek

ya okuduğum kitapta 2 yaş diyordu..normalde bende çocuğun ayrı odasında yatma taraftarıyım..ama bende sınır en geç 2,5 gibi...bakalım şu ilk yılı atlatalım taşınacağım zaman bakarım durumlara göre

bende yanımda yatırıcam..beyaz sallanabılen bır beşik ama dolap sıkıntı bende ...onuda nasıl yapıcam bılmıyorum..ilerde ona guzel bır oda yaparım kısmetse...
bende dolap büyük boş şifonyerde var o kurtardı beni birazcık.oyhhh o günleri görürüz inşş.dün eşime diyorum gelecekmi o günler..diyorki gelecek inş ..bi bakmışız diş çıkarıyor emekliyor yürüyor vs....

valla öyle bi anlattın ki arabayı hemen alasım geldi. bende bakayım da indirim bitmeden alayım ya dert oldu ya

bende oda almıcam şimdi.. aynen senin gibi beyaz sallanan bir beşik alıcam inşallah.. cibinlikli tüllü filan hayal ediyorum... kokoş olsun biraz ilk başta ikili dolap alayım diye düşündüm ama sonra oda takımı alınca elimde kalır uymaz güzel olmaz filan diye vazgeçtim.. kendi dolabımız büyük aslında orada yer açmaya çalışıcaz.. bakalım nasıl olcak... kısmet olursa 2 yaşında filan oda almayı düşünüyorum.. aaa bu arada ikea da dolap içi düzenleyiciler var ya onlardan alıp yerden tasarruf etmeyi düşündük.. sende bak istersen belki işine yarar canım..

valla öyle bi anlattın ki arabayı hemen alasım geldi. bende bakayım da indirim bitmeden alayım ya dert oldu ya
hadi yaa iyi pazarlamacı olurmuş benden desene bak mutlaka canım zaten bir çok masrafımız oluyor bu dönemlerde indirimleri kaçırmamak lazım.. inşallah istediğin gibi bir model bulursun hemencecik :)

nişanlıyken düğüne gün sayardım gelecek mi o günler derdim. geldi de üstüne 2,5 yıl geçti. şimdi bebişimizi bekliyoruz daha da büyük heyecanla. o günler de gelecek nasipse. böyle böyle yiyoruz işte ömürden....

canım gebelikte şeker çıkabiliyormuş. zaten normaldede burdaki doktorların istediği bir test. normalde 24. haftadan sonra yapılıyor ama suyum sınırda olduğu için 22. haftada yapalım dedi. bu arada yaptırdım şuan çok çok iğrenç birşey değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…