- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 37
sınır kaçtı
Canım ya bunu şimdi gördüm ama hiç korkma. 80 normalde alt sınır, bence doktoruna sor, seninki alt sınırda. Ben de yaşamıştım, ondan biliyorum. 72 düşük ama çok çok düşük değil. Daha az sıvıyla doğum yapan bir çok kişi var. Sakın stres yapma.
inşallahh canımmm...allah kurtarsın bızı...ayaklarımda şiş zaten ..açık ayakkabı gıymem yasak ama gıttım terlık aldım şimdi..valla sorarlarsa derım...ayakkabılarım olmuyor dıyebende dolap büyük boş şifonyerde var o kurtardı beni birazcık.oyhhh o günleri görürüz inşş.dün eşime diyorum gelecekmi o günler..diyorki gelecek inş ..bi bakmışız diş çıkarıyor emekliyor yürüyor vs....
benim dr 96 üstü çıkmaması gerekiyor demiştibenimde açlık 96 çıktı. şimdi yine bekliyorum kan alınacakmış
icitikten 1. Saat sonra 172
- Seker yuklemesi sonucum
- aclik 83
labaratuar daki bayan biraz yuksek dedi bakalim doktorum gorunce ne dicek
selamlar kızlar yarı 3-3,5 saatlik bir araba yolculuğu yapmayı planlıyorum ama seyahat eden var mı aranızda?
Mumkun oldugunca hareket et.yoksa sisiyorsun.bende gecen hareketsiz kaldim sisti ayaklarim 2 3 gun.bugunde aynu sekildr yola ciktim ama kendi aracimizla dura dura gideriz sanirimselamlar kızlar yarı 3-3,5 saatlik bir araba yolculuğu yapmayı planlıyorum ama seyahat eden var mı aranızda?
sıkıntı olmaz merak etme ama saat başını mola vermenizi, bol bol su içmeni tavsiye ederim :) ben, trafik yüzünden dönüş yolumuz uzayınca biraz sıkıntı yaşamıştım. bir de temiz wc bulma problemi oluyor o kadar.selamlar kızlar yarı 3-3,5 saatlik bir araba yolculuğu yapmayı planlıyorum ama seyahat eden var mı aranızda?
evet açlık iyi ama tokluk ilk saat sınırdaicitikten 1. Saat sonra 172
- Seker yuklemesi sonucum
- aclik 83
labaratuar daki bayan biraz yuksek dedi bakalim doktorum gorunce ne dicek
gunaydın ben nedense bu şeker yüklemesinden tırsıyorum. Sanki,yüksek çıkacak gibi geliyor benimki. Doktor son kontrolde suyunda minimalize bir artış olmuş demişti. Ne yapsam bilemedim aramızda 3 hafta olan bir arkadaşım var onun yüklemeden sonra,212 çıkmış. Doktor tatlıyı tamamen yasaklamış haftada iki kaşık dövme dondurma yıyebilir sadece. Geçen gün kız çikolatayı kokluyordu resmen
Mumkun oldugunca hareket et.yoksa sisiyorsun.bende gecen hareketsiz kaldim sisti ayaklarim 2 3 gun.bugunde aynu sekildr yola ciktim ama kendi aracimizla dura dura gideriz sanirim
evet canım ben 2 -3 hafta önce 3.5-4 saatlik bi yolculuk yaptım, iş çıkışı gitmiştik ve benim için çok zordu, ellerim ayaklarım çok şişti çok rahatsız oldum tabi bütün gün işte çalışıp akşam yolculuk yaptığım için zor geçtiğini düşünüyorum,. Çünkü dönüşte yorgun deildim, dinlenmiş vücutla yolculuk yapınca zorlanmadım, o yüzden dinlenmiş olarak yolculuk yapmanı tavsiye ederim.
Mumkun oldugunca hareket et.yoksa sisiyorsun.bende gecen hareketsiz kaldim sisti ayaklarim 2 3 gun.bugunde aynu sekildr yola ciktim ama kendi aracimizla dura dura gideriz sanirim
selamlar kızlar yarı 3-3,5 saatlik bir araba yolculuğu yapmayı planlıyorum ama seyahat eden var mı aranızda?
evet açlık iyi ama tokluk ilk saat sınırda
ilk saat 180
2 ci saat 154 üstü olmaması gerekiyor.
Kızlar benim bi sorum olucak şeker yüklemesi hakkında. Hani aç gitmemiz gerekiyomuş ya test için, acaba su da içemiyomuyuz? Sabah uyanınca ilk işim su içmek olur normalde, diyetisyene gittiğim zamanlardan kalma bi alışkanlık. Su da mı içmiycez acaba? Bi de şöyle bi sorun var, doktorumun biri 50 diğeriyse 100lük şeker yüklemesi yaptır dedi. Hangisine güvenmeliyim sizce?? İyice stres oldum
canım ben 6 saat gittim araba ile , rada durup yürüdüm yani. hiç bi sıkıntı yok.selamlar kızlar yarı 3-3,5 saatlik bir araba yolculuğu yapmayı planlıyorum ama seyahat eden var mı aranızda?
Çoook teşekkürler canım cevabın için. Özellikle 50 lik mi 100 lük mü konusunda kafam çok karışıktı hangi doktoruma güvensem diye. Cevabına istinaden bi seçim yapayım artık.Canım ben su içmeden duramaz belki yanlıştı yaptığım ama ben uyandığımda yarım bardak kadar su icmistim yüklemeye gitmeden. benim doktorum 75 lik yaptırdı. 50 lik genelde yüksek çıkabiliyor dedi eger öyle olursa mecburen 75 lik ya da 100 luk tekrar yaptırmak gerekiyormus. oyüzden baştan 75 lik yaptırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?